© IDF Spokesperson's Unit photographer / Wikimedia / (Public Domain)

Iedereen die je vertelt dat het Israëlische leger een goed getrainde, professionele eenheid is, moet de afgelopen zes maanden in een grot hebben gewoond zonder toegang tot het nieuws. De woede rond de moord op 7 werknemers van World Center Kitchen (ook bekend als WCK) is een beetje vreemd omdat veel van de reacties uit de VS en Europa doen alsof dit een uitzondering is. Even ter herinnering: de dood van Palestijnse burgers telt niet zo zwaar als die van westerlingen met een Pools, Australisch of Brits paspoort.

Netanyahu mag dan wel een misdadiger zijn, maar hij is niet dom. Hij besefte meteen dat het opblazen van drie voertuigen van WCK, dat is opgericht door de wereldberoemde chef-kok Jose Andres, een PR-ramp was. (Kanttekening – Jose Andres en ik waren lid van dezelfde golfclub in Washington DC toen ik daar woonde en ik kwam hem tegen in de kleedkamer en op de baan), schrijft Larry Johson.

De regeringen van Australië, het Verenigd Koninkrijk en Polen hebben hun afkeuring uitgesproken. Het valt nog te bezien of ze meer gaan doen dan zeuren. Ondertussen gaat Israël door met afslachten. Dit artikel is meer een videopresentatie, maar de clips zijn kort.

Laten we eens kennismaken met twee van de slachtoffers kort voordat een gestoorde piloot van de Israeli Occupation Force (IOF) ze aan flarden schoot.

De foto bovenaan deze pagina toont de locaties waar de drie auto’s na elkaar werden geraakt. In de volgende video zie je de overblijfselen van het WCK-logo duidelijk zichtbaar op het dak van een van de auto’s.

Dan hebben we de nasleep. WAARSCHUWING – Expliciete, schokkende foto. De dood is niet mooi.

  Het narratief verandert in de MSM: Israël verliest de oorlog tegen Hamas - maar Netanyahu en zijn regering zullen dat nooit toegeven

Netanyahu gaf een van zijn persmensen de opdracht om een korte persconferentie te houden en te proberen te beargumenteren dat dit gewoon een vreselijke vergissing was. Ik zal zo uitleggen waarom dat niet zo was.

Nee. Dit was opzettelijk. Het IOF heeft dit de afgelopen zes maanden routinematig gedaan. Dit is de eerste keer dat ze het deden met een groep westerlingen die verbonden waren aan een beroemde chef-kok. Herinnert u zich de drie Israëlische gijzelaars die werden neergeschoten door het IOF nadat ze ontsnapten aan hun Hamas ontvoerders? Ze zwaaiden met een wit shirt en hadden hun hemd uitgedaan. Was dat gewoon weer een onfortuinlijk “ongeluk”? Hoe zit het met de twee oudere Palestijnse christelijke vrouwen die werden neergeschoten terwijl de 60-jarige de 80-jarige hielp naar het toilet te gaan? We zijn getuige van een gedragspatroon.

Als het Palestijnen overkomt, haalt het grootste deel van de wereld gewoon de schouders op en gaat verder met de orde van de dag. Maar deze vrouw herinnert het zich.

Als je denkt dat dit gewoon de acties zijn van een paar rotte appels, denk dan nog eens na. Deze jonge Israëlische vrouw onthult de lelijke waarheid.

Als je mensen eenmaal ontmenselijkt is het makkelijk om ze te vermoorden. Dat werd gedaan met de Joden in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. De trieste ironie is dat fervente zionisten vandaag hetzelfde doen met de Palestijnen in Gaza. In de nasleep van de moord op de WCK-medewerkers heeft de WCK haar hulpoperaties opgeschort. In plaats van doodgeschoten te worden zullen de Palestijnen zich tevreden moeten stellen met uithongering.

