Achtergrondfoto © EvelynGiggles (CC BY 2.0)

24. Gezien het feit dat op de etiketten van Comirnaty en BioNtech duidelijk staat vermeld dat de vaccinatie niet mag worden gegeven aan personen die allergisch zijn voor de ingrediënten. Heb ik opgemerkt dat een van de belangrijkste ingrediënten het Lipid Nanoparticle delivery system “ALC 1035” in de Pfizer injecties is (twee bijlagen, gemarkeerde delen), schrijft Dr. Luitenant Kolonel Theresa Long.

De vierde bijlage is het toxiciteitsrapport over ALC-1035, dat tussen de 30-50% van de totale ingrediënten omvat.3 Het Veiligheidsinformatieblad, (Bijlage B) voor dit primaire ingrediënt vermeldt dat het categorie 2 is onder de OSHA HCS regelgeving (21 CFR 1910) en bevat verschillende zorgwekkende waarschuwingen, inclusief maar niet beperkt tot:

 1. Zoek medische hulp als het in contact komt met uw huid.
 2. Bij inademing en moeilijke ademhaling: cardiopulmonale reanimatie toepassen.
 3. Evacueer bij morsen in het milieu.
 4. De chemische, fysische en toxicologische eigenschappen zijn nog niet volledig onderzocht
 5. Voorzichtig: product is niet volledig gevalideerd voor medische toepassingen. Uitsluitend voor gebruik in onderzoek.

25. Ook in andere rapporten en wetenschappelijke artikelen wordt vermeld dat dit specifieke ingrediënt nog nooit bij mensen is gebruikt.4 Voor alle duidelijkheid: een van de vermelde primaire ingrediënten van deze injecteerbare middelen is Polyethyleenglycol (“PEG”), dat een derivaat is van ethyleenoxide. Polyethyleenglycol is het actieve bestanddeel van antivries. Hoewel het moeilijk te geloven is dat dit een sleutelingrediënt in deze vaccins is, zou het het verhoogde cardiovasculaire risico voor gebruikers van de BioNTech- of Comirnaty-injecties kunnen verklaren. Ik kan niet ontdekken welke vorm van alchemie Pfizer en de FDA hebben ontdekt die van antivries een gezond geneesmiddel voor het menselijk lichaam zou maken. Anderen lijken het met mij eens te zijn blijkens recente wetenschappelijke studies die een groep van 57 artsen en wetenschappers ertoe hebben aangezet op te roepen tot een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma.5 Kortom, dit antivries ingrediënt wordt voor het eerst getest in injecteerbare producten voor de mens. Volgens de gegevens van VAERS, die zelf toegeven, een onderrapportage geven die wel 100 keer lager ligt dan de werkelijke ongewenste bijwerkingen, zijn er alleen al meer dan 600.000 Amerikaanse gedocumenteerde ernstige bijwerkingen (die medische verzorging vereisen) en meer dan 13.000 sterfgevallen die rechtstreeks verband houden met dit specifieke vaccin. Ik kan niet begrijpen hoe dit vaccin op de lijst van beschikbare opties blijft staan om Covid te behandelen, terwijl er zoveel andere niet-dodelijke of schadelijke opties beschikbaar zijn.

  Dr. Charley Cropley onthult holistische benadering van gezondheidszorg te midden van een wereldwijd ontwaken veroorzaakt door de Covid-aanpak

26. Als zodanig geloof ik dat het redelijk is om te concluderen dat veel mensen allergisch zijn voor deze gevaarlijke en dodelijke toxinen en daarom geen vaccinaties met Comirnaty of BioNtech zouden moeten nemen. Nogmaals, ik heb een middel geïdentificeerd dat een aanzienlijk gevaar inhoudt voor militairen, dat zou vallen onder DA Pam 385-61 Toxic Safety Standards, aangehaald in 2-11.

27. Mijn beoordeling is dat ALC 0315 een bekend toxine is waar weinig onderzoek naar is gedaan, specifiek beperkt tot “alleen onderzoek” en in feite geen eerdere gebruiksgeschiedenis heeft, met de SDS-aanduiding van (GHS02), vermeld als H315 en H319, met andere woorden, gevaarlijk bij inademing, inslikken of contact met de huid en een gevaar voor de gezondheid met de aanduiding (P313). Uit een onderzoek van het veiligheidsinformatieblad blijkt dat het niet voor menselijk of diergeneeskundig gebruik is.

28. Ik heb niet veel tijd besteed aan een beschrijving van de risico’s van andere Covid-19 vaccins dan het veiligheidsinformatieblad van het belangrijkste bestanddeel van Moderna, SM-102 (bewijsstuk C). Het volstaat te zeggen dat SM-102 aanzienlijk gevaarlijker is dan de Pfizer ALC 3015 en het blijkt dat Defensie deze IND/EUA niet actief aankoopt of verspreidt. Als Defensie het Moderna-vaccin zou gaan gebruiken, kan men een veel hoger percentage ernstige ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen verwachten, gezien het feit dat SM-102 een uitdrukkelijke waarschuwing “Doodshoofd en gekruiste knekels” draagt, die onder de GHS06 en GHS08 is gekenmerkt. Met andere woorden, dit ingrediënt van Moderna is dodelijk.

