Ministerio de Defensa del Perú from Perú, Perú / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Verschillende artsen hebben alarm geslagen nadat hun patiënten begonnen te lijden aan “plotselinge doofheid” na het ontvangen van Covid mRNA-vaccins.

Dr. Clarice Saba, een otorhinolaryngoloog in Brazilië, ontwikkelde plotseling gehoorverlies in haar rechteroor een week nadat ze haar eerste Covid mRNA-injectie had gekregen, schrijft Hunter Fielding.

“Ik heb alle onderzoeken gedaan en kon geen andere reden vinden dan de injecties,” zei ze.

Verschillende onderzoeken hebben plotseling gehoorverlies in verband gebracht met het vaccin, waarbij het meest uitgebreide onderzoek uit Frankrijk kwam.

Vierhonderd gevallen van plotseling perceptief gehoorverlies na het vaccin werden geëvalueerd, waarbij 345 medische rapporten door twee audiologiedeskundigen werden beoordeeld op mogelijke causaliteit.

“Plotseling perceptief gehoorverlies na COVID-19 mRNA-vaccins zijn zeer zeldzame bijwerkingen,” concludeerden de Franse auteurs, eraan toevoegend dat deze zeldzame bijwerkingen “de voordelen van mRNA-vaccins niet in twijfel trekken, maar wel bekend moeten zijn gezien de mogelijk invaliderende gevolgen van plotselinge doofheid”.

Artsen waarschuwen nu voor een tikkende tijdbom omdat een groeiend aantal mensen plotseling hun gehoor verliest na de vaccinaties, sommige tot wel drie jaar later.

Geaccumuleerde schade

Hoewel de oorzaak van gehoorverlies onbekend is, wordt meestal aangenomen dat het veroorzaakt wordt door schade aan het slakkenhuis, een met vloeistof gevulde, spiraalvormige holte in het binnenoor die geluiden helpt verwerken tot elektrische signalen in de hersenen.

Deze veronderstelling is gebaseerd op het feit dat cochleaire implantaten, die het werk van een natuurlijk slakkenhuis nabootsen, zeer succesvol zijn bij de behandeling van gehoorverlies.

Het slakkenhuis is een zeer gevoelig deel van het oor en kan schade oplopen door veroudering, harde geluiden, virusinfecties en bepaalde chemicaliën en medicijnen.

  De Noorse gezondheidswerkster met bloedklonter na AstraZeneca vaccin is overleden

Deze blootstellingen kunnen de zuurstoftoevoer naar de bloedtoevoer van het slakkenhuis beperken, de bloedstroom verminderen, oxidatieve schade verhogen of laesies vormen in het slakkenhuisweefsel.

Het is niet bekend hoe COVID-19 en de vaccins gehoorverlies kunnen veroorzaken. Sommige studies hebben gesuggereerd dat het SARS-CoV-2 virus zich kan vermenigvuldigen in de oren en daar schade kan veroorzaken aan de bloedvaten en zenuwen.

Gevalsstudies die gehoorproblemen bij COVID-19 patiënten evalueerden, vonden ontsteking van de binnenoren, ontstoken slakkenhuis en vestibulaire zenuwen en bloedingen in de oren.

De COVID-19 mRNA-vaccins zetten het lichaam aan tot het maken van COVID-19 spike-eiwitten.

Onderzoek met dierlijke slakkenhuiscellen heeft aangetoond dat het spike-eiwit het slakkenhuis beschadigt. Spike-eiwitten delen ook structurele overeenkomsten met meer dan 28 menselijke eiwitten.

Daarom speculeren sommige studies over gehoorverlies dat eiwitten in de oren, waaronder in het slakkenhuis, structureel kunnen lijken op spike-eiwitten, wat leidt tot auto-immuunschade wanneer het lichaam zijn immuunrespons start.

De spike-eiwitten in de COVID-19 vaccins kunnen ook microklontering veroorzaken, waarbij het bloed stroperiger en “slibachtig” wordt, volgens arts voor interne geneeskunde Dr. Jordan Vaughn.

Viskeus bloed beweegt langzamer, wat de zuurstofuitwisseling in het bloed vermindert en leidt tot stress op de zenuwen en cellen in de oren.

Tinnitus en gehoorverlies

Sinds de pandemie ziet Dr. Saba een toename van gehoorverlies en tinnitus.

Tinnitus is een veel vaker voorkomend en erkend schadelijk effect van het COVID-19 vaccin.

