Het feit dat de ‘vluchteling die illegaal in Europa aankomt meestal zijn identiteitsbewijs is kwijtgeraakt tijdens de vlucht, maar nooit zijn iPhone, is waarschijnlijk het beste bewijs dat het bij dergelijke mensen geenszins om “arme vervolgde asielzoekers” handelt.

Dit doet echter niets af aan het feit dat dergelijke asielfraudeurs bij de EU en de onwetende deugmens vrijwel dezelfde status genieten als mensen die daadwerkelijk worden vervolgd. Integendeel, mensen die goed geïntegreerd zijn en werkelijk vervolgd worden, worden vaak gedeporteerd, omdat ze niet voldoen aan het profiel van degenen die ons continent willen destabiliseren door middel van massamigratie en die, door voortdurend goedpraten van deugmensen, niet willen integreren, enorme bedragen aan belastinggeld absorberen, schrijft Unser Mitteleuropa.

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

De onderstaande video is vooral bedoeld om te laten zien om wat voor soort mensen het handelt, die heden ten dage hun identiteitskaarten of creditcards aan de zee overhandigen: arrogante jonge moslimmannen die nog steeds volop genieten van hun rol als oplichters. Deze ‘vluchtelingen’ hebben zelfs creditcards, wat bewijst dat armoede niet de reden is om te vluchten, zoals we worden wijsgemaakt door de mainstream media. Het tegenovergestelde is het geval – de echt hulpbehoevenden kunnen zich deze wijze van “asielzoeken” niet veroorloven.

Backup:

 

Zweedse Rebecca en haar zus door asielzoekers mishandeld, echtgenoten met broekriemen gegeseld: “Hoerenkinderen!”

  Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massamigratie: "Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren"
Vorig artikelJustitieschandaal in Duitsland: Gewetenloze verkrachter uit Somalië gaat niet naar de gevangenis
Volgend artikelVN-Secretaris-Generaal windt er geen doekjes om: noodzaak van “nieuwe wereldorde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Waarom lees ik op deze site bijna voortdurend over vreselijke voorvallen in Zweden maar bijna nóóit over dat soort voorvallen in Nederland ? Hier zou toch persvrijheid heersen ? Of uhh………….

  • De gehele politiek is een grote poppenkast!
   Wilders en Baudet zijn ook maar ‘puppets on a string’.

   Helaas zien maar weinigen dit in.

   SMH

 2. Het is zo simpel; gewoon voordat een assielaanvraag in behandeling genomen kan worden: wettige legitimatie verlangen.
  Zonder legitimatie geen identiteit, dus geen aanvraag in behandeling…..

  ben je ook gelijk van middelbare alleen reizende minderjarigen af….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in