Een sticker die gezichtsmaskers en vaccins tijdens de SARS-CoV-2 pandemie vergelijkt met de Jodenvervolging door de Duitsers op een lantaarnpaal in het Groningse Winschoten, Oldambt. / Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Groot nieuws uit Duitsland nu de federale regering gedwongen is om toe te geven dat zogenaamde “samenzweringstheoretici” gelijk hadden over alles tijdens de Covid pandemie.

In feite was er volgens de gegevens van de Duitse overheid helemaal geen pandemie, alleen maar een strak gechoreografeerde psy-op van militaire aard om de massa te hersenspoelen zodat ze een experimenteel vaccin accepteerden met desastreuze gevolgen.
Deze geheime Duitse overheidsdocumenten, verkregen via een verzoek om vrijheid van informatie en een daaropvolgende rechtszaak, hebben het deksel van de Covid-leugens van de wereldelite opgeblazen en het is van vitaal belang dat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van de waarheid, bericht Thepeoplesvoice.

Meer en meer mensen over de hele wereld worden wakker en zien de globale elite voor wat ze altijd al geweest is: gestoorde psychopaten die uit zijn op vernietiging en overheersing.

Duitsland is niet anders. De Duitse bevolking leed onder een van de meest brute lockdowns en vaccinatie-mandaten in heel Europa en nu staan de mensen op en eisen verantwoording.

Paul Schreyer en Multipolar magazine hebben een verzoek om vrijheid van informatie ingediend en vervolgens een rechtszaak aangespannen tegen de Duitse regering, die alle mogelijke trucs heeft geprobeerd om de geheime documenten achter slot en grendel te houden.

Zoals professor Steven Homburg uitlegt, zijn de resultaten verbluffend en vormen ze een totale rechtvaardiging voor iedereen die het narratief van lockdowns en maskers en vaccin-mandaten in twijfel durfde te trekken.

De geheime overheidsdocumenten – alle 2000 pagina’s – onthullen dat we over bijna alles gelijk hadden en dat de zogenaamde “pandemie” allemaal bedrog was.

  Dekmantel begint voor vaccinatieschade: Media pushen "Koud weer veroorzaakt hartaanvallen"

Deze feiten zijn vernietigend en bewijzen dat het officiële narratief over Covid, dat door wereldregeringen en mainstream media wordt gepusht, compleet nep is.

Dat maakt de tirannie die we ervoeren tijdens de zogenaamde pandemie nog moeilijker te slikken, zoals professor Homburg uitlegt.

Uit de gegevens blijkt ook dat Zweden, het enige Europese land zonder maskers en lockdowns, het veel beter deed dan Duitsland. Wat de vraag oproept waar de tirannieke lockdowns en mandaten eigenlijk over gingen?

Professor Homburg heeft het antwoord – en het blijkt dat we al die tijd gelijk hadden.

Het doel van de mondiale elite is altijd geweest om de aarzelende houding ten opzichte van vaccins af te breken door middel van brute lockdowns. Helaas zijn de gevolgen voor de gezondheid van degenen die de psyche destijds niet doorzagen, verschrikkelijk. Er moeten serieuze vragen worden gesteld.

Helaas voor de gevaccineerde mensen houdt het slechte nieuws hier niet op. Japanse onderzoekers hebben Covid-vaccins in verband gebracht met honderden ziekten.

Uit een nieuw onderzoek in de VS blijkt dat degenen die gevaccineerd en geboosterd zijn, veel eerder dan verwacht hun dood tegemoet kunnen zien.

Een verontrustend nieuw onderzoek heeft onthuld dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn met Covid mRNA-injecties maar liefst 25 jaar van hun levensverwachting kunnen verliezen.

Onderzoekers analyseerden gegevens van het CDC, Cleveland Clinic Data en risicobeoordelingsgegevens van verzekeringsmaatschappijen en ontdekten een verontrustende trend van dalende levensverwachtingen bij mensen die meerdere doses mRNA hadden gehad.

  Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want "vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin" telt als zelfmoord

Helaas wordt het nieuws nog slechter voor degenen die gevaccineerd zijn. De chronische gezondheidsschade veroorzaakt door elke dosis mRNA vermindert niet na verloop van tijd, zoals eerder werd gedacht.

In werkelijkheid lijken de negatieve gezondheidseffecten voor onbepaalde tijd door te gaan.

Volgens de onderzoekers onthullen CDC alle-oorzaken sterftecijfers dat elke injectie het sterftecijfer met 7% deed stijgen in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in 2021.

Dit betekent dat mensen die 5 doses hebben gehad – dat zijn twee doses en drie boosters – 35% meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

In overeenstemming met de Duitse informatie bevestigde het onderzoek ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn niet meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

Deze cijfers zijn vernietigend. Maar iedereen die goed oplet kan zien dat er iets goed mis is met de gevaccineerden. Ze vallen als vliegen met hartproblemen en turbokanker over de hele wereld.

Professionele atleten worden verondersteld tot de gezondste mensen op aarde te behoren, maar de afgelopen jaren zijn er duizenden ingestort met plotselinge en onverklaarbare hartaandoeningen.

Volledig gevaccineerde professionele atleten blijven vallen als vliegen. Alleen al in de afgelopen week zijn vier professionele voetballers plotseling ingestort terwijl ze hun hart grepen.

De Egyptische ster Ahmed Refeat werd de derde professionele voetballer die een hartstilstand kreeg voor live tv-camera’s. Dokters gaven later toe dat ze “zoiets nog niet eerder hadden gezien.”

Orlando Pirates middenvelder Makhelene Makhaula was de tweede voetbalster die deze week instortte op het veld, terwijl medisch personeel wanhopig probeerde de Zuid-Afrikaanse ster te reanimeren.

  Iedereen, alsjeblieft, OPEN je ogen, en zie wat er recht voor je neus gebeurt

Luister hoe de verbijsterde omroeper in zijn eigen woorden toegeeft dat voetballers over de hele wereld als vliegen neervallen sinds het vaccin is uitgerold.

Op zondag in de Argentijnse topklasse kreeg Javier Altamirano van Estudiantes een beroerte en zakte plotseling in elkaar in de belangrijke wedstrijd tegen Boca Juniors, een van de grootste clubs in Zuid-Amerika.

Niet alleen professionele atleten vallen als vliegen. Mensen uit alle lagen van de bevolking, inclusief populaire influencers op social media, worden in een ongekend tempo getroffen door hartaandoeningen en zeldzame vormen van kanker.

Een ethisch verantwoorde media zou deze incidenten op de voorpagina’s uitlichten en middelen inzetten om te onderzoeken waarom zoveel jonge en gezonde mensen lijden aan hartstilstanden, beroertes en zeldzame vormen van kanker.

In plaats daarvan probeert de media het fenomeen te normaliseren en u ervan te overtuigen dat professionele atleten en jonge mensen die een hartaanval krijgen, normaal zijn.

Maar iedereen die in staat is om onafhankelijk na te denken begrijpt dat deze situatie verre van normaal is.

Kijk:

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ja, u wordt gemanipuleerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEdgar Cayce voorspelde dat 2024 een ‘scharnierjaar’ van ‘ontwaken en transformatie’ zal zijn
Volgend artikelBiden zakt naar nieuw dieptepunt over bomaanslag Moskou en nepnieuws RussiaGate
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ja maar in Nederland was het toch echt anders… Of niet mark, hugo, Ernst en de rest van de gedrochten. Hier was een echt dodelijke pandemie……

  • Ik vraag tegenwoordig aan iedereen wanneer we stille tochten en inzamelingsacties gaan houden voor alle slachtoffers… mensen kijken me aan en vragen; stille tochten en inzamelingsacties waarvoor?

   VOOR ALLE SLACHTOFFERS VAN CORONA!!!