Een bekend geval van vaccin-gerelateerd oorsuizen werd gemeld door vaccinloog Dr. Gregory Poland, die de aandoening ontwikkelde na het krijgen van zijn tweede Pfizer-dosis.

Tinnitus is ook sterk gerelateerd aan gehoorverlies.

  Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

Hoewel de meeste patiënten met tinnitus zich geen tekenen van gehoorverlies realiseren, heeft ongeveer 80 tot 90 procent het probleem.

Dr. Saba zei dat veel patiënten met tinnitus een normaal gehoorresultaat krijgen als ze een automatische gehoortest ondergaan. Gehoortests op hoge frequenties of audiometrische gehoortests zouden echter onthullen dat de persoon een zekere mate van gehoorverlies heeft.

Studies hebben aangetoond dat het slakkenhuis ook betrokken is bij chronische tinnitus.

Vanwege het verband tussen tinnitus en gehoorverlies schrijft ze soms dezelfde behandeling voor bij beide aandoeningen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Doet u ertoe?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJournalist, die concentratiekampen eiste voor ongevaccineerden, dood op 33-jarige leeftijd
Volgend artikelWerd Nuland ontslagen voor haar rol in het Oekraïne-debacle?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Aan dit “vaccin “ moet zeker een decennium gesleuteld zijn.
  Dit steekt zó duivels goed in elkaar..
  Zoveel symptomen en verschillende kwalen veroorzaken… dit ontwikkel je niet eventjes.

 2. Mijn 5 x gegifprikte zus kreeg in november vorig jaar een dag na de gifprik die tinnitus of hoe noemen ze dat. Ze werd zot van dat gerammel in haar oren, de dokter zei dat gaat mee twee weken over.
  Na 3 maanden had ze het nog net zo erg en bleek aan één kant half doof te zijn. Dokter zei dat zal wel een propje in je oren zijn,kom maar een keer naar de praktijk om je oren schoon te spuiten . Twee weken na de gifprik kon ze bijna niet meer lopen, had pijn aan haar rechter heup en onderbeen en onderrug.,,,,maanden mee gelopen. Ze had longcovid in 2022 gekregen waardoor ze continu moe was. Of het nu nog rammelt in haar ene oor weet ik niet. Ze ligt nu al 1,5 week in het ziekenhuis met longembolie longinfarct en ontsteking er bovenop en kan niets zonder zuurstof……
  En ik had het nog zo gezegd blijf van die rommel af,doe het niet.
  Gelijk een oom die versnelde leverkanker kreeg en er aan overleed, ik kan zo nog een uur doorgaan …..
  En mensen blijven de gifprik halen. Daarstraks nog met mijn fysio in een wurggreep over de gifprik,zijn beide ogen zien vaak rood en bloeddruk schiet dan heel erg naar omhoog,dan voelt die zich niet lekker en zegt de afspraken af. Maar das niet omdat die ook zo vaak gegifprikt is zegt hij dan.
  Tja sommige mensen zijn gewoon hardleers dom.

  • Tja Greet, veel mensen die zich hebben laten ‘vaccineren’ waren al eigenlijk een beetje doof, namelijk ‘doof voor argumenten’..

  • Ja Greet, terwijl ze gisteren trots op NOS lieten weten dat wwn if andere pipo…jaja…komt ie…….134 vaxcinaties had gehad en zijn imuumgestel was tip top.

   Iets klopte hier al meteen niet, iemand die 134 prikken heeft gehad, en DAN denkt, joh, ik zal mijn D dimeren test eens doen.

   Ik viel van mn stoel af, zo belachelijk dat het klonk, was, en gebracht is. Zulle achterlijke artikelen zien alleen maar het daglicht omdat we heel veel onrust heerst onder de geprikten, met hun gekrompen hippocampus.

   Dus je kunt wel stellen dat er hard op de deur van NOS geklopt word door veel onrustige mensen.

 3. In dit artikel wordt gesuggereerd dat Sars-Covid-2 zich zou kunnen vermenigvuldigen in de oren. Echter het zogenaamde Sars-Covid-2 pathogeen bestaat aantoonbaar niet, er is immers geen zuiver isolaat van. Ook van ‘vaccins’ is geen sprake, het zijn gifinjecties om ons te ‘beschermen’ tegen iets dat aantoonbaar niet bestaat.

