Links: Screenshot video / Rechts: Administración del Principado de Asturias / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een van de meest vooraanstaande professoren in de rechten ter wereld heeft zojuist verklaard dat “iedereen die betrokken was” bij het opdringen van Covid mRNA-injecties aan het publiek “misdaden tegen de mensheid” heeft begaan.

Tijdens een nieuw interview verklaarde professor Francis Boyle dat de “frankenshots” deel uitmaakten van een plan om “medische experimenten” uit te voeren op de mensheid, schrijft Frank Bergman.

Boyle, een biowapendeskundige, schreef in 1989 de Biological Weapons Anti-Terrorism Act die door het Congres werd aangenomen en in 1990 door President H.W. Bush werd ondertekend.

Hij waarschuwt dat COVID-19 in een laboratorium werd ontwikkeld als “een offensief biologisch wapen” en stelt dat degenen die de mRNA-injecties hebben gepushed “duidelijk de Neurenberg Code hebben geschonden.”

Tijdens een interview met Maria Zeee van Media Blackout, verklaarde Boyle dat vaccin-pushers schuldig zijn aan “moord” voor het veroorzaken van sterfgevallen door vaccinaties.

“Iedereen die betrokken was bij de ontwikkeling van COVID-19 als een offensief biologisch oorlogswapen en ook iedereen die betrokken was bij de productie van deze COVID-19 ‘frankenshots’ overtraden duidelijk de Neurenberg Code over medische experimenten,” zei Boyle.

“Het was een Neurenberg misdaad en een misdaad tegen de mensheid.”

Boyle reageerde ook op de rechtszaak in Kansas tegen Pfizer.

Hij beschreef de zaak als “veelbelovend.”

Hij betreurt echter dat de zaak een civiele rechtszaak is en geen strafzaak.

Boyle gelooft dat de daders schuldig zijn aan “moord en samenzwering om moord te plegen.”

Hij benadrukt dat volgens de Anglo-Amerikaanse beginselen van het gewoonterecht van het strafrecht, die hij acht jaar lang heeft gedoceerd, de betrokkenen ongetwijfeld schuldig zijn.

  Waar komt de 'Coronapandemie' vandaan en wat is het doel ervan?

Andere misdaden zijn “niet alleen moord, maar ook chaos en geweldpleging,” zegt hij.

Kijk:

Elders tijdens het interview verdubbelde Boyle zijn bewering dat Covid mRNA-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

“Het is mijn deskundige mening dat ‘COVID-19 nanodeeltjesinjecties’ of ‘mRNA nanodeeltjesinjecties’ of ‘COVID-19 injecties voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens volgens Biologische Wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla.Stat. (2023),” legde Boyle uit.

Hij vervolgde met de waarschuwing dat “mRNA zeer krachtig spul is om in je lichaam te injecteren”.

De professor merkt op dat de injecties “je hele genetische systeem in de war kunnen sturen.”

“Nou, dat is wat er nu gebeurt,” betreurde hij.

Boyle voegde eraan toe dat dit nu al blijkt uit “een explosie van plotselinge sterfgevallen en handicaps.”

Kijk:

Boyle komt nadat hij onlangs een beëdigde verklaring heeft ondertekend om te verklaren dat Covid-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

Zoals Slay News meldde, stelt Boyle’s beëdigde verklaring dat Covid mRNA injecties geen vaccins zijn en dat ze in strijd zijn met de wet die hij schreef over biowapens – de Biological Weapons Anti-Terrorism Act uit 1989.

  Allemaal toevalligheden?

Dr. Boyle gaf deze beëdigde verklaring in een zaak in Florida over een “noodaanvraag voor een Schrift van Mandamus”.

