Links: Ian Vandaelle / Rechts: Prefeitura de Pelotas / Wikimedia / (Public Domain)

Een bedrijfsmedia-journalist die op controversiële wijze eiste dat ongevaccineerde burgers naar concentratiekampen moesten worden afgevoerd, is op slechts 33-jarige leeftijd overleden.

Ian Vandaelle stierf nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen en “neurologisch dood was verklaard,” onthulde zijn familie, schrijft Frank Bergman.

Vandaelle was een Canadese zakenjournalist die werkte als verslaggever en redacteur bij de Financial Post.

Eerder was hij ook meer dan tien jaar producent bij BNN Bloomberg.

Hij was echter bij velen op social media bekend vanwege zijn pro-Covid vaccin posts op Twitter, nu bekend als X.

Vandaelle pleitte voor vaccinatiepaspoorten en -mandaten en riep op tot het ontslaan van iedereen die de injecties weigerde.

Hij stelde ook voor om ongevaccineerde mensen te arresteren en door hun regeringen naar concentratiekampen te laten brengen.

Stephanie Hughes, de partner van Vandaelle, onthulde dat hij plotseling is overleden.

“Het is met een zwaar hart dat ik vandaag zeg dat hij deze week neurologisch overleden is verklaard en vanochtend van de beademing is gehaald,” zei ze in een bericht op X. “Hij was 33 jaar oud.”

Vandaelle had zich meerdere keren op social media begeven om te pleiten voor stimulansen om Covid-vaccinatie aan te moedigen en zelfs af te dwingen.

Hij eiste ook de invoering van vaccinatiepaspoorten en het ontslag van degenen die de prik weigerden.

In een post op social media verklaarde Vandaelle:

“Ik ben er voorstander van om de wortel en de stok te gebruiken. Stimuleer het krijgen van het vaccin op wat voor manier dan ook – ijsjes, loterijen, letterlijk wat dan ook, het maakt mij niet uit – en verplicht vaccinatie om niet-essentiële dingen te doen. Wil je naar een bar om de wedstrijd te kijken? Paspoort.”

  Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

In een ander bericht drong hij er bij de politie van Toronto op aan om leden die de vaccinatie weigeren te ontslaan:

“Neem de prik of neem ontslag; al het andere is morele en ethische lafheid. Je legt een eed af om burgers te beschermen? Dan word je gevaxxed. Schandalig dat we dit moeten zeggen.”

Zoals blijkt uit verschillende social media posts voor zijn ziekenhuisopname, leek Vandaelle in goede gezondheid en actief bezig met werk.

De oorzaak van Vandaelles plotselinge fatale toestand is niet openbaar gemaakt.

Ondertussen neemt de bezorgdheid toe voor degenen die onder het vaccinatiemandaat gedwongen werden om Covid-injecties te nemen.

Zoals Slay News eerder meldde, onthulde de 40-jarige Fox News journaliste Ashley Papa dat bij haar blindedarmkanker stadium 4 was vastgesteld, nadat ze onder druk was gezet om Covid mRNA-injecties te nemen onder het vaccinatiemandaat van het netwerk.

De jonge moeder van één kind onthulde dat dit de tweede “zeldzame” aandoening is waarmee ze de afgelopen twee jaar is gediagnosticeerd.

  De turbokanker-doofpot gaat door - NY Post: 72-jarige patiënt had een record van 613 dagen COVID, verzamelde meer dan 50 mutaties van het virus voordat het hem doodde

Papa’s kankerdiagnose kwam slechts twee jaar nadat ze eind 2021 werd gediagnosticeerd met Lymphangioleiomyomatosis (LAM) en te maken kreeg met een volledige klaplong.

“Ik werd beëdigd als officieel lid van een club waar ik nooit lid van wilde worden,” zei Papa.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Pro-Vaxx Dilbert schepper Scott Adams geeft rijkelijk toe “De Anti-Vaxxers winnen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates: “Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel beland…”
Volgend artikelArtsen slaan alarm nu gevaccineerden ‘plotseling doof’ worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

  • Ik heb bijna de jackpot gewonnen… ik heb niks lol.

   Ik sloeg bijna een mooie vrouw aan de haak en we hadden bijna sex, het was bijna fijn hahah.

   achja, er gebeurd veel de laatste tijd, gelukkig ook af en toe wat goeds, we zijn er (en daar komt ie weer) bijna 😉

   We zijn er bijna, we zijn er bijna
   maar nog niet helemaal.
   (kontje kaal!)
   We zijn er bijna, we zijn er bijna
   maar nog niet helemaal.

 1. Trieste zaak, dat niet weten in te schatten wat goed voor je is en wat niet. Of is het gewoon ordinaire domheid? In ieder geval geen meelij mee.

  • Werd zeker betaald door dat zooitje nazi ratten van Trudeau maar goed weer een van de velen pro vax figuren die het loodje legt alleen jammer dat je voordat hij ervandoor ging niet iets in zijn oor kan fluisteren 🖕💉⚰️😁

  • Denk het wel alleen jammer dat er ook veel goedgelovigen gaan ik heb het geluk met mijn gevoel in 2019 dat er iets niet klopte en ben gaan spitten en mijn gevoel zei niet prikken, geen mondcondoom en je zaakjes wettelijk in orde hebben.😜😁🖕💉⚰️

 2. Dit is dezelfde haat waarmee ze ons bestookten!! Wil je de rest van je leven haten? Denk je dat dat je een beter mens maakt? Ik snap de woede echt wel, begrijp me goed, maar dit slaat kant nog wal. Kwaad met kwaad vergelden is onmogelijk! Als kwaad, haat, moord en dood, negatief zijn enzovoorts een plek mag hebben in ons, dan verandert er geen klote!!! Dat zijn allemaal gevoelens en gedachten waar de satan gek op is, en die jou van je bestemming weg houden..

 3. Joah nog zo’ne idioot met weinig brains om gezond na te denken. Die zijn hoofd vrijwillig legde op het schoteltje van de satanisten.

 4. Dat overlijden van die Vandaelle is al vier of meer weken geleden in een antigifspuitgroep op facebook gedeeld geworden. Die hater heeft zijn Karma gekregen.
  Waar jullie nu nog mee afkomen.

 5. Oud nieuws….Vandaelle, Ian (Van) Metro Alexander passed away on December 5, 2023, in Toronto, at the age of 33 with his family at his side.

 6. Er zullen vele en soms op onverklaarbare wijze verdwijnen op deze aardbol. Het duister moet ruimte gaan maken voor het licht. Hun tijd is geweest hier op aarde. Hier heeft de aller hoogste macht HET LICHT DE ZUIVERE LIEFDES ENERGIE de hand in. Zij ontkomen hier niet aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in