Volgens dit nieuwe verhaal, geschreven door Dr. William Makis MD en opnieuw gepubliceerd op Dr. Paul Alexander’s Substack, ontwikkelen meerdere familieleden nu bizarre ’turbokankers’ op bijna exact hetzelfde moment als we in dit verhaal hebben gedocumenteerd, nog een aspect van de globalistenoorlog tegen de mensheid dat nooit het daglicht zal zien na alle ‘plotseling gestorven’ verhalen van jonge, gezonde mensen die plotseling dood neervielen hier in Amerika en over de hele planeet na de uitrol van ‘de vax’, schrijft Stefan Stanford.

Met een schijnbaar eindeloze lijst van jonge en gezonde mensen die plotseling en totaal onverwachts ‘sterven’ sinds de uitrol van ‘de vax’, brengt het verhaal dat ik woensdagochtend in mijn inbox ontving van Dr. William Makis, MD, het mysterie van deze mysterieuze sterfgevallen naar een geheel nieuw niveau.

Zoals Dr. Makis rapporteerde in dat absoluut bizarre verhaal, heeft hij de bijna ongelooflijke verhalen gedocumenteerd van 12 verschillende families, bestaande uit 2 of 3 familieleden, die hoogstwaarschijnlijk op hetzelfde moment ‘vaxxed’ waren, om vervolgens op hetzelfde moment ‘Turbo-kanker’ te ontwikkelen, een gebeurtenis die onmogelijk lijkt, maar ons in plaats daarvan overweldigend bewijs geeft van een dodelijk verband tussen de vaxxen (DIE, HERINNER, DOOR TERRORISTEN BINNEN DE VS REGERING AAN AMERIKANEN WERDEN GEPUSHT!) en deze ongelooflijk agressieve en zich snel verspreidende kankers, bewijs dat genoeg zou moeten zijn om te leiden tot nieuwe Neurenbergprocessen voor alle COVID-vaccin-pushers.

En hoewel we zeker niet verwachten dat er iets zal worden gedaan aan deze ‘genocide’ die voor onze ogen wordt uitgevoerd, vooral nu deze moorddadige duivels Amerikanen onder druk zetten om ‘hun nieuwe vaccins en boosters te halen’ die eind september beschikbaar moeten zijn, heeft senator Rand Paul tenminste een strafrechtelijke aanklacht ingediend in Washington DC tegen Dr. Anthony Fauci omdat hij onder ede zou hebben gelogen over de oorsprong van Covid-19, maar met criminelen in de MvJ die deze genocidale massamoordenaars in de regering Biden tot aan de rechtbank beschermen, zouden we wel gek zijn om te verwachten dat die aanklacht ergens toe zal leiden.

Waarom vallen er dan plotseling overal in Amerika en de wereld mensen, vaak zeer jonge en gezonde mensen, op mysterieuze wijze in groepen dood neer? Als er echt nog maar EEN beetje RECHT over was in Amerika, dan zouden we nu getuige zijn van processen, veroordelingen en executies van mensen zoals Dr. Anthony Fauci en de “Biden misdaadbende” omdat ze nog steeds deze “dodelijke injecties” pushen, maar ze lopen niet alleen “vrij rond”, maar bereiden zich ook voor om hun volgende ronde van genocide op Amerikanen en de wereld los te laten.

  Kinder-oversterfte in het Verenigd Koninkrijk na invoering van Covid vaccinatie, LinkedIn censureert daarop de psychiater erover

Het verhaal dat Dr. William Makis, MD, tot in detail heeft geschreven, getiteld “Families die samen mRNA injecteren, ontwikkelen samen Turbo Kanker – 12 ongelooflijke verhalen van twee of drie familieleden die tegelijkertijd agressieve kanker ontwikkelen!”, hier ook volledig opnieuw gepubliceerd door Dr. Paul Alexander, geeft ons een scherp argument dat deze ‘vaxxen’ inderdaad ‘dodelijke injecties’ waren.