De zaak probeert gouverneur Ron DeSantis te dwingen om de distributie van Covid mRNA-injecties in de staat Florida te verbieden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Weet u nog? Ik welVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJulian Assange is vrij: WikiLeaks-oprichter sluit schikking met VS
Volgend artikelGlobalisten, we zien jullie nu en jullie zijn in gevaar door het publiek dat wakker wordt en zich bewust wordt van jullie plan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “Injecties van covid-mRNA-nanodeeltjes zijn biowapens voor massavernietiging”. Beëdigde verklaring van Francis Boyle

  In een rechtszaak in Florida om vaccins te stoppen, staat de verontrustende waarschuwing van de Amerikaanse Bacteriological Arms Most Expert

  Francis Boyle een van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van bacteriologische wapens, auteur van de Biological Weapons and Antiterrorism Act, goedgekeurd door het Amerikaanse Congres.

  Dat document was een van de mijlpalen die leidde tot de jaarlijkse uitwerking van de Biological Weapons Convention (BWC), volgens welke alle aangesloten landen alle bacteriologische laboratoria moeten rapporteren aan UNODA in Genève (Office for Disarmament Affairs is een afdeling van het Secretariaat van de Verenigde Naties). die gevaarlijke experimenten uitvoeren met virussen met een dual-use perspectief, dat wil zeggen voor onderzoek naar vaccins of biowapens (DURC, Dual use research of concern).

  Dankzij enkele BWC-dossiers gevonden in de oceaan van WEB-documenten hebben we het onderzoek gepubliceerd naar alle Amerikaanse biolaboratoria die worden beheerd door de beruchte viroloog Anthony Fauci, en ook één in Groot-Brittannië, wat het vermoeden doet rijzen dat de laatste zeer gevaarlijke fase van experimenten voor de creatie van de kunstmatige SARS-Cov-2 vond plaats in Engeland. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/06/covid-mrna-nanoparticle-injection-are-bioweapons-for-mass-destruction-affidavit-by-francis-boyle/

 2. In de fluoride-staar in de ogen van de schapen om mij heen zie ik dat ze helemaal niets meer begrijpen van wat er allemaal is gebeurt, wat er nu nog gebeurt en ze hebben al helemaal geen idee wat er nog in de pijplijn zit.

  Het bewustZIJN staat uit en het egoïsme is rijp voor oorlog. We moeten hier doorheen. Egoïsten worden alleen wakker door trauma. We zijn getuigen van het einde van ‘het kwaad’, daarom manifesteert het zich maximaal, omdat het egoïsme vecht om te overleven. In het trauma gaat het kwaad (ego) sterven en het bewustZIJN zal ontwaken. Het kwaad houdt het bewustZIJN al duizenden jaren als een skippybal onder water, dat is onhoudbaar aan het worden. De terugkeer van het bewustZIJN gaat de rust verstoren en het egoïsme beëindigen.

 3. Ook ik raak behoorlijk gefrustreerd dat zovelen de waarheid uitschreeuwen, maar er ‘niks’ veranderd.
  Maar ondertussen worden zelfs de schapen langzaam aan wakker, echt waar.
  Zij zullen het niet zo snel toegeven, maar ook zij spreken zich steeds meer uit.
  Dit soort artikelen zijn erg belangrijk om eindelijk weer eens Licht en Liefde over de toekomst te laten schijnen.
  Maar het zal moeilijk blijven, voorlopig.
  Blijf jullie allemaal uitspreken, vertel de waarheid overal en altijd.
  En help mekaar helpen, zoals professor Francis Boyle ons allemaal helpt.

  • Beste Theme, ik ben het met je eens maar ik zie het misschien positiever.
   Het trauma is zich aan het manifesteren, wat er nu allemaal gebeurt is heel heftig.
   Maar ik geloof in een goede afloop, misschien niet voor jou of voor mij, maar de mens komt weer centraal en niet macht of geld.
   Al is het maar om mijn eigen ziel, ik geloof in Licht en Liefde omdat ik weet dat duisternis bestaat.

