MDGovpics CC BY 2.0

Mark Twain wordt vaak ten onrechte toegeschreven dat hij zei: “Het is gemakkelijker mensen voor de gek te houden dan ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek zijn gehouden.” Het sentiment is zeker Twainesque, maar hij heeft het nooit gezegd. Toch is het nog steeds waar en steeds weer aantoonbaar in onze post-waarheidsmaatschappij, schrijft JD Rucker.

Naarmate meer “normies” beginnen te beseffen dat de Covid-19 “vaccins” ondoeltreffend en gevaarlijk zijn, vinden velen een manier om hun beslissing om zich te laten prikken te verdedigen in plaats van toe te geven dat het een vergissing was. De conservatieve komiek Scott Adams, vooral bekend van de Dilbert-strips, is niet een van die mensen. Hij geeft nu toe dat “de anti-vaxxers hebben gewonnen” met betrekking tot hun besluit.

Sterker nog, hij gaf het keer op keer toe. Kijk:

Hij nam zijn openbaring over zijn ongelijk over de prikken goed op, hoewel ik bezwaar maak tegen een opmerking die hij maakte.

“Al mijn mooie analyses brachten me op een slechte plaats,” zei hij. “Al uw heuristieken – ‘vertrouw deze jongens niet’ ligt voor de hand – werkten volledig.”

Voor velen van ons had het niets te maken met heuristiek. Er was een berg bewijs voordat de prikken werden uitgerold om een helder mens sceptisch te maken. Hier volgen enkele hoogtepunten daarvan:

 • De mRNA-technologie was rampzalig geweest bij ALLE eerdere ontwikkelingen en tests, inclusief gruwelijke sterfgevallen bij dierproeven een decennium eerder.
 • Anthony Fauci stond aan het hoofd van de promotie van de injecties, en zoals iedereen had moeten weten voordat hij naar hem luisterde, is zijn staat van dienst wat betreft het geven van advies in de begindagen van nieuwe ziekten rampzalig. Laten we niet vergeten dat dit de man is die op de nationale televisie mensen vertelde dat ze AIDS konden krijgen door in de buurt te zijn van een besmet familielid.
 • Een van de eerste verpleegsters die een prik kreeg, Tiffany Dover, kreeg vrijwel onmiddellijk een negatieve reactie. Sommigen beweren dat ze iets had met naalden, waarop ik zou vragen waarom ze iemand met een probleem met naalden zouden uitkiezen om op televisie geprikt te worden? En waarom zou ze verpleegster zijn als ze bang is voor naalden? En waar is ze nu?
 • Misschien wel het belangrijkste is dat tegen de tijd dat de prikken klaar waren om uit te rollen, de sterftecijfers voor Covid-19 dramatisch waren gedaald. Het was alsof de cijfers kunstmatig werden opgedreven in de aanloop naar de presidentsverkiezingen, om een paar weken later een perfect getimed wonder van drie prikken tegelijk beschikbaar te stellen.
  Als je het had geweten, zou je dan de prik hebben genomen?

Dat zijn alleen de gegevens voordat de eerste prik beschikbaar kwam. Binnen drie weken nadat ze beschikbaar kwamen voor het publiek, zagen we de claims van “100% effectief” naar “99% effectief” naar “94% effectief” gaan. Binnen negen weken was de effectiviteit gedaald tot onder de 90%, waarop men de narratieven begon te verschuiven van “doorbraakgevallen zijn zeldzaam” naar “Covid-vaccins stoppen de infectie of overdracht niet, maar verminderen het aantal ziekenhuisopnames”.

Vervolgens veranderden ze de definitie van een “vaccin”. Dat had een intelligent persoon als Scott Adams lang en diep moeten doen nadenken over zijn oorspronkelijke berekeningen.

