Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne. En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.”

In februari 2022 zaten Amerika en zijn westerse bondgenoten in een goede positie. Ze waren goed op dreef na twee gestolen verkiezingen, en de virusfraude, die ze meesterlijk in elkaar hadden gezet, liep precies op schema, schrijft Mike Stone.

Volgens hun eigen witboeken en interne rapporten zou het tot 2025 duren, maar zag het er naar uit dat het begin 2024 voltooid zou zijn.

Meer dan honderd miljoen Amerikanen hadden zich al aan de mRNA-injectie onderworpen en het doel om 90% of meer van de bevolking te injecteren was realistisch gezien haalbaar. Heel weinig mensen verzetten zich. Heel weinig mensen spraken zich uit. Het was alsof het hele land vrijwillig zijn vrijheid had opgegeven zonder dat er ook maar één schot was gelost. We stonden op het punt van interneringskampen in Australische stijl voor iedereen die weigerde zich te onderwerpen, iets waar meer dan 50% van de bevolking achter stond.

Maar toen gebeurde er iets grappigs.

Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne. En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.

Net zoals een tweefrontenoorlog veel moeilijker te bevechten is dan een één-frontoorlog, verlegden Amerika en zijn bondgenoten onmiddellijk al hun aandacht van de virushoax naar Oekraïne.

Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt hoe belangrijk Oekraïne is als centrum voor het witwassen van geld, de handel in kinderseks en de ontwikkeling van biologische oorlogsvoering. Zoals Nathaniel Rothschild, erfgenaam van de Rothschild familie, hierboven zei: “Oekraïne is een essentieel stuk op het geopolitieke schaakbord dat we niet mogen verliezen…. Zonder Oekraïne kan de wereldorde misschien niet overleven.”

  De machthebbers van de VS en EU willen een oorlog met Rusland beginnen voordat hun eigen volk thuis een oorlog begint

En toen keerde het tij. In plaats van te onderhandelen over een snelle overgave en een klein verlies van grondgebied, maakten Amerika en zijn westerse bondgenoten een onvergeeflijke en onomkeerbare beoordelings- en diplomatieke fout. Ze staken alles wat ze hadden in een proxy-oorlog met Rusland.

Onbeperkt geld en munitie stroomden Oekraïne binnen. Er werden zware sancties tegen Rusland ingesteld. Maar ondanks de voortdurende verliezen op het slagveld veranderde er niets. Ze bleven bij elke gelegenheid verdubbelen, meer geld en meer wapens naar Oekraïne gooien en steeds hardere sancties eisen, alsof dat alles was wat nodig was om het probleem te laten verdwijnen. Die hele strategie is nu in hun gezicht opgeblazen.

Rusland handelt in roebels en de sancties hebben hun economie niet geschaad, maar juist geholpen. Ondertussen is de Amerikaanse economie aan het instorten, samen met de economieën van al hun bondgenoten. Hoe langer de militaire operatie duurt, hoe beter het wordt voor Rusland en hoe slechter het wordt voor de VS en haar bondgenoten.

Bovendien wordt Oekraïne, ondanks een eindeloze aanvoer van geld en wapens, absoluut gedecimeerd op het slagveld. In plaats van een klein beetje grondgebied te verliezen, zouden ze nu waarschijnlijk hun hele land kunnen verliezen.

Deze reactie van de VS zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste blunders ooit op het wereldtoneel.

HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL

Je zou deze desastreuze beslissingen van de ongekozen leiders van Amerika kunnen wijten aan overmoed. Alles wat ze in de drie jaar voorafgaand aan de Russische militaire operatie van plan waren geweest, van de gestolen verkiezingen tot het bedrog met het virus, had immers prachtig in hun voordeel gewerkt. Ze dachten waarschijnlijk dat ze onoverwinnelijk waren. Maar er is meer dan arrogantie. Er is fundamentele incompetentie.

President Trump zei onlangs iets heel interessants tijdens het gemeentehuis in New Hampshire dat hij domineerde. Hij zei dat hij en Poetin over een Russische militaire operatie hadden gesproken. Dat betekent dat het ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte was van de mogelijkheid van een Russische militaire reactie op Oekraïne. Maar toen het gebeurde, leek het ministerie van Buitenlandse Zaken volledig verrast te zijn. Hetzelfde geldt voor Afghanistan. Dat is pure incompetentie.

