Ik wilde dit artikel niet schrijven. Hoe ouder ik word, hoe waarachtiger het gezegde wordt “als je lang genoeg leeft, stellen je helden je altijd teleur.”

RFK Jr., om duidelijk te zijn, was nooit een held van mij – ik heb er niet veel en er zijn maar weinig politici – maar hij was een enkeling voor wie ik respect had, schrijft Ben Bartee.

Toen ik een paar maanden geleden met een vriend van me sprak, toen RFK Jr. nog kandidaat was als Democraat, over de waarde van zijn dissidente kandidatuur, bracht hij het onderwerp van RFK Jr.’s eigenaardige verklaringen van onvoorwaardelijke politieke steun voor Israël ter sprake, alsof hij kandidaat was voor het premierschap van de etnostaat in het Midden-Oosten in plaats van de Verenigde Staten van Amerika. Wat altijd het meest eigenaardige was aan zijn sycofantische standpunt over Israël was de scherpe tegenstelling met zijn verder niet-interventionistisch buitenlands beleid.

Mijn antwoord was toen om mijn schouders op te halen: “Voor mij is het geen dealbreaker.” Voor mij was zijn standpunt over het zuiveren van de administratieve staat van zijn verderfelijke invloeden veel belangrijker. Ik vond dat we grotere vissen te vangen hadden, dus ik was bereid om zijn bizarre toewijding aan Israël door de vingers te zien.

Maar recente gebeurtenissen hebben een helderder licht geworpen op de verontrustende mate waarin RFK Jr. bereid is om zijn beleden kernwaarden op het spel te zetten voor het Israëlische politieke project.

Een of andere on-Amerikaanse censuurbeluste hack miljardair hedge fund manager genaamd Bill Ackman schreef onlangs een open brief aan de president van Harvard waarin hij censuur eiste van de meningsuiting op de campus, omdat het zijn gevoelens kwetste en zijn kleine menopauzale poesje jeukte voor wat verlichting van de meningsonderdrukking:

  Grove misrekeningen: VS, Israël overschatten hun militaire kracht in het Midden-Oosten

“Ik schrijf u deze brief met spijt. Ik had nooit gedacht dat ik een brief zou moeten schrijven aan de president van mijn alma mater over de impact van haar acties en passiviteit op de gezondheid en veiligheid van haar studenten om noodzakelijke veranderingen te helpen katalyseren. De afgelopen vier weken sinds de verschrikkingen van 7 oktober ben ik in gesprek geweest met leden van het bestuur, andere alumni, studenten en docenten om onze zorgen over het groeiende aantal antisemitische incidenten op de campus te delen en te vergelijken, terwijl we wachten tot u en de universiteit actie ondernemen. Vier weken na de barbaarse terreurdaden van 7 oktober heb ik het vertrouwen verloren dat u en de universiteit zullen doen wat nodig is…

Slack message boards staan vol met antisemitische uitspraken, memes en afbeeldingen. Demonstranten op de campus op de trappen van de Widener bibliotheek en elders roepen “Intifada! Intifada! Intifada! Van de rivier tot de zee, Palestina zal vrij zijn!”, terwijl ze bewust oproepen tot gewelddadige opstanden en eliminationistische taal gebruiken die streeft naar de vernietiging van de staat Israël en het Joodse volk.”

Dus, laten we heel duidelijk zijn: deze kleine tiran klaagt niet over fysieke aanvallen of bedreigingen met geweld tegen Joodse studenten, wat al duidelijk illegaal is. Zijn eis – met als dreigement dat er geen geld van zijn smerige bankiers meer naar Harvard zal vloeien als er niet aan de eis wordt voldaan – is eerder dat er door Harvard-beheerders toezicht wordt gehouden op spraak op applicaties zoals Slack onder het mom van het bestrijden van “haatzaaiende taal”.

  Israëlische atleten kunnen zonder beperkingen deelnemen aan de Olympische Spelen - "Kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun regering" 

Je kunt de hele scriptie lezen als je wilt. Het staat vol met vage verwijzingen naar “antisemitisch” “haatzaaien” en soortgelijke onzin, amorfe termen zoals dat met de breedst mogelijke interpretatie om de rechtvaardiging voor het monddood maken van spraak te maximaliseren.

