De grote stad Ostfildern in het district Esslingen bij Stuttgart in Duitsland heeft op 26 januari 2022 een “algemeen decreet” uitgevaardigd, volgens hetwelk vreedzame wandelaars nu ook kunnen worden doodgeschoten als zij deelnemen aan protesten tegen de Coronamaatregelen van de linkse regering, schrijft Freewestmedia.com.

Om ervoor te zorgen dat het samenscholingsverbod in Duitsland wordt nageleefd, is het gebruik van directe dwang, d.w.z. fysiek geweld of het gebruik van wapens, bevolen. Na afweging van de tegenstrijdige belangen is dit “evenredig en noodzakelijk” omdat er geen andere middelen zijn die potentiële antivaccin deelnemers ervan weerhouden te gaan wandelen, aldus het decreet.

Deze doodstraf is op 26 januari 2022 opgelegd en ondertekend door SPD-burgemeester Christof Bolay (54) en is op 28 januari in werking getreden. Het is onduidelijk of en hoe de gemeenteraad bij zijn besluit betrokken is geweest. Tot nu toe zijn er geen grote anti-vaccinwandelingen geweest in deze onbeduidende stad met ongeveer 30.000 inwoners. Het hoogste aantal wandelende deelnemers schijnt minder dan 150 personen te hebben bereikt.

De kwaliteit van het leiderschap doet de wenkbrauwen fronsen

De socialist Bolay heeft nooit bij de Bundeswehr gezeten, dus hij heeft geen wapentraining gehad. In feite lijkt de militante burgemeester uit Ostfildern geen beroepskwalificaties te hebben. Toch heeft hij gedreigd met gewapend geweld.

De regerende linkse kliek uit Stuttgart deelt de overtuigingen van Bolay, waar de voormalige maoïst Winfried Kretschmann als Groene chef van Baden-Württemberg met de strengste Coronamaatregelen fungeert. Alleen de rechtbanken en andere deelstaten zijn erin geslaagd de vaccinkoorts van Kretschmann af te remmen. De oppositionele CDU-minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat, Thomas Strobl, de schoonzoon van ex-Bondsdagvoorzitter Schäuble, is echter ook een vaccinzeloot.

  VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%

De huidige Duitse “elite” is beschreven als een kakistocratie, een regering die wordt geleid door de slechtste, minst gekwalificeerde en meest gewetenloze burgers. Het woord werd al in de zeventiende eeuw gebruikt.

Evenzo is de vaccinfanaat en leidster van de Groene partij Ricarda Lang, niet alleen een 28-jarige schoolverlater zonder enige beroepsopleiding of noemenswaardige ervaring in het normale beroepsleven, maar pocht zij er ook nog mee het “eerste openlijk biseksuele parlementslid” te zijn.

Het algemene decreet van Ostfildern heeft Twittergebruikers terecht gealarmeerd: honderden hebben hun schok over het decreet geuit. Al wekenlang gaan in heel Duitsland tienduizenden mensen op maandag de straat op om tijdens “wandelingen” te protesteren tegen de covid-maatregelen van de federale en deelstaatregeringen.

Poseren met Anitfa

De “wandelingen” zijn een doorn in het oog van politici, en talrijke steden hebben de onaangekondigde maar legale protesten verboden. “De demonstraties nemen toe, wat vooral toeneemt is de toegenomen deelname van rechts-extremisten,” klaagde minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD).

  Nieuw rapport: Jonge mensen sterven aan kanker in 'explosief' tempo, blijkt uit gegevens van de Britse overheid

Waar moeten die extreem-rechtse massa’s ineens vandaan komen? De SPD-politica ging overigens op de foto met Antifa-aanhangers uit haar eigen district. Onlangs kwam aan het licht dat Antifa een “dodenlijst” had opgesteld voor 53 AfD-politici, samen met instructies voor het maken van bommen. Een andere populaire techniek is “doxing”, waarbij de privégegevens van conservatieve politici worden vrijgegeven en Antifa-leden worden opgeroepen om bepaalde gewelddaden tegen hen uit te voeren.

Degenen die niet willen worden geïnjecteerd, worden uitgehongerd

Het hoofd van het Duitse arbeidsbureau, Detlef Scheele, heeft aangekondigd dat als er een algemene Coronavaccinatieplicht wordt ingevoerd, degenen die niet gehoorzamen hun uitkering zullen zien verdampen.

Tegen de kranten van de Funke-Mediengruppe zei Scheele: “Dan moeten wij als Bundesagentur ook nagaan of een gebrek aan inenting leidt tot een blokkeringsperiode.” Een blokkeringsperiode betekent dat een werkloze die niet gevaccineerd is, gedurende een bepaalde periode geen werkloosheidsuitkering ontvangt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuizenden tweets “Boosterprik is Kicking My Ass” – Ontwikkelen onmiddellijk na de prik ernstige koorts, zweren, lichaamspijn
Volgend artikelIsraël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Waar leest men dat van dat doodschieten?
  Een beetje realiteit graag.

