Screenshot 60 Minutes 𝕏-video

Ze zeggen dat zelfs een kapotte klok twee keer per dag gelijk heeft… En zelfs Bill Gates vertelt soms de waarheid! Ik kwam net deze oude video van Bill Gates tegen en het verraste zelfs mij, schrijft Noah.

Zoals ik op Twitter schreef:

Bill Gates die toegeeft dat hij DONDERSGOED weet dat hij niet naar de hemel gaat, gebaseerd op de beslissingen die hij heeft gemaakt hier op deze planeet, in dit rijk :

“Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel kom. De keuzes die ik maak over ‘mensen helpen’ zijn niet gebaseerd op bepaalde opvattingen over het hiernamaals.”

We weten wie hij helpt…

De duivel zal je ook niet tegen ons kunnen beschermen. Als we hier klaar zijn, bestormen we de poorten van de hel voor wat je onze kinderen en onze mensen hebt aangedaan, om je op te jagen. De duivel zelf zal niet in staat zijn om ons in de weg te staan.

Kijk:

Waarom ben ik zo hard voor hem?

Dit bijvoorbeeld…

Wow… kijk Bill Gates’ reactie toen hem werd gevraagd: “Is het vaccin veilig?”

Ik heb nog nooit iemand zo schuldig zien kijken!

Kunnen we een lichaamstaalexpert krijgen om dit voor ons uit te leggen? Zeer vernietigend.

  Bill Gates' 'synthetische melk' bevat 92 'onbekende' chemicaliën

Kijk:

En dit voor twee…

Kijk hoe Bill Gates lacht als hij zegt “De volgende pandemie”

Dit voor drie:

Bill Gates haat de manier waarop God de wereld heeft geschapen…

Hij moet wel.

Want hij is altijd onvermoeibaar bezig om het te veranderen.

Om de manier waarop God de dingen geschapen heeft terug te draaien en ongedaan te maken.

Zijn meest recente is zijn samenwerking met DFID om het mRNA in alles wat je eet te krijgen.

Bill Gates, de medeoprichter van Microsoft en een prominente filantroop, werkt samen met het Department for International Development (DFID) om verschillende wereldwijde problemen aan te pakken, waaronder voedselzekerheid en volksgezondheid. Gates’ betrokkenheid bij DFID is voornamelijk via de Bill & Melinda Gates Foundation, die met DFID heeft samengewerkt aan een groot aantal initiatieven, waaronder werk op het gebied van veeteelt en landbouwontwikkeling.

Een van de doelen van hun samenwerking is het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van boerderijdieren door betere vaccins en genetica. Dit moet dieren helpen overleven en bijdragen aan een duurzamere voedselvoorziening.

Details hier:

Kijk hoe hij het in zijn eigen woorden zegt:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorzieningVolg Frontnieuws op Telegram

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Lees meer over:

Vorig artikelBrits parlementslid onthult dat “gevaccineerden binnenkort allemaal zullen sterven aan turbokanker”
Volgend artikelJournalist, die concentratiekampen eiste voor ongevaccineerden, dood op 33-jarige leeftijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Ik en velen met mij zullen zeer aangenaam verrast zijn, als de dag komt dat zijn grote vriend, de satan, hem komt halen 🙂

  • Satan is geen heerser van een soort ‘hemel’ voor slechteriken. Satan zal als alle andere verdoemden in eeuwige afgescheidenheid leven. Gates zal geen toegang tot wie dan ook hebben. Hij heeft echter nog de kans zich te bekeren.

   • Dus, ze kunnen hun hele leven voor het Kwaad werken, moord en doodslag verspreiden, alles naar de verdoemenis helpen en als ze op hun sterfbed spijt hebben dan is alles vergeven en kunnen ze gezellig met alle brave mensen in de hemel meespelen..??

    Dat snap ik nog steeds niet en mijn rechtvaardigheidsgevoel gaat erg protesteren merk ik nu!

    • Als ik denk aan het verhaal van Jezus aan het kruis met naast zich de 2 moordenaars, dan denk ik dat 99,9% van die satanisten Jezus nóóit gaan erkennen als Zoon van God en dus ook nooit de hemel zullen zien. Waarom die ene moordenaar Hem wel erkende en waarom hij daardoor mee mocht, beantwoord zichzelf toch? Omdat hij Jezus erkende! Zie ik niet zo snel gebeuren bij de council of 13, die geloven dat satan god is.
     Dat rechtvaardigheidsgevoel heb ik ook hoor, er zijn dagen dat ik ze alleen maar kapot wil maken.. maar het zijn ook precies die dagen dat ik niet normaal functioneer en me ellendig voel, angstig zelfs.. dat komt toch écht door wat ik denk en uitspreek op zo’n dag, vanuit dat rechtvaardigheidsgevoel.. daarom zegt God ook: “aan Mij is de vergelding”. Wij als mens zijn niet in staat rechtvaardig te oordelen, dat zou gericht zijn op precies dat waar we over praten..MIJN rechtvaardigheidsgevoel, niet die van God. Als we wel oordelen zijn er ook gevolgen, zoals ik net omschreef. Al onze woorden hebben kracht(ook gedachten en vooral diepe overtuigingen), dus kunnen we ons het beste op het goede richten en daar kracht uithalen, ipv onze kracht offeren aan het negatieve met woorden en gedachten. Hopelijk kun je hier wat mee