In 12 verschillende verhalen van Amerikanen die nu samen aan verwoestende gevallen van ’turbokanker’ lijden, waarbij het ene familielid kort na het andere met deze dodelijke kankers wordt gediagnosticeerd, vragen deze artsen “Wat wisten de ‘10 ruiters van de Apocalyps‘ en wanneer wisten ze het?” Als men erachter komt dat deze demonen die de ‘doodsprik’ op de wereld loslieten inderdaad wisten dat ze genocide aan het plegen waren, dan is het hoog tijd voor nieuwe Neurenbergprocessen en de DOODSTRAF voor hen allemaal.

Kijkt u alstublieft naar al deze gevallen, met links naar de originele bronnen en ook met beeldmateriaal, en probeer dan maar eens te zeggen dat dit slechts een soort gek toeval is. Een uitgebreid fragment uit dit verhaal..:

Op 27 mei 2023 schreef ik een substack-artikel over meerdere COVID-19 gevaccineerde familieleden die plotseling overleden.

Nu zie ik dat meerdere COVID-19 gevaccineerde familieleden Turbo-kanker ontwikkelen (vaak stadium 4) en hun verhalen zijn schokkend en moeilijk te geloven.

18 juli 2023, San Juan Capistrano, CA – Ouders van 3 kinderen, Zak en Cori Salazar kregen allebei de diagnose kanker, moeder Cori met een “agressieve vorm van schildklierkanker” werd twee keer geopereerd en vader Zak kreeg de diagnose agressief stadium 4 astrocytoom en werd net geopereerd (klik hier).

23 juli 2023, Davenport, FL – Michael Ruopoli werd net gediagnosticeerd met “bloedkanker”, vermoedelijk leukemie, na het ontwikkelen van uitslag over zijn hele lichaam, terwijl zijn moeder momenteel vecht tegen stadium IV longkanker (klik hier)

29 juni 2023, Baraboo, WI – Drie familieleden krijgen kanker! – De ouders van Jessica Dominguez vechten allebei tegen kanker in het eindstadium: haar moeder vecht al 4 jaar tegen longkanker en bij haar vader wordt in maart 2023 darmkanker in een laat stadium geconstateerd. Jessica Dominguez zelf heeft net de diagnose hersentumor gekregen!

26 juni 2023, Brampton, ON – Daniel Siewdass en Ferria Siewdass kregen allebei de diagnose ernstige kanker, Daniel met glioblastoom hersenkanker en Ferria met ernstige borstkanker (triple negatief). (klik hier)

26 juni 2023 – Brazilië – bij de 37-jarige moeder Heliana Barbary werd in maart 2023 borstkanker vastgesteld en binnen 20 dagen werd bij haar 18-jarige dochter Emanuely een zeldzame Hodgkin-lymfoomtumor in de longen vastgesteld (klik hier)

6 juni 2023, Agoura Hills, CA – Julie Ranoa en haar moeder Janis Ranoa kregen allebei tegelijk de diagnose borstkanker (klik hier).

En dat zijn nog maar een paar van de genoemde gevallen, met nog veel meer voorbeelden van families die samen turbokanker doormaken die hier te zien zijn. Hoeveel Amerikanen en mensen over de hele wereld ontwikkelen samen turbokanker nadat ze samen zijn ‘gevaxxed’? (ANP Update: Dit verhaal van rapper ‘lil Tay’ die samen met haar broer sterft blijkt een hoax te zijn volgens dit nieuwe Page Six verhaal!). Zoveel jonge mensen die sterven en familieleden die tegelijkertijd kanker krijgen is veel te veel.

  Covidpolitieagent scheidt de gevaccineerde en ongevaccineerde

En terwijl dit allemaal gaande is, leren we dat het ‘dodenlaboratorium’ in Californië waarover we op 31 juli berichtten in dit verhaal met de titel “‘Perfecte oorlog’ gevoerd tegen Amerika met besmettelijke stoffen gevonden in biolab nabij militaire basis in Californië, waaronder malaria, rode hond, HIV en hepatitis – ‘Slechts het topje van de ijsberg’ – Meer dan 900 muizen gevonden op ‘Biowapenfestijn’ bewapend om ziekten over te dragen”, dat het laboratorium, dat volledig gefinancierd is door de Amerikaanse belastingbetaler, volledig bekend was bij Biden’s FDA. Over Amerikaanse belastingbetalers die hun eigen dood en vernietiging financieren gesproken.

