Alle regeringen nemen uiteindelijk hun toevlucht tot terrorisme tegen hun eigen burgers, wanneer ze niet de gewenste naleving krijgen. Het is een universele regel, duizenden keren herhaald in de geschiedenis. En nu, nu de deelnemers aan het vrijheidskonvooi in Canada echte tractie bereiken tegen de tirannie van het regime van Justin “Castro” Trudeau, heeft datzelfde regime besloten zich in te laten met schaamteloze daden van financieel terrorisme tegen Canadese burgers in een poging hen te vernietigen, schrijft Mike Adams.

Onder Trudeau heeft minister van Financiën en WEF-gouverneur Chrystia Freeland aangekondigd dat Canada de banken de opdracht zal geven al het geld van de rekeningen van de deelnemers aan de protesten te stelen en hun leven tot een soort financiële hel te maken, en dat alles zonder enige vorm van proces of rechtsorde. Er zijn geen bevelschriften nodig, en er is ook geen bewijs van enig vergrijp. Het is een regelrecht financieel terrorisme dat door de regering zelf wordt uitgevoerd.

Haar exacte aankondiging was:

“[Wij zullen] de reikwijdte van Canada’s anti-witwas en terrorisme financiering regels verbreden, zodat zij ook crowdfunding platforms en de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken omvatten. Deze veranderingen hebben betrekking op alle vormen van transacties, inclusief digitale activa zoals cryptovaluta…”

Met andere woorden, de Canadese regering heeft zojuist verklaard dat ze alle donaties aan elke groepering die hen niet aanstaat in beslag zullen nemen. En ze gaan zelfs proberen om ook achter cryptocurrencies aan te gaan. Gelukkig zal de gedecentraliseerde aard van crypto die inspanning extreem moeilijk maken – zo niet onmogelijk – voor de criminele regering van Canada om met succes uit te voeren.

TD Bank heeft al ongeveer 1,4 miljoen dollar in beslag genomen aan fondsen die werden gedoneerd aan de Freedom Convoy, wat bewijst dat financiële instellingen graag meewerken aan door de overheid gesponsord terrorisme, diefstal en fraude wanneer ze daar zin in hebben. Zoals The New American rapporteert:

De in Toronto gevestigde financiële instelling heeft gezegd dat het handelt naar aanleiding van een bevel op donderdag van het Ontario Superior Court of Justice dat de uitbetaling van fondsen verbonden aan de Freedom Convoy aan de rechtmatige ontvangers verbiedt.

Ondertussen heeft een tweede crowdfunding bron, het christelijke bedrijf GiveSendGo, al bevestigd dat het geen probleem heeft om wat het beschouwt als een onrechtvaardig Canadees gerechtelijk bevel te negeren, door op 10 februari te tweeten: “Weet dit! Canada heeft absoluut GEEN jurisdictie over hoe wij onze fondsen hier bij GiveSendGo beheren. Alle fondsen voor ELKE campagne op GiveSendGo vloeien rechtstreeks naar de ontvangers van die campagnes, niet in de laatste plaats de Freedom Convoy campagne.”

Dit hele fiasco onthult de perfecte gebruikssituatie voor Bitcoin en andere cryptocurrencies – het ontduiken van het financiële terrorisme en criminele diefstal van overheden. De gedecentraliseerde aard van cryptocurrencies maakt het extreem moeilijk voor criminele overheden om het geld van mensen te stelen… en dat is precies het punt.

  Arts beweert dat GRAFEEN van gevaccineerde op ongevaccineerde overgaat, wat leidt tot vernietigde bloedcellen, stolsels

Wat Canada, Trudeau en TD Bank hier demonstreren voor de hele wereld om te zien, is dat we de financiële instellingen niet meer kunnen vertrouwen, omdat ze zullen samenspannen met criminele regeringen om geld van onschuldige mensen te stelen.

Met andere woorden, de hele covid “plandemie” heeft ervoor gezorgd dat de mensen alle vertrouwen in Big Pharma, regeringsregulatoren, wetenschappelijke publicaties en de media hebben verloren. Nu geven Canada en de TD Bank, door deze financiële terreurdaden, de mensen 1,4 miljoen nieuwe redenen om elk restje vertrouwen in de grote financiële instellingen op te geven.

Het kon natuurlijk niet op een beter moment gebeuren, nu Canada, de VS en andere naties hun eigen fiatvaluta’s in financiële vergetelheid drukken. Iedereen die dom genoeg is om zijn geld bij gewone banken te bewaren, kan verwachten dat al zijn fiattegoeden binnenkort totaal zullen worden weggevaagd. De enige echte veilige havens voor dit alles zijn goud, zilver, land en andere harde activa die niet kunnen verdwijnen. Crypto speelt een rol door zijn draagbaarheid en transactiesnelheid, maar het is ook onderhevig aan het drukken van digitaal geld dat de waarden in het hele cryptolandschap opblaast. Maar dat is een ander verhaal voor een andere dag.