  • A.S.A.P. 🧶🧵 BASTA WITH THA BASTARDS XXXL ❗
   🎯🎀🪁🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎵🎵🎵🎵🎶

 2. “Bill Gates die toegeeft dat hij DONDERSGOED weet dat hij niet naar de hemel gaat, gebaseerd op de beslissingen die hij heeft gemaakt hier op deze planeet, in dit rijk.”

  Het is nog niet te laat, als hij zich bekeert. Wat ook je zonden zijn.

  • Onzin deze duivel hoord op een plek en dat is de hell . Hoeveel pijn en dode deze man heeft ver oorzaakt zal nooit bekeerd kunnen worden

  • ,,Het is nog niet te laat, als hij zich bekeert. Wat ook je zonden zijn.”

   Deze uitspraak/citaat is vette BS (Bull Shit). Alsof je je zonden zomaar kunt afkopen of uitwissen door geloof. Nee, absoluut niet. JIJ en JIJ alleen bepaalt je eigen toekomst.
   Dat wat jij in jouw leven aan goede of (heel) slechte dingen hebt gedaan of hebt nagelaten is onuitwisbaar en is na je dood medebepalend voor de plek is jou in het hiernamaals (de andere, onzichtbare wereld) wordt toegekend.

  • ’t Gróót probléém met dergelijke ‘gevallen’, is,
   dat zo’ n sadistische klojo’s altijd àndere mensen kwaad
   en leed berokkenen, maar nooit met zichzèlf aan de slag gaan ….
   Dat is ’t em nu juist …..

 3. Als deze vieze, vuile teringlijer (en vele slechte anderen) een BDE (bijna-dood-ervaring) mag ervaren, zal hij de plek ervaren (een preview) waar hij na zijn dood werkelijk terecht komt. En dat is geen leuke plek. Absoluut geen hemel. Mocht hij na zo’n huiveringwekkende ervaring weer terugkeren in zijn lichaam, dan hij schijt alle kleuren van de regenboog. Na zijn dood zal hij branden in de HEL.

   • ‘Inbetoneren’ en gekwadrateerd vaquum opslaan
    om in génendele nog natuur, mensheid, bodem(wateren), grond,
    noch lucht, noch hemelspant mee te zouden vervuilen !
    Zéker/zèlfs niét ‘re-cycleren’ hé, op ’t gevaar àf dat zijn karkas
    waar dan ook de planeet en mensheid mocht contamineren en
    vergallen ! NADA BOLEQUETAS !

    Overigens ook géénszins aan dieren voederen, noch als
    mestuitstrooisel of crematieresidu in ’t milieu laten ‘ontsnappen’ !

    “* Vero Nihil Verius *” ~ “*Nemo Me Impune Lacessit *”

 4. Dan istie gelijk bij al zijn vrienden in de hel, ik hoop het! Ik hoop dattie daar eeuwig brand in de hel! Hij kan niet genoeg afzien daar!

 5. Ach, hij komt gewoon inde sfeer terecht die hij verdient, met gelijkgestemde zielen die elkáar het leven ondragelijk maken of beter de dood ondragelijk maken😈👿👿💀👻☠️ denk ik.

 6. dat die gek nog wiekt en weegt of hij in de hemel komt en dan zie je hoe krankzinnig hij is.
  zelfs de hel is nog te goed voor hem.

  • ‘k Zal je ’n klein stapje vóór zijn met je ’toekomstwensen’
   aan ‘Mill 🐐🐐’ (‘d.EVILS Gotes’), …..
   Gerard, moge hij hier op niveau zéro, nu al op aarde
   beginnen creperen en crevéren ……, en héél zijn
   santekraam en trwanaten mèt hèm !, vooaléér h(z)ij nog
   méér mensen kan(kunnen) kwellen en teisteren !

 7. Kill-Bill komt na zijn dood bij zijn soortgenoten terecht….. Moordenaars, verkrachters, psychopaten en vele andere duistere figuren.
  Zielen die elkaars ” leven ” dagelijks tot een hel maken.
  Is hij eindelijk op de plek beland waar hij duurzaam thuis hoort!

 8. Niet oordelen lijkt mij toch het beste.

  ’t gaat van:
  Wat je zegt ben je zelf.

  Soms denk ik wel eens dat we al die narigheid, ook via sommige/vele alternatieven, allemaal voorgeschoteld krijgen met maar één doel: je aan het oordelen te krijgen.