Dus nu het misdaadsyndicaat Biden duidelijk genocide aan het plegen is op het Amerikaanse volk en mensen over de hele planeet, in de overtuiging dat ze ermee wegkomen en dat niemand ze ooit ter verantwoording zal roepen, zien alle commentatoren op dit ‘Turbo Cancers in Families’-verhaal het grote plaatje…:

Liz – Genetische manipulatie is de boosdoener van al deze ziekten! Eng en heel erg triest

KLZ – Het kan zijn dat de families samen de injectie hebben gehaald en dat de partijen slecht waren (slechter dan de meeste) en dat het daarom in dezelfde familie zit. De foto’s laten mooie, liefdevolle gezinnen zien. Dit is hartverscheurend.

Bridget – Denk je dat de ClotShot-ontkenners hier een verklaring voor zullen hebben? Laat u niet verrassen. Zoals, nou ja, ze hebben waarschijnlijk allemaal samen gegeten met hetzelfde chemisch beladen voedsel of ze hebben te vaak in de achtertuin onder de chemosporen van elkaars gezelschap zitten genieten. Alles behalve de prikken, onnozelaar.

Carol Louise – Ik heb een vriendin wiens nicht en neef in dezelfde week stierven. Ze waren in de 50. Hersen-, lever- en nierschade. Een dubbele begrafenis. Verschrikkelijk.

Michael Edwards – Ze zullen hetzelfde antwoord geven als toen de tieners plotseling stierven! “Dit is altijd al gebeurd, er werd alleen niet veel over gesproken! Jonge mensen zijn altijd gewoon opgestaan en zonder verklaring gestorven, het is niet zo zeldzaam als je zou denken!!!”. Wat 100% totale bullsh!t is want ik heb nog nooit gehoord van jonge mensen die zomaar opstaan en doodgaan zonder verdomde reden!!! Dit is de definitie van cognitieve dissonantie wanneer je absoluut NIET kunt zien wat er recht voor je neus gebeurt omdat je hersenen je vertellen dat het niet de jab kan zijn die het veroorzaakt, dus elke andere optie is de waarheid, niet de echte waarheid, namelijk dat je regering je vermoordt!!!

Hamish Dawson – Het is verbijsterend dat mensen kunnen accepteren dat het normaal is dat mensen tussen hun 14e en 70e plotseling sterven aan myocarditis of turbokanker. Twee voormalige collega’s stierven begin zestig en dit lijkt overal te gebeuren. De levensverwachting in Westerse landen zou behoorlijk moeten dalen, maar ik verwacht niet dat de regeringen of de media hierover berichten.

Sophie Bertrand – Ik vind die verhalen zo triest… hoeveel verhalen zijn er nog van familieleden die allemaal tegelijk ernstige gezondheidsproblemen krijgen, zoals kanker, hart- en vaatproblemen, of van familieleden die allemaal tegen heel verschillende ziekten vechten die op hetzelfde moment na hun prik verschijnen? Vermoeden ze zelfs dat het hoogstwaarschijnlijk met de prik te maken heeft? We zullen nooit van hen horen, maar de tragedie voltrekt zich nog steeds… God zegene die zielen…

Elk van de onderstaande video’s gaat in op de onderwerpen die in dit verhaal worden besproken, inclusief de laatste video die waarschuwt dat de globalisten hun volgende ‘plandemie’ al aan het voorbereiden zijn in een poging om weer controle te krijgen over de massa’s die niet langer in hun ‘COVID’-leugens trappen, waarbij COVID en de reeks daaropvolgende vaxxen nu familieleden ziek maken en in clusters doden, duidelijk biowapens zijn om zoveel mogelijk mensen te doden als ze maar kunnen in hun poging om de totale controle over de wereld over te nemen, waarbij alleen ‘Wij Het Volk’ hen nu nog in de weg staat.