   En dan kijken ze me aan en ik zie dat ze beseffen dat er idd in al die jaren nog nooit een stille tocht of inzamelingsactie is gehouden. Het Glazen Huis van de 3FM verraders en alle talkshows en gemeentes en inspecties en goede doelen gaf niks om corona en de slachtoffer… MAATREGELEN EN WETTEN… daar gaven ze om!

   • Ik heb niks met een ‘stille tocht’. Leuk gebaar, maar het verandert niks, bereikt niks en heeft daarom wat mij betreft ook gewoon geen enkel nut.

    Het is wat dat betreft hetzelfde als het geleuter over ‘de zwijgende meerderheid’. Die heeft er nooit toe gedaan, doet er nu niet toe en zal er nooit toe doen. Het is nooit ergens die ‘zwijgende meerderheid’ geweest die wat heeft bereikt; het is de kleine groep schreeuwers die wat bereiken en hun wil opleggen aan de anderen.
    Kijk bv hoe dat nu is met die ’transgender’ onzin; dan hebben we het over nog niet eens 0.5% van de bevolking die hun gore zooi opdringt aan de rest.

    Pas als mensen inzien dat zwijgen geen doel dient en de zwijgende meerderheid niet telt kunnen ze wat veranderen. Als er voldoende mensen zijn die wel bereid zijn op te staan, die wel bereid zijn zich uit te spreken en wel bereid zijn de confrontatie aan te gaan zal er wat veranderen.
    Dat wil niet zeggen dat ik een voorstander ben van het gebruik van geweld, maar wel dat ik inzie dat er zonder gebruik van geweld niks zal veranderen. Dat is nooit anders geweest

    • @Johan P…
     Ik zeg niet dat we stille tochten moeten houden. Ik vraag mensen waarom zei nog geen stille tochten houden. Dat doen ze toch altijd als er iets ergs gebeurt. Tijdens of na cojona hebben de covidianen nooit enige vorm van steun of hulp of nagedachtenis gedaan. Normaal gesproken gingen ze al met zn allen kaarsjes branden als er 10 mensen last hebben van een stinkende scheet… maar bij een zogenaamde pandemie doen ze allemaal niks.

     OMDAT DE MEDIA ZE NIET ACTIVEERT OM IETS TE DOEN.

    • Het voordeel dat de elite heeft is dat de hele matrix draait op een regelsysteem van de 7 hoofdzonden. De 7 hoofdzonden zijn letterlijk celgeheugen. Leven naar de 7 deugden geeft daardoor altijd de sensatie van ongemak en lijden. (Daarom gaat iedereen die verlicht wil worden altijd naar een onbewoond eiland, diepe grot, of een oerwoud)

     Die luie onwetende kut-roepende en poepslingerende overgrote meerderheid is dus op celniveau geconditioneerd om niet zelfbewust worden. Elke poging daartoe met wijsheid en kennis is energie die de agenda van de elite versterkt.

     Deze gigantische groep onbewuste kansenparels is wel DE generator voor manifestaties van andere groepen. Juist hun onbewuste gedrag bepaalt wat er gebeurt in de gemeenschappelijke matrix.
     Daarom wordt deze kudde al sinds de uitvinding van tijd en ruimte gemanipuleerd met verhalen en angst zodat ze onbewust blijven maar wel het gewenste gedrag vertonen. Dat is het hele bestaansrecht van propaganda.

     Ik heb het antwoord ook niet op de vraag hoe wij dan die grote groep moeten manipuleren. Wat ik wel weet is dat schermen met kennis en wijsheid juist averechts werkt wanneer het niet resoneert.

     • @Erwin…

      Wat een dijk van een antwoordt. Dank. Mooi om te zien dat we leren en groeien. Herkenbaar wat je zegt over mensen die verlicht willen worden, ik zit nu al jaren te twijfelen om gewoon alles los te laten en te vertrekken. Ik ga liever in mijn eentje in een jungle mediteren, dan in deze dode omgeving net als de zombies te doen alsof we leven.

