Justin Trudeau geeft zich over aan de islam – stemmen gaan op voor zijn ontslag

3
Links het onthoofde hoofd van Samuel Paty en rechts Justin Trudeau © Justin Trudeau – Prime Minister of Canada / Wikimedia (CC BY 3.0)

De Canadese premier Justin Trudeau schaart zich niet achter het standpunt van de Franse president Emmanuel Macron tegen de pogingen van moslims om de vrijheid van meningsuiting te beperken. Integendeel, Trudeau is van mening dat de vrijheid van meningsuiting moet worden uitgeoefend met “respect voor anderen” en met de nodige zorg “om niet op een willekeurige of onnodige manier te kwetsen”.

Onlangs heeft het tijdschrift Charlie Hebdo zijn karikaturen van de moslimprofeet Mohammed opnieuw gepubliceerd, wat woede onder moslims over de hele wereld heeft veroorzaakt en heeft geleid tot zowel protesten als terroristische aanslagen.

De Franse leraar Samuel Paty liet de karikaturen zien tijdens een les over vrije meningsuiting en werd vervolgens onthoofd door een Tsjetsjeense moslim. Kort daarna vermoordde een Tunesische moslim drie mensen in een kerk in Nice, waarvan hij er twee onthoofden, en gisteren nog, zaterdag, werd een priester doodgeschoten in een kerk in Lyon. Bij alle handelingen hebben de daders de islamitische strijdkreet “Allahoe akbar” geroepen.

Iedereen die zich gediscrimineerd voelt, moet worden beschermd

Macron heeft duidelijk gemaakt dat Frankrijk niet zal toegeven aan het moslimterrorisme. Frankrijk zal de vrijheid van meningsuiting nooit beperken door karikaturen en cartoons te verbieden, beweert hij in Le Devoir. Trudeau is een andere mening toegedaan dan de Franse president.

Tijdens een persconferentie op vrijdag werd de Canadese premier gevraagd hoe hij denkt over de karikaturen van Mohammed en het moslimgeweld in Frankrijk. Hij antwoordde dat hij “de vrijheid van meningsuiting altijd zal verdedigen”, maar voegde er vervolgens aan toe dat “de vrijheid van meningsuiting niet onbeperkt is”. Trudeau zei ook dat “we ons bewust moeten zijn van de gevolgen van onze woorden en daden voor anderen, vooral voor de gemeenschappen en bevolkingsgroepen die nog steeds op grote schaal gediscrimineerd worden”, schrijft de Westphalian Times.

  Canadese regering heeft gegevens gepubliceerd die bevestigen dat de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen

“Justin Trudeau moet aftreden”

Volgens Trudeau moet de vrijheid van meningsuiting worden uitgeoefend met “respect voor anderen” en met zorg “om niet op een willekeurige of onnodige manier te kwetsen”. In tegenstelling tot de Allahoe akbar-schreeuwende moslimterroristen zelf, beweert de Canadese premier dat ze “geen enkele religie vertegenwoordigen”.

Canada’s grootste dagblad, The Globe and Mail, dringt er bij de Canadezen op aan om “op te komen voor Macron, ook als Trudeau dat niet doet”.

The Journal de Montreal, het grootste Franstalige Canadese dagblad, gaat nog een stap verder en eist het ontslag van de premier. “Justin Trudeau moet aftreden. Hij heeft zojuist de moord op onschuldige mensen in Frankrijk door een islamitische moordenaar gerechtvaardigd”, schrijft de krant.

Moslima Black Lives Matter leider: Blanken zijn “genetisch defect” en moeten “uitgeroeid” worden

Vorig artikelDe moslimmoordenaar van Nice had reeds in 2016 een strafblad als messentrekker 
Volgend artikelDe Biden-clan’s groepsseks is aanwezig op PornHub
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Je kan je afvragen waarom deze gek kampen bouwt door het hele land…hij is een muslim-lover en een linkse gek; gevaarlijk.

 2. 02/11/2020

  ‘Even though the borders are closed, the floodgates are still open.

  Roxham Road is still letting “refugees” into Canada, despite the fact there’s a global pandemic.

  You may have believed the RCMP would have shut down the illegal operation. After all, Canadians are being fined or threatened for not wearing masks, social distancing or self-isolating. But if you thought that meant there would be some enforcement of our border controls, you’d be wrong.

  For the first time in history, the land border between Canada and the U.S. was shut down. Justin Trudeau stood on his soapbox and insisted it was for the betterment of the country. But he forgot to add that the border was just shut down to you.’

  ROXHAM ROAD: Refugees STILL WELCOME at illegal Canada/US border crossing

  https://www.rebelnews.com/roxham_road_refugees_still_welcome_at_illegal_canada_us_border_crossing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in