  WHO insider blaast alarm over Gates en GAVI


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De felste vaccinvoorstanders beginnen de waarheid over de mRNA’s toe te gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Oekraïners evacueren nu ook Koepiansk – De Russen zuiveren het hele gebied ten oosten van de rivier
Volgend artikelEinde van de illusie…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Neurenberg 2 tribunaal en de doodstraf voor politici, regeringen, Big Parma, wetenschappers, medici, WHO en ander organisatie die hand en spandiensten geleverd hebben van hoog tot laag die er willens en wetens aan meegewerkt hebben.

  • Neurenberg was schijnvertoning; de echte daders zijn ermee weggekomen. Roepen dat er tribunalen moeten komen heeft geen zak zin; dat ist corrupte systeem bevechten met middelen van datzelfde corrupte systeem en ze gaan zichzelf echt niet rechtvaardig laten berechten natuurlijk

 2. Ik begrijp gewoonweg niet waarom wij zolang moeten wachten.
  Vertrouw de overheid niet.
  Van hoog tot laag géén.
  Vertrouw de gezondheidszorg niet.
  Vertrouw de gezagdragers niet.
  Politie, rechters of andere níet
  Vertrouw het onderwijs niet.
  Vertrouw de msm nooit meer.
  Wanneer nemen wij eindelijk weer eens verantwoordelijkheid?
  Wanneer gaan wij nog eens denken?
  Wanneer zien wij eens het Licht?

  • Hoi,

   Je hebt helemaal gelijk. Weet je misschien dat de AIVD naar buiten is gekomen met het schokkende aantal van 100k mensen in NL gelooft dat een elite achter de schermen aan de touwtjes trekt? Ik had zoiets van, staat me bij dat in de UK dat iets van 40% was toen. Ik dus even rekenen. 100k van 18 miljoen is 0.55%. Ik dus even zoeken naar onderzoek over dit cijfer van 40%. Stuit ik op een onderzoek van unicef hiernaar in 2020.

   Het land waar het laagste percentage van de respondenten aangaf dit te geloven van Japan met….. 19% van de mensen die aangaven hierin te geloven. Montenegro was de hoogste met 61%. Weer een instituut op leugens betrapt. https://www.unicef.org/montenegro/en/stories/secret-group-powerful-people-control-world-%E2%80%92-61-montenegrin-citizens-believe.

   Het motto zou moeten zijn; wanneer weet je dat een politicus, instituut etc liegt? Als ze iets zeggen of publiceren (smile)

   Groeten,
   Hugo

  • Het tuig dat de mensheid heeft aangedaan is al wat ik eerder heb gezegd geer corrupte rechters meer aan te pas moeten komen gewoon volks tribunaal en tegen de muur met dit smerig tuig.
   En tegen de schaapje wil ik nogmaals herhalen jullie hebben ons gesloten en wappies genoemd jullie hebben zelfs je ouders en je kinderen naar de beulen gebracht Rutte Kaag en De Jonge en zij met ons heel rechtssysteem waar allemaal Swabjes als zitten en zware criminelen en weten jullie wel dat Swab zijn vader een grootse misdadiger was en samen met Hitler heel veel mensen hebben vermoord op gruwelijke wijzen.
   Ik haat jullie schaapjes en voor mij geen verzoening met jullie tuig.

 3. jullie vergeten één belangrijk ding, al deze aanvallen worden geregiseerd met toelating van de allerhoogste, het is Hij die tegen dit blanke volk aan het strijden is en ik zal je een tekst geven die dit bewijst
  Deuteronomium 28:61 Ook allerlei ziekten en slagen, die in het boek van deze wet niet beschreven zijn, zal de HERE over u doen komen, totdat gij verdelgd zijt.
  Deuteronomium 28:62 Met weinigen zult gij overblijven, terwijl gij talrijk geweest zijt als de sterren des hemels – omdat gij niet geluisterd hebt naar de stem van de HERE, uw God.
  vraag je dan eens af, wie het ware volk van God is, zij die Zijn geboden voor de ratten hebben gesmeten dragen daar nu de gevolgen van !! ! en dat is de reden dat God Zijn volk aanvalt ! !