  Um sicherzustellen, dass das Versammlungsverbot eingehalten wird, wird die Anwendung unmittelbaren Zwangs, also die Einwirkung auf Personen durch einfache körperliche Gewalt, Hilfsmittel der körperlichen Gewalt oder Waffengebrauch angedroht.

  • wapen kan ook een stok om mee te slaan zijn, bv een wapenstok?

   Hoe dan ook, het gaat nog wel een keer goed mis en terecht, ze lokken het al bijna 2 jaar uit.

   Helaas zullen de vele onder de schapen dan door blijven slapen en het veroordelen dat mensen (onderdrukten) terug slaan… triest, verdeel (het volk) en heers.

 2. Antifa zijn de clandestiene stoottropen van de overheid. Niet dat deze zichzelf zelfoverschattende sneeuwvlokjes ook maar enige indruk maken op de echte vrijheidsstrijders.

 3. Ziekelijke fanaten! En bewust wordt er op geweld aangestuurd, zijn deze gesjeesde politici van de generatie “oorlogje op PlayStation”???? Blijkbaar niets geleerd of meegekregen van WO II.

  Ik kan er met m’n pet niet bij, want welk weldenkend mens zou toch oorlog willen?

 4. In wat voor doodzieke wereld zijn we intussen terecht gekomen, waar burgemeesters zelfs maar op het idee komen om dergelijke decreten kunnen uitvaardigen – laat staan dat ze het nog echt doen ook? Dit gaat naar taferelen als reichskristallnacht 1938 – vijf jaar nadat Adolf aan de macht kwam. Covid is nog slechts twee jaar aan de gang.

  Het wordt nog veel erger: militair geweld voor hen die zich niet laten prikken. Als het publiek niet massaal in opstand komt en totale burgerlijke ongehoorzaamheid losbreekt, gaat het naar Openbaring 9. Je moet dan kiezen uit ‘schade – aan je mens-zijn en een eeuwigheid in de hel’ of ‘met vuur/rook/zwavel afgemaakt worden – maar dan eeuwig met Christus regeren => Op.20:4’. Een derde van de mensheid kiest voor het laatste.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9b

 5. Het kan me niet snel genoeg gaan. De strijd van de zeloten, de wegkijkers en die van de de anti mandaten. Laat het scheiden van het kaf en koren nu eindelijk eens beginnen. Ik ben al dat geneuzel van de genuanceerden meer dan zat.
  Ik ben 64 jaar, in het land waar ik woon moet ik gevaccineerd zijn. Kom maar op zeg ik dan. Eens kijken wie waar staat. En nee, natuurlijk draag ik ook nooit een verplicht beklap. Niemand die er wat van durft te zeggen. Laat staan dat men een prik tegen mijn wil durft te zetten.

  • Je hebt gelijk Barend, ze mogen, maar denk niet dat ze zo dom zijn om aan ons deur te kloppen om de jab te geven. Ze gaan ons op droogzaad zetten, dus je krijgt geen geld meer of kan niet meer aan je geld. Of zeer hoge boetes geven zodat ze eventueel je eigendom kunnen aanslagen.
   We moeten een lijst in ons hoofd maken met daarop al die idioten.
   Er kan steeds moment komen dat we die lijst nodig hebben.

   • Ze zijn uit op een Burgeroorlog,een Wereldoorlog zoveel mogelijk leed en Chaos willen de Pshyopaten achter de schermen bereiken.
    Neem nu de Russchise Sancties opgelegd door de US & NAVO Agressors!
    Door de constante provocaties bedoeld om WO3 uit te lokken.
    De Sancties bedoeld om een Wereldwijde Energy & Voedsel Crisis te creëren in Europa.
    De Gas en Brandstof en Voedsel prijzen zullen compleet Onbetaalbaar worden.
    Ook zal de Voedsel aanvoer gestopt worden.
    De Laffe Ruggegraatsloze NAVO laat zich door SCHURKENSTAAT US de les lezen.
    US gebruikt de NAVO en Europa en Oekraine om een oorlog met Rusland uit te lokken.
    Ik verwacht elk moment een Derde Nucliaire Wereldoorlog die
    Europa en haar bevolkingen als eerste zullen wegvagen!
    Als de NAVO Rusland aanvalt.
    De Constante Provocaties en de 24/7 Anti-Rusland Propaganda liegen er niet om.
    Men is duidelijk uit op deze allesvernietigende Wereldoorlog.
    Ons compleet gestoorde WEF Kabinet gaat zich ook nog eens bemoeien met deze oorlog.
    Inplaats de bevolkingen te helpen gooit men weer kapitalen bijgedrukt helikopter geld over de balk om de US te behagen.
    Miljoenen vluchtelingen zullen ons kant opkomen ook dit is volledig gepland.
    De bevolking zal gedwongen worden deze mensen op te nemen.
    Onze eigen bevolking kan natuurlijk DOOD vallen.
    Ik zit te wachten op het moment dat men alles neergooid en massaal naar Den Haag rijdt om dit wrede WEF kabinet te verjagen en op te hangen aan de eerste de beste lantaarnpalen voor hun Land en Hoogverraad.
    dmv de geplande Nep Virus Plandamie die onze Economie en Samenleving compleet moest slopen om zo de nieuwe Totalitaire Communistische Apartheids Dictatuur te installeren die de bevolking 24/7 zal controleren en zal dwingen de Doods en Verderf Spuit te accepteren.
    Ons vrije leven bestaat niet meer IST VERBOTEN
    Vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer.
    Virus ontkenners zullen opgesloten worden en her opgevoed worden desnoods met geweld.
    Ongevaccineerden zullen gecwongen worden zoniet zullen zij opgeruimd worden als vijanden v/d Corrupte staat.
    We krijgen ern social krediet system model China die ons leven zal beheersen.

