Er is een element binnen de Amerikaanse regering, en ik geloof dat dit het dominante element is, dat letterlijk alles zal doen om de VS/NAVO in een volwaardige oorlog met Rusland te betrekken.

Toen de leiders van Oekraïne en Rusland in april 2022, kort na de Russische inval, bereid leken om rond de tafel te gaan zitten en hun meningsverschillen uit te praten, werd de voormalige Britse premier Boris Johnson naar Kiev gestuurd om koud water te gooien over het idee van een onderhandelde vrede. Oekraïne is de gloeiend hete spil in een bredere anti-Russische obsessie van de neocon Uniparty die zich in Washington bevindt, maar ook door Londen, Brussel, Parijs en Berlijn loopt. Gezien door de ogen van deze globalisten staat het moderne Oekraïne op het punt zijn langverwachte missie te vervullen. Het werd voor dit moment ontworpen, om als wig tussen Oost en West te fungeren. Het is bij uitstek geschikt om de wereld in een wereldwijde vuurzee te trekken en deze in brand te steken, schrijft Leo Hohmann.

Het eindspel van deze Westerse globalisten is niets minder dan een regimewisseling in het Kremlin en het opdelen van Rusland, een 1000 jaar oude natie, in een verzameling afzonderlijke staten.

Ben Norton schrijft in Monthly Review:

“Na de omverwerping van de USSR wilde de neoconservatieve agent en toekomstige vicepresident Dick Cheney Rusland in verschillende kleinere landen opdelen. De voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinski publiceerde in 1997 zelfs een artikel in het elitemagazine Foreign Affairs waarin hij voorstelde om een ‘losjes geconfedereerd Rusland te creëren, bestaande uit een Europees Rusland, een Siberische republiek en een republiek in het Verre Oosten.

Een jaar geleden, op 23 juni 2022, was er zelfs een virtuele hoorzitting van het Congres die live werd uitgezonden op YouTube, waarin een groep genaamd de Helsinki-commissie openlijk de balkanisering en “ont-kolonisering” van Rusland besprak.

Sinds minstens het einde van de Tweede Wereldoorlog hebben deze oorlogszuchtige globalisten de controle overgenomen over het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Defensie en elk federaal agentschap dat ook maar iets te maken heeft met het buitenlands beleid van de VS, het verzamelen van inlichtingen, financiën en wetshandhaving. President John F. Kennedy probeerde tegen hun wensen in een meer op vrede gericht buitenlands beleid te voeren (hij wilde om te beginnen de CIA opdoeken). Kennedy betaalde hiervoor met zijn leven.

Deze kliek wordt door haar politieke tegenstanders vaak “neoconservatief” en “neoliberaal” genoemd, maar wat hen uniek maakt is hun bloeddorst en hun vastberadenheid om een wereldwijd “één-wereld”-systeem te creëren dat gebaseerd is op de samenvoeging van bepaalde aspecten van het communisme en fascisme. Het verschil met vroegere kwaadaardige imperia is dat dit imperium de mogelijkheid zou hebben om iedereen in realtime in de gaten te houden met behulp van de geavanceerde technologie van tegenwoordig. Ze zijn nauw verbonden met het militair-industriële complex waar president Eisenhower in zijn afscheidsrede voor waarschuwde. Ze hebben ook banden met geheime genootschappen waar president John F. Kennedy voor waarschuwde voordat hij werd vermoord. Hun naaste buitenlandse bondgenoot is het Verenigd Koninkrijk, maar de hele beweging is eurocentrisch met als belangrijkste denktanks onder andere de Amerikaanse Council on Foreign Relations, het Britse Royal Institute of International Affairs en de Trilaterale Commissie.

  Oekraïne raketten geven om op Rusland te schieten is een oorlogsverklaring

Maar hoe u ze ook noemt, of hoe u ze ook beschrijft, dit is wat elke Westerling moet weten: ze zullen letterlijk niets uit de weg gaan om oorlog te zaaien, omdat ze van plan zijn om uit chaos hun nieuwe wereldorde op te bouwen.

