Afbeelding: Britse propaganda

Annie: Wat deed jij tijdens de covid, papa? Pa: Ik weet niet zeker wat je bedoelt liefje. Annie: Ik bedoel, wat heb jij eigenlijk gedaan? Ik heb er er alles over gelezen en ik kan niet geloven dat het zo lang kon doorgaan. Pa: Nou, mensen waren echt bezorgd. Annie: Wat? Jarenlang? Hadden jullie allemaal niet in de gaten dat er iets vreemds was, dat het niet klopte?

Auteur: Graham Crawford

Pa: Nou…

Annie: Heb je eigenlijk iemand gekend, iemand gekend die in die tijd gestorven is?

Pa: Niet in de familie.

Annie: En vrienden of buren?

Pa: Nou, nee. Maar ik kende wel iemand die zei dat hij iemand kende die eraan gestorven was. En een heleboel mensen zeiden dat ze er erg ziek van werden. Ik denk dat ik het zelf heb gehad, maar het was niet zo erg.

Annie: Vond je het niet vreemd dat ze het al die tijd een pandemie noemden en dat je
niemand eraan zag sterven? Wist je niet dat degenen die stierven meestal boven de leeftijd waren van 80 jaar waren en al erg ziek waren aan andere ziekten? Wist je niet dat 99,9%
van de gezonde mensen onder de leeftijd van 75 niet stierven?

Pa: Nou, ik denk niet dat ik dat toen allemaal wist. De informatie was er misschien wel, maar ze vertelden het ons elke dag op de televisie, op de radio en in de kranten hoe slecht het was, hoe we allemaal in gevaar waren, en hoe we echt, echt voorzichtig moesten zijn.
Ze hadden al die deskundigen die ons waarschuwden, en ook de politici.

Annie: Maar in het boek dat ik aan het lezen ben, staat dat deze deskundigen je de hele tijd steeds andere dingen vertelden – dat ze het voortdurend mis hadden en hun verklaringen en verhalen veranderden. En vond je het niet ongewoon dat je geen andere meningen van andere deskundigen hoorden? Wanneer was de wereld het ooit ergens over eens?

  Corona hysterie: Britse regering besprak het doden van alle katten

En die deskundige Neil Ferguson, waarom geloofde de hele wereld hem in het begin, terwijl al zijn eerdere voorspellingen over ernstige gezondheidskwesties zo verkeerd waren geweest?

En hoe zit het met de politici? Veranderden zij niet voortdurend hun verhalen en werden ze niet betrapt dingen zelf te doen die ze het publiek vertelden niet te doen? Vertrouwde je hen? Waren ze eerlijk en betrouwbaar geweest vóór dit alles?

Pa: Eh… nou…nee… absoluut, absoluut niet. Ik zou van de meesten van hen nog geen tweedehands auto hebben gekocht, om eerlijk te zijn. Kijk Annie, ik weet niet waar je naar toe wil met dit alles.

Annie: Ik probeer gewoon dingen uit te zoeken, dat is alles. Het is ongelooflijk
wat ze in dit boek zeggen. Hoe zit het met de manier waarop ze covid-sterfgevallen baseerden op of iemand positief testte op de ziekte binnen 28 dagen voor hun
overlijden, ongeacht andere gezondheidsproblemen? Dat was nieuw; dat hadden ze nog nooit eerder gedaan.

En deze PCR-tests, was er niet altijd grote twijfel over hun betrouwbaarheid? En waarom bleven mensen gedwee maskers dragen als er geen echte wetenschap werd gegeven om ze te ondersteunen en nadat ze nutteloos bleken? En waarom werden kinderen gedwongen ze de hele de hele dag in klaslokalen te dragen? Hoe wreed was dat?

Droeg jij maskers, papa?

Pa: Ja, dat deed ik. Dat was ons opgedragen. Kijk, ik denk dat je een beetje onredelijk bent.

Annie: Echt? Waarom moesten de ouderen en anderen gedwongen zonder gezelschap alleen te leven voor lange periodes gedurende dit alles? Heeft niemand zich gerealiseerd dat dat niet goed zou zijn voor hun gezondheid zou zijn?

  Rusland heeft de wereld zojuist laten weten dat ze de roofzuchtige patenten van Big Pharma NIET zullen beschermen

Waarom werden zoveel kleine bedrijven voorgoed gesloten en zijn er zoveel banen verloren gegaan? Maakte men zich daarover geen zorgen, en het effect dat het op de mensen zou hebben?

En hoe zit het met die mensen die hun baan verloren omdat ze het vaccin niet wilden nemen, zag je daar geen problemen mee? Vond je niet dat het ernstig fout was dat veel
mensen gedwongen werden iets te nemen wat ze niet wilden, vooral iets dat zelfs niet de verspreiding van de ziekte belemmerden of dat ze de ziekte opliepen?

Leek dat niet vreemd en onlogisch voor jou? Vroeg je je niet af waarom zoveel mensen, inclusief medische professionals, bereid waren hun broodwinning te verliezen in plaats van
deze injecties?

Oh en vertel me, wist je van alle sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen? Deze medische mensen duidelijk wel.