  • Deuteronomium spreekt over het oude volk Israël wat God uiteindelijk definitief bestrafte toen ze Jezus niet als Messias aannamen. Toen verwierp hij hen al als volk. Het huidige Israël is dus al helemaal het uitverkoren volk van God niet meer. Die tekst heeft geen betrekking op deze tijd.
   Openbaring spreekt over deze tijd dat politiek religie zal vernietigen. Op het moment dat politiek het ware geloof wil aanvallen om te vernietigen zal God ingrijpen en start Armageddon, want die aanval zal God ervaren als dat ze zijn oogappel aanraken. Het gaat om een geestelijk israel bestaande uit mensen uit allerlei volken en naties. Het criterium is dat ze van harte God willen gehoorzamen. Het gaat niet meer of iemand door afstamming van Israël afstamt. zie oa openbaring 7:9,10 en Jesaja 2

  • De Allerhoogste staat het allemaal toe, want het is de vrije wil van de mens.
   Het is een vrije keuze.
   Als het God iets ziet dat niet volgens Zijn plan gaat dan grijpt Hij in. Hij is God dus hij heeft de middelen om in te grijpen op manieren die wij, onnozelen, niet begrijpen.
   Zodra God ingrijpt en wij het wel zien, is het geen geloof meer, maar een feit.
   Dat is tevens het einde der tijden.

 4. Laat ze allemaal maar dood gaan die NSB,ers die zo voor de mandaten waren en ongevaccineerden maatschappelijk uitsluiten. De schapen en de volgers van de narratieven de NSB,ers mogen van mijn part allemaal kapot vallen. Hoe meer hoe beter.
  Nooit vergeven en vergeten wat ze de ongevaccineerden hebben aan gedaan.

  • en ze doen het ons nog steeds aan want hun gevolgen zijn dikwijls/meestal ook onze gevolgen..de elitaire schapen..neen ik vind het ook erg, maar medelijden niet…kwaad wel erg kwaad..🤬🤬

 5. Ook in mijn omgeving heb ik een aantal, in dit geval echtparen; ( 2) gezien die ongeveer tegelijk ziek ernstig en onverklaarbaar ( w.s. Vaccin!) ziek zijn geworden.❗️
  Ze zijn in het ziekenhuis behandeld, één vrouw zelfs aan de beademing en zij was tijdelijk zonder nierfunctie( gedyaliseerd) maar ze krabbelt er weer zeer langzaam bovenop.met de diagnose een “ dodelijke Kahler”
  Nu is zij een wrak terwijl het een vitale jonge 60-er was.
  Haar man werd iets eerder ziek, met een,levensbedreigende hypertensie, met hersen beschadiging, ook hij heeft het tot nu toe overleeft maar het zijn van gezonde vitale ondernemende mensen nu twee menselijk wrakken.

  Ook een ander echtpaar wat ik ken….. ongeveer tegelijker tijd kanker, beide worden nog behandeld…..
  Dit zijn ATYPISCHE GEVALLEN VAN “ HET VERKEERDE FLESJE” ‼️

  Chraigh Paardenkooper heeft onderzoek hiernaar gedaan en vast gesteld dat er partijen covid vaccinaties VACCINS zijn die zeer dodelijk kunnen verlopen.
  “How Bad Are my Badges “ is zijn website. Met het vaccinatie nummer op de registratie kaart kun je lezen of je ook tot deze categorie behoort. ❗️

