Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

16
© Jernej Furman (CC BY 2.0)

Franse universiteitsstudie vindt “tientallen tot honderden keren hogere sterfte door het Pfizer-vaccin”, deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

Infectieziektedeskundigen van de Universiteit van Marseille spreken van “een nieuwe Holocaust” op basis van officiële overheidscijfers in Israël. Bijna de helft van alle officiële Israëlische Corona-sterfgevallen vond plaats na vaccinaties, te beginnen medio december 2020. De meerderheid van de ernstige patiënten in ziekenhuizen werd één of twee keer gevaccineerd, bericht Greatreject.

Dr. Hervé Seligmann, een deskundige op het gebied van infectieziekten aan de Universiteit van Aix-Marseille, heeft samen met ingenieur Haim Yativ de officiële cijfers en statistieken van Israël, tot op heden veruit het meest Corona-vaccineerde land ter wereld, onder de loep genomen om te zien of het echt waar is dat het Pfizer-vaccin het aantal Coronagevallen en -doden zo aanzienlijk vermindert, zoals de meeste mainstream media beweren.

Verschillende kranten, waaronder de France Soir en Arutz Sheva, melden nu dat Seligmann en Yativ tot de opzienbarende conclusie zijn gekomen dat “honderden malen meer jongeren en tientallen malen meer ouderen sterven aan het vaccin dan aan Corona in dezelfde periode”. Ze spreken zelfs van “een nieuwe Holocaust”.

In Israël is 53% van de bevolking al gevaccineerd. Ter vergelijking: in Groot-Brittannië, nummer 2 op de lijst, is dat 26,9%, in de VS 13,5%, in Duitsland 4,1%, en in Australië slechts 0,1%.

Dr. Seligmann werkt bij de afdeling Infectie en Tropische Ziekten van de Medische Faculteit van de Universiteit van Aix-Marseille en heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

“Honderden keren hoger sterftecijfer bij jongeren, en tientallen keren hoger sterftecijfer bij ouderen”

Samen met ingenieur Haim Yativ vroeg hij via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische regering op, en concludeerde dat het Pfizer-vaccin een sterftecijfer veroorzaakt dat honderden malen hoger ligt bij jongere mensen dan het Coronavirus zonder vaccin, en een sterftecijfer dat tientallen malen hoger ligt bij oudere mensen, zeker als men ook de vele ouderen in aanmerking neemt die – ook zoals in Nederland – kort na toediening van het vaccin overlijden aan een hersenbloeding, hartinfarct of andere aandoening.

  Nieuwste laatste resultaat van COVID-19 vaccinatie? De mysterieuze neerwaartse spiraal (Video's)

De auteurs van de studie verklaren dat zij geen belangenconflicten hebben, behalve dat zij kinderen hebben die in Israël wonen.

Interview: Tamir Turgal over de situatie in Israël

Punt voor punt zijn hun conclusies:

* Er is een discrepantie tussen de gepubliceerde gegevens van de autoriteiten en de realiteit op het terrein.

* In januari 2021 waren er 3.000 gemelde tegenreacties op vaccins, waarvan 2.900 te wijten waren aan de mRNA-vaccins.

* Het sterftecijfer is 40 keer hoger dan in andere jaren.

* De auteurs ontkrachten een artikel van Ynet over het “succes” van vaccinaties op basis van dezelfde cijfers en informatie. “Door deze gegevens te analyseren, kwamen we tot verbijsterende cijfers die aanzienlijk bijdragen aan vaccinatie-sterfgevallen”.

* De auteurs stellen dat “vaccinaties meer sterfgevallen veroorzaakten dan het Coronavirus in dezelfde periode zou hebben gedaan”.

* 2337 van de 5351 officiële Israëlische Coronavirus-sterfgevallen vielen tussen half december, het begin van de vaccinaties, en half februari. Dus in twee maanden waren er bijna evenveel slachtoffers als in de 10 maanden daarvoor. Bovendien steeg het aantal sterfgevallen in die twee maanden even snel als het aantal vaccinaties. Er kan dus geen sprake zijn van toeval.