  • Geen pandemie volgens Scholz??? En hij wilde zo graag verplichte vaccinatie? Vandaag beweren en morgen tegenspreken?? Jens Spahn zal vermoedelijk wel alles tevoren doorzien hebben,of tenminste niet mee hebben willen doen..Vandaar,dat hij opstapte.
   En dan te bedenken,dat Duitsland het doorgeefluik voor Europa is geweest,inzake die (vermeende) Covid.Net als onze huidige kabinetsformatie ;……geen touw aan vast te knopen.

 2. De satanische maffia moet met wortel en al worden vernietigd. De oorsprong van de satanische maffia schuilt in ons allemaal… het ego. Als wij een andere wereld willen, dan moet de mensheid het ego loslaten, want het ego is de bron van het satanisme. De psychopaten die ons gijzelen, zijn gewetenloze egoïsten die de hele mensheid tot egoïsten heeft gemaakt zodat de psychopaten de plek van God/liefde konden overnemen. We zijn door de satanisten uit onze harten gehaald en in onze hoofden opgesloten en daar zijn we gehersenspoeld tot ze ons volledig konden hacken en totaal konden besturen. Een groot deel van de (westerse) mensheid is nauwelijks nog mens, het zijn gehackte en totaal geprogrammeerde ego’s.

  We komen alleen uit deze situatie als iedereen zijn ego loslaat. Het ego is gehackt en wordt voor 100% bestuurd. Zonder ego kunnen de globalisten/satanisten ons niet meer besturen. Zonder ego worden wij weer mensen en gaan we heel heel heel snel alles weigeren.

  • Vals ego= matrix mind..dus inderdaad, de strategie is jezelf leren kennen en dus ook strategisch snoeien en hakken in het valse ego…de enige vorm van oorlog die integer is is de oorlog tegen het valse ego.

  • Klopt helemaal want in mijn vereniging hebben gevaccineerde mensen mij de toegang gweigerd omdat ik geen QR code debiel cijfer had om te overleggen bij deelname aan activiteiten…. Hieruit bleek dat eigenbelang voorop stond en hun ego gevoel veilig wilden stellen door eigenbelang voorop te stellen Echter zijzelf zijn bijna allen ziek geworden aan corona met de spuiten die sommigen alle spuiten gehaald hadden Hieruit blijkt dat ook nu weer het eigenbelang voorop staat als ingezaaide angsten meester worden over het brein dat gehersenspoeld was door mensen die hun eigen belang voorop stelden door drang naar meer en meer….. De schurken die dat gepromoot en zelfs gedwongen hadden zoals bijvoorbeeld bij verzorgingpersoneel hebben en zelfs met ontslag dreigden zijn nagenoeg spoorloos verdwenen en gevlucht naar veilige oorden of bolwerken (brussel Het verzorgingperoneel is nu ziek thuis zodat tekorten onstaan bij de bezetting van afdelingen en mensen sterven door verwaarloosde verzorging . Ook nu weer zijn diezelfde schurken in organisaties die de wereldbevolking willen ontvolken naar enkele miljarden nu de pandemie maatregelen zijn uitgewerkt met hun mislukt plan Maar nu worden nog grovere middelen gebruikt om de mens weg te vagen maar dan in een klap Hieraan werken alle leiders van de wereld aan mee om de afspraak in Parijs verder voort te zetten die al jaren geleden is beslist…. Hieraan heeft Rusland ook aan mee beslist! Je ziet nu aan beslissingen van overheden dat ze niet mee weten hoe ze acute problemen moeten aan pakken en er wel over vergaderen maar beslissingen niet uitvoeren of echt laten doen en er wantoestanden ontstaan om het schapenvolk toch hun gang te laten gaan uit angst dat ze niet meer herkozen worden in het landelijk en gemeentelijk beleid!!!!!!!!!! Ok het weer wordt nu al beinvloed door schurken die weerinvloeden kunnen veranderen met chemische middelen om mensen zieker te maken>>>>>>>>>!!!!!!!!!waardoor ze vroeger sterven!!!!!!!?????