  Rusland "oefent" onderzeeboot gelanceerde nucleaire aanval tegen VS in Stille Oceaan

Iedereen die betrokken is bij de huidige beleidsvorming van Amerika is daar terechtgekomen door fraude, vriendjespolitiek of onverdiende promotie. Niet één van hen heeft zijn plaats verdiend door verdienste. Sterker nog, terwijl zij zich een weg hebben gebaand naar invloedrijke posities, is iedereen die normaal gesproken diezelfde posities zou hebben bekleed op grond van competentie en ervaring, uit de weg geruimd. Vooral blanke mannen.

De systematische drang om blanke mannen uit de samenleving te verwijderen heeft verwoestende gevolgen gehad op elk gebied van het leven. Van de overheid tot de industrie en blanke vrouwen, ze hebben allemaal drastische maatregelen genomen om blanke mannen in de steek te laten en nu betaalt onze hele samenleving de prijs.

DE AMERIKAANSE INFRASTRUCTUUR STORT IN

Kijk eens om u heen, wat ziet u? Mensen wonen in tenten en kartonnen schuilplaatsen op de trottoirs. Afbrokkelende wegen. Bruggen die instorten. Ontsporingen van treinen. Giftige chemische lozingen. Herinnert u zich nog iets van deze dingen toen u opgroeide?

De American Society of Civil Engineers gaf de infrastructuur van het land laatst een C-. En de situatie is sindsdien alleen maar slechter geworden. Kijk maar naar de ingestorte snelweg in Philadelphia. Stortten Amerikaanse snelwegen in toen u een kind was? Zijn er treinen ontspoord en zijn er grote hoeveelheden giftige chemicaliën ontsnapt? Ons land heeft nu gemiddeld drie ontsporingen van treinen per dag.

Dit is allemaal het directe resultaat van het verwijderen van competente mannen uit verantwoordelijke posities en hen te vervangen door incompetente wannabees.

WE GAAN ALLEMAAL DOOD IN EEN YELLOW SUBMARINE

Het recente fiasco met de onderzeeër, waarbij vijf mensen omkwamen, is een microkosmos van de hele samenleving. De eigenaar van het onderzeeërreisbedrijf en de piloot van de onderzeeër, Stockton Rush, lieten alle intelligentie varen en namen beslissingen op basis van arrogantie en wokeness. Het is symbolisch voor de hele westerse wereld.

Hij gebruikte een videogamecontroller om zijn onderzeeër te besturen en rustte hem uit met onderdelen van Camper World. Rush is ook beroemd geworden omdat hij weigerde competente blanke ingenieurs van middelbare leeftijd aan te nemen omdat ze “niet inspirerend” waren. Eén van die ingenieurs werd ontslagen en door de beveiliging uit het gebouw geëscorteerd omdat hij een schriftelijk rapport had ingediend waarin stond dat de onderzeeër onveilig was.

  Macron herhaalt dreiging van westerse grondtroepen in Oekraïne 'op een gegeven moment'

Net zoals de drang van het land om blanke mannen in diskrediet te brengen en zich van hen te distantiëren ervoor zorgt dat het land implodeert, zo implodeerde ook de onderzeeër van Rush. Die implodeerde al op de eerste dag, waarbij hij en vier passagiers omkwamen.

Word woke en eindig 3.500 meter onder de zeespiegel.

DE SAMSON OPTIE

Terwijl Amerika en zijn westerse bondgenoten blijven spartelen, floreren zowel Rusland als China. Ze smeden nieuwe allianties en distantiëren zich van Amerika en het Westen. Andere landen zien dat en willen niet achterblijven. Frankrijk wil nu zelfs de volgende BRICS-top bijwonen die voor augustus in Zuid-Afrika gepland staat. Zij zouden het eerste G7-land zijn dat zo’n top bijwoont.

