Ik ben net zo geschokt als u. Zelfs de New York Times kan de realiteit over de mRNA-vaccins niet eeuwig verbergen. Vorige week publiceerde de Times een artikel met de kop “Moet u nog een Covid-booster nemen?” schrijft Alex Berenson.

De ondertitel van het artikel luidde: “Groot-Brittannië en Canada hebben toestemming gegeven voor een nieuwe ronde van boosterprikken”, wat impliceert dat de Verenigde Staten op de een of andere manier nalatig zijn geweest door dat niet te doen.

En het artikel was geschreven door Apoorva Mandavilli, een van de slechtste Covid-verslaggevers. Ik nam dus aan dat het artikel vol zou staan met de gebruikelijke onzin, vooral omdat de eerste persoon die Mandavilli citeerde Dr. Celine Gounder was, die luidkeels voorstander is van mRNA-prikken.

Nadat Gounder’s man was overleden aan een aorta-aneurysma, haalde ze in januari uit naar mRNA-sceptici (waaronder ik) die zich afvroegen of de injecties in verband konden worden gebracht met zijn dood – hoewel artsen herhaaldelijk gevallen van na-prik-aneurysma’s hebben gemeld.

In haar stuk van januari klaagde Gounder zelfs dat het intrekken van het mandaat voor het Covid-vaccin door het Congres “de militaire paraatheid in gevaar brengt”. (Onzin, natuurlijk. Soldaten en mariniers in de frontlinie zijn jong, fit en gezond, waardoor ze een veel groter risico lopen op mRNA-gerelateerde myocarditis dan Covid zelf).

Ik was dan ook stomverbaasd dat Gounder de meest lauwe aanbeveling deed voor verdere mRNA-doses aan Mandavilli.

De meeste mensen zouden geen boosters moeten krijgen, zelfs niet één keer per jaar, zei ze. Alleen voor “immuungecompromitteerde mensen en mensen in verpleeghuizen” raadde ze regelmatige inentingen aan.

  Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen

De echte boodschap is “verpleeghuizen”.

Door deze te noemen, suggereerde Gounder niet dat iedereen boven de 65 – of zelfs boven de 85 – meer injecties zou moeten krijgen. Verpleeghuizen zijn in feite hospitalen voor de meeste bewoners. Ongeveer een derde van hun bewoners overlijdt elk jaar, zo bleek uit een studie uit 2018; een studie uit 2010 had nog slechtere bevindingen en meldde een gemiddelde overleving van vijf maanden na opname.

Wat Gounder zei was dat alleen de zeer kwetsbare bewoners – die waarschijnlijk weinig risico lopen of baat hebben bij de injecties (of, in werkelijkheid, elke medische interventie) – ze nog regelmatig zouden moeten krijgen.

In oktober daarentegen gaf Gounder een heel ander advies, namelijk om iedereen boven de 50 “zo snel mogelijk” een booster te geven.

(Celine Gounder ziet het licht.)

Gounder’s afwijzing van jaarlijkse boosters is vooral verbazingwekkend omdat zij en andere volksgezondheidsdeskundigen graag jaarlijkse griepprikken promoten, ondanks de bewezen nutteloosheid ervan. De theorie lijkt te zijn dat griepprikken oude mensen het huis uit krijgen, of de winst van Walgreen’s verhogen, of zoiets. In ieder geval kunnen ze waarschijnlijk geen kwaad, ook al doen ze geen goed, dus waarom niet?

Toch past Gounder dezelfde logica niet meer toe op de mRNA’s. Ik denk niet dat jaarlijkse boosters voor iedereen zinvol zijn.

Wat betekent dat ofwel Covid nu nog minder gevaarlijk is dan griep (mogelijk maar onwaarschijnlijk), of dat de injecties nog nuttelozer zijn (wat een negatieve werkzaamheid zou impliceren), of anders… zijn ze eigenlijk gevaarlijker dan geïnactiveerde virusgriepprikken.

  Oostenrijk: veel dubbel gevaccineerden in het ziekenhuis vanwege de "zomergriep"?

En dat zijn ze.

Maar Gounder was niet de enige voorstander van vaccins die in het stuk van de Times werd geciteerd. Mandavilli sprak ook met Dr. Paul Offit. Niemand zal Offit ooit verwarren met Robert F. Kennedy Jr. – hij is directeur van het Vaccine Education Center van het Children’s Hospital of Philadelphia.

In april 2021 had Offit het volgende te zeggen over de mRNA-prikken:

Zeker, niemand zou hebben voorspeld dat deze mRNA-vaccins zo goed zouden werken of zo veilig zouden zijn als ze zijn… Ik denk niet dat je een vaccin had kunnen bedenken dat perfecter lijkt.

Nog geen twee jaar later wees Offit meer doses van die “perfecte” vaccins af.

Voor iedereen. Zelfs voor immuungecompromitteerden.

Maar nog verbazender dan Offits afwijzing waren de woorden die hij gebruikte:

“Gezien het gebrek aan gegevens denk ik niet dat het eerlijk is om tegen mensen te zeggen: ‘Injecteer jezelf met een biologisch middel’,” zei Dr. Paul Offit.

(Geen perfectie meer…)

Vaccinvoorstanders vermijden dit soort taal, om voor de hand liggende redenen.

Jezelf injecteren met een biologisch agens? Ja, ik pas.