  Israël verklaart oorlog na ongekende aanval vanuit Gaza (18+ Video's)

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De VS en Israël zijn de controle over het slagveld kwijtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden zakt naar nieuw dieptepunt over bomaanslag Moskou en nepnieuws RussiaGate
Volgend artikelOekraïne – Wanneer oorlogsdeskundigen geen kaart kunnen lezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Verschrikkelijk wat daar gebeurt en het hypocriete zgn democratische Westen kijkt toe en doet niks, helemaal niks om de genocide door die Joden te stoppen.
  Wat een wereld, in en in verrot!
  Dat geldt natuurlijk ook voor wat er in dat corrupte Oekriland gebeurt. Ook daar zijn al honderduizenden mensenlevens gedood om een krankzinnige oorlog uit te voeren. En dat om een stel machtgeile multimiljardairs te bevredigen om nog meer dollars, nog meer macht te kunnen geven.
  Ook daar, wat een wereld, in en in verrot!
  En dan straks in het verre oosten, richting China en de omringende landen. Nog meer slachtoffers. Op naar de 500.000.000 slaven om de k.t elite te mogen dienen.
  Ook daar, wat een wereld, in en in verrot!

  • De joden mogen dit, zij hebben de Holocaust, en dan mag je alles doen wat GOD verboden heeft.
   Ze zitten lekker in hun “SLACHTOFFERROL” en daar danken elke dag nog GOD op hun blote knieën voor.!
   En het westerse MSM media publiek huilt met de joden mee.
   Wat is het “ZELFBEWUST” denken van het westerse publiek toch ver gezonken….!!!!!

  • Op de Nederlandse TV klagen ze dat er steeds meer “HAAT” tegen de joden is.
   “HOE ZOU DAT NOU KOMEN” ????????????

   • Nakba… 1948, Zo’n 500 Palestijnse dorpen, inclusief circa 100 bedoeïenendorpen, werden verwoest, massaslachtingen vonden plaats en meer dan 750.000 Arabische Palestijnen werden uit het door Israël veroverde gebied verdreven of moesten vluchten.

 2. Men praat nu reeds een half jaar over het georganiseerde, Kabbalistische jodendom en nog steeds ziet 90% van de mensheid de Satanische intenties niet, als men de gemiddelde domheid van de Nederlandse bevolking een cijfer zou geven is dit een negatief getal.

 3. Wanneer veroordeeld het Nederlandse schwabinet kartel regime deze Israëlische genocide??

  Criminele psychopaat rutte Navo baantje gaat voor alles blijkbaar

  • Ik probeer een account aan te maken op telegram, maar ik moet inloggen met een qr code of met mijn telefoon en dan zou ik een sms krijgen met een vierletterige code, maar ik krijg die sms niet . Ik heb geen smartfone dus met die code kan ik niks. Heeft het iets te maken met het feit dat ik Belg ben?( het veld waar ik mijn nummer moet invoeren heeft de landcode er al inzitten) Wat kan ik wel doen, beste Yahweh?

 4. En dat terwijl Rusland een speciale militaire operatie uitvoert in oost oekieland puur en alleen om daar de Russisch sprekende bevolking te redden van genocide, gepleegd door het naziregime in Kiev dat alles wat Russisch spreekt wil vernietigen en Rusland daarvoor de zwaarste sancties krijgt opgelegd.
  De moordpartijen in Gaza zijn vele malen erger maar de westerse regimes zijn blijkbaar voor de satanisten toch te bang om hier tegen actie te voeten.
  ik hoop echt dat Iran, na de moord op hun generaals in nota bene hun ambassade in Syrië, iets wat een regelrechte oorlogsverklaring betekend, keihard gaat terugslaan en die satanisten snel een kopje kleiner maakt.

 5. De hele geschiedenis van ene Netanyahu doet mij zeer sterk denken aan een Bijbelse profetie in Daniël 8:

  “Aan het einde van hun koningschap,
  wanneer de afvalligen de maat hebben volgemaakt,
  zal er een meedogenloze koning
  bedreven in slinkse streken.
  Zijn kracht zal groot worden, maar niet door eigen kracht.
  Op wonderlijke wijze zal hij verderf aanrichten,
  het zal hem gelukken, hij zal het doen.
  Machtigen zal hij te gronde richten,
  ook het heilige volk.
  Door zijn sluwheid
  zal hij het bedrog onder zijn hand doen slagen.
  Hij zal zich in zijn hart verheffen.
  In hun zorgeloze rust zal hij velen te gronde richten.”

