VS: 22 staten zonder mondkapjesdwang en 12 staten verbieden vaccinpassen

3
Klik voor groot.

De situatie in de VS begint steeds meer te verschillen van die in Europa. In totaal 9 staten waren mondkapjes nooit verplicht. Ze zijn nu reeds niet langer verplicht in 22 deelstaten. En natuurlijk, geen lockdowns en andere draconische maatregelen meer. De infectietrends zijn gelijk aan, of beter dan in deelstaten met verplichte mondkapjes en lockdowns. De werkloosheid en de collaterale schade zijn aanzienlijk lager.

Zoals u op de kaart kunt zien, lopen de Republikeinse gouverneurs voorop. Maar er zijn ook twee staten zonder mondkapjesplicht die een Democratische gouverneur hebben. In Wisconsin werd de intrekking echter tegen de wil van de gouverneur afgedwongen door een gerechtelijk bevel.

De situatie in de VS gaat dus meer en meer lijken op die in Zweden. In Zweden zijn winkels, restaurants en scholen de hele dag open. Dat is ook waar #B117 en de andere mutaties circuleren. Toch is er geen sprake van exponentiële groei.

Verbod op vaccinatiepaspoorten

De beweging tegen het vaccinatiepaspoort verspreidt zich ook meer en meer in de VS. Terwijl de gouverneurs van Florida en South Dakota aanvankelijk het voortouw namen met verboden door middel van uitvoeringsbesluiten, volgen nu steeds meer staten dit voorbeeld, deels door middel van uitvoeringsbesluiten, maar ook wettelijke verboden zijn in opmars. Momenteel zijn dat 12 staten, waaronder twee door de Democraten geregeerde, namelijk Kansas, dat ook geen mondkapjesplicht heeft, en Minnesota.

Hier is een Twitterdraad met een overzicht van de ontwikkeling, waar ook de kaart hierboven vandaan komt:

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

  Brits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden
Vorig artikelIsraël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs
Volgend artikel24-jarige verpleegster krijgt toevallen, hersenaneurysma twee uur na J&J-prik – zou niettemin de experimentele injectie weer nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in