“Het is tijd om de universiteitsadministraties verantwoordelijk te houden voor de epidemie van antisemitisme op de campus door aan te dringen op een nultolerantiebeleid”, schreef RFK Jr. als antwoord, waarmee hij de oproep tot censuur van de bankier onderschreef.

“Nultolerantiebeleid’ voor niet-goedgekeurde toespraken – het RFK-standpunt over toespraken.

Dit is echt ziekelijk – on-Amerikaanse rotzooi van onduldbare omvang.

Het is natuurlijk ironisch dat RFK Jr. zo bereid is om namens de staat Israël de strijd aan te binden met de vrijheid van meningsuiting om “antisemitisme” de kop in te drukken, aangezien hij zelf het doelwit is geweest van cynische beschuldigingen van hetzelfde door Social Justice™ achterlijken, gebaseerd op het gelijktijdig verschijnen van de getallen 14 en 88 in een Tweet.

Ik heb veel twijfelachtige standpunten van RFK Jr. getolereerd en was tot nu toe bereid om hem het voordeel van de twijfel te geven. Maar dit is een brug te ver.

In een pijnlijke interne ommezwaai terwijl ik worstel met de menselijke cognitieve dissonantie, ben ik gedwongen om toe te geven dat de kritiek op RFK Jr. als een trojaans paard al die tijd juist blijkt te zijn geweest. Hij heeft zichzelf ontmaskerd als niets minder dan een totale vijand van het heilige recht op vrije meningsuiting en, als gevolg daarvan, mijn politieke vijand. Ik wens hem niets dan mislukking toe en ik zal in de toekomst niets doen om zijn kandidatuur te promoten, hoe bevredigend de consternatie ook is die hij bij de duopolie veroorzaakt.

  Wat zou Israël doen als de situatie andersom was?

Hij is gewoon niet te vertrouwen.

Verdomde Judas, deze man.

“Elke normale man moet soms in de verleiding komen om op zijn handen te spugen, de zwarte vlag te hijsen en te beginnen met het doorsnijden van kelen.” – H.L. Mencken

De teleurstelling is bijna niet uit te leggen.

In wat zeker totaal ongerelateerd nieuws is, via Newsweek:

“Robert F. Kennedy Jr. heeft de aard van zijn relatie met Jeffrey Epstein toegelicht, nadat was onthuld dat de presidentskandidaat in het privévliegtuig van de veroordeelde zedendelinquent had gevlogen.

De onafhankelijke presidentskandidaat voor 2024 was een van de prominenten die in 2021 werden genoemd als passagiers van Epsteins jet, die vaak werd gebruikt om gasten te vervoeren naar het Caribische privé-eiland van de financier, Little Saint James.”

Gezien het feit dat Jeffrey Epstein er geloofwaardig van verdacht wordt een CIA en/of Mossad agent te zijn geweest die een afpersingsoperatie op industrieel niveau leidde, moet de vraag gesteld worden: wat hebben ze over RFK Jr.?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUw ‘Smart Home’ technologie bespioneert u dag en nacht
Volgend artikelWaarom de migrantencrisis een ramp is die het Europese politieke establishment zichzelf heeft toegebracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Wat de auteur hier onderveegt, is dat het oproepen tot massaal geweld zijn. En dat is strafbaar. Dus universiteiten hebben een taak, dit bij Justitie te melden.
  Verder : hoe Kennedy jr persoonlijk is, weet ik niet; maar zijn ideeën zijn i.i.g. wel goed.
  En : Epstein was duidelijk een CIA / Mossad asset, om politici chanteerbaar te maken.

  • Maar dan nog vind ik dat dit de zaak is van de politie en de universiteit en dit is niet een zaak waar hij zich bij bezig mee moet houden en dat laatste wat je schrijft klopt en dat kan je niemand aanrekenen die op die eiland is geweest zelfs als ze meerdere keren daar zijn geweest. Vaak weten ze niet wat hen daar is overkomen en zijn ze pas tevree als ze tig vieze filmpjes hebben vast gelegd van ze en dat ze dan pas alles onder ogen krijgen zodat ze kunen chanteren en nu is dat zelfs niet meer nodig want wil je iemand chanteren dan kan de AI wel iets in elkaar knutselen.