  Iets anders; …… gisteren 10 juli 2023 op het 8 uur journaal werd gezegd dat er een ontdekking is gedaan op het gebied van Long covid.
  Ze vertelden “ graag over dit goede nieuws” ( hun eigen woorden) …en het klonk erg vrolijk!!!
  ER kwam een plaatje van long covid.
  Vooral de uitleg over de energie fabriekjes was bijzonder…..Het leuke was dat ze vertelden dat het lichaam als reactie op het covid virus een stofje aanmaakt om het virus te bestrijden…….
  Dat is waar, dat gebeurt altijd,bij een virus besmetting, en juist DAAROM HEB JE HELEMAAL GEEN VACCIN NODIG‼️ ( maar dat vertelden ze niet)……

  De nieuwslezer ging “ vrolijk “ verder………nadat het virus is verslagen houd je lichaam ook weer vanzelf op het de productie van dat stofje….ook dat is waar…..! ❗️
  En dan komt het gekke….. van dit verhaal……🤭…Je lichaam maakt bij corona nog een andere stof aan waarom is niet duidelijk………maar bij mensen met langdurige klachten houdt de productie van die stof niet vanzelf op en blijft het de energie cellen beschadigen…….
  Dat zou kunnen verklaren waarom vermoeidheid klachten dus blijvend zijn……. Dat zou bij artsen alle bellen moeten doen rinkelen…… ‼️‼️‼️WAAR KOMT DAT STOFJE VANDAAN EN WAT IS HET VOOR SOORT STOFJE❓❓❓maar nee hoor, de nieuwslezer ging vrolijk verder….
  Verder hadden ze het over een medicijn…..
  Het “ medicijn “ zou een medicijn tegen deze klachten kunnen zijn maar helaas nog niet in productie……..maar in het vervolg hadden ze het ook over een middel / medicijn dat ook genoemd wordt als een “chemo kuur….❗️”

  Trek uw conclusie zelf, maar is HET VACCIN❗️‼️❓niet juist niet het stofje “ Spike eiwit “ wat synthetisch gemanipuleerd is, ( aangezet tot productie) en waar men nu van dit stofje zegt dat ze niet weten waar het vandaan komt……❓❓❓❓❓❓( het zal de eerste covid leugen niet zijn ) . en wat door de genetische manipulatie langdurig in staat is om spike eiwitten te blijven produceren die het covid virus onschadelijk zouden moeten maken……. Maar nu het tegendeel doen…… mensen ziek maken‼️
  Het spike eiwit zou volgens de “ begin informatie” van de farmaceuten slechts vijf tot acht dagen actief blijven in het lichaam, en daarna afgebroken worden….. DIT IS PERTINENT ONJUIST GEBLEKEN…..

  Kortom long covid patiënten zijn er erg veel in Nederland en zij zijn vrijwel allemaal geheel of gedeeltelijk ernstig ziek en arbeidsongeschikt. En opmerkelijk veel ( ex ) gezondheids werkers……… dus er moet iets gebeuren….. …….. maar de link tussen “vaccineren en longcovid” is nog “een brug te ver ”
  Maar zelfs het nieuws heeft er nu ( vrolijk ) aandacht voor.
  Blijf het volgen….

 6. Sommige domme mensen kun je maar beter vanaf zijn, dus opgeruimd staat netjes. Alleen de sterke blijven over, zodat we kunnen vechten en strijden wanneer het nodig is.
  Mensen die gevaccineerd zijn, heb je niets aan, die zijn zwak.

  We hebben echte mannen nodig met grote stalen ballen!

 7. Geld dat niet door goud gedekt is speelt geen rol meer

  De genderchirurgiekliniek in Oregon gebruikt een robot om patiënten, waaronder kinderen, te verminken

  De Oregon Health and Science University (OHSU) heeft een grote toestroom van cliënten ervaren die op zoek zijn naar vaginoplastiek, een chirurgische constructie van de vulva en de vagina.
  Dr. Blair Peters, een chirurg die het genderprogramma bij OHSU leidt, schept op dat de kliniek voor geslachtschirurgie het “grootste aantal” geslachtsveranderingen aan de westkust heeft uitgevoerd . OHSU gebruikt een hightech robot om geautomatiseerde genitale operaties uit te voeren bij patiënten, waaronder kinderen. De kliniek voor geslachtschirurgie zou op één dag twee robotondersteunde vaginoplastieken kunnen uitvoeren.

