Moslima Black Lives Matter leider: Blanken zijn “genetisch defect” en moeten “uitgeroeid” worden

Roept zwarten op "op te staan en terug te slaan". Bid tot Allah voor kracht

22
Khogali, fotofuck FRONTNIEUWS

Een reeds ouder – maar niettemin vooral nu met de actuele BLM-waanzin zeer relevant – bericht in de Toronto Sun vermeldt dat de oprichter van Black Lives Matter Toronto betoogt dat blanken “recessieve genetische afwijkingen” zijn en mijmert over hoe het blanke ras “uitgeroeid moet worden”.

Tijdens een eerder protest voor het Amerikaanse consulaat schreeuwde Khogali in de  microfoon dat “Justin Trudeau [links-liberale premier van Canada] een blanke supremacistische terrorist is” en spoorde de menigte aan om “op te staan en terug te slaan”.

Terwijl deze opmerking veel Canadezen verontrustten, verbleekt ze in vergelijking met een verklaring die ze op Facebook heeft gedaan.Volgens The Toronto Sun schreef Khogali ooit op sociale media dat:

Witheid is niet menselijk. In feite is de witte huid submenselijk.

De post gaat verder met een op genetica gebaseerd argument, gericht op melanine en enzymen.

Witte mensen zijn recessieve genetische afwijkingen. Dit is een feit. Witte mensen hebben witte suprematie nodig als een mechanisme om hun overleving als volk te beschermen, want het enige wat ze kunnen doen is zichzelf produceren. Zwarte mensen  kunnen simpelweg door hun dominante genen letterlijk het witte ras uitroeien, als we de macht hadden om dat te doen.

Black Lives Matter leider bad ook tot Allah voor “kracht” om geen blanke mensen te “doden” in een tweet.

De leugens van Black Lives Matter blootgelegd

  Black Lives Matter is Amerika's eigen culturele revolutie geworden
Vorig artikelDenemarken: Nu trekken we verblijfsvergunningen voor Syriërs in – “Natuurlijk gaan ze naar huis”
Volgend artikelSpringt uit de auto en slaat een dansende 12-jarige neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Als Hiltler dat zei of Neo Nazi’s nu worden ze af geserveerd en veroordeelt. Blijkbaar mag een Moslim en een zwarte dit wel publiekelijk verkondigen. Zover is het al gekomen. Wordt het geen tijd om de verantwoordelijke politici ter verantwoording te roepen.

 2. Moslima en óók nog lid van BLM ? Dan ben je toch dubbel gehandicapt !! Er zijn geen andere aanwijzingen om tot zulke stupide uitlatingen te komen. Gutteguttegut, wat is dát soort ongelooflijk stom !

 3. Een citaat uit bovenstaande (link):

  ‘“De COGEM is om advies gevraagd naar aanleiding van een voorstel van de Europese Commissie om de milieurisicobeoordeling voor klinisch onderzoek met genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) ten behoeve van de behandeling of preventie van COVID-19 af te schaffen. De COGEM is een sterke voorstander van het verkorten en versoepelen van de procedures zolang de veiligheid voor mens en milieu gewaarborgd blijft, maar is van oordeel dat het generiek opzijzetten van de ggo-regelgeving, en het toelaten van ggo’s zonder dat een milieurisicobeoordeling is uitgevoerd, ONVERANTWOORD en DISPROPORTIONEEL is vanuit het oogpunt van de veiligheid voor mens en milieu.”15

 4. Eruit schoppen en wel meteen!
  Even terzijde AH was geen racist en heeft nooit opgeroepen tot massamooord! Hij had volkeren en rassen van 51 landen in zijn Waffen-SS, die ook het communisme in hun eigen land buiten de deur wilden houden er zaten zelfs joden in de Wehmacht, (o.a. Werner Goldstein, werd nog als soldaat van het jaar gekozen)150.00 en 7000 in de SS! Zelfs waren er zelfs ook joodse kampbewakers! Het ging niet om de loyale gewone jood, maar om de fanatieke, Babylonische talmoet aanhangers en communisten, die mestal ook van joodse origine waren. Alles wordt door de overwwinnaars propaganda verdraaid!

  • Dit wist ik niet fanatieke, Babylonische talmoet aanhangers en communisten
   Dat dit schorem eruit moet dat is zeker dat stuk over de talmoet is erg verhelderend bedankt

  • Het 1procent is bezig met Kalergie plan.hebben het gemunt OP ons..de joden willem ons uitroeien…..de blanke mens moet Kapot..De fascisten@!!!!!!!

  • Wat een dwaze reactie Heirich. Als joden niet loyaal waren aan het regime mochten ze worden gedood? Is dat je redenatie?
   Volgens mij staat er in de Bijbel heel duidelijk dat we maar aan 1 macht loyaal moeten zijn, en dat is de Schepper van hemel en aarde, en Hij wordt de God van Israël genoemd, doorheen de hele Bijbel. Jezus was een Thora-getrouwe jood, evenals Paulus en andere apostelen.

 5. De Europeanen hadden de moslims en afrikanen tot de laatste man kunnen uitroeien.
  Gelukkig, door hun christelijke opvoeding, waren ze daar te beschaafd voor.
  Helaas geeft een islamitische of communistische opvoeding deze garantie niet.

 6. Dit wist ik niet fanatieke, Babylonische talmoet aanhangers en communisten
  Dat dit schorem eruit moet dat is zeker dat stuk over de talmoet is erg verhelderend bedankt

 7. Such an s……

  Muslim holy books describe Muhammad as a man of extreme whiteness who despised blacks, whom he held as slaves, and said that Satan’s face was like that of a black man.

  Listen: youtu.be/tZxH4QYLRQY

 8. Hoe meer ik deze shit zie, des te meer ik wou dat duitsland destijds de oorlog gewonnen had.. Klink uiteraard vreemd, maar dan had je dit nu niet gehad.. Ben er klaar mee met die jankballen van BLM.. Vernielen/stelen/verspreiden van haat, walgelijk.

 9. @ Jordy.
  Ik weet niet zeker of ik met uw “voorstel” blij zou zijn geweest; wat ik échter wel op prijs zou stellen is, dat er binnenkort eens een échte sterke leider in Nederland opstaat, en dat de huidige Haagse Zooi geheelwordt weggevaagd.

 10. Ze kan gelijk hebben, dat wij blanke, slecht zijn en niet deugen.
  Maar hoe achterlijk maakt men daarmee het volk wat niet blank is!
  Het volk wat massaal naar de blanken komt en niet zich niet kunnen ontwikkelen!
  Niet verder komen dat een kinderfeest te verzieken.
  De tijd van de “vermeende” slavernij erbij haalt, waarvan weinig blijkt te kloppen.
  Zwijgen over de toestand van hun “geliefde” land nu.

  De blanke vragen om acceptatie van hun idiotci, omdat het dragen van kleding niets te maken zou hebben met, bescherming tegen de elementen.
  Maar omdat een stem zei; “Mannen in jurken; dat vindt ik wel wat”!
  En niemand die er riep, flikker op, mafkees!
  Mietjes…… Islammietjes
  De laat al die Brute Lost Mongols, hun smoel houden!

 11. Gelukkig maar dat er geen “witte mensen” bestaan.
  Overigens is zij van harte uitgenodigd haar zieke plan bij mij uit te proberen.
  Waarschijnlijk verlaat ze mijn woning horizontaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in