  • Kennedy wants to LOCK UP climate change “deniers”.
   He is 100% PRO Israel genocide. He is a war monger just like the rest of the Uniparty scumbags.
   The only thing he is right on, is the vaccine nonsense. But that’s about it. That’s the part where he is used by the globalists to divide the people.
   I had hope for a moment, but not anymore.

   • Yep. And he is a scumbag: he uses the charisma of his family-name to lure in voters ánd a viewpoint on vaccines that will rake in anti-vaccine people. But I think that it is all windowdressing and a salespitch, just like women go to the hairdresser, wear make up and a good dress to rake guys in: once they’ve scored the guy, they will turn into slouches in pyama’s.
    Kennedy is a zionist: you cannot be a zionist ánd love white people. So f him.

   • Sie haben recht mit dem was er gesagt hat das jeder der nicht an den Klimawandel glaubt und in das Gefängnis gehört .
    Ich Vertrauensmann seit längerem nicht mehr , vielleicht auch ein polit Schauspieler?
    Um die Menschen um die Nase zu führen und gehört vielleicht auch zu den Schauspielern die vorspielt ein Freund des Volkes zu sein ?!
    Traurig das er auch so eine ist ein sogenannter Held 😔😣🤨

   • Totally agree. I too had high hopes, specially when he split off the dems. But then I found out his point on israel, which is a no-no for me. genocide is genocide no matter who holds the gun. I had also no idea at first, that he was an al gore. Another no-no. So the choice from president is between two dementing old men and a dissident… and from the rest of the reps, we know Haley is WEF, not sure about the others – and Vivek has some good ideas, but is in there in the swamp with all the other stinking rich people. Is there a Lech Walesa in the US?

 2. Niet iedereen die op die eiland is fout ivm dat ik het Meisje X van de zaak Doutroux hebt gehoord toen ik nog in Belgieen woonde.
  Vele hoge Pieten worden bedwelmt en dan worden behoorlijk fouten dingen geflikt met zo’n persoon dan, zoals een kind bij ze in bed gooien en dan aan het filmen gaan. Ook het meisje X heeft dit moeten ondergaan als kind zijnde bij hoge ooms om ze daarna te kunnen chanteren. Dat kan je hem dus eventueel vergeven maar niet d egene die dit flikken bij deze mannen en kinderen. Maar wat wel hem te verwijten is, dat is het zwijgen opleggen bij de studenten en dat is alles behalve netjes en deze mensen zie je liever niet aan de macht.

  • Zag in de Belgische (lees Vlaamse) msm een foto tegen van wielrenner Wout van Aert waarin hij met z’n linkerhand het 666-teken (Openbaringen 13:18) maakt. Dus hij heeft ook getekend bij het kruisje en in ruil daarvoor mag hij succesvol zijn, totdat hij niet meer bruikbaar is en voor de bus wordt gegooid.

 3. Klopt je kan hem niet chanteren hiermee want ws heeft hij het niet geweten en niet gezien wat op dat eiland aan de hand was.
  En wat het Joodse volk en Israel betreft moet je ook niet te hard oordelen. Ik heb ook lang voor Israel gepleit omdat de holocaust het ergste was wat ik in de geschiedenis heb meegemaakt maar nu ze hetzelfde doen naar hun Palest landgenoten zie ik het anders. Voor niet Joden is dat soms moeilijker te zien dan voor de Joodse mensen zelf (die kunnen makkelijker kritiek geven op Israels politiek) Het beste wat we kunnen doen is Bobby hierin op te voeden. Hij heeft wel het lef om de corrupte Pharmaceuten aan te pakken en gaat de toekomst redden van onze kinderen door de vaccinaties aan onderzoek te verplichten op veiligheid (zoals met elk medicijn gebeurt). Dit is het zwaarste gevecht wat alleen hij kan en daarin moeten we hem steunen.! Voor de Palestijnen komen Gd zij dank genoeg mensen (en steeds meer) op maar voor de kinderen?? En dat geldt voor alle kinderen (ook de Palestijnse)

 4. Google Kennedy Varkensbaai….

  De Kennedy”s lieten hun ware gezicht zien na jfk”s inaugeratie. Ook zei waren en zijn niet te vertrouwen.

   • LOL. strange that when someone makes that many mistakes against the language, you immediately wonder if their comment might be that mistaken too?

