De fantastische diversiteit van het multiculturalisme komt voorbij met één enkele voornaam. Deze naam, met enkele verschillen in spelling, is Mohammed. De naam van de heilige profeet van de moslims is opnieuw de meest populaire voornaam in Berlijn en Bremen.

Foto: Fotocollage © Wochenblick

Het is onduidelijk of de naamspelling overal volledig is berekend. In Duitsland worden volgens berichten in de media slechts tien spellingen gecombineerd voor de statistieken. Strikt genomen zou het hier gaan om varianten zoals Machmut, Magomed, Mahmood, Mamadou en dergelijke. (Verzameling van bekende varianten), schrijft Wochenblick.

Opnieuw op de eerste plaats

In 2019 haalde “Mohammed” de eerste plaats onder de pasgeboren mannelijke burgers in Berlijn en Bremen, zo kondigde de Vereniging voor de Duitse Taal afgelopen maandag aan. Dit was ook het geval in Berlijn in 2018 en in Bremen in 2017, daarbij is het belangrijk om aan de vaak geciteerde woorden van politici te denken: “Islamisering vindt niet plaats”. Het is niet bekend hoeveel christelijke families op grond van de welkomstcultuur hun zonen laten dopen met de naam “Mohammed”.

In Turkije geen Top-10 naam

Interessant: Hoewel de meest populaire Arabische jongensnaam in heel Duitsland “Mohammed” is, komt hij niet in de Top 10 van Turkije voor, waar alleen de verwante naam “Ahmet” op de 8e plaats staat. De “gedetailleerde evaluatie” van voornamen van de GfdS is hier te vinden.

Omdat ze kinderloos was: moslima (22) sterft na islamitisch “exorcisme”

De ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts "Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen"
Vorig artikelItalië: Illegale arbeidsmigranten dreigen met staking als er geen amnestie wordt verleend
Volgend artikelWetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in