Noord-Afrikaanse asielzoekers in een opvangcentrum op Sardinië zingen, dansen, maken videoclips en bedreigen Italianen met het doorsnijden van hun keel. En iemand van de linkerkant zal ze verdedigen met als excuus het “culturele verschil” of misschien de specificiteit van de hiphoptaal op straat, meldt het Milanese dagblad Libero Quotidiano.

De video van deze asielzoekers die wachten op erkenning van hun status gaat viraal op het net, en werd ook gepubliceerd door Radio Savana op Twitter.

“Afrikaanse illegalen dreigen onze keel door te snijden. Italianen in lockdown, en illegalen in opvanghuis op Sardinië maken videoclips, ontsnappen, vallen minderjarigen lastig, worden dronken, raken in gevechten, vallen de wetshandhaving aan en nog veel meer”.

Sterke woorden die echter het gevoel van boosheid en frustratie van veel Italianen uitdrukken. In één woord: onrechtvaardigheid.

Bootmigranten zwaaien met hun messen – Matteo Salvini: Moeten we die ook verwelkomen?

Zwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby

7 REACTIES

 1. Dichterlijke vrijheid noemen we zo iets in Nederland.
  Vergelijkbaar als je op de dam gaat staan en belooft zwarte piet dood te schoppen.

 2. Het essentiële verschil zit ‘m in het gebruik ban een mes. Wij, min of meer beschaafd volk, gebruiken een mes om aardappels te schillen terwijl het “vluchtelingen-tuig” een mes gebruikt om anders denkenden te onthoofden.

  • Ik heb altijd een scherp mes in mijn jaszak zitten.
   Je weet nooit of je het nodig heb vandaag de dag.
   Om aardappels te schillen b.v.

   • @ BertG. U heeft helemaal gelijk ! Ik ga ook nóóit zonder verdedigingswapen de straat op , dat geeft mij én m’n gezinsleden een veilig gevoel.

 3. Dat zijn de primitievelingen die zijn hierheen gehaald om het moordwerk voor de omvolking te doen

  De echte criminelen zijn b.v. de min. van Gezondheid, die werkende medicijnen verbiedt, dokters die liegen dat IC volzijn, en patienten vermoorden doorze OPZETTELIJK verkeerde medicijnen en behandeling te geven.

  Niks nieuws;voor de oorlog werden in DE 840.000 mensen vermoord door dokters en verpleegsters. Niet EEN vervolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here