* Hetzelfde geldt voor het aantal ernstige gevallen in ziekenhuizen. Het merendeel van de personen die op of omstreeks 10 februari in het ziekenhuis werden opgenomen, was reeds gevaccineerd met de eerste dosis, of had juist de tweede dosis gekregen binnen de 2 weken voor hun opname.

* Ook voor de bevolking tot 65 jaar blijkt uit statistieken van het Ministerie van Volksgezondheid dat “de meeste Covid-19-doden in deze periode gevaccineerden waren”; “gedurende deze periode van 5 weken van het vaccinatieproces is het sterftecijfer van deze leeftijdsgroep met 260 gestegen. In het begin stierven 0,19 mensen op 100.000; na het begin van de vaccinaties steeg dit tot 50 op 100.000”.

* Naarmate het aantal vaccinaties en de gemiddelde leeftijd van de gevaccineerden dalen, zal er in de nabije toekomst sprake zijn van een tijdelijke daling van het aantal ernstige gevallen en sterfgevallen. Over enkele maanden verwachten Seligmann en Yativ echter een enorme toename, omdat dan de middellange- en langetermijneffecten van de vaccins (waaronder ADE en dus een veel grotere kwetsbaarheid voor het virus en zijn verschillende mutaties) zullen toeslaan. “Maar dit zal pas na de komende verkiezingen gebeuren, waardoor de (overlevende) kiezers geen andere gelegenheid meer hebben om hun teleurstelling in het stemhokje te uiten”.

* Mede omdat de Israëlische autoriteiten de bevolking onder grote druk zetten om zich te laten vaccineren, concluderen de deskundigen dat er sprake is van “een nieuwe Holocaust”. Bovendien zeggen zij het te betreuren dat het Israëlische ministerie van Volksgezondheid niet wilde reageren.

Omgekeerde davidster: het Groene Paspoort

Radiomaker Mordechai Sones begon enkele weken geleden met het voorlezen van 28 namen van mensen die zijn overleden nadat zij het experimentele Pfizer mRNA ‘nano’-vaccin hadden gekregen. Daaronder bevonden zich oudere rabbijnen, maar ook jongere, gezonde mensen, zoals een vrouw van 25.

Israël is intussen van plan nog eens 36 miljoen vaccins op voorraad te nemen, en heeft nu een “omgekeerde” versie van de Davidsster ingevoerd, het “Groene Paspoort”, waarmee gevaccineerden weer toegang krijgen tot restaurants, uitgaansgelegenheden, activiteiten en evenementen.

De mogelijk grootste misdaad tegen de mensheid ooit is van kracht geworden

Zoals we al maanden schrijven, zijn dit de eerste bewijzen dat we inderdaad te maken hebben met ’s werelds grootste mensenrechtenschendingen ooit, die dreigen om te slaan in de grootste misdaad tegen de mensheid ooit. Politici en andere beleidsmakers die zich hieraan schuldig maken zullen dit hoogstwaarschijnlijk nooit erkennen, en alle sterfgevallen door vaccins, hoeveel het er ook zullen zijn, valselijk toeschrijven aan Corona, een mutatie, een ander virus, of “toeval”. En ze zullen daarmee weg blijven komen zolang de overgrote meerderheid van de bevolking hen blindelings blijft vertrouwen.

Om daarom te eindigen met enkele treffende citaten van Mark Twain die helaas op veel van onze landgenoten van toepassing zijn:

“Hoe gemakkelijk is het om mensen in een leugen te laten geloven, en hoe moeilijk is het om die leugen ongedaan te maken!”

“Geen enkele hoeveelheid bewijs zal ooit een idioot overtuigen”.

“Elke beschaving draagt de kiemen van haar eigen ondergang, en in allemaal is dezelfde cyclus te zien… Mensen vinden hun eigen onderdrukkers uit, en de onderdrukkers vervullen de functie waarvoor ze zijn uitgevonden”.

