Pixabay

Het lijkt erop dat de colonne in een hinderlaag is gelopen en is vernietigd. De gegevens die uit Gaza komen zijn erg tegenstrijdig, maar één feit is onmiskenbaar: een groot aantal IDF tanks (Merkavas) is verloren gegaan door Palestijns vuur.

Sommigen zeggen dat het er rond de 100 zijn, anderen zeggen dat het er 135 zijn en het aantal stijgt nog steeds – het maakt niet uit, het is groot en daar gaat weer een mythe dat Merkava’s de beste tanks ter wereld zijn. Hebben we dit liedje niet eerder gehoord? Leopard II was de “beste” tank – niet meer, Challenger was de “beste” tank – niet meer, waar is Abrams om zich te bewijzen? Nou, je weet het antwoord – de NAVO weet het en ze houden helemaal niet van dit antwoord.

Via Andrei.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Israëlisch leger verliest 88 pantservoertuigen in vijf dagen strijd – tonen satellietbeelden aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Uit de gratie vallen
Vorig artikelIsraëlische bezetters hijsen “LGBTQ+” vlag in Gaza
Volgend artikelIsraël gaat speciaal getrainde AANVALSHONDEN inzetten tegen Hamas-strijders in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • idd, Tank is out.

   btw, stop met al het oorlogsmateriaal en oorlogen en knoop de war mongers op incl de corrupte MSM en regeringslieden die niet voor het volk maar voor de Globalisten/Multinationals werken.

   anders houden ze vrij spel.

 1. Beste dienstplichtige: Offer jij jezelf op voor de bankiers ?, of draaj jezelf om en schiet op de hoogste in rang achter je….
  doen 100 man dat, dan nog 1000, is de oorlog zo voorbij….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in