Israëlische advocaat slaat alarm over vaccinaties: “Ons land is overgenomen door slechteriken”

2
© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

Als je de mainstream media mag geloven, is een groot deel van de Israëlische bevolking probleemloos ingeënt tegen Corona en staan de meeste Israëli’s positief tegenover de zogeheten groene pas voor ingeënte mensen.

De realiteit is heel anders, vertelde de Israëlische advocaat Tamir Turgal in januari in Berlijn aan de Corona-commissie onder leiding van Reiner Fuellmich. Hij zei dat de mainstream media propaganda verspreiden en dat steeds meer mensen in Israël wakker worden.

Er wordt het Israëlische volk een agenda opgedrongen, betoogde Turgal. “Helaas trappen veel mensen erin”. Hij noemde de inentingscampagne tegen Corona een “experiment op de mensheid”.

Turgal zei verder dat zij – de slechteriken – ons terug willen brengen naar de tijd van voor de oorlog, toen de mensenrechten nog geen realiteit waren. “Het maakt me erg verdrietig dat mijn land heeft laten zien hoe een samenleving kan worden overgenomen door slechteriken”, zei hij.

Israëlische advocaat Tamir Turgal geïnterviewd door Reiner Fuellmich over vaccineren in Israël.

Ondertitels kunnen in de instellingen van YouTube geactiveerd worden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimentele Pfizer Covid-19 vaccininjecties

  Eminent professor: mainstream media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen
Vorig artikelOostenrijk schorst AstraZeneca COVID-19 vaccins na sterfgeval verpleegster
Volgend artikelZwitserland voert boerkaverbod in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Gelukkig verwijst hij niet naar de slechteriken met het ongepaste woord “elite”. Hopelijk verdwijnt dat woord snel voor deze roofdieren die de mensheid aan het vernielen zijn.

  2. hier zijn de klootzakken Alexander de Croo VDB en de media orde van de geneesheren met hun virologen in de EU zijn er Cristine Lagarde en Ursulla V D Leyen, Merkel en natuurlijk Rutte en Makron. en nog meer van dit soort.en al degene die mensen onder druk zetten om het vergif te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in