En als dit inderdaad een nieuwe Holocaust is, op een nooit eerder geziene schaal, dan hebben we – gezien de peilingen voor 17 maart – dus het grootste deel ervan aan onszelf te danken. Ik heb het al vaak geschreven, en ik schrijf het nu weer: wie weigert van de geschiedenis te leren, is gedoemd haar te herhalen, en wie zijn onafhankelijkheid en kritisch denkvermogen overgeeft aan politici, media en hersenloos amusement, tekent daarmee voor zijn eigen ondergang.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Vorig artikelAustralische minister van Volksgezondheid Greg Hunt opgenomen in ziekenhuis na toediening experimenteel COVID-vaccin
Volgend artikelComplotten … de standaardwerkwijze van deze aarde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Zou deze holocaust dan wel echt gebeuren?
  De holocaust waar wij over hebben geleerd is complete fictie namelijk.

  De joden spelen altijd slachtoffer om te krijgen wat ze willen.
  Het werkt nog steeds, want mensen trappen er nog steeds in.
  Ondertussen controleren ze alles, vooral in Amerika, waar meer dan de helft van Biden’s kabinet etnisch joods is!

  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  • Zijn alle Satanisten Joods dan?
   Ik geloof eerder dat er slechte en goede mensen zijn en ook slechte Joodse mensen.
   Geld corrumpeert, zou dat het niet zijn?
   Ik geloof ook niet dat alle Satanisten Joods zijn, kan niet waar zijn.

   • Hun helpers de vrijmetselaars wel! Die zijn ook gebaseerd op de caballa (vandaar cabal elite) het joods occulte boek, waarin de satan aabeden wordt!

   • Er zijn gematigde op de Jeruzalemse talmoet gebaseerde joden en die op de Babylonische talmot gebaseerd zijn en op de caballa waarin de satan aanbeden wordt! Als de Babylonische talmoet leest, mag Goyim eigenlijk niet, dan wordt je kotsmisselijk, met wat ze met ons, niet gelovigen, het Goyim, het vee, willen aandoen… Hun zijn het uitverkoren volk! Hoezo racistisch?

  • Mee eens! Als het al echt gebeurd is, dan hebben ze er nu echt eentje van meer dan 6 miljoen, maar straks van 9 miljoen? En natuurlijk gaan zwarte joden en gematigde Jeruzalemse talmoet joen, die gehaat worden door Babylonische talmoet joden, die overal, ook in Israhel de macht hebben, er het eerste aan !Wat schreef Luther? Die Juden und ihre Lügen!

  • Ik weet niet wat u een dom mens bent en helemaal niets weet wat er speelt .U bevestigd met deze teksten dat u een grote leugenaar en uzelve voor schut zet .Want hert groene paspoort is er nu 1 juni implanteren ze het hier ook .Mijn Oma en opa zijn beide in aaswitz geweest ik wet beter .U bent gestoord en weet helemaal niet waar u oversteekt .Het is werkelijkheid geworden de vijfhonderd duitsers oorlogsmisdadigers zijn door kom naar argintinie toentertijd gevlogen met kom .Wijlen prins bernard is hier voor verantwoordelijk .Deze mensen en nog vele andere herbeleven hun droom van het arische ras .U zal daar zeker een van zijn .Want zulke lompe uitspraken heb ik nog nooit gehoord .

   • Marta, de hoeveelheid aan joden haat die sommige hier tentoon spreiden tart elke verbeelding.
    Wat je zo juist gelezen heb is nog niets.
    Dit zit heel erg diep bij sommige forum deelnemers hier.

   • Marta ik weet dat de temperaturen in Be’er Shiva, Israhel, op het kantoor van unit 80200 zodanig kunnen oplopen dat Google Translate bij de vertaling vanuit het Hebreeuws nogal te wensen over laat. Maar ja wat wil je het door u geschreven essay is dan ook zo onsamenhangend dat zelfs Google Translate dat niet kan gladstrijken. Weet u dat veel van de huidige elites joods zijn en betrokken zijn bij het orkestreren van deze hele covid charade, wat sterker nog, heel Israël is erbij betrokken. Het zou van gestoordheid getuigen om dit niet op te merken en het zou nog gestoorder zijn dit te zien en vervolgens te zwijgen. Het spijt me te vernemen dat uw opa en oma in aaswitz zijn geweest en aangezien u wel beter weet zullen we u dan ook maar niet tegenspreken. Volgens mij bent u zelf een beetje gestoord. Enige tijd na 9 11 2001 is het werkelijkheid geworden en heeft mossad agent en landverrader Michael Chertoff 200 joodse oorlogsmisdadigers toentertijd met kom naar Israël gevlogen. Deze mensen en nog vele andere herbeleven hun droom van de supremacistische judea cult. Stel je voor dat blanke mensen het opnemen voor hun blanke soortgenoten en niet meteen denken “weg met onszelf” je moet er niet aan denken wat een gruwel ! Oh en Marta Krawczyk ik trap echt niet in je toneelstukje van je zogenaamd gebrekkig Nederlands. Zo’n lomp geschreven stukje ben ik nog nooit tegen gekomen.