  • Ja, inderdaad, aanzetten tot moord, dit kan niet gerechtvaardigd worden door wie dan ook, er moet bij de 30.000 inwoners maar een gek bij lopen, die denkt, nou zal ik de burgemeester eens een voorsmaakje geven, volgens mij is het eerder om mensen nog banger te maken, hoe dan ook, het is ook hier aanzetten, als je al zo dom bent om met deze dreiging dan toch maar een prik te laten zetten, ben je goed gek, Hoe krijgt een burgemeester dit voor elkaar, kan gewoon niet, daar zie je hoe corrupt burgemeestertjes zijn, van een dorp zo groot als een speldekop, afvoeren zo iemand, opsluiten in een kerker, sleutel weggooien, zet er een paar varkens bij , die beesten moeten ook eten, (ik herinner mij een fragment uit de film, Silence of the lambs ?, Mason word uiteindelijk aan zijn eigen varkens gevoederd, door Hannibal Lector).

  • Klopt, het is in principe een zwaar delict.
   Onder het mom van de ‘noodwet’ blijken hele gekke dingen opeens legaal…
   Daarom zijn ´noodwetten’ zo gevaarlijk als ze door een regering worden gehanteerd.

 6. Noord Koreaanse toestanden.

  De volgevreten, compleet gestoorde communisten willen weer eens bloed zien vloeien, maar het valt nog te zien aan welke kant het zal zijn!

 7. Als ik me niet vergis, mag je in Duitsland een wapen hebben bij een jachtvergunning.
  Aan munitie komen is het probleem.
  Dat maakt het probleem een stuk kleiner dan hier.

 8. Ons gaan ze hier niet doodschieten , maar wel stilletjes het graf inwerken via verplichte maskers en boosters met GRAF-één…hihihi…

 9. Doodschieten? Begin met de burgermeester….
  Moge er snel een burgeroorlog komen; dat ruimt de linkse rotzooi op.

 10. Voor alles bestaat oplossing!
  Weet een dorp waar ze een onmenselijke burgervader kotsbeu waren.
  Gaven hun spaarcenten aan iemand die bereid was hen te verlossen van dat kwaad.
  Die verlosser ging zichzelf naar de bliksem helpen indien geen uitweg meer was na de daad.
  Hij had geen zin om de rest van zijn leven achter de tralies te eindigen maar hij is nooit opgepakt.
  Het klinkt als een verhaaltje, niet?
  Vergelding maar kijk dan naar misdaadjournalist Peter R. de Vries, hoe snel het gedaan kan zijn…
  Geef je deze dader een zekere som dan doet ie lekker verder?
  Voor elke taak zal je iemand vinden, de kunst is de juiste persoon te vinden.

  Er zijn figuren die bereid zijn iemand koud te maken voor 10€.
  Wees dus steeds vriendelijk met je buren, haha

  • Peter R. de Vries .
   Omhooggevallen figuur .
   Heeft al eerrder in een kofferbak gelegen in het verleden .
   Zulke gasten als de vries kun je missen als kiespijn .
   Maar idd er zijn er veel die compleet van het pad zijn .
   Herinner mij een situatie lang geleden een oudere vrouw voor een geld automaat onder het bloed omdat een junk haar had neergeslagen . Toen al kon je op de pillen brug een junk bestellen voor een klusje . De stuitende blindheid en wegkijken van de burger is een vaandel op de berg van totaal verderf , nu komt het steeds meer aan de bovenkant gezien wat we allemaal meemaken.
   Deze link .

   https://www.ninefornews.nl/kamerlid-den-haan-bedolven-onder-kritiek-na-quarantaine-foto-zo-ga-je-toch-niet-met-je-kinderen-om/

   Je zakt door je hoeven .
   Groeten fijne dag .

 11. Nou eindelijk is de kogel door de kerk zou ik zeggen een burgemeester die de onnozele gaat neer knallen, natuurlijk niet hem zelf want daar is hij te laf voor en het vuile werk laat hij altijd door hersenloze wezens doen die die hebben wij op deze planeet meer dan genoeg.
  Dus zou ik zeggen schieten maar de schaapje staan al in de rij om als schietschijf gebruikt te mogen worden en het fijne daaraan is zij mogen van te voren zelf uit kiezen in welk gat begaven willen worden.
  Dus zou ik zeggen schaapjes doe jullie schaap kleren uit en teken een rode cirkel op je voorhoofd zodat een schot voldoende voor jullie zal zijn, en voor de jagers burgemeester lever tien dode schaapjes af en de koning zal jullie ere burgervader van zijn gemeente worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in