Foto via Unser Mitteleuropa

In 2016, toen hij 17 jaar oud was, had Brahim Issaoui al een man met een mes neergestoken in de Tunesische stad Thyna in het gouvernement Sfax. Hij werd gearresteerd, veroordeeld en kwam in de gevangenis terecht.

Dit betekent dat hij na zijn “vlucht” naar Italië daar geïdentificeerd had moeten worden als een geregistreerde veroordeelde delinquent en onmiddellijk uitgewezen had moeten worden, meldt Unser Mitteleuropa.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Lamborgese, beweerde daarentegen dat er geen informatie uit Tunesië was die relevant was voor het strafrecht. De Italiaanse media vragen zich nu af: Heeft de minister gelogen? Of was men zich niet bewust van het feit dat Tunesië regelmatig ongewenste criminelen en islamitische strijders vermomd als “vluchtelingen” op boten naar Italië zet?

Frankrijk zal aandringen op een precieze verduidelijking van deze omstandigheden.

Matteo Salvini: De Italiaanse regering is medeverantwoordelijk voor de moslimterreur in Nice

  Migranten voorstad van Parijs: aanval op twee politieagenten
Vorig artikelFranse geheime diensten: “We hebben te maken met massa’s islamitische immigranten die ons willen vernietigen”
Volgend artikelJustin Trudeau geeft zich over aan de islam – stemmen gaan op voor zijn ontslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Komen ze er in Italie ook eens achter dat het niet allemaal brave huisvaders en apothekers zijn die illegaal op hun stranden aanspoelen. Nou ja beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in