Dr. Mike Yeadon, voormalig Pfizer onderzoeksdirecteur, heeft zich vanaf het begin verzet tegen de Corona-doctrine. Dit gaat niet over een samenzweringstheorie, zegt hij. Het was hem al snel duidelijk: “Het is een internationaal plan. Er is niets theoretisch aan.” schrijft Wochenblick.at.

Yeadon maakt zich zorgen om zijn kinderen en kleinkinderen. Normaal gesproken wordt er dood virus in vaccins tegen ziekten gebruikt. De experimentele mRNA-geninjecties zouden niet te vergelijken zijn met zo´n vaccinatie.

Volgens Yeadon zijn er twee grote problemen met deze “vaccinaties”:

 1. Spike-eiwit: Het lichaam wordt een fabriek van deze eiwitten. Het is de eerste keer dat een dergelijk proces bij de mens kunstmatig op gang wordt gebracht. Het spike-eiwit leidt tot bloed-klontering. Dit is geen uitzondering, maar het doel van het spike-eiwit.
 2. Het duurt jaren om een conventionele, effectieve vaccinatie goed te testen. We weten veel te weinig over de bijwerkingen van de mRNA-stoffen. We weten niet welke bijwerkingen de gevaccineerden in de komende jaren zullen ondervinden.

Als farmaceut is Yeadon ontzet dat dergelijke experimentele stoffen worden gebruikt. Het ergste is dat zwangere vrouwen worden ingeënt. Degenen die deze stoffen toedienen aan zwangere vrouwen zijn roekeloze idioten, zegt Yeadon. Hij doet een beroep op vrouwen: “Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, laat je dan absoluut niet ‘vaccineren’, doe het niet!”

Mike Yeadon begrijpt niet waarom zijn collega’s geen ontslag nemen. Ze weten precies wat er aan de hand is. Hij had om deze reden reeds een baan opgezegd, zegt hij, en schaamt zich ervoor voor een dergelijke industrie te hebben gewerkt. Zij hoopten gewoon dat het toedienen van de experimentele stoffen met noodtoestemming wel zou helpen. En dit experiment zou worden uitgevoerd op miljarden mensen.

  Dr. Coleman: Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te leven

Yeadon wijst op de duizenden bijwerkingen. Deze zijn te zien op het VAERS-platform: “Controleer de duizenden bijwerkingen daar. Ik kan niets voor je doen als je het niet zelf uitzoekt.”

Influenza voor jongeren gevaarlijker dan Corona 

Als de patiënten naar behoren zouden worden voorgelicht over de gevaren, zoals is vereist, zouden zij zich niet laten vaccineren, daar is Yeadon zeker van. Het vaccin wordt niet gebruikt omdat het een gezondheidscrisis is, maar om andere redenen. Er zijn genoeg geneesmiddelen om deze gezondheidscrisis doeltreffend aan te pakken. In plaats daarvan worden mensen simpelweg geïnjecteerd met experimentele stoffen waarvan het effect onbekend is. Hoe dan ook, het is een feit dat de mRNA-stoffen niet veilig zijn. De bijwerkingen laten dat al duidelijk zien.

Zo worden we voorgelogen: Het virus is lang niet zo dodelijk als ons wordt verteld. Voor jongeren – in feite voor iedereen in de werkende leeftijd – is influenza nog gevaarlijker dan Corona. En dat toont aan dat er iets heel vreemds aan de hand is. De sterke stijging van het sterftecijfer onder oudere mensen, met onderliggende ziekten houdt waarschijnlijk meer verband met het begin van de inentingscampagnes. Hij denkt dat een verband heel goed denkbaar is: normaliter worden in uitgebreide registratiestudies de effecten op risicopatiënten langzaam beoordeeld bij gezonde ouderen. Dit gebeurde niet in de haast, de voorlopige gegevens voor kwetsbare ouderen zouden voor de noodvergunning te weinig zijn geweest.

Mike Yeadon: “Het is moord om deze stof toe te dienen.” Dat komt omdat Covid lang niet zo dodelijk is als wordt beweerd. Tegelijkertijd zijn de vaccins giftig. De risico-batenverhouding rechtvaardigt in het geheel niet de toediening van dergelijke stoffen.

