Justitieschandaal in Duitsland: Gewetenloze verkrachter uit Somalië gaat niet naar de gevangenis

4
789

Een illegale migrant uit Somalië die een 15-jarig meisje op brute wijze heeft verkracht, hoeft niet naar de gevangenis. De rechter heeft hem simpelweg vrijgesproken en het slachtoffer gehoond.

Het zou gewoon een ontspannen en leuke avond moeten zijn. Maria S. (naam gewijzigd) ging met een paar vrienden uit naar een jeugdcentrum in Nedersaksen. De 15-jarige had die avond veel plezier – tot ze naar het toilet ging. Aangezien ze gevolgd werd. Een 18-jarige Somaliër die pas recentelijk Duitsland illegaal was binnengekomen, sloop het damestoilet binnen en heeft vervolgens de deur van binnenuit op slot gedaan, schrijft Günther Strauß op Anonymous News.

De Somaliër overtuigde zichzelf ervan dat hij alleen was met de 15-jarige, staarde haar agressief aan en eiste van het meisje om hem oraal te bevredigen. De scholiere weigerde resoluut en vroeg de Afrikaan haar met rust te laten. Maar dat was hij niet van plan, maar wilde die avond zijn seksuele drift bevredigen. Dus scheurde hij zijn slachtoffer de kleren van het lijf. Toen hij haar broek wilde afdoen, verdedigde de 15-jarige zich, maar had geen kans tegen de fysiek veel sterkere Somaliër. Met tranen in haar ogen bleef ze “nee”, “no” en “non” schreeuwen, maar dat hielp hem niet.

Somalische verkrachter werd vrijgesproken

Bij de eerste rechtsgang werd de Somaliër veroordeeld tot een jaar en negen maanden jeugddetentie, op kosten van de belastingbetaler ging de geïmporteerde kinderverkrachter in hoger beroep. Wat volgde was een regelrechte juridische strijd. De tweede strafkamer van de arrondissementsrechtbank Fulda heeft hem uiteindelijk vrijgesproken. Vervolgens gingen het Openbaar Ministerie en de eiseres in hoger beroep. Het Hooggerechtshof van Frankfurt heeft de vrijspraak ongedaan gemaakt en de zaak terugverwezen naar de eerste strafkamer van het Hooggerechtshof van Fulda. Daar werd de zaak uiteindelijk gehoord en veroordeeld.

Duitse krant vraagt alle kinderen om vergeving

Nu is het duidelijk: de verkrachter uit Somalië gaat niet naar de gevangenis. Het verkrachtingsslachtoffer had na het misdrijf drugs gebruikt om te onderdrukken wat ze had meegemaakt. De voorzittende rechter, Josef Richter, grijpt dit als een kans aan om het meisje te beschuldigen dat ze de verkrachting alleen maar heeft verzonnen: “Het kan niet worden uitgesloten dat ze alleen maar gelooft dat ze zich had verzet om het in overeenstemming te brengen met haar eigen zelfbeeld”, zegt Richter. Naar zijn mening is de seks in onderling overleg uitgevoerd.

Immigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”

Verlaat de gevangenis zonder te betalen kaartjes voor verkrachters

De uiteindelijke vrijspraak van de Afrikaanse zedendelinquent is niet alleen een klap in het gezicht van het slachtoffer. Het laat ook weer eens zien dat criminelen die het migrantenparadijs van Merkel illegaal zijn binnengekomen, met zijden handschoenen worden behandeld. De straffeloze verkrachtingen van minderjarigen vandaag de dag is een regelrecht vrijkaartje voor seksueel geweld.

De Somalische kinderverkrachter uit Somalië heeft wellicht het juiste land gekozen om zijn weerzinwekkende driften de vrije loop te laten. Zijn publieke advocaat, Stefan Schulze, die zonder scrupules het geld van de belastingbetaler aannam om de Afrikaanse verkrachter te behoeden voor een gevangenisstraf, speelde hierin een grote rol. Openbare aanklager Natalia Fuchs had ook gepleit voor vrijspraak.

Afghaan verkrachtte 11-jarig meisje – Zweeds Hooggerechtshof: “Men kan alleen om bijzondere redenen uitwijzen”

4 REACTIES

  1. Wanneer wordt Adolfina Merkel nou eens een keer stevig “te grazen genomen” door 10 Somaliërs achter elkaar ? Ben benieuwd of zij ‘t dan “noch immer schaft”.

  2. Als dit een grap is vind ik het een uitermate onbehoorlijke grap. Als het geen grap is is het feitelijk nog erger,

  3. Dat krijg je wanneer er pedofielen slash sociopaten op machtsposities zitten. Die kicken op dit soort zaken. Wie weet welke ‘ontgroening’ dezen zelf hebben ondergaan … Jong geleerd, is oud gedaan.

    Drain the Swamp !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here