  • IK vind het christendom wel een goede vorm om boven het ego uit te stijgen. De wet van de naastenliefde lijkt mij dus een zeer goede weg en wordt vreselijk onderschat door velen, denk ik.
   Daarom willen die klojo’s die wet ook belachelijk maken; met de wet kunnen ze geen kant op. Zonder die wet is de mens weerloos is tegen het kwaad op aarde. Men wordt er dan door meegesleept al was het alleen al uit onwetendheid, onwetend van de eigen kracht door geloof in het goede. Dit is denk ik de reden dat ze er alles aan doen om christenen zwak en zwart te maken; daar kan het tuig van deze wereld namelijk niet tegenop, tegen sterke geesten.
   Bovendien heeft het christendom een hoge beloning, zegt men; het eeuwig leven. Geloof is een ongelofelijke kracht, is mijn ondervinding. We leven al in een christelijke samenleving, maar de (bekende naarlingen) doen er alles aan om die te vernietigen.

   • @Antisoof…

    Helemaal mee eens, alleen komt het christendom oorspronkelijk niet van de kerk, het christendom is ons eigen geloof in de liefde (God) in ons hart. De kerk heeft dat geloof overgenomen zoals het WEF de democratie heeft overgenomen. In ons hart weten we dat alles om liefde draait, maar bijna niemand begrijpt nog wat liefde is omdat bijna iedereen in het ego is verdwaald.

 3. Gelukkig komt er steeds meer naar buiten dat we voor de gek gehouden zijn.
  Ik werdt door fucking jeugdzorg gedwongen om me te laten vaccineren anders mocht ik mn dochter niet meer zien zolang de zogenaamde corona niet weg was heb het toen maar gedaan met hele grote spijt en een gevoel dat ik dit tegen mijn geweten in deed die instantie denkt ook alle macht van ouders te hebben 😡😡 gelukkig luisterde ik daarna naar mijn eigen intuïtie die me terug vloot echter te stoppen ben al blij dat ik niet mee deed met mensen uitsluiten ik heb ook in de gaten dat niks van alles klopt jammer dat er een verdeling is veroorzaakt tussen de gevaccineerde en ongevacineerde gelukkig sloot ik nooit iemand buiten en stond ik wel open om alles te zien en te lezen had ik zulke mensen maar ontmoet voor ik gedwongen werdt

 4. Tijd om langer af te wachten is voorbij, speciaal voor Min.Justitie! Misdaad overweldigend bewezen. Aanklachten dienen nu de deur uit te gaan!

  • Het ministerie van justitie moet worden opgerold, want het ministerie van justitie voorkomt dat daders worden gepakt! Alle ministeries moeten worden ontmanteld, want de overheid en alle ministeries hebben geprobeerd om ons te vermoorden, Zij zijn de daders, verwacht niet dat de daders iets gaan oplossen. Ze zullen tegenwerken tot ze zich niet meer kunnen verstoppen. Onze hele overheid is voor 98% corrupt.

   Wat doe je met een auto als die voor 98% kapot is? AFSCHRIJVEN!!!

   Maar iedereen blijft maar fantaseren dat onze voor 98% verrotte overheid nog te repareren is.

   • De oplossing kan niet worden gevonden in een onderdeel van het probleem.
    Elke vorm van overheid is tegenwoordig een onderdeel van het probleem.
    Bestuurlijk vertrouwen is niet normaal, moet je daarom ook niet proberen.
    Een onderdeel van de oplossing ligt in het feit, loslaten van het ‘vertrouwde’ .
    Denk buiten vastgestelde paden, verbind mekaar in liefde en Licht en vertrouwen.
    En denk vooral klein en lokaal.
    De nieuwe wereld begint met jou en mij.

