Een Amerikaanse nieuwssite publiceert nu foto’s van wat de Biden-clan’s groepsseks video’s lijkt te zijn. De films zijn beschikbaar op PornHub en zouden behoren tot een account dat gekoppeld is aan de Biden-clan.

De Biden-clan probeert momenteel zich wanhopig naar buiten toe te etaleren als een deugfamilie. De controversiële linkse presidentskandidaat Joseph Biden’s zoon Hunter Biden ging vorige maand akkoord met het betalen van alimentatie voor een kind dat hij had met een stripster, na vele jaren van juridische procedures waarin hij het kind ontkende.

En nu heeft Joe’s broer Frank Biden verklaart dat hij een kleine som van zijn 1 miljoen dollar schuld gaat  betalen die hij verschuldigd is aan de kinderen van de alleenstaande vader die werd overreden en gedood in een auto-ongeluk waar Frank Biden 20 jaar geleden voor werd veroordeeld.

Joe Biden zelf had een affaire met zijn huidige vrouw terwijl ze getrouwd was met een man die voor zijn verkiezingscampagne werkte. De man zou van de overspel kwestie kennis hebben genomen toen Joe Biden zijn auto aanreed terwijl Joseph Biden een date had met de vrouw van de man.

Nu onthult GatewayPundit in een artikel dat er een account op PornHub is met de seksvideo’s van de Biden-clan. Volgens het artikel zijn dit deels dezelfde video’s en foto’s die op de “hard drive from hell” van de Biden-clan gevonden zouden zijn.

De foto’s die de nieuwssite publiceerde zouden laten zien hoe leden van de Biden-clan groepsseks met elkaar hebben.

“Hunter Biden was niet alleen betrokken bij verdorven activiteiten, hij filmde ze ook en nam foto’s van deze gebeurtenissen en vandaag hebben we bewijs dat hij deze activiteiten publiceerde en promootte op de pornowebsite PornHub”, schrijft GatewayPundit.

Culturele Revolutie heeft het voedsel bereikt - Uncle Ben is racistisch

Het artikel is gepubliceerd door Joe Hoft, de tweelingbroer van de oprichter van de nieuwssite. Voormalig burgemeester van New York City, aanklager en advocaat Rudy Giuliani, is eerder in de media verschenen met de bewering dat de harde schijf beelden bevat van seksuele aard van minderjarige meisjes.

De “hard drive from hell” van de Biden-clan bevat e-mailconversaties waarin de naam van Joseph Biden in 2016 is veranderd in ‘Peter Henderson’, wat zowel de naam is van een fictieve KGB-agent die de Amerikaanse regering infiltreert om het land te vernietigen, als van een echte spionagechef die bleek een pedofiele activist te zijn.

Trump: “Biden is een crimineel, en jullie journalisten zijn criminelen”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here