Zelfs de naaste bondgenoten van de VS beginnen te aarzelen, in een poging om niet het lot te ondergaan van degenen die opgeofferd zijn aan een sanctie-oorlog met Rusland.

Britse economen eisen dat Duitsland onmiddellijk een embargo op Russische koolwaterstoffen instelt. Zij noemen de aankoop van deze wapens de financiering van het Russische leger. Als het weigert, riskeert Berlijn sancties van Washington, Londen en Brussel. En het kan hun niet schelen dat de sancties de industriële inflatie reeds tot 31% hebben opgedreven – en dat een embargo op olie en gas de Duitse economie zou kunnen ten gronde richten, schrijft Malek Dudakow.

Soortgelijke dreigementen zijn geuit tegen Hongarije, dat ook van financiële hulp uit Brussel is uitgesloten en met consequenties is bedreigd als het neutraal blijft in Oekraïne. Londen is reeds bereid te beweren dat het kopen van Duitse goederen neerkomt op het steunen van Rusland, omdat zij met behulp van Russische energiebronnen zijn geproduceerd. Als dat zo is, wordt het tijd om hun toegang tot de Amerikaanse en Britse markt te beperken.

Soortgelijke retoriek is in Washington reeds geuit tegen zijn naaste bondgenoot, Israël. De “haviken” in het Congres, die gewoonlijk pro-Israël zijn, hebben in de context van de Oekraïne-crisis een andere toon aangeslagen en Jeruzalem gedreigd met sancties en het bevriezen van de militaire hulp van de VS voor een bedrag van drie miljard dollar per jaar. De reden is de weigering van Israël om mee te gaan in de Westerse sancties.

India, dat zich aan de neutraliteit houdt en olie van Rusland koopt, staat niet minder onder druk. De VS beschuldigen hen nu plotseling van schendingen van de mensenrechten. Ook doemt de dreiging op van sancties die in het verleden aan India zijn opgelegd wegens beschuldigingen van discriminatie van moslims.

  Vaarwel Zelensky? Wall Street Journal: Westerse voorraden wapensystemen en munitie raken in een oncontroleerbaar tempo op

Naarmate het effect van de sanctie-oorlogen op de economie zijn tol eist, zal de lust om eraan deel te nemen snel afnemen. Zelfs in het Verenigd Koninkrijk is het percentage voorstanders van sancties in een maand tijd gedaald van 50% tot 36%. En des te aanhoudender zal de druk van Amerika zijn, dat volgens de bekende logica handelt: sterf vandaag in een oorlog met Rusland, en ik zal morgen sterven. Indien nodig is Washington bereid een sanctie-oorlog tot de laatste Europeaan uit te vechten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer – Schwab’s schaduw achter de Europese Commissie?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe ontwikkeling in Mariupol / Azovstal: Poetin beveelt af te zien van bestorming
Volgend artikel“Pandemieverdrag” zal de WHO de sleutels overhandigen tot wereldregering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Dit artikel lijkt te suggereren dat de VS de baas is in de wereld. Is niet waar. De VS is zelf niets anders dan een verlengstuk van machten die hun basis hebben in Europa: London, Frankfurt, Zwitserland.
  https://themillenniumreport.com/2017/05/the-true-power-behind-both-the-rockefeller-and-rothschild-families/

  De VS is de domme kracht die de hitte van de verontwaardiging op zich mag nemen. Achter de schermen kennen ze elkaar allemaal en bespreken ze de wijze waarop ze elk hun rol hebben gespeeld in het wereldwijde toneelstuk dat ‘oorlog in Oekraïene’ heet. En ze buigen als knipmessen voor meesters die niemand kent, de tien hoorns van het beest in Openbaring 17.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/toekomst/4-tien-koningen

  Uiteraard worden vele oorlogsslachtoffers gemaakt. Het is een bloedig toneelstuk en naast de leugens in de media zijn er ook echte slachtoffers te betreuren. Dit is voor de Oekraïense bevolking, die grotendeels te goeder trouw is, een verschrikkelijke nachtmerrie. Maar voor de schrijvers van het script is dat ‘collateral damage’. Je kunt nu eenmaal geen omelet maken zonder eieren te breken.