  Als ‘welverdiende kritiek’ het enige antwoord is op de ‘ongedisciplineerde wreedheid’, dan weet deze meedogenloze koning dat hij gewoon door kan gaan met het uitmoorden van ‘het heilige volk’. De wapens worden hem nog steeds verschaft door zijn marionetten aan de andere kant van de oceaan ‘sterk maar niet door eigen kracht’.

  • Alleen al dat gebazel over ‘het heilige volk’ doet me kotsen.
   Het lijkt wel alsof de hele westerse wereld opkijkt naar de joden als een soort superieur, uitverkoren volk.

   Dan heb ik toch een nieuwtje; dat zijn ze niet. Overal waar de joden komen begint de ellende. Door de hele geschiedenis heen zijn ze altijd uitgekotst door ieder volk waar ze mee in aanraking kwamen. Dat wil zeggen, ieder volk dat niet door de joden werd uitgeroeid. Hun eigen geschriften tonen ook aan dat de joden meerdere malen hele volkeren hebben uitgeroeid.
   Alleen mag dat nooit worden verteld, want dat gaat in tegen het sprookje van de 6 miljoen ‘zielige, onschuldige joden’ die in WO2 zogenaamd werden vermoord. Op dat cijfer valt het nodige af te dwingen, maar ook dat is verboden.

   • Een god die er een lievelingsvolkje op nahoudt.
    Ik heb er al 40 jaar heel veel moeite mee.
    God houdt van alle mensen maar van joden ietsje meer.
    Is de god van de joden soms satan ?

   • De Russen kwamen in Auschwitz de joden tegen, tijdens de gevechten tegen de Nazie’s.
    Ze dachten dat het een Pools dorpje was, waar een Joods gemeenschap samen woonde.
    Ze werkten daar op het land met Poolse mensen, ze bakte broden en maakte voedsel
    De Russen beschreven dat dorpje ter grootte van ca. 2000 mensen.
    Auschwitz deed niet veel onder bij andere kleine Poolse dorpjes.
    Verhalen die mij werden verteld in de begin jaren 70 van de vorige eeuw, door Poolse mensen in Krakau, ik heb toen een keer of drie Auschwitz bezocht, het was gewoon open, geen intree geld of toeristen, of bedevaarders, dat is allemaal later opgezet door de joden.

 6. Ondertussen reageert de president van de vs, of die daar voor moet doorgaan, als zijnde bezorgt, t.t.z. voor de media. Zijn echte reactie: Hij drukt wel de versnelde levering van tientallen F22 jachtbommenwerpers aan de zionisten door, om hun genocide nog te versnellen.

 7. “Dit nooit meer” riepen we allemaal na de 2de wereld oorlog, precies 1 gemiddeld mensenleven verder en het gebeurd gewoon weer, nu vanuit precies de tegenovergestelde richting. Daarmee is de onbalans wel hersteld en kunnen we het joodse volk op hetzelfde niveau neerzetten als “de rest”. Het CIDI kan opgeheven worden.

 8. Ja…verontwaardiging allom.
  Maar dat is voor de buhne. Effectief gebeurt er niets want het uitverkoren volk heeft al tijden geleden
  alles onder controle gebracht. Alle pionnetjes staan op de juiste plaats.
  De media is wereldwijd door hun opgekocht net zoals de meeste politici in de landen die er toe doen.
  Amerika is een filiaal van Israel en geen president kan daar aan de macht komen zonder de goedkeuring van de zionistische/satanische kliek. De joden(met name de zionistische joden en hun sympatisanten) zijn geen zielig volkje met een holocaust syndroom. Het is nu het machtigste volk op aarde die alle andere volkeren op deze planeet aan het afschaffen zijn. Zie Georgia Guide Stones die ze stilletjes hebben opgeblazen en hun WEF Agenda.
  Even een keihard fimpje:
  https://rumble.com/embed/v4jr616/?pub=3brwhx

 9. Nogmaals!

  Niet alle Joden zijn zionisten evenzo dat niet alle Nederlanders D666 zijn!.

  Spreek over zionisten als je het over moordende “Joden” hebt!

  Neen, ik ben geen Jood, ik ben een Mens!

  Peace~!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in