De gezondheidsautoriteiten en de mainstream media noemen het “vaccinaarzeling”, maar het gaat meer om “vaccinwetenschap” die aantoont dat de COVID-19 genmutatie prikken experimenteel, gevaarlijk en ondoeltreffend zijn. Het is geen “aarzeling” als uit de statistieken blijkt dat het krijgen van een klonterprik voor de meerderheid van de bevolking VEEL gevaarlijker is dan het daadwerkelijk oplopen van het nieuwste coronavirus. Het is geen samenzweringstheorie dat de stollingsprikken op zijn best experimenteel zijn, met goedkeuringen die alleen voor “noodgevallen” gelden en frauduleuze klinische proeven die alledaagse nachtmerrieachtige bijwerkingen en ongewenste voorvallen aan het licht brengen, schrijft S.D. Wells.

Het feit dat de mainstream (nepnieuws) media de feiten niet vermelden, betekent niet dat ze niet overal om ons heen gebeuren. Als een boom in het bos valt, maar u hoort hem niet op de grond slaan, wil dat nog niet zeggen dat hij nooit gevallen is. Wanneer volkomen gezonde atleten, piloten en militairen dood neervallen door bloedklonters, myocarditis, hartaanvallen en beroerten, enkele dagen of weken nadat ze gentherapie COVID-19 injecties hebben gekregen, is er gegronde reden om zeer bezorgd te zijn.

Waarom een tiener een of een kind een dodelijke spike-eiwit klonterinjectie geven als er een kans van bijna nul is dat ze aan COVID kunnen sterven?

Zelfs nadat de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten CDC en de FDA hebben toegegeven dat tieners en kinderen maar een heel klein risico lopen om de Covid-griep op te lopen of eraan te sterven, blijven zij toch vaccinatie voor hen allemaal pushen en propageren, vanwege… de winst van de melkkoe en de depopulatie-agenda. Het is alsof men de HPV-prik, een injectie voor een seksueel overdraagbare ziekte, aan 9-jarigen wil geven. Het is hetzelfde als een of andere AIDS-prik verplicht stellen voor ieder mens.

  Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf 'bewijs' had dat wijst op een 'verhoogd risico op myocarditis' na Covid-19-vaccins in het begin van 2022

Wij hebben rechten, en één daarvan is het al dan niet laten inspuiten van gifstoffen in ons bloed door malafide dokters en bedrieglijke wetenschappers die immens profiteren van hun kwakzalversmedicijnen. Wat is het volgende, verplichte chemotherapie vóór kanker voor alle mensen? Moeten wij straks allemaal in de rij gaan staan voor het “infuus” voordat wij boodschappen kunnen doen, kunnen werken of onze zaak kunnen runnen?

Het industriële vaccincomplex de afgelopen decennia meer dan 4 miljard dollar uitgegeven voor door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen, en de COVID-19 prikken zijn DODELIJKER dan alle andere vaccins samen, sinds de jaren 1960.

Twee derde van alle mensen zijn gehersenspoeld door een op angst gebaseerde propagandacampagne om de COVID-prikken te nemen.

De tijd van op bewijzen gebaseerde wetenschap is dood in de wereld. De tijd van checks and balances is voorbij. De regelgevende instanties zitten vol met Big Pharma goeroes die alle regels en mandaten maken op basis van nul wetenschap. Alleen angst kan ervoor zorgen dat honderden miljoenen mensen opgescheept worden met injecties die het bloed verstoppen, de organen overspoelen en het “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) veroorzaken.

Alleen een op angst gebaseerde campagne voor een virus dat veel minder dan één procent sterfte veroorzaakt, kon twee derde van alle Amerikanen ervan overtuigen om twee jaar achtereen een bacteriebrouwend masker over hun ademhalingslichaam te dragen.

Alleen een zwendeldemie zou zoveel geld van de belastingbetaler kunnen opstrijken en het overhandigen aan de kwaadaardige wetenschappers, politici en regelgevende handlangers die het gefinancierd, ontworpen en gepropageerd hebben. Laten we eerlijk zijn, er is NIETS “veilig” of “effectief” aan de Covid griepprikken. Vermijd ze als de pest.

  Onderzoekers: Prik doodt minstens 5 keer meer dan Covid, dus waarom vaccineren we kinderen?

Top 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin “ongewenste bijwerkingen” die de mainstream media en gezondheidsautoriteiten nooit vermelden uit angst voor “vaccinaarzeling”

#1. Plotseling dood neervallen door “onverwachte oorzaken” a.k.a. SADS (Sudden Adult Death Syndrome)

#2. Vreemde, lange, rubberachtige, vezelige bloedklonters (bio-structuren)

#3. Myocarditis, onregelmatige hartslagen en hartaanvallen

#4. Kanker en tumoren flakkeren uit het niets op

#5. Aan COVID-19 of varianten daarvan lijden en/of sterven

#6. Verlamming van armen, benen of gezicht (het “Ramsay Hunt”-syndroom van Justin Bieber).

#7. Plotseling lijden aan GBS (Guillain-Barre Syndroom), AIDS, ADE, of VAED


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote Reset in actie: Beëindiging van de persvrijheid, meningsuiting en expressie
Volgend artikelDr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Vergeet niet : het slechte auto rijden en vele ongelukken die opeens voorkomen en vooral een hele oorlog die na spoetnik door poetin is begonnen…

  • Nee, het is geen oorlog maar een militaire actie uitgelokt door USA toen ze de jood/komiek trekpop zelensky daar neergezet hebben en bijna 10.000 etnische russen vermoord hebben in het oosten van Oekraine… daarom is Putin begonnen, geen moment te vroeg!

 2. De meest erge na injectie bijwerking die ik ken waren al die mensen die na de injectie te hebben gekregen zichzelf meteen ubermenschen voelde en de mensen die niet wilde meedoen keihard wilde aanpakken.

  Een andere vervelende bijwerking was dat geinjecteerde mensen altijd bleven zeggen. Ja maar zonder de injectie was het nog erger geweest. Zelfs al was die persoon dood.

  Er zijn nog wel meer bijwerkingen die ik kan noemen maar dit zijn de twee belangrijkste.

  Groeten,
  Hugo

 3. Het begint heel langzaam door te dringen. In het najaar barst de bom: alle gevaccineerden blijken dan een vogeltje voor de kat te zijn als ze het virus oplopen terwijl het voor ons een gewone verkoudheid met mogelijk enkele griepachtige verschijnselen is en blijft. Gaan ze ons dan isoleren om alle idioten die uit vrije wil hun eigen gezondheid ruïneerden te beschermen, of toegeven dat ze zich vergisten en ons met rust laten en de jammerlijk misleide gevaccineerden advies geven hoe zichzelf te beschermen in de hoop dat hun immuniteit na enkele jaren zonder vaccin vanzelf herstelt?
  https://brabosh.com/2022/06/29/nagenoeg-alle-coronapatienten-in-vlaamse-ziekenhuizen-zijn-gevaccineerden/

 4. Er zijn geen bijwerkingen, ik heb nooit een test gedaan, nooit ziek geweest en heb mij niet laten verleiden voor een gratis inspuiting.
  Waarom klagen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in