Migratie is het belangrijkste middel van de EU om landen te ontbinden. De nationale politici zijn het daarmee eens en daarom zitten we,  overeenkomstig bijna alle VN-definities van “genocide”, nu midden in een genocide op West-Europeanen .

Bij de ingang van het bezoekerscentrum van het Europees Parlement staat een gedenkplaat met deze woorden:

At the entrance to the Visitors Centre of the European Parliament, there is a plaque with these words: “National sovereignty is the root cause of the most crying evils of our time and of the steady march of humanity back to tragic disaster and barbarism… The only final remedy for this evil is the federal union of the peoples.” – wordt de politicus Philip Kerr geciteerd in de  Telegraph en Express.

De EU is gebaseerd op een krankzinnig idee van “garantie voor vrede” die alle toekomstige oorlogen in Europa zal voorkomen, maar nu weet u tenminste de reden waarom de EU de buitengrenzen niet zal bewaken, en ons zal vullen met derdewereldlanders, en begrijpt u ook waarom de meeste Nederlandse politici zo lauw mompelen over de realiteit van de EU. Als men gekocht en betaald is, kan men geen duidelijke waarheden zeggen.

Het zijn dus geen vluchtelingen die nu West-Europa binnendringen, we baren niet te weinig kinderen in het overbevolkte Europa en er zal geen tekort aan arbeidskrachten zijn, zoals het establishment ons probeert op de mouw te spelden.

Alle redenen voor massale migratie zijn leugens. Het gaat om macht en ideologie, en de analyse van de EU en de globalisten is gevaarlijk en verkeerd. De EU en de grote banken zullen de politieke macht van de volksregeringen overnemen en het proces is al ver gevorderd.

Astra Zeneca gedwongen ontwikkeling van Covid-19 vaccin te stoppen - proefpersoon getroffen door een onverklaarbare ziekte

We zitten dus midden in een genocide op West-Europeanen, volgens alle VN-definities.

Voor een idioot idee zijn ze een duizend jaar oude beschaving in anderhalve generatie aan het slopen. In ruil daarvoor hebben ze chaos en geweld gecreëerd.

Het Kalergie Plan – Samenzweringstheorie of daadwerkelijk plan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here