Als u erover nadenkt, is er geen groter voorbeeld van chaos dan de Derde Wereldoorlog.

Dit zijn dezelfde mensen die ons hebben betrokken bij Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Somalië, enz.

Die machinaties waren al erg genoeg. Maar nu zijn ze aan het samenzweren om ons in een oorlog te betrekken, een wereldoorlog met een andere kernmacht, Rusland, die nog jarenlang een helse uitkomst zou hebben voor alle betrokken naties.

Ze denken misschien dat ze de oorlog kunnen beperken tot een paar tactische atoombommen of “vuile bommen” die afgaan, niet zoals een enorme ICBM, maar dat is een onmogelijke opgave. Zodra de eerste bom afgaat, maakt niet uit waarvandaan, zijn alle kansen verkeken en is het gedaan met de strijd.

Deze oorlogszuchtige neocon/neoliberale belangen vormen de Uniparty in Washington, wat betekent dat ze niet alleen het Witte Huis controleren, maar ook beide huizen van het Congres, inclusief een meerderheid van de politici in beide grote partijen.

Twee van hun belangrijkste handlangers in de Amerikaanse Senaat zijn senatoren Lindsey Graham, Republikein uit South Carolina, en Richard Blumenthal, Democraat uit Connecticut. Deze twee senatoren gaven op 22 juni een persconferentie die een angstaanjagende boodschap bevatte. Bekijk de 14 minuten durende video hieronder voor meer details.

Rusland heeft zijn eigen problemen en ik suggereer op geen enkele manier dat ze onberispelijke waarden hebben in de huidige situatie in Oost-Europa. Maar Rusland heeft niets gedaan dat op welke manier dan ook een Derde Wereldoorlog of het gebruik van kernwapens zou rechtvaardigen. Toch is dit precies wat de Amerikaanse regering als een hel lijkt te willen uitlokken.

  Oekraïense aanval op Rabotino: Ze namen het noordelijke deel in - Russische T-90's botsen met Challenger 2 en Leopard 2 in een hel van vuur!

We staan aan de vooravond van een ongekend scenario dat, als het op de huidige weg doorgaat tot de logische conclusie, slecht zal aflopen. En ik ben bang dat het wel eens heel slecht zou kunnen aflopen voor de natie die beweert “In God We Trust” te zijn, maar al vele tientallen jaren niet heeft gehandeld op een manier die deze slogan waardig is.

De Derde Wereldoorlog biedt helaas geen goede uitkomst voor de mensen van welke natie op aarde dan ook. Maar op dit moment is er een groep zeer machtige, zeer rijke elites die geloven dat zo’n verwoestende oorlog hen ten goede zou komen.

We weten dat het overkoepelende doel van deze Luciferiaanse elites is om een digitale identiteit te implementeren voor alle mensen vanaf de geboorte (zie Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 16.9 in V.N. Agenda 2030), gekoppeld aan een wereldwijde digitale munteenheid. Ze willen ook veel minder mensen op aarde omdat een kleinere bevolking bevorderlijker zou zijn voor een centraal geplande, top-down wereldwijde dictatuur waar alle mensen digitaal worden gecontroleerd en in de gaten worden gehouden bij alles wat ze doen, bijna als cyborgs. Ik heb Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, Dennis Meadows, King Charles en andere globalistische ontvolkingsfreaks al vaak geciteerd om ons te vertellen dat dit het soort toekomst is dat zij voor ogen hebben. Ik ga hun citaten niet nog eens herhalen in dit artikel, maar ik dring er bij nieuwe lezers op aan om de archieven door te nemen en ze te lezen. Het doel van dit artikel is simpelweg om lezers te waarschuwen en wakker te schudden voor de zeer reële kans op een Derde Wereldoorlog en dat zo’n oorlog gemakkelijk zou kunnen escaleren in een nucleaire krachtmeting met Rusland.

Waarom willen onze politici in Washington dit? Die vraag kan ik niet beantwoorden. Maar ik weet wel dat de weerstand tegen de Grote Reset en een volledig gedigitaliseerde wereld begint toe te nemen.

