Het is een huiveringwekkende gedachte hoeveel mensen er de komende maanden en jaren zullen sterven omdat ze “gevaccineerd” zijn voor het COVID-19 coronavirus. Volgens Dr. David Martin zullen wereldwijd maar liefst 700 miljoen mensen vroegtijdig sterven als gevolg van de injecties, waarvan we weten dat ze het lichaam overspoelen met dodelijke, stolselsvormende spike-eiwitten, bericht Ethan Huff.

Martin kwam op dit cijfer nadat hij gegevens had doorgenomen van de “Decade of Vaccines”-visie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die werd samengesteld in samenwerking met de eugenetische miljardair Bill Gates, die leeft om te vaccineren.

Het was in 2011 toen de WHO het Decade of Vaccines-plan aankondigde, dat tot doel heeft de wereld met ongeveer 15 procent te ontvolken. Dat komt neer op ongeveer 700 miljoen mensen.

In augustus 2021 schatte Dr. Robert Young dat op dat moment wereldwijd al 500 miljoen mensen gewond waren geraakt door de prikken, met mogelijk 35 miljoen doden.

Afgelopen augustus gooide Steve Kirsch er een behoudender cijfer uit van 12 miljoen doden door covid-prikken, gebaseerd op een schatting van één dode per 1.000 doses.

“We doden bijna 10.000 mensen per dag,” schreef Kirsch.

“Het wordt nog veel erger,” waarschuwt Martin.

Diezelfde maand verzamelde Peter Halligan gegevens waaruit blijkt dat tot nu toe maar liefst 20 miljoen mensen zijn overleden aan de injecties, terwijl maar liefst 2,2 miljard mensen ten minste één verwonding hebben opgelopen.

Dit alles wijst erop dat de gevolgen van deze mysterieuze injecties nog maar net begonnen zijn. Ervan uitgaande dat slechts 20 miljoen mensen zijn overleden, zijn we nog maar drie procent van de weg naar het volledige aantal doden.

  Dr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen "Er worden criminele handelingen gepleegd"

De gedachte dat honderden miljoenen mensen nu de wandelende doden zijn – wat betekent dat ze elk moment dood kunnen neervallen zodra de stolsels zich op de juiste plaats hebben gevormd – is niets minder dan verontrustend.

“Het wordt nog veel erger,” waarschuwde Martin tijdens een interview van een uur met USA Watchdog in juni, waarbij hij de injecties “biowapens” noemde.

“Het is geen coronavirusvaccin. Het is een spike-eiwitten handleiding om het menselijk lichaam een toxine te laten produceren.”

“De injecties zijn een daad van biomicrowapens en bioterrorisme. Het zijn geen volksgezondheidsmaatregelen. De feiten zijn heel eenvoudig. Dit was met voorbedachten rade … Dit was een campagne van binnenlandse terreur om het publiek te laten instemmen met het universele vaccin platform met behulp van een bekend biologisch wapen. Dat zijn hun eigen woorden en niet mijn interpretatie.”

In de Verenigde Staten verwacht Martin dat tot een derde van de bevolking dood zal zijn tegen de tijd dat dit allemaal voorbij is. Tussen de 75 miljoen en 100 miljoen mensen die de injecties hebben genomen, zullen zijn overleden tegen de tijd dat deze injecties rond 2028 zijn hun werk hebben gedaan.

“Er zijn veel redenen waarom ze hopen dat het tussen nu en 2028 zal zijn, omdat er een klein probleempje is met de niet-liquiditeit van de sociale zekerheid, Medicare en Medicaid programma’s,” zegt Martin.

“Dus hoe minder ontvangers van sociale zekerheid, Medicare en Medicaid, hoe beter. Niet verrassend was de aanbeveling dat mensen boven de 65 jaar de eersten waren die een injectie kregen.”

Martin sprak ook over alle piloten die lijden aan microvasculaire en stollingsproblemen door al hun tijd in de lucht. Dit is natuurlijk gevaarlijk voor zowel passagiers als mensen op de grond, die uiteindelijk de ongelukkigen kunnen worden met een vliegtuig door hun dak.

  Psychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europarlementariër eist antwoorden: “Wanneer worden de sterfgevallen door vaccins geteld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKadyrov: Nog eens 70.000 soldaten uit Tsjetsjenië staan klaar om zich aan te sluiten bij de 10.000 die nu vechten (Video)
Volgend artikelZelensky – Een dictator in een drugsroes: Eerst een kernoorlog, dan het wereldkampioenschap voetbal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Deze voorspelling van Dr. Martin heb ik dacht ik al eerder gezien bij Frontnieuws. Hij weet ontzettend veel van de Mrna octrooien en laat zien dat er al in 2002 octrooi werd aangevraagd op deze rommel.
  Die 700 milj vind ik wel koffiedik kijken en het is niet duidelijk hoe hij aan dat getal komt, Oh er zullen zeker velen sterven door dit Mrna maar het kunnen er meer of minder zijn . Ik doe geen voorspellingen!!! we moeten afwachten.

  • Waarschijnlijk lopen deze mensen veel kans op op het ontwikkelen van zeer agressieve vormen van kankers de komende jaren?
   En velen een (lichte) hartspierontsteking hebben gehad (zonder dit te weten). Er wordt beweerd door cardiologen dat ongeveer 20% van hen binnen 5 jaar zal overlijden.

  • Hoe? Met dezelfde maten als de covidgetallen.
   Berekend op simulaties en veronderstellingen.
   Gouden tijden voor lijstjesfanatiekers.

  • Helemaal mee eens! We zitten in een griezelige situatie waar we niet meer uit zullen komen. De wereldwijde gehoorzaamheid van de goedgelovigen aan die -WEF lieden- is de hoofdoorzaak. De eerste maand trapte ik er ook in. Nu verbaas ik me over de domheid van de grote massa in de wereld.

  • De vraag is of er nog mensen voor de herhaalspuit gaan Maar ik ken mensen die al gegaan zijn en ook mensen die dat pertinent zullen weigeren de daarop vraag isweer corona slaat vast en zeker weer toe en dat geeft de spuiters weer kracht om te promoten dat u de spuit moet gaan nemen voor het geval dat……en bovendien haalt nog een minister het in zijn hoofd om de QR code pas te doen gelden om ergens naar binnen te mogen gaan Ik ben wel van mening dat de helft van de bevolking dan geweigersd moet worden de vraag daarop is houden ze hun weigering vol of gaan ze toch naar de herhaalprik tent

 2. Zo te lezen hoef je geen vaccinatie gehad te hebben om volstrekt krankzinnige beweringen de wereld in te slingeren met enkel het doel mensen bangvte maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in