 2. Daarom pleit ik al langer dat we het huidige politieke systeem moeten afschaffen.
  STOP MET STEMMEN, HET IS ZINLOOS!
  Politici/koningshuis/elite dienen te verdwijnen. Het zijn nutteloze mee-eters en notoire in-de-weg-lopers die alleen maar schade aanrichten. Door te blijven stemmen houden we een dictatuur in stand. Velen hopen op de FvD, maar die gaan het verschil ook niet maken; we worden immers geregeerd door WEF, WHO, VN, EU. Als we echte democratie willen, dan zullen we als volk zelf de macht moeten grijpen. Politiek = dictatuur.

 3. Het is weer de eeuwige jood, die hier allemaal achter de schermen aan werkt Hun leiders Gates, Soros, schwab enz, zij willen de werelbevolking met 80% uitdunnen! Het is puur genoicide wat ze de Duitsers in de schoenen schuiven, maar over de holodomor, het afslachten van 60 miljoen Russen, diie tegen het communisme waren hoor je niks! Het politburoo onder Lenin en Stalin, bestond voor 80% uit joden! De goelag kampcommandanten en de Tsjeka, onder Lenin, de NKVD, onder Stalin, waren geheime diensten, die miljoen slachtoffers maakte, werden allen door joden geleid,, waard om dat eens te bestuderen, dan weet men gelijk wat die extremistische zionisten, met ons van plan zijn!

 4. Even in het midden latend waar en wie van de Joden, symphatisanten (of anders) meer kennis heeft van bepaalde zaken.
  Werkelijk.
  Een karbonkel waar ik al langer niet mee uit de voeten kom.

  Hoe bepaalde details van de Tweede Wereld Oorlog ook uitvallen en of er werkelijk geheime machten achter de schermen zijn of occulte clubjes met een agenda, het gangbare verhaal is dat Joden door de geschiedenis heen slachtoffers zijn geweest van kwaadwillenden, vervolgd, in de verdrukking en bijna vernietigd.
  Nu is er een Joodse staat, die prat mag gaan op etniciteit zonder ooit verlost te zijn geweest hardnekkige kwaadwillenden.
  Israel heeft in haar korte verleden -hoe je het ook opvat- prestaties neergezet die best als buitengewoon mogen worden beschouwd. Van weinig naar wat er nu of tot voor kort was, niet zonder hulp maar ook daar zitten buitengewone prestaties aan ten grondslag.
  Heel haar opmerkelijke en hoog aangeschreven verdedigingsapparaat is gericht op voortbestaan (ie een lagere stand van defensie is funest), op bescherming tegen een immer voortdurende haat en niet aflatend geweld tegen Joden.
  Met in het verleden altijd wonderlijke huzarenstukjes van politici, spionnen en militairen die een debacle voorkwamen of van een verlies een overwinning maakten.
  Niemand ontkend dat er kundige Joden of Israeliers zijn, op allerlei gebied.
  En misschien preferen velen van het verkozen volk stilletjes of onbewust ‘hun’ ‘eigen groep’,
  (met of zonder complotten/leugens/oid. Met-dan wordt het nog ingewikkelder, een vermeend scala aan behulpzame experts en middelen staat hen dan ook nog ter zijde)
  ..iig is er onderling een sterke groepsbinding en bewustzijn vanuit het verre verleden en kortere heden en altijd in de context van vervolging en veiligheid (ie NOOIT WEER).
  Nu.
  Zelfs al is er iets, top-down, een kabal of een (vermomd) duiveltje wat aan de touwtjes trekt.
  En wat ze daar ook vinden van ander volk(onmens) of eigen volk(eerst).
  Er zijn in mijn ogen heel veel Joden waarvan hun hele bestaan opgebouwd is uit ‘in de bres’ danwel ‘aan de afgrond’ zijn (abusievelijk of niet).
  Teveel(!) en te sterk(!) voor deze makke instemming versus kennis (ook religieus), bewustzijn en lijfsbehoud.
  Zelfs al is alles waar rond het coronacircus, dan nog is het kisch dat een veiligheidsapparaat zoals dat van Israel de risico’s, anders dan de propaganda, incalculeerd en ook plannen maakt om op de lange termijn inzetbare soldaten etc te hebben (dat is daar altijd een dingetje geweest van een bijzonder formaat), de havik voor het speelgoed en de duif voor de speelkamer.
  Ik kan er niet bij dat het vaccineren etc daar in die veronderstelde overdrive zit.
  Ik kan er niet bij, zelfs al zou de Messiah het verkoren volk en weet ik wie massaal naar de slachtbank leiden gelijk hun aartsvader Isaac, dan toch met veel meer protest of klagen.
  ..?
  Is er in enige mate toneelspel? Met Israels coronacircus naar de rest van de wereld?
  (Niet uit te sluiten, zowel in de vorm van eerdere gelauwerde prestaties als in de vorm van gevorderde complot/compleetdenkers).
  Wat er dan ook werkelijk gebeurt in ‘gidsland’ Israel en hoe dat zich hier verder bij ons verhoudt.
  Iemand of wat dan ook, kan ogenschijnlijk de ongenaakbaren voor de bus flikkeren, zonder pardon.
  Wat een wereld.
  Dan ga je toch geloven in de duivel en/of een vertoornde god.