Dus, dat Adams zegt dat hij “fancy analytics” heeft toegepast terwijl wij heuristiek hebben toegepast, is duidelijk onjuist. De gegevens waren beschikbaar. Het was overduidelijk. Degenen die het allemaal probeerden te doorgronden met “fancy analytics” kwamen ofwel tot de juiste conclusie en lieten zich niet prikken, of hun analytics was onjuist. Adams behoort tot de laatste categorie. Maar hij erkent nu tenminste de waarheid. Dat is meer dan we kunnen zeggen van de meeste pro-vaxx beroemdheden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle maskers afgeworpen
Volgend artikelBBC komt onder druk te staan wegens censuur en leugens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Er zijn geen winnaars!!! Pfff… de gevaccineerden denken allemaal in winnen/verliezen. De gevaccineerden zijn grote ego’s. Er zijn alleen maar verliezers!!! We zijn allemaal verslagen. Ik word onpasselijk van zijn eindeloze herhaling dat ongevaccineerden hebben gewonnen, winst winst winst… pfff… PLEUR op met je winst. Ga praten over hoe we massaal en wereldwijd zijn genaaid door 1 groep, de satanisten. Er zijn geen winnaars!!!!!!!!!

  • JUIST!!

   Het is allemaal “Verdeel&Heers” strategie van de satanisten die een globale genocide/infanticide aanrichten en er nu nog steeds mee bezig zijn!! Ze blijven maar doorgaan ondanks alle bewijzen wat er werkelijk gebeurt, geholpen door de verraders van de MSmedia-desinfotainment fascisten!!!!!!!

   Wanneer worden die massamoordenaars gestopt????????

  • Absoluut waar wat jij hier zegt!!,er zijn geen winaars alleen verliezers,iedere familie kent gevaxt en ongevaxt dus uiteindelijk zijn we allemaal genaaid.
   Wat ik jammer vind aan dit artikel is dat ik het idee krijg dat ondanks deze man de ongevaxineerden gelijk geeft de auteur van dit geschreven artikel er nog graag een schepje bovenop wil doen door te vermelden dat het allemaal pure intelligentie was van de mensen die zich niet lieten vaccineren,nee dat was het niet!.
   Het was veelal de argwaan!.
   Het lijkt me voldoende dat deze man zegt dat hij een inschattingsfout heeft gemaakt,waarom wil je jezelf dan nog hoger wegzetten??
   Nogmaals hier zijn alleen verliezers en als je je een winaar voeld dan heb je van het hele probleem geen reet begrepen!

 2. Ik vond Dilbert altijd geweldig. Maar wat een dom gereutel van deze kerel zeg… Sinds wanneer was de gifspuiterij ooit een wedstrijd, en tussen wie? En wat heeft het herkennen van bedrog te maken met ‘analyses’ en / of ‘heuristics’? Wat zit die vent te zwammen; nu begin ik me af te vragen wat hier weer de duistere bedoeling van is.

  • Hij verdeelt ons in 2 groepen, winnaars en verliezers. Hopen ze dat WIJ (ongevaccineerden) nu gaan schoppen en spugen op de ‘verliezers’ (ongevaccineerden). Ik krijg het gevoel dat deze clown ons polariseert. Pfff… we hebben met zn allen verloren. De vijand is de groep die ons deze leugens verkocht en de gentherapie opdrong. Er zijn geen winnaars!!! Ik keek net zijn filmpje nog een keer en ik word er echt misselijk van. Bah… de ongevaccineerden neerzetten als winnaars… dan snap je er echt helemaal niks van. Ze willen dat WIJ ruzie met elkaar gaan maken. Deze dilbert sukkel moet het hebben over wie ons dit hebben aangedaan!!! Zijn opdrachtgevers, de media, de politiek. WIJ zijn met zn allen massaal bedrogen en met gif geïnjecteerd!!! Er zijn geen winnaars!!!

   • Haha, ja dat ook. Ik schreef net ook nog wat. Wat een zielige shit. In hetzelfde filmpje reutelt hij ook (dus vanaf rond 45:00) dat iedereen die vax-vrij is nu zit te pochen en zichzelf ophemelt. Wat een larie. Inderdaad, polariserend gezwam. En weer de vax-vrijen als boosaards wegzetten. Gadverdamme, ik word er misselijk van steeds maar de stront van die Alles Moet Op Zijn Kop mensen te moeten ruiken en hun uit hun reet horen praten. Zien jullie ook overal alleen maar konten om je heen? Ik zie bijna geen koppen meer.

    • @Immortal, Zijn hersenen zijn aangetast door het serum denk ik. Alsof ik als ongevaccineerde blij word, wetende dat +/- 2/3 van westerse populatie zal sterven…Niks om over te pochen…Triest…eerder.

