Pixabay

Israëlische invallers hebben de “LGBTQ+ Pride Vlag” in Gaza ontvouwd om de “bevrijding” aan te kondigen van de gebieden die ze tot de grond toe hebben platgebombardeerd en nu bezetten, bericht Chris Menahan.

De vlag werd onthuld door de 31-jarige homoseksuele Israëlische soldaat Yoav Atzmoni en op sociale media gedeeld door scenarioschrijver Lee Kern van “Borat 2”.

Kern deelde Atzmoni’s verklaring op X:

YOAV SPREEKT:

Voordat ik de Gazastrook binnenging, vroeg ik mijn partner om twee pridevlaggen mee te nemen:

De eerste is een Israëlische vlag in pride-kleuren waarmee ik op een tank poseer.

Het zendt twee boodschappen uit

Er is een interne boodschap aan Israël: dat we verplichtingen hebben tegenover de staat en dat we hier homorechten moeten opeisen – niet noodzakelijk om te trouwen en een gezin te stichten, maar iets fundamentelers – het recht op veiligheid als LGBTQ-mensen, het recht op respect, het recht om deel uit te maken van het nationale ethos, het recht om meetellen en erkend te worden.

  Trump 2.0: Wat zou het betekenen voor Amerika en de wereld?

De externe boodschap aan de wereld is dat ondanks de pijn van de oorlog – de IDF het ENIGE leger in het Midden-Oosten is dat democratische waarden verdedigt. Het is het ENIGE leger dat homo’s de vrijheid geeft om te zijn wie we zijn. En dus geloof ik volledig in de rechtvaardigheid van onze zaak.

De tweede vlag is een eenvoudige pridevlag die staat voor wereldwijde solidariteit.

Toen ik Gaza binnenging, wist ik dat ik een boodschap zou schrijven in drie talen, maar ik had nog niet besloten wat ik zou zeggen. (Ik moet zeggen dat ik zowel gesproken als geschreven Arabisch beheers).

In de eerste dagen van het conflict zag ik op veel huizen de Arabische inscriptie ‘Bismillah’ (‘In de naam van God’).

Ik besloot hiermee te corresponderen door ‘Bismilahav’ te schrijven – wat ‘In de naam van de liefde’ betekent.

Daarnaast is ‘In the Name of Love’ een nummer van de band U2 dat ik erg goed vind!

Het was mijn bedoeling om de eerste pridevlag in Gaza te planten als een oproep voor vrede en als een boodschap van vrijheid.

“Pride”-vlaggen zijn voor miljoenen mensen over de hele wereld symbolen van bezetting geworden.

De VS hesen ook een “Pride”-vlag in Afghanistan tijdens hun bezetting.

Ze brachten ook muurschilderingen van George Floyd aan – die allemaal werden weggehaald nadat de Taliban hun land hadden heroverd.

UPDATE: Het officiële Twitter-account van Israël heeft hetzelfde bericht getweet:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Plotseling is RFK Jr. volledig akkoord met censuur – en geeft toe dat hij meevloog op Epstein’s ‘Lolita Express’Volg Frontnieuws op Telegram

  De As van Asymmetrie neemt de "Op regels gebaseerde orde" over - Pepe Escobar

Lees meer over:

Vorig artikelVerontrustende video: Blanke tiener doodgeslagen door 15 zwarte tieners
Volgend artikelUit Gaza – Ziet eruit als een foto van IDF verbrande tanks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als ik die vlag zie, hoop ik dat ze zwaar op hun kloten krijgen, ik zie die vlag, alhoewel hij een stuk fleuriger is als een vervanger van die vlag me swastika, we vechten opnieuw tegen Rusland, Europa is ongeveer even groot als het derde rijk, alleen vechten we nu blijkbaar samen met de joden.

  • dwd
   november 14, 2023 Bij 12:46
   lgbtq is een cult ideology en een extreem gevaarlijke ook.
   Ik wil je het alleen maar even laten weten 😉

 2. Benieuwd hoe organisaties als ‘christenen voor Israël’ zullen proberen dit recht te praten.
  Recht praten wat krom is – de definitie van woke.
  De Bijbel noemt het ‘de verborgenheid van de wetteloosheid’.
  Die werkte reeds 2000 jaar terug maar komt steeds meer in de openheid met de naderende antichrist, ‘de wetteloze’, ‘de mens van de zonde’, ‘de zoon van het verderf’.
  2 Thessalonicenzen 2.
  En de antichrist komt niet voort uit ‘Hamas’ maar net als ‘Hamas’ uit het afvallige Joden/christendom. Het is een fake-christus met een enorme dosis charisma, waar de hele wereld intuint. God stuurt een dwaling omdat ze de liefde tot de waarheid volkomen kwijt zijn. Geldt ook voor zogeheten christenen die de huidige acties van Israël goedpraten.