Ondanks de risico’s en problemen van crypto, is het de perfecte oplossing om vreedzame betogers te financieren en financieel overheidsterrorisme te vermijden.

Burgerlijke vrijheidsgroepen hekelen Trudeau’s illegale machtsgreep

Zoals gemeld door RebelNews.com, veroordeelt de Canadian Civil Liberties Association het gebruik van de Emergencies Act door de regering Trudeau:

Eerder vandaag hebben Justin Trudeau en zijn medestanders in de federale regering een beroep gedaan op de Emergencies Act, waarmee ze de vrijheden voor Canadezen inperken die gepaard gaan met de mogelijkheid voor banken en andere financiële instellingen om persoonlijke en zakelijke fondsen te bevriezen zonder een gerechtelijk bevel, het richten op cryptocurrencies, en vele andere beperkingen.

Sommige van de maatregelen zijn permanent.

In een reeks berichten op Twitter verklaarde de CCLA dat Trudeau en zijn regering niet hebben voldaan aan de noodzakelijke vereisten om een beroep te doen op de Emergencies Act, die nog nooit eerder is ingeroepen.

“De federale regering heeft niet voldaan aan de drempel die nodig is om een beroep te doen op de Emergencies Act. Deze wet stelt niet voor niets een hoge en duidelijke norm: de wet staat de regering toe de gewone democratische processen te omzeilen. Aan deze norm is niet voldaan,” schreef de CCLA.

“De noodwet kan alleen worden ingeroepen wanneer een situatie ‘een ernstige bedreiging vormt voor het vermogen van de regering van Canada om de soevereiniteit, veiligheid en territoriale integriteit van Canada te behouden’ [en] wanneer de situatie ‘niet effectief op grond van enige andere wet van Canada kan worden aangepakt ‘,” vervolgde de burgerrechtenorganisatie.

Welkom in de dictatuur van Canada

  COVID prikken: Ondoeltreffend, Onderdrukkend en Gevaarlijk

In feite heeft het Trudeau-regime zichzelf zojuist uitgeroepen tot een dictatuur, waarin Canadese burgers geen echte rechten hebben, geen behoorlijke rechtsgang, geen burgerlijke vrijheden en geen enkele vorm van democratie. Is het niet interessant hoe snel de Canadese tirannen hun toevlucht namen tot het intrekken van de rechtsstaat als ze hun zin niet krijgen?

De noodwet zou voorbehouden moeten zijn voor ernstige, natiebedreigende gebeurtenissen, zoals een vreemde mogendheid die het land binnenvalt of kleine groene aliens die in Ottawa landen. In plaats daarvan is het Trudeau-regime zo pathetisch en onnozel dat het de Noodwet heeft ingeroepen omdat het hen niet bevalt waar de truckers hun vrachtwagens hebben geparkeerd.

En als Trudeau de democratie opschort vanwege een vreedzaam protest, dan schort hij haar overal voor op.

Maar de waarheid is dat de Canadese regering geen macht heeft als het volk zijn instemming intrekt. Het feit dat Trudeau zich beroept op de Noodwet geeft hem niet als bij toverslag de macht om mensenlevens te verwoesten en op te treden als een door de regering gesponsorde financiële terrorist. Er is geen macht in de regering wanneer het volk eenzijdig beslist dat het die regering niet als legitiem zal erkennen. Wij, het volk, kunnen gewoon weigeren met hun fraude mee te spelen.

Trudeau is een criminele tiran, en in de VS is Joe Biden een bedrieger die in het valse (geënsceneerde) Oval Office werd binnengeloodst na een gemanipuleerde (gestolen) verkiezing. Zowel Trudeau als Biden zijn bedriegers, en ze zijn beiden schuldig aan misdaden tegen het volk, tegen de vrijheid en tegen de mensheid.

  Ongewone formaties in gevaccineerd bloed

De mensheid staat op tegen wereldwijde tirannie en medische moord

Wat we op dit moment meemaken is dat de mensheid in opstand komt tegen wereldwijde tirannie. De regeringen van de wereld hebben geprobeerd om de mensen massaal met biowapens en vaccins te vermoorden, en de mensen hebben de zwendel doorzien. Ze hebben er genoeg van, en nu begint het proces om deze regeringstirannen strafrechtelijk te vervolgen en voor de rest van hun zielige leven naar de gevangenis te sturen.

Houd voet bij stuk, medemensen. Wij komen op voor de toekomst van de menselijke beschaving tegen een wereldomspannende kliek van demonische massamoordenaars die bezig zijn hun overheidsterrorisme, overheidsdwang en (uiteindelijk) overheidsgeweld tegen de mensen te laten escaleren.

Want, zoals ik al zei, alle regeringen worden uiteindelijk terroristen. Ze gaan uiteindelijk allemaal over tot genocide – ook bekend als “democide.”