  • @Erwin: Kennedy hoax. Toneelspelers. allemaal.
   Door de VS en internationale MSM in beeld en geluid neergezet als Moderne Heiligen. Belachelijk.
   De grote Don Pa Joe Kennedy was o.a. een bootlegger (illegale alcohol stoker) die zijn fortuin verdiende met whisky produceren tijdens de Drooglegging.
   Jaren dertig vorige eeuw.
   Grote crisis in oa de VS. (overigens een officiële raciale apartheidsstaat tot 1969?)
   Ouwe Joe werkte onder andere samen met de Italiaanse maffia. Voor de distributie van zijn ethanol/gif. Terwijl overheden probeerden om het groeiende verslavingsprobleem (alcoholisme) in te dammen via alcohol verboden.
   De vader van Jacqueline Bouvier was een doorgedraaide gokker en alcoholist. Black Joe.
   Diep in de schulden. (Maw chantabel).
   Deze mensen (Joe/ John/Jacqueline/Robert etc) worden door politieke partijen en diensten aangezocht om een all American family te spelen. Waar de argeloze bevolking zich mee kan en wil identificeren. Voor eindeloze foto shoots. Als vulling van hun propaganda kranten en magazines.
   Lees dr Feelgood (Max Jacoboson…de grote gifmenger): de hard drugs dealer en huisvriend van het Witte Huis. Kwam 2 x per week voor speciale injecties. Voor zowel Jack als Jackie.
   En de hoeveelheden vrouwen (en mannen!) die JFK seksueel verzwolg.
   Als Moderne Knappe President.
   Daarnaast leed deze president aan meerdere chronische ziekten.
   Maw JFJ was seks, medicijn en drugs verslaafd.
   De hele Kennedy clan had ernstige verslavingsproblemen.
   De vraag is of John en zijn broer werkelijk werden omgelegd.
   Of dat ze een theatrale, martelaar achtige exit kregen omdat het frisse en integere imago links en rechts lekte.
   Het dreigen met nucleaire oorlogen, arrogante houding tav de werkende klassen, de banden met Hollywood, Monroe, Judith Campbell (maffia maîtresse), en honderden andere seks contacten.
   De drugs- en de dagelijkse/wekelijke orgie-achtige taferelen riepen weerstand op bij het personeel. En bij de presidentiele beveiliging. (Geslachtsziekten waarden rond).
   Zelfs bij de Italiaanse en Ierse maffiosi!.
   VS= voornamelijk bling bling…

 5. Ja das weer een lastercampagne tegen kennedy, ik verkies hem boven trump, als ik amerikaan was stemde ik op kennedy en al die vuile was over hem stapte ik overheen. De beste man heeft al 2 moordpogingen overleefd de afgelopen twee maanden dus het is heel duidelijk dat hij word zwartgemaakt langs alle kanten.

  • Als ik Amerikaan was, zou ik niet gaan stemmen, net zo min als als Nederlander. Het zogenaamd democratische systeem is opgezet ter misleiding. Als je de burgers het idee geeft dat het ‘hun’ regering is, waar zij hun piepkleine eigen bijdrage aan hebben gegeven, eens in de paar jaar naar de stembus, voor het uiten van hun weloverwogen keuze voor een politieke partij, dan zijn ze ook bereid meer belastingen af te dragen. Hier in Nederland gaat veel meer dan de helft richting de ‘schatkist’ (ook weer zo’n misleidende term – want de schatkist heeft een enorm negatief kapitaal omdat regeringen, ondanks de enorme instroom aan belastingontvangsten, het elk jaar weer voor elkaar krijgen meer uit te geven dan er binnen komt).
   Kortom: alles in de ‘samenleving’ is misleiding. Toch waagt de CU mensen te lokken met ‘geloof in de samenleving’ in plaats van ‘geloof in Christus’, de enige die het geloof van welk mens op aarde waard is – wat nog uitgebreid zal blijken. Alle ogen zullen Hem zien, ook zij die Hem doorstoken hebben.

    • not in the US, it is not. That is in European systems. In the US if you don’t vote you got no voice = most people here say, if you don’t vote, don’t complain. Of course if you have a choice between a rock and a hard place, who are you going to vote for?

 6. Weer wat meer stemmen voor Trump, en die vind ik de beste presidentskandidaat, daarbij vertrouw ik al die zogenaamde democraten voor geen meter meer.

