U.S. Embassy Dhaka from Bangladesh / Wikimedia / (Public Domain)

Tijdens een persconferentie op dinsdag beweerde klimaatdoemdenker John Kerry dat mensen zich “beter” zouden voelen over de oorlog in Oekraïne als Rusland “meer moeite zou doen om de uitstoot te verminderen.”

Gisteren verliet Kerry zijn functie als VS Speciaal Presidentieel Gezant voor het Klimaat om zich naar verluidt aan te sluiten bij de herverkiezingscampagne van president Biden, schrijft Rhoda Wilson.

Tijdens een buitenlandse persbriefing op dinsdag keek Kerry terug op zijn tijd als de eerste VS Speciaal Presidentieel Gezant voor het Klimaat, nadat president Joe Biden de positie in 2021 had gecreëerd. Hij zei onder meer teleurgesteld te zijn dat Rusland er uiteindelijk voor koos om een “niet-uitgelokte, illegale oorlog” te voeren in plaats van oplossingen te bieden om klimaatverandering tegen te gaan.

“Als Rusland zijn goede wil zou willen tonen, zouden ze kunnen aankondigen wat hun reducties zullen zijn en een grotere inspanning leveren om de uitstoot nu te verminderen,” zei hij. “Misschien zou dat de deur openzetten voor mensen om zich beter te voelen over wat Rusland op dit moment kiest om te doen.

“Ik geloof dat Rusland het vermogen heeft om enorme veranderingen door te voeren als het dat echt zou willen. Ik bedoel, als Rusland het vermogen heeft om illegaal oorlog te voeren en een ander land binnen te vallen, dan zouden ze ook de moeite moeten kunnen nemen om verantwoordelijk te zijn in de klimaatkwestie,” zei Kerry.

John Kerry beweert dat mensen zich ‘beter zouden voelen’ over de oorlog in Oekraïne als Rusland zich ‘meer zou inspannen om de uitstoot te verminderen’, 5 december 2024

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kun je hem HIER op Fox News bekijken.

Kerry’s opmerkingen veroorzaakten vrijwel onmiddellijk hoon op social media. Fox News meldde dat Kerry’s bewering dat mensen zich “beter zouden voelen” over Rusland als het zijn uitstoot zou verminderen al snel als “onbeschrijfelijk gênant” werd bestempeld.

  De bloeddorstige Victoria Nuland

“Ik moest hier drie keer naar luisteren om er zeker van te zijn dat Kerry dit echt zei. En dat deed hij. Onbeschrijflijk gênant en ronduit beledigend!” Arsen Ostrovsky, CEO van International Legal Forum, postte op Twitter.

“Deze regering is een comedy sketch,” merkte de Republikeinse strateeg Caleb Hull op.

Senator Ted Cruz was het met hem eens: “Op dit moment is de Biden-administratie net een doorlopende SNL-sketch”.

“Deze mensen zijn waanzinnige gekken,” verklaarde senator Tommy Tuberville.

Ook radiopresentator Buck Sexton zei: “Het krankzinnige gebrabbel van een klimaatfanaat.”

De conservatieve pundit Ian Haworth schreef: “Ik zou me beter voelen over John Kerry als hij meer moeite zou doen om zijn uitstoot te verminderen.”

Kerry is eerder onder vuur komen te liggen nadat hij had gezegd dat een belangrijk gevolg van de voortdurende oorlog in Oekraïne, die het gevolg is van de inval van Rusland vorig jaar, een toename van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen is.

“Veel delen van de wereld verergeren op dit moment het probleem, maar als je bommen hebt die afgaan, en je hebt schade aan septic tanks of aan elektriciteitscentrales, enzovoort, dan heb je een enorme uitstoot van broeikasgassen, methaan, de hele familie van broeikasgassen en het resultaat is dat het bijdraagt aan het probleem,” zei Kerry tijdens een interview met MSNBC in juli 2023.

In reactie op Kerry’s MSNBC interview, twitterde Buck Sexton: “Elke keer als Kerry spreekt, komt er een ‘enorme hoeveelheid gas’ vrij.”

