Met de toenemende gevallen van meerdere bijwerkingen van het Covid-19 vaccin, duiken er nu plotseling uit het niets vaccinatiepropaganda video’s zonder enige wetenschappelijke basis op om je aan te sporen om domweg van vaccins te houden en geen vragen te stellen.

Om mensen ervan te weerhouden relevante vragen te stellen over de bijwerkingen van vaccins en hen te hersenspoelen, heeft de Amerikaanse Centers for Disease Control, CDC, miljoenen dollars uitgetrokken om wat zij noemen “aarzeling om te vaccineren” te bestrijden.

De Democratische meerderheidsleider in de Senaat, Chuck Schumer, heeft de CDC zelfs opgeroepen om onmiddellijk te beginnen met een “reclamecampagne” van 1 miljard dollar om de “veiligheid en doeltreffendheid” van de Covid-19 vaccins bekend te maken.

Naast publieke aankondigingen en traditionele advertenties, zou de promotiecampagne ook gemeenschapsorganisatie’s , aan de deurkloppen en andere inspanningen kunnen omvatten om aarzelingen over het vaccin weg te nemen, aldus Schumer’s kantoor.

Intussen staat het Witte Huis op het punt een grootscheepse nieuwe campagne te lanceren om de aarzeling over vaccins te verminderen nu de Biden-clan doorgaat met plannen om elke Amerikaan tegen 1 mei toegang te geven tot Covid-19 vaccins, volgens drie hoge ambtenaren die bekend zijn met de zaak.

De campagne, die wordt gecoördineerd door de gezondheidsinstanties van de federale regering, zal zich richten op het bereiken van Amerikanen die sceptisch zijn over het aanmelden voor een injectie, of die niet weten waar ze die kunnen krijgen, en is bedoeld om aarzeling over de “werkzaamheid en veiligheid” van het vaccin tegen te gaan, aldus bronnen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

  GROOTS: De WHO krabbelt terug op het pandemieverdrag
Vorig artikelPathetisch: Joe Biden stamelt, stuntelt tijdens zijn eerste persconferentie
Volgend artikelLinks pusht “alleen-neus” Covid-maskers voor eten en drinken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in