Maar het falen van de mRNA’s is nu zo duidelijk dat Offit en zijn collega-vaccinvoorstanders geen andere keuze hebben dan te proberen het af te schermen als ze andere prikken willen redden.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

  "Smoking Gun bewijs" toont aan dat Covid-prikken "ontworpen om te doden" zijn

Lees meer over:

Vorig artikelNederland geeft 100 miljoen euro steun aan Oekraïense boeren en wintervoorbereiding
Volgend artikelRussische troepen bereiden zich voor om het nieuwe Oekraïense vestingswerk ChasivYar te bestormen – ten noordwesten van Bakhmut (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het leed van de gifprikken is reeds geschied.
  Behoeft geen herhaling.
  Onze voedselveiligheid is nu een grotere uitdaging.
  Ook het tegen elkaar opzetten van hele bevolkingsgroepen wordt nog een hele uitdaging.
  Ik probeer het allemaal een beetje te processen, maar het is erg moeizaam.
  Ik leef meer in mijn eigen bubbel, het is anders niet vol te houden.

 2. Het eindeloos pushen van de “vaccins” kan je zien als een ernstige vorm van krankzinnigheid daar inmiddels zeer veel studies een negatieve werkzaamheid laten zien in combinatie met ernstige bijwerkingen.

 3. Ze maken van de gewone vaccins oa de griepprik en kinder vaccins een mRNA prik. Dus hebben ze de covid “vaccins” niet meer nodig.

  • En het gata in de beesten, die dan later als voedsel worden geserveerd.

   In Amerika schijnbaar al lang aan de gang, in Varkens die ze inspuiten met mRNA, nee niet die varkens, maar die we eten als een stukje vlees op het bord.

   ze kunnen nu al die mRNA zo programmeren dat het ook ‘besmettelijk’ kan zijn en dus overdraagbaar, hm, en zelfs planten willen ze (zijn ze al hard mee bezig) ala medicijn maken, nee niet de juiste maar mRNA oid achtig… speciaal voor de veganisten denk ik, die geen vlees eten of Insekten immers ook dieren… dus hup ook in de planten/groente met een ‘goed’ excuus ala voor de gezondheid en bescherming en voor opa en oma en de klein kids en staatsgeheim en weet ik wat voor smoezen, de slapers vinden het vast goed dan.

 4. Dit mRNA experiment is tevens zo’n goed verdienmodel, daar beet iedereen zich in vast. Dolle honden laten niet makkelijk los.

 5. Geen genade voor die vuile vaccinpushers en woke-gekken, geen genade voor de w.e.f.-hoeren die ons in het verderf willen storten. Als dat schorem vergeving wil kunnen we ze beter een nekschot geven dan kunnen ze het bij God vragen, van mij krijgen ze het NOOIT.

 6. We gaan echt moeten opletten.
  Deze groep MASSAMOORDENAARS en hun medeplichtigen in regeringen zullen nooit vanzelf tot inkeer komen
  Ze weten zelf dat er geen weg terug is , ze zullen doorgaan.
  Onze enige hoop zal komen van de sukkels die ook hebben meegedaan en zo heilig GELOOFDEN in de WETENSCHAP dat ze zichzelf en hun kinderen hebben laten kapot spuiten.
  Het is die groep van stervenden en ziek wordenden die we tegen hun moordenaars moeten opzetten !
  Misschien komen velen van hen in vanzelf opstand, helaas bij het intredende besef van wat ze hun kinderen hebben aangedaan (zelfs voor de grootste lafbek zijn de eigen kinderen het hoogste goed)

 7. het kwaad is al geschiet en we moeten er mee leven echt toe geven doen ze het nooit nou maar te hopen dat ze zich zelf ook hebben laten vaccineren dat ook zij de duppe zijn

 8. Als de schapen genoeg te grazen hebben bleren ze niet en gaan gewillig geschoren worden Hebben ze dat niet??? dan gaan ze liggen totdat ze niet geschoren willen worden uit protest dat ze niet genoeg te vreten hebben gekregen en mens die gewillig zich laat leiden door schurken die hen willen opruimen omdat ze te oud en te duur worden en plaats willen maken voor hun nakomelingen omdat ze het leven op aarde niet naar de kloten zien gaan door mensen die hen willen uitroeien

 9. Nog steeds gaat het over een ‘vaccin.’ Maar nu zijn mensen zo ver gekomen dat ze durven toe te geven dat het ‘vacccin’ eigenlijk ‘niet zo goed werkte.’ Hoera. Maar denkt niemand een klein stapje verder? Want het probleem is dat ze zich er nog steeds niet van bewust zijn waar die vuile gifspuit WERKELIJK voor DIENDE! Uiteraard werkt de rotzooi niet als een ‘vaccin’ want het was NOOIT een vaccin! Het was altijd een godsgruwelijk EXPERIMENT om de mens tot GMO te maken! Lees de ingredienten van die troep, en zie wat het aanvalt en wat het veroorzaakt! Waarom is dat zo moeilijk voor iedereen? Het experiment zorgt er voor dat iedereen die meerdere injecties met deze griezelige troep heeft gehad nu een lopende gif-eiwitten fabriek is die zijn eigen hersenen aantast. En dat was precies de bedoeling. Het gaat om het verdoven c.q. beheersen van het bewustzijn van het mensdier. En niet om een ‘vaccin.’ Wanneer worden de ‘geleerden’ onder ons ook eindelijk eens wakker… Of is het zo moeilijk voor te stellen dat iemand zo knettergek kan zijn dat hij het menselijk bewustzijn wil kunnen beheersen, omdat dit de ultieme macht geeft? Je weet toch hoe knettergek die Gates is! Bovendien is het menselijk bewustzijn het laatste stukje dat nog bemachtigd moet worden, voordat de mens een volmaakte slaaf kan worden. Zie het nou toch eens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in