Nu weet je waarom ze de covid concentratiekampen hebben gebouwd… ze zijn van plan ze te gebruiken om vreedzame demonstranten te elimineren

Waarom denk je dat ze kampen hebben gebouwd in Canada, Australië, Nieuw Zeeland en de VS? Ze hebben ze gebouwd omdat ze van plan zijn ze te gebruiken. En ze zullen ze gebruiken om hun politieke tegenstanders op te sluiten. Dit is altijd al hun plan geweest.

Wanneer al hun censuur, bedreigingen, financieel terrorisme en valse vlag aanvallen falen, zullen ze gewoon proberen om aan je deur te komen en je te ontvoeren, je in een kamp te gooien en je te vernietigen. We zijn heel dicht bij dat moment op dit moment, en alle concentratiekampen zijn op hun plaats voor precies dit scenario.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada heeft al omheinde kampen om Coronavirus geïnfecteerden op te sluitenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau geeft toe dat het echte doel van zijn Noodwet bevoegdheden is dat Canadezen de “gevolgen” van “de wet overtreden” leren
Volgend artikelVaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie – stort live in elkaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het is maar één persoon… waarom pakken ze die gek niet op?

  Als je nu nog als agent of soldaat voor de regering werkt (want laten we even vergeten dat ze voor het volk horen te werken, dat vergeten ze zelf tenslotte ook), dan moet je je toch heel diep schamen?

  • @Plot,
   Ongeveer 40% van het Canadese cabinet en kamers bestaat uit wef-adapten die dus zo fout als de tering zijn en elkaar de handjes boven het hoofd zullen houden.
   Ook zijn de Canadezen door hun overheid ontwapent net als bijna overal in Europa-Australie-New Zealand en pisnicht Trudeau zal best goed beveiligt zijn.
   Zolang het leger niet om is zullen de gehersenspoelde narcistische nwo-politietroepen iedere opstand neerslaan, tenzij men met miljoenen naar Ottawa-denHaag-Parijs-Berlijn-Rome-Sidney-Madrid optrekt en om te beginnen gebruik maakt van de government repair kit.

 2. Dat laatste zal nog wel tegenvallen in de VS. De voornaamste tegenstanders zijn bewapend, wonen in landelijke gebieden, niet zelden lid van een militie en voor een flink deel veteranen uit het leger en politie. Velen ook met HAM radios waarmee ze in contact blijven.
  Zo n groep ga je niet zomaar even oppakken en in een kamp stoppen. En hoewel links de laatste decennia terrein heeft gewonnen zie je nu langzaam een beweging de andere kant op ontstaan.
  Er hoeven maarv1 of 2 voorbeelden te zijn en je riskeert een echte opstand, heel anders dan Januari 6th

  • Volgens bepaalde tellingen zo’n 500 (!) zwaar bewapende milities.

   Overigens zijn de grote bankenkartels movers en shakers in de geopolitiek.

 3. Let op: dit gebeuren in Canada is een voorbeeld blauwdruk voor de hele wereld.
  De “ corrupte ongekozen wereld leiding” is met behulp van alle nieuwe technologieën (en vult u zelf maar in wat dat allemaal is, maar de arm van de techniek reikt heel ver…..)
  Dus met behulp van alle high tech apparatuur bezig om ons allemaal VOLLEDIG CONTROLEERBARE MENSEN ( mens 2.0 met chipimplantaten enz ) te maken.

  Deze truckers moeten stand houden en overwinnen anders is het gedaan met OOK ONZE vrijheid.
  De hele wereld houdt de adem in en kijkt hoe it gaat aflopen. Als Trudeau weg moet dan zal dat een ernorme nederlaag zijn voor het W.E.F.
  Ik heb het idee dat de nu snelle versoepeling van onze Nederlandse maatregelen een “ worst “ voor ons zijn om ons rustig te houden en zo niet verder IN PROTEST TE GAAN.
  Wij krijgen verlichting, omdat de regering inziet dat we niet meer langer onder de duim te houden zijn.
  En ook in Europa een tweede front tegen het WEF dat zou te veel zijn.
  Dan stort het WEF ( mogelijk en hopelijk ) als een kaartenhuis in elkaar.
  We zullen zien wat Frankrijk en Oostenrijk en Duitsland gaan doen.

  BLIJF ALERT want Minister Kuiper heeft wel 29 miljoen extra gevraagd voor de verbetering van het “ digitale QR paspoort” Dat geeft te denken, wat moet hij daarmee als de QR code weggaat❓
  Dus we zijn er nog niet vanaf….. zomaar een flink griep virusje en we gaan weer op slot want de techniek van mensen bang maken heeft heel goed gewerkt.
  Het zijn “ VINGEROEFENINGEN “ voor een totalitale staat, met een digitale Europese indentiteit.
  Dus WEG VRIJHEID, JE BENT ALTIJD MET EEN COMPUTER TE TRACEREN.

  Voor wie Bijbelkennis heeft. : Het oude Romeinse Rijk zal worden hersteld❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in