 4. Op youtube staan verwijzingen naar doe het zelf pakketjes om met CRISPR te experimenteren. Met die techniek kun je aan DNA sleutelen. Op basis van die techniek is het mRNA prikje ontwikkeld. Voeg de nodige rotzooi toe en je hebt een biowapen………..

 5. Hoe kunnen ´wetenschappers´ tot de conclusie komen dat het voordeel van de prikken niet in twijfel mag worden genomen als de CDC onlangs heeft geconcludeerd om Covid als een gewone griep te behandelen.

 6. Ik heb sterk het vermoeden dat er een verband is. een paar maanden na de Mexicaanse griepprik werd ik plots doof aan mijn rechteroor.
  Dus waren ze toen al bezig met het rommelen met die vaccins, Maar die werden uit de markt gehaald nadat er doden vielen.
  Het was tevens de laatste keer dat ik ooit iets in mijn lichaam liet spuiten. Verder ook nooit de griepprik genomen.

  We weten nu waar al die bijwerkingen vandaan komen.
  P.s De huisarts hield vol dat ik oorontsteking had en dat het vanzelf overging Ik bestreed dat gezien ik geen pijn had!
  Ik werd dus niet serieus genomen! Nu loop ik dus al jaren te wachten tot die vervelende oorontsteking over gaat (ha ha ha)
  Inmiddels wel een andere huisarts.

 7. Samenvatting van Safety Signal pubmed paper:
  1.5 op de 1.000.000 mensen hebben de kans op gehoorschade na het vaccin.
  Er zijn +/- 66.000.000 Fransen. Zeg 2/3 is ingeënt, dat is: 44.000.000 Fransen.
  Dus, er zijn geschat dus 66 Fransen die sudden sensorineural hearing loss (SSNHL) gekregen hebben. En 23 % herstelt weer. Dus er zijn ongeveer 50 Fransen met langduriger gehoorschade.

  “Conclusies: SSNHL na COVID-19-mRNA-vaccins zijn zeer zeldzame bijwerkingen die de voordelen van mRNA-vaccins niet in twijfel trekken, maar ze verdienen het om bekend te worden gezien de potentieel invaliderende impact van plotselinge doofheid. Daarom is het essentieel om SSNHL na injectie goed te karakteriseren, vooral in het geval van een positieve hernieuwde uitdaging, om passende geïndividualiseerde aanbevelingen te geven.”.

  n.b. Of de cijfers kloppen en of de zinnen correct zijn, dat hoop ik.

 8. De deugertjes die graag de ongevacineerden als aso en complotdenkers bestempelen en totaal geen eigenwaarde hebben gaan nu klagen ? Stelletje sukkels.

 9. ik moet zeggen ,nav STIEKEM in de n8 ’n g5 ding geplaatst te hebben op 6 huizen bij mij vandaan , buurvrouw 2 huizen weer bij mij vandaan Dus 4 hzn dichter bij , ALLE Prikken in haar lijf viel 2 x op de grond , Veel hoofdpijn én 10 KILO Afgevallen , plus 2 GEZONDE buren ,na prikken , Turbo K, overl en ik schrok mij kapot bij ze te zien Mijn ANTI Prikken weet men hier ,dat weten julie , hoorde slechter, oren druppelen van Dr Vogel, NA recept huisarts, oren uitspuiten en ik zei, graag WARM water, DUS KOUD, de lul, heb NU oren suizen , valt gelukkig mee, GREET, Weer perfect commentaar,

 10. Men wilde het niet weten terwijl ze het konden weten….heel triest maar net goed! Mijn broer overleden door turbo K rest van fam long en lever klachten, partner 20% doof (houd vol dat het komt door 25 jaar terug disco) vriendin neurotische aandoening etcetera etc. Ik ben het zwarte schaap omdat ik overal wat achter zocht en volgens “hen” het NEPNIEUWS gelooft..gelukkig gezond maar zie veel schapen weg vallen en/of klachten krijgen en nog vol houden van zonder die spuit waren we er misschien niet meer geweest of erg ziekt geworden Enkele popelen Alweer om gifspuit 6 tot 8 te halen en vinden me nog dom of complot denker. Kortom boeit me niet meer, ik heb ze gewaarschuwd maat ozo genegeerd en was mijn eigen schuld dat ik nergens binnen mocht of mocht plassen.

 11. 2017 was het vaccin gemaakt ik was bij het gesprek ze waren opgetogen ik weet nu nog niet waarom er werd gesproken over goedkeuring daar was iets op gevonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in