  Bovendien: zal ik de slechtheid nog helpen ook door er aan bij te dragen?
  Hmmm, dat zouden ze wellicht dus wel willen. Hopelijk niet, dus.

  D’r staat heus niet voor niks geschreven dat je met je eigen oordeel veroordeeld wordt, denk ik. Tis ook wel logisch. Je eigen rechter, ben je, wellicht, of zeker?

  • Mee eens. Stel je dit voor: een inbreker komt snachts in een woning en terwijl hij inbreekt word hij op z’n been getikt.. uit reactie draait hij zich om en maait met zijn mes.. het bleek het dochtertje van het gezin wat daar woont.. de rest word wakker door het gegil en de vader steekt de inbreker neer.. meisje dood, inbreker dood.. wie gaat dit nu rechtvaardig beoordelen, berechten en bestraffen? Tuurlijk is de inbreker fout door in te breken, al had hij nóóit de intentie om iemand te vermoorden, vooral geen kind! Hij wilde alleen wat te eten stelen omdat hij dakloos is geworden. De vader reageerde vanuit intens verdriet en blinde woede, absoluut met de bedoeling om te doden op dat moment.. het is natuurlijk maar een scenario maar probeer het maar eens oprecht rechtvaardig te beoordelen.. ik zeg laat dat allemaal aan God, wij kunnen niet oordelen zonder gevolgen

   • Daarom staat er ook geschreven: heb je vijanden lief, en zegen hen die je vervolgen.. in beide gevallen zegt dat alles over je eigen behoud, en het houd je in relatie met God en elkaar; door lief te hebben en te zegenen blijf je weg van oordeel en verspreid je licht en leven voor degenen die het nodig hebben. En wat die vijanden betreft.. we hebben feitelijk maar 1 vijand: de satan. Ieder mens die namens hem handelt of spreekt, is niet je daadwerkelijke vijand, maar een misleid mens. Aangezien er geen enkel persoon op aarde is, die ieder mens volledig kent, elke seconde van zijn of haar leven, elke intentie, elke misleiding en de daaruit voortkomende gevolgen voor zichzelf en voor anderen.. daarom is het aan God, hij ziet en weet alles, Hij doorgrond de harten van alle mensen en is de enige rechtvaardige rechter. We zijn niet gemaakt om te oordelen, maar om elkaar lief te hebben als onszelf (niet ik-gericht maar wij), en God boven alles (Zijn liefde voor mij uitdragen aan de mensen om me heen). We zijn gemaakt naar Zijn evenbeeld lieve mensen, laat je niet misleiden tot het evenbeeld van de satan, hij is de veroordeler, hij is de misleider, hij is de leugenaar, hij is de haat en immoraliteit, hij is de machtsgeilheid, hij is liefdeloos, hopeloos, respectloos, genadeloos, wraakvol, lelijk en alles wat God niet is, en bovenal is hij volledig van God verwijderd aan zijn einde.. God is liefde, rechtvaardigheid, genade (grace and mercy), hoop, leven, waarheid, schoonheid, puurheid, onbevangenheid, wijsheid, redding, genezing, bevrijding, verlossing, licht, rust en vrede, kalmte, heiligheid, Koning, Vader, vriend, metgezel, richting, passie, vuur, kracht, inzicht, het begin en het einde, ons doel en reden van bestaan, schepper, alomtegenwoordig, de hoogste macht, stilte, natuur, oorsprong, thuis, veilig, geborgen, gedragen, zonder angst, rein en alles wat ik nog vergeet.. overwin het kwade door het Goede❤️🙌🙌

    • Efeziërs 6:
     10Verder, mijn broeders, word gesterkt in de Heere en in de sterkte van Zijn macht.
     11Bekleed u met de hele wapenrusting van God, opdat u stand kunt houden tegen de listige verleidingen van de duivel.
     12Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.
     13Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden.
     14 Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid,
     15en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede.
     16Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen.
     17 En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord,
     18 terwijl u bij elke gelegenheid met alle gebed en smeking bidt in de Geest en daarin waakzaam bent met alle volharding en smeking voor alle heiligen.

 9. Wat een religieus gelul.
  Macht wordt gegeven. Iedereen voelt zich vereert door Kill Bill Gates.
  Niet iedereen, mensen zonder karakter, Nazi Liefhebbers zoals Mark Rutte.
  Mark Rutte die door genoeg andere karakterloze klootzakken vereerd wordt waardoor hij hij kunnen doen wat hij heeft gedaan en nog steeds ermee door kan / mag blijven gaan.
  De individuen stellen weinig voor, ze worden groot gemaakt door sukkels, door lafaards.

  Kap toch met de onzin over het hiernamaals. Over TiTaTovernaar in het sprookjesbos hiernamaals!
  Kelere!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in