  • En dat zal wel eens binnen 10 jaar aan onze ogen geopenbaard worden, die zogenaamde wereldkeider die allang rond loopt . Bovendien waarschuwt de hele bijbel dat het een gruwel is al dat vieze gedoe

 3. Ontwaar ik hier enige “retrospectieve parrallelassociaties”, ‘Sarcoff’,😉 in : ‘de ‘oppervlakte’, ‘3°Reich’ … ? In iéder gevàl: dat ‘”WE'” – pluralis vulgaris – betrek ik géénszins op m’n eigen, noch koppel ik de minste adhaesie aan dat ‘vechten tegen Rusland’ ….. Dit eventjes voor de goeie orde !

  Hebben ‘ZE’🎭 dan d e s o n d a n k s , d e s a l n i e t t e m i n toch de euvele, ondankbare ‘culôt’ en bravoure om ’t tegen R🌸SSIYA op te nemen, en – via een piesboog, alover UA – instigerend, provianderend, opzwepend, contra-intrigerend, hun (onze toenmalige 1945) weldoener(s) in ’t gezicht te sch_jt-n en p_ssen ?

  Niet in mijn naam ! Noch met mijn conscent !
  VREDE MOET ER ZIJN !

  Dàtzèlfde Rusland welks:
  1° Ons, ’t Westen, eind 1945 van de NA.SS.I.-bezetting kwam bevrijden, met verlies van
  tienduizenden gesneuvelde soldaten, in EU-aarde !

  2° De ontelbare nog overlevende NA.SS.I.-slachtoffers uit de EntlösingsKampfen ging
  V E R L O S S E N, opmars naar Duitsland, met verlies van ettttelijke duizenden eigen manschappen,

  3° In Rusland zélf ter plaatse aan ’t Oostfront – Leningrad, Stalingrad … – ’n paar miljoen burgers – partizanen -, en soldaten, om de moffen finaliter, en ten profijte van EUropa méé, catastrofaal te STOPPEN en in de KIEM te SMOREN , FNUIKEN …. !,

  4° Zoals de Ruskis overigens nú anno 2O22-’23 ev. voor ’n tweede keer NAZiOF-schoften verpletteren, maar dan meer bepaald om de gemartyriseerde Russofone DONBASS-oekraïeners van hun beulen te bevrijden, en met hèn allicht de hele eenvoudige UA-bevolking ….!!, die klootzak ‘biowarfarelabs’ all over UA ’t ontmantelen en te dynamiteren …, op ’t gevaar àf, dat er daar met die artificieel geëxperimenteerde virussen malheuren gingen gebeuren, óók naar ’t westen, en niet alléén maar naar R🌸SSIYA toé …., nog los van ’t feit dat eind februari datzelfde N.UA.ZI-regime op ’t punt stond van Russland militair binnen te agresseren en binnen te vallen ….

  5° Diezelfde ‘RUSSEN’ waartegen wij zouden vèchten kkk, ons tegelijk de bittere pil van dat monocratisch dictatoriaal ‘1WO’ enigszins verzachten, maar niét 1OO% wegnemen kunnen,
  door een multipolaire wereld te lanceren, en die vermaledijd-verfoeid-gehate ‘1WO’-hegemonie de wind uit de zeilen ’t halen, zéker wat hun invloedsfeer en afiliés aanbelangt …
  Zoniet ware ’t nu voor ’t westen al ruimschoots désatreuser geweest ….

  “*VERO NIHIL VERIUS *” 15 XI 2O23 O1:27

 4. Dat is dus een vlag met zes opeenvolgende kleuren, een verminkte regenboog. De normale afbeelding van een regenboog heeft er zeven, hetgeen veel harmonischer is De echte regenboog heeft er uiteraard oneindig veel, in oneindige herhaling… de oneindigheid van het universum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in