  Bijna 1 op de 6 voor covid "volledig gevaccineerde" Amerikaanse volwassenen lijdt nu aan ernstige gezondheidsproblemen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom wordt een giftig vaccin verplicht gesteld? Er is iets aan de hand dat ons niet wordt verteld
Volgend artikelAustralische man gearresteerd en vliegverbod opgelegd omdat hij geen mondkapje droeg, ondanks dat de politie illegaal zijn dokter belde om zijn vrijstelling te bewijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het blijft dan ook wetenschappelijk onverklaarbaar dat middelen met een uiterst laag risico worden uitgesloten.

  In plaats daarvan kiezen ze een nieuw middel wat geen historie heeft en waarvan ze het risico niet hebben onderzocht.

  Er kan daar nooit een logisch antwoord op geformuleerd worden.

  • Omnicide. Punt. Maar wie wil dat aannemen? De mensen zijn ziende blind en kiezen er massaal voor om in hun vermeende comfortzone te blijven.

 2. Nee een logisch antwoord op deze vraag is er niet maar het gaat om een miljoenen zoniet miljarden industrie
  De goedkope middelen die dus wel goed helpen zonder vaccinatie worden niet gebruikt het levert niks op
  en er zijn veel dingen die onder tafel worden geveegd
  Men laat zich klakkeloos prikken
  Stel je voor dat je iets zou missen en de buurman is ook geënt dus ja dan zal het wel oke zijn
  Dat hoeft ook niet de pandemie bestaat helemaal niet
  Het is een verkapte chemische oorlogsvoering
  ergens weten mensen dat zelf wel
  Maar de propaganda machines draaien op volle toeren
  ik vind het heel dapper dat er wetenschappers zijn die een geweten hebben en mensen waarschuwen hiervoor
  het is heel slim gedaan
  Eerst mensen isoleren van de buitenwereld
  Daarna de mensen wijsmaken dat het virus zwaar besmettelijk is
  Dan het vaccin lanceren wat naar mijn idee wel getest is maar niet met de bedoeling om mensen te beschermen
  het is een hele slimme uitgedachte genocide
  Er staat de mensheid nog wat te wachten

  • Voor velen ‘staat hun baan op het spel’ en anders ‘de vermeende status’ dus speelt men het spel mee. Onderliggende drive is: ‘We zien het wel’ en ‘Zo’n vaart zal het vast niet lopen.’
   ‘Kom Jan(nie), we nemen nog een stukje appeltaart.’

 3. Komt hij er nu pas mee?
  Wat gebeurt is kan niet meer terug gedraaid worden. Dat wordt dan ook angstvallig verzwegen in de msm.
  Nu regeert ook daar de angst voor wat er gebeurt als dit wel algemeen bevestigd wordt, alleen bekend kan gemakkelijk opzij gedrongen worden.

 4. ‘In Ontsuiker je brein gaat dr. Mike Dow diep in op hoe suiker de hersenchemie beïnvloedt.
  Suiker maakt serotonine vrij in de hersenen, een hormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt maar ook wilt blijven eten.
  Recente studies hebben uitgewezen dat suiker in feite je hersenen doet krimpen, met als gevolg een kleinere hippocampus en veel andere problemen zoals geheugenverlies, depressie, overgewicht en meer. Na verloop van tijd raken we verslaafd aan het eten dat onze hersenen doet krimpen, zodat een vicieuze cirkel ontstaat.’

  Tell A Vision – Hoe de tv ‘ons denken’ tevens ‘de opvoeding’ overnam als een ware kleptomaan.

  M.G. de Koning – Christelijke visie op TELEVISIE
  Inclusief onderzoeksrapporten; beslist ook interessant voor niet-christenen vanwege de eye-openers.

 5. Het ergste is dat zwangere vrouwen worden ingeënt.
  Degenen die deze stoffen toedienen aan zwangere vrouwen zijn roekeloze idioten, zegt Yeadon.
  Hij doet een beroep op vrouwen:
  “Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, laat je dan absoluut niet ‘vaccineren’,
  doe het niet!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in