Vorige week werd Alabama de derde staat, na Florida en Indiana, die wetgeving aannam die digitale valuta verbiedt als wettig betaalmiddel binnen zijn rechtsgebied.

Slowakije heeft eerder deze maand een grondwetswijziging aangenomen die zogenaamd garandeert dat burgers altijd het recht hebben om aankopen met contant geld te doen.

Ik weet niet zeker hoe effectief deze wetten zullen zijn, maar men kan niet ontkennen dat mensen wakker worden en druk uitoefenen op hun politici om contant geld te beschermen en te voorkomen dat er een echte cashloze maatschappij ontstaat. Veel mensen, vooral gelovige christenen, zullen ook aarzelen om welke digitale identiteit dan ook te accepteren.

  Slagersrekening

Tijdens de World Government Summit in februari 2023 werd verklaard dat er een soort “schok” zou moeten worden toegediend aan het systeem om mensen mee te laten gaan in de enorme veranderingen die gepland zijn voor de nieuwe digitale wereldorde.

Professor Arturo Bris, directeur van het IMD World Competitiveness Center, en Dr. Samir Saran, voorzitter van de Observer Research Foundation, gingen in op de vraag “Hoe zal de wereldorde dit decennium veranderen” en hoe zal die er over 10 jaar uitzien?

Bris zei dat hij denkt dat er een “schok” nodig is om het huidige internationale kader weg te schuiven van de huidige “wereldorde” naar de nieuwe. En deze “transformatie” van de wereldorde “kan niet geleidelijk gaan.”

“Ik ben het er helemaal mee eens dat de wereldorde, zoals die nu is opgebouwd, geen enkele zin heeft,” zei Bris. “Dat is niet in overeenstemming met de economische machten zoals India, Brazilië of Duitsland. Zij hebben geen grote rol in de internationale orde. Maar voor mij is de grote vraag hoe we deze transformatie gaan doorvoeren. Het kan niet geleidelijk gaan. Het moet, moet gedreven worden door een deel, door een bepaalde schok die zal plaatsvinden.”

Met andere woorden, de huidige wereldorde is topzwaar door de invloed van één dominante macht, en er moet iets drastisch gebeuren om dat te veranderen.

Saran kwam toen tussenbeide en zei dat als Bris verwees naar geweld, conflicten en meer dat komen gaat, zei Saran “dat we het nu al meemaken.”

“We hebben een groot deel van de mensheid verloren aan de pandemie, omdat we allemaal egoïstisch waren, we waren niet bereid om te delen, we waren niet bereid om de wereldwijde instellingen te gebruiken om antwoorden te geven aan verschillende delen van de wereld. We hebben mensen verloren, dus hoeveel bloedvergieten hebben we nog nodig om te begrijpen dat de overgang nabij is?”

Bekijk de discussie in de onderstaande clip van 1 minuut:

Blijkbaar hebben de machthebbers besloten dat er nog veel meer bloedvergieten nodig is. Waarom zouden ze anders zo hard aansturen op een oorlog tussen twee naties die tot de tanden bewapend zijn met kernwapens?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een verborgen alliantie van voormalige jonge wereldleiders van het WEF werken samen om de Grote Reset af te dwingen, waaronder Macron, Trudeau, Ardern, & Boris JohnsonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Oekraïens tegenoffensief verandert in een zelfmoordmissie
Volgend artikelDe muzikantenopstand eindigt zonder bloedvergieten – Prigozhin in ballingschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De natte droom van de oorlogshitzer Winston Churchil zijn nog springlevend ik bedoel zijn voorgestelde operaties Unthikable en Dropshot, hij liet zich leiden door het Cabbalistische, georganiseerde jodendom het judaïsme.

  • Waarom blijf je steeds die anti-semitische propaganda spuien? Ik had van jou beter verwacht. Meer onderscheidend vermogen.