Amerika verliest snel aan belang op het wereldtoneel en raakt steeds verder achterop. Dat zou ertoe kunnen leiden dat onze falende besluitvormers tegen zichzelf zeggen: “Als wij ten onder gaan, nemen we alle anderen met ons mee,” en ontketenen een wereldoorlog. Reken maar niet op hen. Wanhopige mensen doen wanhopige dingen, en op dit moment is het Amerikaanse leiderschap wanhopiger dan ooit.

Ze zouden ook nog een andere virusbedrog kunnen bedenken. In feite staat die optie al op de lange baan. Het is voorlopig gepland voor 2025, te beginnen met een uitbraak in Brazilië. Het zal SEERS heten en is ontworpen om opzettelijk kinderen te treffen:

U bent getuige van de ineenstorting van het Amerikaanse Imperium.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet bizarre ‘Titan’-verhaal is nog vreemder geworden: Amerikaanse ambtenaren schijnen ontdekking van implosie in de doofpot te hebben gestopt
Volgend artikelScott Ritter: Oekraïens tegenoffensief verandert in een zelfmoordmissie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Volgens mij was de virus hoax al aardig uitgedoofd , en hebben we welgeteld 1 week vrij mogen genieten zonder door media en politiek gebombardeerd te worden voordat Rusland zijn offensief begon .

  Rusland had al veel verder moeten zijn met hun veroveringen , zeker als de verliezen van Oekraïne zo gigantisch zijn als ze worden voorgespiegeld .

  Ze hadden al zeker 60% veroverd kunnen hebben en Oekraïne kunnen dwingen tot een ordinaire lynchpartij van ene Zelensky , nu worden andere landen de oorlog in gerommeld zodat een grotere oorlog straks een feit is

  WW3 is dat nou ook een onderdeel van de Great Reset ?
  Misschien kan iemand Klaus ff bellen

  • kunnen en moeten zijn twee verschillende dingen….
   naast het feit dat oorspronkelijk de bedoeling was de ’tegenstander’ te dwingen zich te houden aan de afspraken, moeten de russen zich niet haasten…
   defensieve maatregelen zijn beter dan offensieve in vele gevallen en de russen demonstreren dit ontzettend goed…
   NATO, want oekraine zelf heeft nauwelijks of geen troepen meer, heeft te maken met een bodycount waarvan de verhouding tot 10/1 is…in het voordeel van de rus die vooral in het defensief zit..dus waarom zou rusland zich moeten haasten??? waarom zou rusland in het offensief moeten gaan en die cijfers omgekeerd zien worden????
   neen, laat de rus maar doen….ze zijn ontzettend slim bezig met het systematisch afbreken van het militair vermogen van NATO om nog van enig relevante betekenis te zijn….
   ps…dat prizogedoe??? volgens mij een psyop… , maar dat is juist een gevoel…;

   • feiten zijn feiten, vanaf dag 1…gates schwab en pfizer en co zijn van de ene op de andere dag gedegradeerd tot de laatste op de rij..hun ego staat op apegaten..héhéhé..

   • @ nikolaas vander heyden juni 25, 2023 at 11:53,
    Zolang Rusland het relatief rustig aan doet om land te veroveren. Dat wekt dat idee bij de Amerikanen en de NAVO dat zij kunnen winnen en zo al hun militaire voorraden er tegen aan blijven gooien. De verschillende inzichten van oorlogje spelen. Het westen meet altijd in grondoppervlakte wat het veroverd en niet in het behoud van eigen wapens en manschappen. Daar het westen ook altijd zoveel mogelijk burgers doden, bij oorlogen. Aan de hand van die cijfers geven voor het westen de suggestie dat zij dan winnen. Maar bij winnen speelt het dat het leger van de vijand verslagen wordt met zo min mogelijk kosten, materieel en manschappen zoals de Russen dat doen, maar dat begrijpen het westen niet.

 2. Een financiële ineenstorting van het vermogen van de allerrijksten der aarde lijkt me de ideale crisis om dit soort parasieten aan de bedelstaf te helpen.