   • @Libera nos a malo…

    Lees mn reactie nog eens goed… ik ben niet pessimistisch, maar realistisch. Niks is positief of negatief tot jij dat oordeel velt. Ik vel geen oordeel, ik aanschouw en beschrijf en ik filosofeer over hoe eea zal verlopen.

    We moeten door een dood punt heen en dat wordt gewoon een puinhoop. Je kan niet in een samenleving wonen die voor 98% kapot is en dan denken dat je daar zonder kleerscheuren doorheen komt. We zullen het zien, de mensheid kan spoedig ophouden te bestaan of we worden wakker en de elites zullen worden opgeruimd en we gaan de duizenden jaren schade herstellen.

 4. Ook deze jurist enexpert, heeft helemaal gelijk.

  De mRNA-injektues zijn genetische injekties.
  Verplicht toegediend.
  Misdaden tegen de mensheid.

 5. “ wetenschappers”
  Hier komt iemand na 4 jaar aanzetten, met oud nieuws , gepimpt .
  Globaal samengevat;
  Heer heeft het over schuldig aan moord , de vax pushers , (psychologische genocide lijkt mij logischer bewoording)
  laat ook Neurenberg voorbij komen in een zin, (alsof Neurenberg ooit een bijdrage heeft geleverd in het verleden voor recht)
  Geweldig heeft een boek geschreven ‘89 ws interessante kost .
  Verdragen tussen 195 landen getekend ook door Bush , voor vaststellen voorwaarden biologisch oorlogvoering.

  Interessante kost zo lijkt als naslagwerk voor in de bibliotheek, museum, ondergrondse opslag voor één of ander nageslacht.
  Het is afleiding en HOPIUM voor het volk.
  Zoals , kijk ! Het komt uit, dus komt het goed ,
  of het licht overwint uiteindelijk “ door ( mogelijke of NIET ) slaapkoppen “

  Hoeveel biolabs , illegale moord locaties voor orgaan “ donatie/ roof” waren en zijn er wereldwijd actief.
  Hoeveel ‘medische centra’ worden er door de overheden gesponsord wereldwijd .

  Nederland heeft een groot nsb
  NETWERK , echter het is wereldwijd.

  Voor de HOPIUM 🐑🐑🐑 liefhebbers:
  telegram site ;
  Democracy Now .

  • De groep tracht De staat Florida de covid Mnra te verbieden.
   NA 4 JAAR
   Welk SOORT groep zou dit kunnen zijn,
   Kan een politieke regenboog kleur zijn die
   2 rollen speelt. (ivm deSantis)

   • Even wat opgezocht ;
    2 minuten werk , 3 mei 2021
    De staat Florida ( de Santis) adviseert tegen alle covid maatregelen
    Inclusief advies om injectie NIET te nemen
    Alles heeft deze ( deSantis) man opgeheven .

    FRANK BERGKAMP is in mijn ogen een achterbakse smerige S.Snert hoer
    Ook wel een trol genoemd.

  • “laat ook Neurenberg voorbij komen in een zin, (alsof Neurenberg ooit een bijdrage heeft geleverd in het verleden voor recht)”

   Doelt daarmee op Neurenberg Code. Die code staat aan onze zijde, lees hem eens ipv erop te mopperen.

  • Dat deden Jeroen Pols en Willem Engel al 4 jaren geleden en werden beloond met hoongelach en klappen van de politie, en vervolgens gevangenisstraf en het verlies van eigendom door Pols. Waar was jij toen Akka, en wat deed jij er aan?

 6. en maar blijven KLAPPEN HE WE DOEN HET VOOR DE OUDEREN NEE JE DEED HET VOOR HET SMERIGE GELD JE VERMOORDE MENSEN DIE GOED GELOVIG WAS AAN DE REGERING

 7. Kom op
  pak je looprek
  En naar het malieveld toe
  Een beetje roeptoetere
  Een beetje zwaaien met vlaggen en plakkaten
  Een beetje flyers uitdelen

  En dan weer naar huis
  stijfgeknuppelt en natgespoten met een waterkanon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in