Notre Dame: Brandende vragen

0

Vandaag is het een jaar na de rampzalige brand, en uiteraard moest een Russische zender een problematische documentaire maken over de brand in de Notre Dame in Paris. Net zoals af en toe Westerlingen zich gedwongen voelen de Russische omstandigheden te moeten beschrijven.

In een land waar tot drie aanvallen op kerken per dag (!) plaatsvinden, is het geen wonder dat een brand in de 850 jaar oude eiken balken, die volgens de architect van de kerk nauwelijks kunnen branden, de meest acute vermoedens van pyromanie wekt.

De westerse media hebben de verdenking verminderd en de onderzoekscommissie neigt nog steeds naar “een verdwaalde sigaret”. Een compleet onwaarschijnlijk scenario. Het zal een brand zijn die voor altijd in het duister zal blijven, net als de moord op Kennedy.

  Waar de islam zich ook vestigt, het eindigt altijd slecht
Vorig artikelIslamabad, Kaboel of Caïro?
Volgend artikelHooggeplaatste islamitische geestelijke: homoseksueel huwelijk schuld van de Coronapandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in