   Alle joden zijn religieus vanuit traditie en judaïsme is voor >90% van hen normaal. Na de vernietiging van de tempel door het Xe romeinse legioen is de fundatie van hun godsdienst weggenomen omdat het offer van grote verzoendag niet meer uitgevoerd kon worden. Het offer stopte. Het judaïsme is daarvoor un de plaats gekomen.

   Binnen het jodendom zijn er ook diverse mystieke stromingen en religieuze verschillen, oa kaballah en talmoedisme, ver verwijderd van het volgen van alleen de Torah. Ook strijdig met het originele christendom.

   Churchill werd niet geleid door ‘joden’ van welke overtuiging dan ook. Hij was zelf een druïde, boven in de top van de York Rite. Ja, hij is wel geïntroduceerd in 1929, maar hij was geen marionet zonder eigen inbreng.

   We hebben het over een oorlog op een wereldwijde schaal tussen goed en kwaad. De luciferianen vechten niet tegen satanisten als je dat mocht denken. Nee, het hele wereldse systeem is in handen van Satan die zich voordoet als goedaardige Lucifer die de mensheid heeft bevrijd uit de dictatoriale wurggreep van God de Schepper. En er is één naam die zij haten boven alles. Yeshua, koning van de joden en hoofd van zijn gemeente.

   Het punt waar het mis gaat bij veel joden is dat ze niet weten wie hun Messias (koning) is of ze willen het niet horen, of ze willen hem niet erkennen. En zij die vijandig staan tegen hun eigen God kennen hem en dienen bewust de Satan. Het zijn geen lieverdjes, maar zijn wel het volk van de belofte.

   Het blijft het volk dat God heeft aangewezen om de beloofde Messias voort te brengen en dat deze Messias voor eeuwig op de troon van David zal zitten. Dat gaan niet zonder joods volk. Zij hebben nog een belangrijke plaats in Gods plan. En daarom doet Satan er alles aan het joodse volk in discrediet te brengen en hen uit te roeien.

   Jezus zei: wie niet voor mij is is tegen mij. Je kunt niet Jezus liefhebben en alle joden haten.

   Dus een ieder die hier zijn jodenhaat blijft uitbraken: weet aan welke kant je staat. Je voert de agenda van satan uit.

 2. “Vorige week werd Alabama de derde staat, na Florida en Indiana, die wetgeving aannam die digitale valuta verbiedt als wettig betaalmiddel binnen zijn rechtsgebied.

  Slowakije heeft eerder deze maand een grondwetswijziging aangenomen die zogenaamd garandeert dat burgers altijd het recht hebben om aankopen met contant geld te doen.”

  Tsja, dat lees je niet in onze pers….er is nog meer gaande….toeslagen in Nederland, dus zorgtoeslag en huurtoeslag gaan verdwijnen, mogelijk al eind van het jaar. De zorgpremie basis zal worden uitgekleed tot het bot…..om de premie te laten dalen….we betalen dus letterlijk voor apothekers en andere gelukszoekers en hoogopgeleide dik betaalde ondermaats presterende figuren…

  Ons sociale stelsel zakt dus in elkaar, en de oplossing is dus digitaal geld…en alleen dat zodra het kan….vanaf volgend jaar worden ook verkoop van particuliere goederen op bijvoorbeeld marktplaats door de belastingdienst bijgehouden, en de kans is dat je op transacties belast zult worden, mogelijk met een vrijlating van 1000 euro….de rest daarover word dus direct belast….dit is lopende en maakt dat je dus over alles wat je koopt, maar dan ook tweedehands en van persoon naar persoon belast word. Dit is een fortuin aan inkomsten voor de staat, kan heel Arabië en Afrika van worden gefinancierd om hier asiel te krijgen….
  Daarom dus onder andere digitaal geld….zodat u tot op het bode geplukt kunt worden tot op het bot met uw aankopen en gecontroleerd en eventueel geblokkeerd met uw aankopen…..

  over vrijheid gesproken…..

  … natuurlijk zal er een andere verdeelsleutel zijn voor mensen binnen een bepaalde club, ongeacht wat de wet zegt want de wet is al bijna 3 decennia niet meer een wet van gelijkheid maar ene middel tot macht.

