Als u soms liever lacht dan huilt, in deze donkere tijden, dan vindt u hier misschien wat verlichting. Als u geen fan bent van zwarte humor, kunt u deze blogpost misschien beter overslaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

  Covid is slechts het excuus voor regeringen om constante bewaking van uw bloed, lichaamsvocht en medicatie te eisen
Vorig artikelOPNIEUW: Drie jonge voetballers stierven deze week na plotselinge hartaanval
Volgend artikelCovididioot: Ongemaskerde kenau valt passagier aan in vliegtuig; slaat, krabt en spuugt op man omdat hij mondkapje afneemt om te eten  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

   • ZEER JUIST…ben 73 en ik dacht nog met dat artikeltje GO FUCK YOURSELF…er was nog geen raket rond de aarde geschoten….en of 20 jaar later NOG NOOIT IEMAND OP DE MAAN GEWEEST (nu nog niet trouwens)…Frans ik heb Respect voor U… gewoon rechtuit..👍😁

 1. elke mutatie heeft een typisch of aangepast en degelijk uitgetest vaccin nodig, nu spuiten ze de mensen vol met ongeteste vaccins en meestal van 3 of zelfs 4 verschillende pharma multinationals, kun je indenken wat dat doet in je lichaam….mij niet gezien en een paar van mijn dokter vrienden zeggen juist hetzelfde.

  • HET IS zO DAT GOEDGELOVIGE MENSEN DIE IN DE MEDISCHE WETENSCHAP GELOVEN DAT DIE HEILIG IS IN PLAATS VAN HET GELOOF DAT ER MEER IS TUSSEN EN HEMEL EN AARDE EN TOCH ZICH LATEN VACCINEREN!!!!!Omdat ze van hun geloof af zijn geraakt en er maar op los willen leven feesten en vakantie willen vieren met de wetenschap dat ze niet ziek zullen worden van de covid 19 spuiten of andere vreselike ziekten ….. Ik was gisteren nog in de kerk tijdens de allerzielen viering en waar normaal honderden mensen samenkwamen op die dag,,, er nu nog 150 personen de mis bij woonden Ook dit geeft aan dat de mensen denken dat ze onsterfelijk zijn geworden sinds de corona covid spuiten in 2020 en geloven in het WEF regime en werelleiders die het goed met hun ,,,,voor,,,,,hebben Echter er is sindsdien 2020 meer oversterfte dan ooit tevoren in de deze moderne tijd wel te verstaan!!!!!!!!!!!!!

 2. Goede morgen Frauke , ik heb ook een gave om dingen te zien / aanvoel.
  Ik weet de meeste mensen lachen er om en vinden dat gestoord !
  Je hebt volledig gelijk !
  Iemand schreef : ze waren toen nog niet zo ver !
  Wake up , wat hebben ze niet geëxperimenteerd in de 2e Wereldoorlog !
  Wat dacht je van – Joseph Mengele – in opdracht van de rijke joden uit Amerika.
  We zijn constant – ,, Ann der nase herumgelaufen !

  Oorzaak … ze zijn zelf minder begaafd ( als ik het zo mag uitdrukken. )
  Ik ben inmiddels 65 jaar de gehele wereld ( ? ) over geweest via mijn werk in 80 landen geweest.
  Een schat van ervaring op gedaan , houd in : je slikt niets maar dan ook niets voor zoete koek !
  Helaas doet de gemiddelde mens dat wel !
  Hou bevolking in deze onstabiele tijd !
  Geloof in jezelf !
  ??????

 3. Gun het niemand! Maar kan deze zwarte humor wel waarderen…….Whoooooops???
  Gezond leven was nog nooit zo belangrijk! Ik ben heel intuïtief en luister daarom naar mijn intuïtie die mij vanaf dag 1 al liet weten dat deze injecties foute boel zijn…….

  Stay strong and listen to your innervoice????

 4. Triest om dat te zien en de mensen zelf deze giftige injecties nog vrijwillig deze halen. Ook nu nog, terwijl er zoveel van bekent is. Al dan niet indirect verplicht. Zodra er van overheidswege iets medisch verplicht wordt, zou dat toch alle alarmbellen bij je zelf moeten afgaan. Van waarom zou het (indirect) verplicht moeten worden? Dat is nog nooit zo geweest, het was altijd jouw eigen vrije keus of je dat deed of niet zonder dwang van de overheid of van de gemeenschap, of van je werkgever om je baan te mogen behouden. Dan is het niet anders dan moord op voor bedachte raden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in