 3. Zijn taak zit erop, de prikken zijn gezet, buit 💰💰 is binnen.
  Hr, wil wellicht van deze ‘aarde af’ / suddenly dead 🏝 als gevierd artiest.

 4. p.s. je lacht je dood over deze Alles Op Zijn Kop, als je de hele episode bekijkt, vooral wanneer Adams rond 54:00 praat over “bad decisions”. (scrollen en even de reclames uitzitten.) Want hj geeft de data nu de schuld van het schapengedrag, en zegt dat mensen “die goede besluiten weten te nemen” allemaal “op de verkeerde plek kwamen” omdat ze “wisten hoe ze goede besluiten moeten nemen” maar “the data was [sic] unfortunately not good”. Hahahaha! Tsja, als de data over de gifspuiterij van te voren bekend waren geweest hadden de schapen allemaal ‘foute beslissingen’ genomen, volgens meneer Alles Moet Op Zijn Kop Komen. (Helaas had Adams dus nooit naar de ingredienten van de gifspuit gekeken, anders had hij de data van te voren kunnen voorspellen.) En verder zegt hij dat “intelligence does not have any role in this” en “if all of your data is [sic] non-credible, intelligence does not help you”. En “that should be your conclusion, that intelligence had nothing to do with it.” Wat een ongelooflijke zwammerij. En wat probeert hij nu toch te zeggen? Zit hij mensen gewoon te beledigen om zijn eigen gelijk op de eoa manier te herkrijgen..? De wereld staat werkelijk overal en helemaal op zijn kop. Behalve bij de 20% die zich niet gek laten maken. Houden zo.

 5. Ik voel mij helemaal geen “winnaar”, maar voel verdriet en zorgen om mijn familie, vrienden en bekenden die de prik hebben genomen. Ondanks de waarschuwingen. Inmiddels hebben er al mensen kanker gekregen en sommigen zijn overleden. Of behoorlijke bijwerkingen, zoals hartklachten of (tijdelijke) verlammingen. Dat zijn niet bepaalde dingen om je een overwinnaar te voelen.

 6. Inderdaad ja, dat ongevaccineerden hebben gewonnen. Ik heb GVD als ongevaccineerden 5 Familieleden verloren in nog half jaar tijd. Het wantrouwen is nog nooit zo groot geweest !! Wij hebben allemaal verloren, het word nu tijd om de daders een donkere kerker in te trappen !! En dat zijn er veel.

 7. Iedereen die zich heeft laten prikken heeft dat gedaan uit eigen beweging ze luisteren allemaal naar de media en regering nooit verder gekeken of geluisterd, dus de ongevaccineerden zijn ook zeer zeker geen winnaars straks van het zwaard en moeten wij allemaal mensen wegbrengen waar we van houden en goede vrienden of bekenden, en dat kun je geen winnaars noemen maar ook verliezers.

 8. Luister en huiver bij Nieuw-Zeelands nieuwe wefdienaar.
  ALLES EN IEDEREEN PRIKKEN, DESNOODS UIT HUIZEN RONSELEN

  Er is nog niks gewonnen en teveel hersendode spuitjunks om ons heen!!!!

 9. Aan zijn mondhoeken te zien heeft ie Bells Palsy, maar verder is hij nog geen barst veranderd.
  Iedereen heeft verloren, want wat moeten de eventuele overlevenden met 4 miljard doden?
  En dan wel hetzelfde aantal politici en stinkend rijken.

 10. In 2021 is de wereld de nodige miljardairs rijker geworden en stuk voor stuk werkzaam in de farmaceutische industrie. De Deense arts Peter Gotzsche schreef in 2015 reeds in zijn onvolprezen boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ dat de grootste misdadigers op deze planeet werkzaam zijn bij de big pharma.

 11. Notmaliter heeft die dude maar maximaal 2K vieuws op zijn videos….maar op DÉZE…. Ruim 124K vieuws !!

  Wel raar dat de beste man niet onderbouwd waar nu zijn geheuvel vandaan komt…

  Hij is trouwens nog steeds IGNORANT..met zijn “anti vaxxers” hebben gelijk… Wat een ego zeg..

  De reacties zijn overigens wel heel overweldigend goed en pakkend.. 🙌

  #HetWasNooitEenCompetitie 🐊🌋💡

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in