 3. Mooi artikeltje weer.
  Daarbij komt dat Rusland bovendien hun mensen niet inspoot met de mRNA rotzooi om het zgn dodelijke ‘virus’ te ‘bestrijden’. Sputnik is geen mRNA gen therapie, maar een ‘klassiek’ vaccin (pootjes e.d. van het ‘virus’ om het ‘virus’ te bestrijden, zoiets.) De smerige mRNA spuit had een heel andere bedoeling, wat ook goed aan het lukken is. Waarom spoot Rusland mensen in met virus-pootjes wijwater? Omdat mensen dachten dat ze ‘beschermd’ moesten worden voor het eeo ‘virus’ dus wilden ze een spuitje hebben. Dus dan geef je ze een dergelijk spuitje, dat op de ‘griepspuit’ lijkt, en in feite niets anders is. (Ook zo’n larie middel, die griepspuit, maar dat ter zijde.) Maar Rusland ging in elk geval niet zijn eigen mensen om zeep helpen met dit super smerige mRNA experiment. Dus, ja, bedankt Rusland voor het bevrijden van de mensheid uit de covid hoax!

  • Als dat echt waar was had hij het totaal kunnen negeren net als in Wit Rusland. In tegenstelling ging Rusland net zo hard mee met alle verplichte maatregelen. Er is ook geen bewijs dat de Sputnik niet gevaarlijk was.
   Je ziet hier gewoon een nieuw hoofdstuk van het script, wat los staat van Rusland.

    • Als je mij er mee bedoelt is het onzin, ik heb het van de mensen die er woonden.
     Ook als ik het bericht nog een keer lees is het niet logisch, waarom dachten de mensen in Wit Rusland niet dat ze “beschermd” moesten worden, die gingen gewoon hun gang, en er was geen regelgeving.
     Ook van “gewone” vaccines is bekend dat ze gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijn.

     • Vince,
      In Rusland was het geen verplichting in de tijd van de Coronashit. 6% van de Russen hebben zich laten vaccineren, omdat ze zo wie zo geen voorstander zijn van welke spuit dan ook. Dat komt door hun levens opvatting en leefgewoonte, die wij hier in het Westen al heel lang geleden aan de wilgen hebben gehangen. Mijn Oma zei vroeger altijd.. Als je geen knot wol hebt, kan je ook geen trui breien.

  • Interessante gedachte Immortal, zo had ik het nog niet gezien. Is er in Rusland dan geen oversterfte zoals in het Westen? Dat zou wat zijn als je gelijk hebt.

   • Ik vond het toch boeiend ( het is toch te warm om wat te doen) of Rusland MNRA techniek gebruikt en heb het aan AI gevraagd, die van Google. Niet dat ik er wat van snap maar dit is het antwoord.

    Gebruikt het Russische Sputnik vaccine Mnra in de vaccins

    Nee, het Sputnik V-vaccin van de Gamaleya Research Institute in Rusland maakt geen gebruik van mRNA-technologie [1]. In plaats daarvan gebruikt het adenovirussen om genetische instructies te leveren voor het bouwen van het spike-eiwit van het coronavirus. Na injectie brengen de adenovirussen hun DNA over naar de celkern waar mRNA wordt gemaakt en spike-eiwitten worden samengesteld. Een eenmalige versie van het vaccin, bekend als Sputnik Light, is goedgekeurd voor noodgebruik in Rusland met een werkzaamheidspercentage van 79,4% [1]. Hoewel sommige onderzoeken suggereren dat adenovirus-vaccins zoals Sputnik V voor een langere werkzaamheid zorgen dan mRNA-vaccins [2], is het belangrijk om te benadrukken dat zowel Pfizer-BioNTech als Moderna mRNA-vaccins veilig zijn omdat ze geen invloed hebben op het DNA en worden afgeleverd bij cellen met behulp van lipiden [1].

    • Ende volgende vraag vond tie moeilijk, eerst een error en toen ging die verder in het Engels.

     Waarom zeg je expliciet dat Pfizer en Moderna veilig zijn omdat ze geen invloed hebben op het DNA. Daar vroeg ik toch niet om?

     Probeer het nog eens?