  Wie de geldstroom controleert en daarmee de toegang tot voedsel en andere basis noodzakelijkheden en kan beslissen wie zich wel en niet mag verplaatsen is de totale machthebber…..banken blokkeren nu al transacties van rekeninghouders die soms absurd zijn dat niemand het wol geloven, je mag officieel niet meer dan 500 euro contant betalen, alles daarboven moet via digitaal betalen…we snappen toch wel wat dat inhoud en dat dat verder gaat tot de cent over blijft…..een groep figuren is nu bezig deze macht te grijpen, en daarmee te beslissen over de toekomst en het leven van anderen….onder dat WEF tuig zitten de meest ranzige figuren met de meest zieke uitspattingen welke hun leven vorm en kleur geeft…over andermans rug natuurlijk, dat dan weer wel…

  Ik weet het ook niet precies, maar ik denk dat we in de toekomst achteraf tot de conclusie zullen komen dat enkel met gericht geweld op de persoon dit scenario van totale vrijheids en levens beroving had kunnen worden voorkomen….

  Ik hoop dat ik het mis heb, maar we zien steeds meer inperkingen van vrijheid, eigen geld beheer en welke conclusie kan een mens eruit trekken dan dat anderen bezig zijn totale controle te krijgen, en eenmaal genomen is er niets dat hun kan stoppen. Niets, want wat we zien is een Holomodor 2.0, waarbij meer dan voedsel en de middelen daartoe wordt afgenomen, je komt in ene open gevangenis en je kunt letterlijk ieder moment als “nutteloze eter” worden beschouwd en via een anonieme drone worden uitgeblust…..

  De middelen daarvoor zijn er al, de mensjes die het willen uitvoeren zijn er ook al, die krijgen dan een streepje voor op de rest qua levensomstandigheden en voedsel om dat werk te doen…

  We lopen een slavenwereld in die we ons nog niet kunnen voorstellen.

  Met digitaal geld eindigt de vrijheid.

  Wat kun je doen: heel veel, maar je zal het alleen moeten doen, en niet moeten rekenen op bewondering of hulp. Je moet het doen uit woede, uit een woede tegen onrecht, niemand heeft het recht ene ander zaken te verbieden of af te nemen, zeker al geen staat. De rol van de staat is de dagelijkse zaken soepel te laten verlopen en zaken toe te voegen die leven en welzijn van de burgers verhogen en stabiliteit brengen, een omvolking en tweeledig wetten gebruiken is daar geen deel van.
  Verzet werkt als het direct de betrokkenen persoonlijk raakt, eigenlijk precies wat de overheid doet. en die overheid regeert door geweld, niet door ons een gezamenlijk nut te laten zien waarvoor we willen bijdragen…..

  Slechte plannen en slechte politici kunnen slechts met dwang regeren en zullen met gewelde oppositie moeten verhinderen groot te worden, de pers en de wet zijn daarvoor goede middelen, en anders zijn er nog genoeg idioten die tegen een beloning in eender wélke vorm welwillend de knuppel willen hanteren om persoonlijk de boodschap over te brengen. Dezelfde tactiek terug krijgen is dan ook de grootste nachtmerrie van deze lieden, want het werkt….

  Wetgeving die verbied is een gebrek aan verstand door de makers ervan en een gebrek aan inzicht of pure kwaadwillendheid door de goedkeurders ervan…wetgeving die burgers beschermd en daarmee rechten erkend die mensen hebben is de enige nuttige wetgeving….het geeft echter ook aan dat er een gebrek aan respect is onder een deel van de bevolking…

  We zitten al in een oorlog die ons ook officieel is verklaard door onze regering en overheid maar het word anders genoemd en verkocht als algemeen belang….

  het overheids en EU beleid aangestuurd door het WEF is echter een oorlog tegen ons als mens in het algemeen……..

  weer uw eigen baas, wees mens en wees niet bang. Alles om controle te krijgen over anderen komt voort uit angst….en eenmaal bereikt word die angst groter….en worden er gekke dingen uit angst gedaan.