  De vaginoplastiekrobot, vaak de “castratiemachine” genoemd, voert verminkingen uit op de geslachtsorganen van de man om chirurgisch een nepvulva en -vagina over de lege plek te installeren. (Gerelateerd: Seattle Public Schools bieden “genderbevestigende” verminking aan minderjarige kinderen vanaf 10 jaar GRATIS aan, wat betekent dat de BELASTINGBETALERS de rekening zullen betalen. ) >>>>

  https://www.naturalnews.com/2023-08-10-oregon-gender-clinic-robot-perform-mutilations-children.html

  • Ohhhhh my godddddddd

   Weet je het zeker jantje ?????????????????????????????
   Denk erom we kunnen het niet terugdraaien
   He
   Wil je dit echt ?????????

   Nauw vooruit dan maar

   Hakkie takkie

   Oh ik heb zon buikpijn ………….

 8. Niet alleen Turbo-kankers worden veroorzaakt door de zgn. “vaccins” nu steekt ook Lepra de kop op. blijkt om een heel scala aan auto-immuun ziektes te gaan.

  Groeiend aantal gevallen van lepra gemeld na vaccinatie tegen COVID-19

  De onderzoekers bestudeerden gegevens van de Leprosy Clinic in het Hospital for Tropical Diseases in Londen. Ze ontdekten dat van de 52 mensen die in 2021 naar de kliniek gingen, er zeker 49 gevaccineerd waren.

  De onderzoeksdefinitie van een lepra-bijwerking geassocieerd met een COVID-19-vaccin omvatte het ontwikkelen van lepra of een lepra-reactie binnen 12 weken na ontvangst van een dosis en de persoon die geen voorgeschiedenis van lepra of een lepra-reactie had.

  Twee personen voldeden aan de casusdefinitie. Een week na een tweede dosis ontwikkelde een van hen borderline tuberculoïde (BT) lepra. De andere ondervond een reactie 56 dagen na een dosis. Beide doses waren het BNT162b2-vaccin van Pfizer. Pfizer reageerde niet op een verzoek om commentaar. >>>>

  https://www.zerohedge.com/medical/growing-number-leprosy-cases-reported-after-covid-19-vaccination

 9. Zoals in bv Amerika gebeurt, dat niet alleen, daarna trekken ze die families ook nog eens helemaal leeg qua geld, immers daar veel/alles? zelf betalen dacht ik? en daar kan je torenhoge rekeningen krijgen, ze plukken de mensen daar helemaal leeg zo… you will own nothing and they will be happy, not those normal people.

 10. Mensen die dood zijn, waar zouden die nog spijt van hebben? Als jij dood bent waar denk je dan nog aan? Wat zou je dan nog anders willen doen? En zo gebruikt de futiele mens de dood om zichzelf uit te roeien. Als jij daar niet aan mee doet omdat je het leven als unieke kans zo waardeert, dan is dat toch mooi en moet je dat benadrukken. Laat niemand het van je afpakken maar gebruik het leven optimaal om je ziel zoveel mogelijk te verrijken met schoonheid.

 11. Gisteren 2 geénte , daarvoor gezond, gevallen ervaren , beide K Door en door, beide door val, 1 door val ,urine én ontlasting beide laten lopen , Z huis beland , nek / hals in brace, DWARSLEASIE én naar HUIS Gestuurd, vriend 300 meter verder op in Schoorl verzorgd haar, thuishulp aangevraagd, 2e , ook door en door , ondergaat met haar demente man deze mnd euthanasie, 2 dochters wonen in noorwegen, dit koppel Amsterdam, ik zat met haar op Aerobics, Merk hier waar ik woon, hofje uit 1640 veel , vergeters óf herhalers , IK ONGEPRIKT , 27 WEL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in