Het feit dat de ‘vluchteling die illegaal in Europa aankomt meestal zijn identiteitsbewijs is kwijtgeraakt tijdens de vlucht, maar nooit zijn iPhone, is waarschijnlijk het beste bewijs dat het bij dergelijke mensen geenszins om “arme vervolgde asielzoekers” handelt.

Dit doet echter niets af aan het feit dat dergelijke asielfraudeurs bij de EU en de onwetende deugmens vrijwel dezelfde status genieten als mensen die daadwerkelijk worden vervolgd. Integendeel, mensen die goed geïntegreerd zijn en werkelijk vervolgd worden, worden vaak gedeporteerd, omdat ze niet voldoen aan het profiel van degenen die ons continent willen destabiliseren door middel van massamigratie en die, door voortdurend goedpraten van deugmensen, niet willen integreren, enorme bedragen aan belastinggeld absorberen, schrijft Unser Mitteleuropa.

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

De onderstaande video is vooral bedoeld om te laten zien om wat voor soort mensen het handelt, die heden ten dage hun identiteitskaarten of creditcards aan de zee overhandigen: arrogante jonge moslimmannen die nog steeds volop genieten van hun rol als oplichters. Deze ‘vluchtelingen’ hebben zelfs creditcards, wat bewijst dat armoede niet de reden is om te vluchten, zoals we worden wijsgemaakt door de mainstream media. Het tegenovergestelde is het geval – de echt hulpbehoevenden kunnen zich deze wijze van “asielzoeken” niet veroorloven.

Backup:

 

Zweedse Rebecca en haar zus door asielzoekers mishandeld, echtgenoten met broekriemen gegeseld: “Hoerenkinderen!”

Facebook slaat toe op Antifa - censureert duizenden

1 REACTIE

  1. Waarom lees ik op deze site bijna voortdurend over vreselijke voorvallen in Zweden maar bijna nóóit over dat soort voorvallen in Nederland ? Hier zou toch persvrijheid heersen ? Of uhh………….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here