  Eerlijke mensen hebben geen angst maar gebruiken hun verstand. Dan blijkt angst onbestaand….voorzichtigheid is nooit verkeerd…

  • Duchesne juni 25, 2023 at 11:56

   ´toeslagen in Nederland, dus zorgtoeslag en huurtoeslag gaan verdwijnen, mogelijk al eind van het jaar.´

   Dat lijkt me een strategie om verschillende huishoudens te laten samenhokken, waarmee ruimte komt op de woningmarkt. Een woningmarkt welke al jaren volkomen is dichtgeslibd én waar door gruwelijk beleid van woningcorporaties en andere huisjesmelkers veelal onmogelijke financiële- en andere logistieke eisen gesteld worden. Overigens zal de ruimte welke vrijkomt op de woningmarkt benut worden om de ´zó gewenste´ nieuwkomers te kunnen huisvesten. De uitgaven aan zorg- en huurtoeslag welke dan niet meer van toepassing zullen zijn, kunnen benut worden om deze nieuwkomers ´op de rit te krijgen´ en daarbij; degenen die deze taak toebedeeld krijgen, hebben tenslotte ook recht op een inkomen…

   What to say more?

   • Ik denk dat het Westen erin is geluisd, Oekraïne schopt zelfs nu nog een geen deuk in een pakje boter. Geef het maar op en ga naar de onderhandelingstafel. Op naar de volgende crisis, we worden weer overlopen door gelukzoekers uit Afrika en daarna zal er wel weer een epidemie worden opgetuigd. De bevolking moet in de stress worden gehouden zodat we niet zien dat onze pensioencentjes verdwenen zijn. En als ze dat wel gaan zien is Rutte verdwenen. Door buitenaardse ontvoerd.

    Maar dat er nu ook aan de toeslagen wordt gerommeld wist ik nog niet. Het was te verwachten, voor ondernemers verdwijnt de ondernemersaftrek dat is wel zeker.

    Geen goed nieuws allemaal duchesne. Misschien toch een goed idee om wat contant geld in huis te halen en wat goud en zilver. Kunnen we altijd nog ruilhandel bedrijven en eventueel elkaar ook betalen.

   • Ik snap niet waarom die toeslagen moeten verdwijnen?
    Rutte roept het hardst, “Wij zijn het rijkste land” !
    OF LIEGT HIJ WEER.

  • “Wat kun je doen: heel veel, maar je zal het alleen moeten doen, en niet moeten rekenen op bewondering of hulp. Je moet het doen uit woede, uit een woede tegen onrecht”.

   Niet echt slim, zelfs integendeel. Maar je zult niet beter weten neem ik aan..🤔

   De oplossing is namelijk heel eenvoudig en niet tegen te houden…🤗

 3. De vijandschap tussen de Agelsaxische wereld en Rusland heeft veel oudere bronnen:
  https://www.jstor.org/stable/125518
  Een Engelse “ontdekkingsreiziger” meende een nieuw continent ontdekt te hebben, maar kwam in Rusland dat toen in conflict was met de Zweden, Ottomanen én Mongolen.
  Tot vandaag zit Rusland hun “Novo Ordo Seclorum” (staat afgedrukt op het 1$ biljet) in de weg.

  • Er zijn nog een paar onbekende continenten op de wereld. Daar wordt dan ook streng bewaakt, dat jij niet in de buurt kan komen. Zo ook is de wereldkaart in werkelijkheid dan ook heel anders, dan het ons voor gesteld wordt. Ons gehele leven worden we van wieg tot graf constant voor gelogen en constant lichamelijk vergiftigd. De mens kan met gemak 120 tot 140 jaar oud worden, maar door al het vergif wat in de lucht, in de bodem, in het water zit en alle producten zit die we dagelijks gebruiken, kan de mens amper nog de 70 halen. Dan wordt ons ook nog eens wijs gemaakt dat we steeds langer leven en dus de pensioenleeftijd met 2 tot 6 jaar laten verhogen. Afhankelijk hoe oud jij bent nu. Als we nu de zelfde criteriums zouden hanteren met de gevolgen van de dodelijke vaccins, zouden we nu op 60 jaar uit komen i.p.v. 70.