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

  Onderschat Rusland op eigen risico: Een vergelijking van de overmoed van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en het huidige collectieve Westen

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta ThunbergVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump en Biden: op welke leugenaar zou jij stemmen?
Volgend artikelGevaccineerd bloed veroorzaakt hartschade?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. HEY KERRY, JULLIE HEBBEN DE NORDTSTREAM IN DE BALTISCHE ZEE OPGEBLAZEN. HOEVEEL CO2 EN METHAAN KWAM VRIJ DAARDOOR, JIJ IDIOTE BUFFOON?!?

 2. Mensen zouden zich beter voelen als John ‘Skull and Bones’ Kerry, en iedereen die hem oké vindt, zouden ophouden met bestaan.

 3. Ik denk dat Kerry tekstschrijvers heeft, zelf is hij alleen de dikbetaalde boodschapper. Ze weten echt wel dat dit bullshit is.

 4. Psycho-instellingen zitten overvol. Aan opioïden onder Brandon geen gebrek. Niemand kijkt nog op van dergelijke uitlatingen. Verba volant …

 5. Dus niet Oekraïne + Midden-Oosten + de nodige grote branden + ontsporingen + chemtrails + chemische en petrochemische industrie + … + … enzovoort (tekstvak is helaas te klein).
  Dus … alleen maar de Russen?
  Tja, je moet met je frustraties toch ergens de schuld van geven.

 6. Nou de VS puppet kliek haalt met dit thema om Putin te beschuldigen wel een riskant thema aan. Als je bedenkt dat vanaf wo11 al 45 duizend maal atoombom-proeven zijn herhaald en dat met een kracht die vele malen groter is dan destijds op Hiroshima. https://www.youtube.com/watch?v=6w6MBsZEgW4

  Die Kerry lijkt overigens nog mild met z’n beschuldigingen als je die smeerlap Trudeau hoort geloof je je oren niet meer; https://rumble.com/v4i5jwl-tiran-trudeau-door-federaal-hof-berispt-om-illegaal-geblokkeerde-bankrekeni.html

 7. Alleen het ‘vrije demo(n)cratische’ westen heeft het alleenrecht om met bommen te smijten en overal op de wereld klimaatrampen te veroorzaken.
  Als er maar ‘rechtvaardigheid en vrije meningsuiting’mee wordt bereikt.
  Zogenaamd een groene economie opzetten, wat overigens niet kan, en de vervelende consequenties afwentelen in de derde wereld.
  En daar uiteraard geen verantwoording voor nemen.
  En wat is de Gaza toch weer een geweldig schoolvoorbeeld van het uitverkoren volk
  om door onderhandeling tot een oplossing te komen.
  Ach mensen; het is satanisme ten voeten uit.

 8. In februari 2023 heeft de op 20.01.2021 in dienst getreden klimaatgezant John Kerry (1944) het privévliegtuig van de familie Kerry – Heinz, een Gulfstream verkocht, omdat de kritiek op de handelwijze van deze klimaatleugenaar de spuigaten uit begon te lopen.
  Het spreekt voor zich dat Microsoft-‘oprichter’ Bill Gates het gebruik van de Gulfstream door John Kerry tot in den treure heeft verdedigd, want John zet zich tenslotte in voor de ander, voor ons dus.

 9. De mensen zouden zich beter voelen als deze Kerry en de imperialistische Staten van Amerika helemaal van de aardbodem zouden verdwijnen.

 10. Het is toch godver!@#$%! niet te geloven!
  De ka…r Yanks the United Stasi of All, vliegen met vele vliegtuigen naar alle uithoeken in de wereld.
  De ka…r Yanks the United Stasi of All, gooien alles plat.
  De ka…r Yanks the United Stasi of All, zorgen dat de migraties blijven voortduren.

  Als de ka…r Yanks the United Stasi of All, eens zouden stoppen met het spelen van cowboytje, zouden ze bijdrage aan een beter milieu, aan een beter leefomgeving voor alles en iedereen!
  Maar de ka…r Yanks the United Stasi of All, kiezen liever voor een zwakzinnige als hun president!
  Waar de Elitaire Übermenschen graag voor blijven acteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in