 5. Wat een smerig tuig die deze rotprik, de lockdowns enz., de mensheid aangedaan heeft. De schoften horen tegen de muur te staan en dan pang, pang. Dat roepen diezelfde idioten toch zo graag.Zij willen toch zo graag oorlog. Kijk asr naar het gedonder tegen Rusland.
  Ja, maar dan andersom en de loop van het geweer naar hun toe. En niet alleen in de regeringen wereldwijd, maar ook die schoften die de rotzooi bedacht en gefabriceerd hebben. Wat een verschrikkelijk smerig TUIG. Het is maar goed dat er steeds meer naar buiten komt en de bevolking wakker wordt. Je zult maar die rotprik in je lijf hebben en dan dit lezen. Wat zul je je belazerd voelen. Ik herinner me nog zo,n idioot in NL, “ we gaan van stad naar stad, van dorp naar dorp, enz. En de 70.000 beschuldigingen werden door het OM als niet ontvankelijk verklaard. Hoe hoger in de top hoe rotter het wordt. Dat zei mijn moeder vroeger al, en ze heeft100% gelijk. Wat een wereld, in en in verrot!
  Ooit hoop ik dat het licht over de duisternis zal zegevieren!

 6. Er is maar 1 manier om dit met wortel en al uit te roeien. De échte waarheid moet boven water komen: we worden over ALLES voorgelogen. Besmettelijke virussen bestaan niet (zodra iedereen dat weet kunnen ze pandemieën en vaccins nooit meer door ons strot drukken) Olie en gas zijn geen fossiele brandstoffen, maar worden onbeperkt aan gemaakt (weer een verdienmodel weg voor de satanisten) bijna alle grote rampen die zijn gebeurt waren een hoax om ons meer geld en vrijheden af te nemen. Er is in het verleden vrije energie geweest en ook daar heeft onze satanistische cabal een verdien model van gemaakt. En natuurlijk de laatste en grootste hoax: het klimaat. Deze hoax gaat het gevaarlijkst voor ons worden, ze gaan het klimaat gebruiken om ons met een digitale iD en CBDC opsluiten in 15 minuten steden. Alles hebben ze honderden jaren perfect opgebouwd om ons alles af te pakken en als slaven op te sluiten. We kunnen deze strijd alleen winnen door absoluut die digitale ID en CBDC te weigeren.

 7. Gelukkig dat de waarheid steeds meer naar buiten komt.
  Vanmorgen zat ik met iemand van het NC handels krant samen die nog bij hoog en laag volhield dat er geprikt moest worden, niet te geloven.

 8. Let’s also stop calling them mRNA – there’s nothing of the sort in the ‘vaccines’.

  It was a deliberate attempt to reduce the world population, with ingredients highly toxic to humans and animals alike.
  Graphene Oxide, Hydrogel, lipid nano particles, sv40, preservatives and a bunch of other substances absolutely bad for your health.

  This has been researched over and over by Spanish researchers (la quinta) and other lab scientists.

  LAB SCIENTIST THAT TESTED 2000+ vials will tell you what is in the jab.

  https://rumble.com/v1d490z-there-is-no-covid..proof-of-fake-covid-by-labs.html

  Even if so called “truthers” talk about ” experimental” mRNA they are full of sh*t.

  Just another attempt to deflect the REAL crime.. of POISONING (and murdering) the population with dangerous substances.

  • grafeen oxide does it exist? I think it does not. Does sv40 exist? I don’t think so.
   Yes, poison exits. mRNA? I don’t know. DNA? They lie about anything.

   Lets speak only of what we know for sure.

   la quinta? NO !

 9. Meer en meer mensen over de hele wereld worden wakker en zien de globale elite voor wat ze altijd al geweest is: gestoorde psychopaten die uit zijn op vernietiging en overheersing.

  Ik hoop dat er niks met dierbaren gebeurt die zich moesten laten inenten.
  En dat er dan niemand komt die zegt dat dat vrijwillig gebeurde.
  Die heeft dan gewoon heel veel pech.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in