  • Maarten goed stukje waar ik wel wat opmerkingen bij wil plaatsen. Ze doen vaak alsof die haat tegen de joden nergens op gebaseerd is en voortdurend in de ander sluimert en aanwezig is. Ik vind dit zelf bs. Het schijnt dat ze tig keer uit 109 landen zijn gezet. Ik heb het hier niet over de joden want dat bestaat niet. Ze zullen heus niet allemaal hetzelfde zijn, denken en doen. Binnen deze groep is een enge meedogenloze gevaarlijk groep actief die zichzelf verschuilt achter ‘de joden,’ de Judea sekte. Er zijn rabbijnen die letterlijk roepen dat er pas vrede op aarde kan zijn als Amalek, wij dus, volkomen vernietigd is. Tikkun Olam. Gezien deze hele covid hoax en de prik die geen hoax is en de verhalen die de ronde doen wat voor een troep er inzit lijkt het me toch verstandig dat de Gentils er niet te licht over denken. De bedreiging zou er wel eens een kunnen zijn van existentiële aard ! Ik geloof ook niet dat het de chosen ones zijn die na 1948 naar Palestina zijn getrokken, het zijn oplichters. En los daarvan vind ik het een vreemd verhaal. Onze voorouders hebben hier 2000 jaar geleden gewoond dus komen we het gebied nu weer opeisen omdat dat ons recht is. Misschien kan maar van een erg klein gedeelte van de mensen die zijn ’teruggekeerd’ aan tonen dat hun voorouders daar ooit gewoond hebben, en wat dan nog !? Naar het ontstaan van Israël is bewust toegewerkt, neem alleen maar de Balfour declaratie 1917. Israël krijgt om de haverklap sloten met Amerikaans belastinggeld $500 000 000, in ieder geval €10 500 000 per dag. Israël heeft ook 9 11 op touw gezet, de moslims de schuld gegeven en vervolgens de VS en Europa haar oorlogen in het Midden Oosten laten uitvechten ! Wat mij betreft is Israël geen bondgenoot van het Westen, althans niet eentje waar we blindelings achteraan moeten lopen en al helemaal niet gezien USS Liberty en 9 11. Dat Israël en de joden zich als een grote groep zien en dat ze het voor elkaar opnemen is prima maar het moet niet ten kosten gaan van ons.
   https://brandnewtube.com/watch/Z3nGhMV2y9ydJQv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in