     AI: My apologies, it seems the previous search results were not relevant to your question about COVID vaccines that use mRNA technology. To answer your question, the Pfizer-BioNTech and Moderna vaccines are examples of mRNA vaccines currently being used to protect against COVID-19 [4]. Moderna is also working on an mRNA-based flu vaccine [5]. However, the Russian Sputnik vaccine does not use mRNA technology. Sputnik V uses adenoviruses to deliver genetic instructions for building the spike protein of the coronavirus [6]. Sputnik Light has been approved for emergency use in Russia with a 79.4% efficacy rate [6]. Both mRNA and adenovirus vaccines have been shown to be safe and effective in protecting against COVID-19 [4][6].

     • Gijp juni 25, 2023 at 15:49
      “Waarom zeg je expliciet dat Pfizer en Moderna veilig zijn omdat ze geen invloed hebben op het DNA. Daar vroeg ik toch niet om?”
      Verontrustend dat zelfs de AI ongevraagde propaganda voert. Feiten die geen feiten zijn.

      (Op een dag zullen de AI ‘waarheden’ wel als zoete koek geslikt worden, met de AI als de standaard van de waarheid, en dan maakt helemaal niks meer uit. Dan kun je net zo goed je eigen hersenen uithollen, want de AI weet het toch beter en je medemens vertrouwt de AI. Zo zal het zijn. Zeer rustgevend idee toch. Grijns.)

    • Mrna vaccins zijn niet veilig bleek uit Zweeds onderzoek. Zij tasten nl het DNA reparatie mechanisme in de celkern aan. Vandaar vermoedelijk de toename van turbo kankers en cq de oversterfte.

   • Gijp juni 25, 2023 at 12:14
    Eigenlijk is het geen gedachte, maar een beetje lezen over dit en dat, ondersteund door persoonlijke vaktechnische kennis. Hier is uitgelegd wat die comirnaty doet. Je kan alles zelf onderzoeken door de science articles te lezen, en dan van het ene artikel naar het andere te wandelen, en er zo achter komen waar die hele mRNA rotzooi over gaat. Het betreft de essays over de vax en zo:
    https://zonderreden.substack.com

    En wb de oversterfte, ik wilde net iets schrijven daarover aan Vince, maar ik dacht, ach, laat maar, who cares… Maar inderdaad, als je naar de oversterfte kijkt, dan zie je het verschil in het effect van de troep die ingespoten is. Het mRNA brouwsel is namelijk geen ‘vaccin’ maar een experiment om processen te verstoren en ze te beheersen. En er is veel meer oversterfte omdat er allerlei processen verstoord worden, en heel vaak permanent. (Daar komt de uitleg die je zelf kan onderzoeken.) De mRNA’s doel is om een GMO van mensen te maken. Het heeft niks met ‘virus’ te maken. Het ‘virus’ was gewoon een excuus om dit giga experiment te ondernemen… heel schunnig.

    FYI – AI is niet mijn waarheid. Ik vertrouw op mijn kennis, mijn waarnemingen en mijn logica. Gezien de fouten die je krijgt met de AI zit ik (voorlopig) nog snor. grijns.

    • “oversterfte” is overal in oost Europa veel lager dan hier.
     “gewone” griep vaccins hebben nooit iemand beschermd, wat doen ze dan wel? Je valt er op korte termijn niet van neer, maar op langere?

 4. Putin kan de PANDEMIE HOAX NIET STOPPEN.
  Hooguit de aandacht ervan verleggen en remmen maar ondertussen gaat de WHO door met haar gevaarlijke WERELD gezondheid BEHEERSENDE PLANNEN ‼️

  Lees en luister op de website Stichting vaccin vrij.org het gesprek met James Roguski. Ned ondertiteld.
  Titel Het WHO verdrag en de internationale gezondheids regels.
  39. Min luisteren. Zeer de moeite waard.
  Het geeft goede informatie hoe de WHO actueel bezig is om “ pandemie “ bij te blijven en hun wetten en regels nog veel scherper en dwingender te maken. En dit wereld wijd…… zonder “ ruchtbaarheid er aan te geven
  Dit “ te gaan implementeren ‼️
  Dan heeft geen enkele regering nog iets te zeggen.
  Onze 2 kamers hebben al ingestemd……

  DE HELE WERELD VECHT OP TWEE FRONTEN, MILITAIR EN GEZONDHEIDS TECHINSCH🥵

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in