  • Trump is erger, juist omdat het lijkt of hij te vertrouwen is. Dan is de val des te harder. Kijk maar naar zijn gelieg en bedrieg over de spuit.
   https://www.youtube.com/watch?v=VE75wOr1haI&t=64s

   Trump zou nog wel eens heel wat erger kunnen worden dan de ergste wereldleider ooit. Daarom wordt hij zo op de korrel genomen, zodat rechts Amerika, dat tot de tanden toe is bewapend, hem vertrouwt. Daarom komt Biden ertussendoor, zodat iedereen – Republikein en Democraat – straks denkt: doe mij maar Trump.
   Het zou mij niets verbazen als Trump straks de grote vredesduif in de wereld gaat worden, met name door stappen in het Midden Oosten, zodat de hele wereld achter hem aan gaat en dat zit je echt in een eindtijd-scenario, met alle technologie tot zijn beschikking.

   • Citaat, “Kijk maar naar zijn gelieg en bedrieg over de spuit.”
    Hij wist toen ook niet beter en is net als de grote massa voor de gek gehouden. Inmiddels is dat gekeerd. Onder Trump is er geen oorlog begonnen en ik ben er van overtuigd dat dit ook niet gaat gebeuren bij een eventuele herverkiezing van hem.
    De huidige zittende seniele gek is de grootste bedreiging in de menselijke geschiedenis. Alleen door de corrupte hypocriete media misleide slapende burger ziet dat natuurlijk niet.

    • you are probably right. I think the fact that Trump was so unreliable, made everyone nervous, including the world leaders. But how would it be the second time around? It was obvious that in the scamdemic, he had no choice but to follow what he was dictated, although he threw in a word now and then, like his defense of HCQ. He still is bragging about ‘his’ jabs, and that is what keeps me from trusting him. Then again, I think it does not matter who sits on the throne, the path is laid out and either the sitting duck agrees, is bribed, force, blackmailed, and in the worst case, suicided. We saw some African presidents end that way didn’t we? There is a list online, wish I had saved it, with all the African leaders that died mysteriously.

  • Een citaat van JFK zeven dagen voor z’n dood: ‘There’s a plot in this country to enslave every man, woman and child. Before I leave this high and noble office, I intend to expose this plot’.
   Als lid van de ultrageheime orde van Columbus was hij een ingewijde van de plannen van de cabal/ ordo illuminati/ Novus Ordo Seclorum. Daarom was hij achtereenvolgens lid van het huis van afgevaardigden, senator & president.
   Hij ging ervan uit in 1964 de verkiezingen te winnen met gouverneur Terry Sanfort van North-Carolina als opvolger van Lyndon B. Johnson als kandidaat voor het vicepresidentschap en hij had z’n zinnen gezet om na afloop van zijn tweede ambtstermijn hoofdredacteur te worden van The Washington Post, sinds 2013 in handen van Deep Stater Jeff Bezos.

 7. RFK is een scapegoat en deel van het maffiageheel, net als Trump en de rest van de politieke santenboetiek. Dit is simpele wetenschap en dit had elke wakkere medemens sinds lang door kunnen hebben.

  • yep. all in the same boat. Either work along with the Hidden Hand or you are dead. Trump tried for a bit, but ’they’ probably have dirt on everyone, so I guess most of these people are easily bribed or blackmailed into obedience. And if not. Bang.

 8. stemmin in the VS is heel anders dan in Europa. Je moet eerst aanmelden, er is geen stemplicht. Als je niet aanmeldt, kan je niet stemmen. In sommige staten kan je aanmelden vlak voor de stemming maar niet hier in GA. Er is geen stempas of stemkaart (zoals in Belgie, waar je een oproepingskaart krijgt). In sommige staten moet je identiteit bewijzen, maar in verschillende niet. Daar kan je gewoon in het stemlokaal binnenlopen, stemmen, en terug buiten. Daarom gaat er zoveel fout. In sommige steden stemmen er meer mensen dan er wonen. Hoe kan dat eerlijk gaan? Illegalen gaan stemmen in sommige staten. Bussen worden van hot naar her gevoerd met mensen die gaan stemmen en dan ergens anders. Strafbaar ja, meermaals stemmen, maar er is geen enkele controle in sommige staten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in