Pa: Nou, we hoorden over sommige, maar ons werd verteld dat ze uiterst zeldzaam waren. Dat gezegd hebbende, ik voelde me goed na mijn prikken, maar ik kende een heleboel
mensen die zeiden dat ze zich lange tijd verschrikkelijk voelden. Sommigen zeiden dat ze zich sindsdien nooit goed meer hadden gevoeld.

Terugkijkend, denk ik dat er ons veel niet echt verteld werd, maar de meesten van ons gingen er gewoon in mee. Het was niet zoals het nu lijkt, dat was het echt niet lieverd. En ik was echt druk met mijn werk en andere dingen.

Ik vertrouwde op wat ons verteld werd. De meesten van ons deden dat.

Annie: Ik moet er niet aan denken hoe dicht ik erbij ben geweest om een vreselijke injectie te krijgen die ik niet nodig had toen ik nog maar twee jaar oud was. Zou jij ze tegengehouden hebben?

  De waarheid over tirannie

Pa: Eh… Ik weet zeker dat je in orde zou zijn geweest. Zeker weten liefje.

Annie: Papa, ik ben 15 jaar oud. Ik ben het zat dat je tegen me praat alsof ik een
kind ben. Je zeurt nu al jaren aan mijn hoofd dat ik voorzichtig moet zijn, mensen niet te vertrouwen. Je hebt me verteld om alles in vraag te stellen, mijn eigen mening te vormen en niet alleen maar mee te gaan met de massa – heb je dat niet gedaan?

Pa: Ja, ja, maar dat is alleen omdat ik wil wat het beste voor je is Annie lief.

Annie: Dat zeg je altijd, maar heb je zelf gedaan wat je tegen me zei? Deed je dat? En jij bent een journalist ook nog. Waren journalisten er niet altijd om te onderzoeken en lastige
lastige vragen te stellen en op te komen voor mensen?

Waarom heb je niets gezegd?

Papa? Waarom deed je dat niet? Waarom niet?


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDrie dingen die vorig jaar als “gevaarlijke desinformatie” werden beschouwd en nu algemeen als waarheid worden aanvaard
Volgend artikelMaskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Heel duidelijk, ik hoop dat in de toekomst er veel meer kinderen hun ouders de oren rood kleurend bevragen over hun passiviteit voor en over deze afschuwelijke tijd.

 2. Deze papa heeft 2 volwassen zoons die zich in geen enkel geval laten injecteren met een gentherapie middel waarvan onduidelijk is of het wel iets met gezondheid te maken heeft.
  Middels mijn cartoons (klik op mijn naam) probeer ik de mensen wakker te maken en bij sommigen helpt het ook.

  • Anno 2050::::::: Er was eens een volk dat dacht dat ze zouden sterven aan een vreselijke ziekten Omdat ze dat werd voorgehouden door ministers van gezondheid en dus allen sterven zouden!! De overheden bedachten een plannetje en voerden de pandemie in die gekoppeld werd aan angst injagen en bedachten een nieuwe naam voor de griep die al eeuwen bestond en waaraan telkens mensen stierven en gaven die de nieuwe naam ,,CORONA,,!!!!!!!! En die was dodelijk zeiden ze! En inderdaad stierven er duizenden mensen aan en er werden verboden ingevoerd zoals samenzijn, avondklok werd ingesteld en sluitingen van alle aktiviteiten van de mensen waar men plezier aan had Oude mensen werden opgesloten in tehuizen en daar stierven veel mensen aan ,,,,corona,,, maar dat was al jaren voorheen ook zo en niemand mocht hen opzoeken…. Hierna moesten ze allen een mondkapje dragen en last but least werd er een coronaspuit of drie toegediend!!!!!!aan alle gezonde mensen die niet ziek waren Maar na die spuiten nam de besmetting hevig toe zodat gevaccineerden/ongevaccineerden zonder coronapas nergens meer naar binnen mochten behalve dan in de supermarkten….. Echter na veel ups en downs besloot de opvolger van de bedenker van coronageboden en verboden alles op te heffen en gaf de vrijheid aan 18 miljoen mensen weer terug omdat corona weer gewoon als griep werd beschouwd zoals altijd het geval was….. Echter de vele miljarden aan deze waanzin gekost had,,,,,had het land bijna tot aan de afgrond gebracht En bijna alle gevaccineerden last hadden van bijwerkingen van de coronaspuit! die ernstiger was dan de coronagriep!!!

 3. Papa, waarom geloofde je al die tijd in infectieziektes terwijl het bewijs overal was te vinden dat die helemaal niet bestaan? Waarom leefde je liever in angst dan in vrijheid en verantwoordelijkheid?

 4. Annie: Zo fijn dat ik 5g en 6g kan gebruiken en snel internet heb en games kan downloaden en spelen..
  Papa: ja, grappig dat je dat zegt. Weet je Annie, 5g en het corona verhaal werden tegelijk uitgerold, maar om de schade van 5g te maskeren werd het corona genoemd.. Maar speel gerust verder om je scherm en laat je vooral niet objectief informeren..

 5. Dan kan het verhaal nog uitgebreid worden met de QR-code en hoe het sociaal krediet systeem het leven van Annie heeft veranderd…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in