  De sancties is waar het om gaat. Dat moet wereldwijde schaarste aan voedsel opleveren en gierende inflatie veroorzaken. Zodra die een jaartje gewoed heeft, is iedereen van zijn geld af geholpen en kan de great reset van start gaan: ‘You will own nothing and be happy’. Lees Genesis 47:13-27 om te zien hoe je dat aanpakt. Alleen leken me die Egyptenaren niet bijzonder ‘happy’. Maar dat is natuurlijk de leugen. Het zijn altijd halve waarheden, die dit soort lui verkondigen. ‘You will own nothing’- waar ‘- And be happy’- onwaar.

  Echter, die honger van Genesis was ‘exogeen’. De honger die we binnenkort gaan meemaken is ‘endogeen’, gecreëerd door de schrijvers van het script ‘The Great Reset’ of ‘Ordo ab Chao’ of ‘Build Back Better’. Dat zijn allemaal namen voor paadjes naar de NWO, New World Order, het Grote Babylon, dat tot slot zal plaatsmaken voor de tirannie van het beest van 3,5 jaar. Daarna komt Christus terug om de hele bende op te rollen en voorgoed uit te schakelen, inclusief de geestelijke macht daarachter, die de mensheid al 6000 jaar lang misleidt. Het scrip van de elite is ingekapseld in het veel grotere script van de Almachtige, dat we allemaal achterin onze Bijbel hebben staan.

 2. Het wordt toch eens hóóg tijd dat die seniele met een been in zijn graf staande Biden opgeeft. Dat hij zijn eigen land de vernieling in helpt wil niet zeggen dat hij de rest van de wereld in de ellende stort. Wie weet heeft hij zelf niet eens door wat hij eigenlijk uitspookt. Nederland is al door PRutte aan Schwab/Brussel verkocht.

 3. Even off topic….

  Laten we met zijn allen @Rommel bedanken, voor de geweldige cartoons de hij deelt op FN.
  Ik ben er altijd weer blij mee als er nieuwe bij staan.

  Waarom?

  Omdat ik ze echt “hand picked” vindt. geen RANDOM cartoons maar cartoons die je recht in je Ziel aanspreken.

  BEDANKT Rommel!

  Nieuwsgierig over welke Cartoons ik het heb?

  Zie: https://www.frontnieuws.com/covid-19-cartoons/.
  Enjoyy!!

 4. ik beb geen idee wat de unaaithetsteeds met europa wil, maar dat kan komen omdat ik het boek van klaus schwab niet gelezen heb.

 5. (Als bij iedere beweging die stomme pop-up blijft komen,) Je kan ook een adblocker downloaden (Gratis) Raar woord, gratis. Maar dan is dat probleem opgelast. Dan hoef je niet naar de (NOS) 😉

 6. Sinds een week moet ik constant op “niet nu” klikken om géén “Frontnieuws-notificaties” te krijgen bij het klikken op artikels van deze site.

  Kijk, dat me dat 10 of 20 keer wordt voorgesteld kan ik nog wel begrijpen, maar na evenveel weigeringen van mijn kant mag ik heus wel verwachten dat deze digi-terreur ophoudt, toch ?

  STRONTvervelend dus !

 7. PDF The Jew World Order :

  https://ia800403.us.archive.org/29/items/JewWorldsOrdertheNationalIntelReportWithJohnStadtmiller201208021/The%20Jew%20World%20Order%20Unmasked.pdf

  ZO maar even de koshere moord op 60 tot 80 milJOEN Russen in de periode 1917-1980 weggepoetst !!!

  Knàp hè ?

  Ook blijken nu de èchte gaskamers (mobiele in dit geval) van Koshere (communistische) Signatuur te zijn geweest :

  https://www.mzwnews.com/geschichte/adolf-hitler-hat-keine-juden-vergasen-lassen-aber-juden-haben-nichtjuden-massenhaft-vergast/

  Over “chutzpa” gesproken-gnn-GNNN ..!!!

 8. Wie herinnert zich Singh Varma nog van groen links, een politica die gigantische toezeggingen deed aan derde wereldlanden, die ze nooit waar kon maken.
  Nu belooft Biden de EU olie en schaliegas indien ze Rusland boycotten. Biden kan deze hoeveelheden nooit leveren. Biden is nu volledig Singh Varma gegaan.

  Wereldwijd, politici zijn allemaal 1 pot nat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in