Israël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs

3
7476

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft nu aangekondigd wat “samenzweringstheoretici” al geruime tijd verkondigen: namelijk dat de inenting van de bevolking – Israël en Chili zijn pioniers op dit gebied – na de eerste inentingen voortdurend zal worden herhaald, of beter gezegd moet worden herhaald.

Netanyahu letterlijk over het worstcasescenario:

“De 9 miljoen Israëli’s zullen elke zes maanden met dubbele doses moeten worden ingeënt”.

Concreet betekent dit dat de mensen in Israël 4 (!) keer per jaar zullen worden ingeënt met het vaccin van Pfizer dat daar wordt gebruikt, aangezien per inentingssessie twee vaccinaties moeten worden gegeven. Dus gemiddeld om de 3 (!) maanden. En natuurlijk geldt dit ook voor mensen die vanwege hun leeftijd geen bijzonder risico lopen. Zeker tot vreugde van de farmaceutische industrie, bericht Unser Mitteleuropa.

Voor de burger betekent dit dat het vaccinatiepaspoort slechts 180 dagen geldig zal zijn en dat wie niet deelneemt een tweederangs burger zal zijn – zelfs op het strand (zie foto hierboven) en onderworpen aan enorme beperkingen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

 

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar sterven

3 REACTIES

  1. Ik was graag een keertje naar Israël toe gegaan, om de oude sites te bekijken.
    Maar of het er ooit nog van gaat komen?

  2. Ik neem die troep nog niet 1x per 4 jaar, laat staan 4x per jaar. Ik hoef geen vaccinazibewijs, ik heb een goed werkend immuunsysteem.

  3. Een vaccin is per definitie een vergiftig voor je lichaam, dat geldt voor alle vaccins. Maar deze op de nieuwe techniek van mRNA, wat een CRISPR vaccin is. Die jou DNA gaat veranderen op basis van herprogrammeren van je gene, deze techniek die al op planten en dieren zijn uitgevoerd. Wat we ook wel GMO noemen. Dan wordt de mens letterlijk ontmenst. Het wordt een gebruiksvoorwerp, die ten dienste gesteld zal worden voor de elite. Daar niet iedereen deze transhumanisme verandering zal overleven, wordt nu iedereen onderworpen over de wereld om deze transhumanisme te ondergaan door middel van vaccins. Om het eigen immuunsysteem te kunnen blijven onderdrukken c.q. uit te blijven schakelen is het nodig om de 3 maanden opnieuw te vaccineren met het CRISPR vaccin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here