Lees hier de volledige verklaring van Dr. Luitenant Kolonel Theresa Long.

  Franse politieagenten slaan vrouw in elkaar omdat ze zonder vaccinpaspoort winkelt

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates toespraak over “vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen”
Volgend artikelIs Louisa op 27-jarige leeftijd aan het COVID-19 vaccin gestorven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. ‘Of wat mens is er onder u, zo zijn zoon hem zou bidden om brood, die hem een steen zal geven? En zo hij hem om een vis zou bidden, die hem een slang zal geven?’ – S.V.

 2. Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries
  Ethyleen Glycol” – het antivries kwam in 1985 in opspraak omdat het aan wijn werd toegevoegd om het zoeter te maken. Het zit nu nog in praktisch elke wijnsoort

  • Big Media heeft z’n job gedaan: de wereld ‘is’ overbevolkt; er ‘is’ een klimaatcrisis en allen die dit aannemen als problematische feiten denken: ‘Na mij de zondvloed’. Bedankt voor het delen!

 3. (Satire /Cynisme) Misschien hebben ze het toegevoegd om te zorgen dat mensen de komende winter niet bevriezen vanwege het feit dat ze de energierekening niet meer kunnen betalen.

 4. 1) Ik heb deze ” luitenant kolonel” niet kunnen vinden op internet.
  2) Er is geen bron/ link naar het orginele bericht. Frontnieuws dient meer onderzoek te doen naar het waarheidsgehalte van zijn berichten. Anders maken wij ons belachelijk aan fake news.
  3) Polyethyleen Glycol zit niet in Antivries. Zoek het zelf maar eens op. Het wordt in de cosemtica gebruikt en in medicaties,zoals zetpillen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Polyethyleenglycol
  4) jammer, ik had mijn zondag beter kunnen besteden dan onderzoek te doen naar het waarheidsgehalte van dit bericht. Dat is niet mijn taak, maar die van de redactie van Frontnieuws.

 5. @Harry:
  Beter je best doen, manneke…?
  1. Theresa Long, MD
  https://www.linkedin.com/in/theresa-m-long-md-mph-fs-b24386156
  2. Bron origineel bericht:
  Bron: https://archive.is/Gndg6
  Artikel gepost door Patrick Byrne op SEPTEMBER 24, 2021
  3. Polyethylene glycol is gemaakt van gepolymiseerd ethyleen glycol, het HOOFD INGREDIENT van antivries nog WEL!
  https://www.chemicals.co.uk/blog/what-is-polyethylene-glycol

  “Polyethylene glycol is a polyether compound that has a variety of uses and appearances depending on its molecular weight. Polyethylene glycol is made by polymerising ethylene glycol, the main ingrediënt of ANTIFREEZE solutions,…”

  4. En dit heb ik gevonden na amper 5 minuten onderzoek …je bent gevaccineerd, zeker? Dan zou de angst bij mij ook toeslaan en ik zou mijzelf ook vooral blijven wijsmaken dat dit bericht fake is, niemand wil antivries ingespoten krijgen…
  Of je bent een trol en ga dan maar op een ander om de geloofwaardigheid van deze website te ondermijnen….bij skepp misschien? ? Die lijden ook aan wanen..

 6. Beste Oma,

  Complimenten voor het opzoeken van deze luitenant kolonel. Dat neem ik terug, ze bestaat gelukkig wel.
  Nee, ik ben geen Trol, maar ben al meer dan 20 jaar bezig met spiritualiteit en heb ook een opleiding gevolgd als healer en reader en vindt vindt waarheidsvinding erg belangrijk. Ik heb die Engelse website ook gevonden, maar ik zie ook daar geen bron naar het orginele artikel, vandaar mijn bericht. Wellicht kun je mij en de rest van de lezers helpen door ook die bron op te zoeken. Dan kan ik dit artikel doormailen, want daar wacht ik nu mee. Dank voor je hulp alvast en ga vooral door met je inzet. MVG Harry

 7. Ik heb de samenstelling van Comirnaty multiple Dose Vial. Heb geen idee waarom al die chemische rommel er in moet zitten maar afgezien daarvan is geheel onderin de samenstelling grijs gemaakt. Het betreft een hoeveelheid van 0.450mL en die samenstelling is geheim!!!!!!! Het is bijna de helft van een ampul!!!
  In de USA heeft Informed Consent Action Network (ICAN) de CDC 20 werkdagen gegeven om die samenstelling te openbaren.
  2 en 3 dec 2019 was er een WHO conferentie in Geneve ,daarin werd ook over de toevoegingen (adjuvants)
  gesproken. Wat bleek: nergens waren er onderzoeken gedaan wat die toevoegingen nu eigenlijk doen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in