Nee, uit Londen komt deze video. Veel steden in West-Europa zijn inmiddels onherkenbaar, moslims hebben het overgenomen.

 

  Niet in Rusland, maar in Groot-Brittannië: luidruchtige demonstranten kunnen tot 10 jaar gevangenisstraf krijgen
Vorig artikelZweeds rapport: “De meerderheid van de in het buitenland geborenen zal nooit zelfvoorzienend zijn”
Volgend artikelNotre Dame: Brandende vragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het is in Nederland snel OOK zo aan het worden, alle grote steden zijn al geïnfecteerd, de rest zal – helaas – snel volgen 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in