 4. Een positieve opmerking aan de auteur van het artikel.
  Inleidend:
  Uit de MSM en Alternatieve Media lezen we steeds meer over een op handen zijnde WOIII. Mevrouw Nuland (VS) beweert zelfs dat het op 11 juli 2023 gaat beginnen. Waar ze het vandaan haalt weet ik niet.
  De auteur schrijft dat de Neocons(VS) alles in het werk stellen om een WOIII te creëren. Met als gevolg een nucleaire oorlog.
  Het positieve:
  Aan de auteur van het artikel en de lezers van de reacties wil een positieve medededeling mee geven. In elk geval iets om over na te denken.
  Ik zeg bij voorbaat dat het voor velen ongeloofwaardig zal zijn. Velen zullen in een flits, sneller als het licht, reageren met; dat is absurt. Heel weinigen zullen reageren met; het zou kunnen en nog minder met ik kan het wel geloven.
  Uit voor mij zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat de huidige atoombommen GEEN NUCLEAIRE REACTIE teweeg kunnen brengen. Al deze atoombommen zijn door buitenaardse wezens onklaar gemaakt!
  Plus dat de nieuw geproduceerde Atoombommen, die nog niet onklaar gemaakt zijn, wanneer ze op hun doel afgeschoten worden nog onklaar gemaakt kunnen worden.
  Ten tweede is er voorzegd dat er GEEN WOIII zal komen!
  Ik geloof dat. Wat u er van vindt is geheel aan u.
  Met vriendelijke groet

 5. Okay, i have just one problem with people talking about a “world War 3”.

  There isn’t gonna be a WW3, simply because the WORLD is 80% absolutely not going to participate in fighting Russia.
  Then you have left the EU slave states that simply have NO means and capacity to fight, don’t have the manpower to fight and certainly don’t have the industry to fight.

  As of manpower – Netherlands 3000? Belgium 3000? Austia, Switserland 5000? even the baltic states don’t have more then 50.000 combined – but most importantly, i think the sun must freeze first before these countries will declare war on Russia, they know they can’t win and would result in total annihilation of their (important) infrastructure.
  Poland has a 150.000 men army, and some say allready many ‘mercenaries’ fight in Ukraine.. but declaring war on Russia again won’t last long with a powerful Russian navy on your shores, with MILLIONS of refugees from UKR allready in the country declaring war would be a huge mistake.

  How many fighting men does the EU has? capable of fighting? and weapons? NOT enough and the pathetic loud mouths in the EU countries understand this.

  Then there is the NATO “alliance” – the only country’s with a signicicant army is Turkey and the US.. Turkey will never declare war on Russia over Ukraine, never.

  And then what’s left ? the UK, Germany, France, Italy.. they can probably field 250K-500k soldiers.. STILL NOT enough to “conquer” a massive country like Russia.. and i don’t see it happen because also they don’t have the capacity the sustain long term war logistically.
  More importantly no sane person in the EU will enlist to go and fight for the rotten EU / Nato alliance.

  Now lastly the US, they may be able to recruit some manpower (woke and dragified), but again the logistics to move a 600k-800k army – and also the logistics to sustain an army of this size is extremely difficult with an ocean in between (russian subs!) and long range missiles.

  Nato are scraping the barrel as it is, and were at a point that even 100 billion would not make a difference for Ukraine because they have run out of manpower.

  WW3 is nonsense – not gonna happen – and when push comes to shuffle there are many countries that would take Russia’s side if it becomes a “east vs west” thing.
  China, Iran would be a good example, so Nato to take the fight to Russia is a silly fantasy.

 6. Belangrijk artikel.

  Front Nieuws – dank voor alle artikelen en informatie.
  Reageerders – ook dank.
  Wil niet zeggen overal mee eens; maar er wordt kritisch, origineel en zelfstandig nagedacht.
  Dat is heel belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in