Drie Belgische beroepsrenners van 15 en 17 jaar hebben ernstige hartproblemen gekregen nadat zij waren ingeënt met het vaccin van Pfizer, bericht Report24.news.

Kris Van der Mieren, arts bij de Belgische Fietsersbond, legt uit dat hij in juli een brief had ontvangen van het Belgisch Geneesmiddelenbureau waarin stond dat er binnen veertien dagen hartproblemen konden ontstaan met de vaccins van Pfizer en Moderna. Dit gebeurt vaker na de tweede vaccinatie en bij jonge, atletische mannen. Maar het feit dat dit nu al bij drie mensen is gebeurd, toont aan dat het niet zo zeldzaam is en dat mensen zich nu zorgen beginnen te maken.

Yarno Van Herck (15), kreeg tijdens een wedstrijd in Vorselaar een steek in zijn borstkas die Myocarditis (ontsteking van de hartspier) bleek te zijn.

Joppe Erpels (17), belandde met zijn hartprobleem op de intensive care.

Xander Verhagen (17), werd onwel tijdens de training.

Kris Van der Mieren, arts van de Belgische wielerbond, verklaarde.

“In juli ontving het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) een brief over de risico’s van de twee MRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Daarin staat dat er gevallen zijn van myocarditis en pericarditis – ontsteking van de hartspier en ontsteking van het hartvlies – die kunnen optreden in de 14 dagen na de vaccinatie, en dat het vaker voorkomt na een tweede dosis, en meer bij jonge, sportieve mannen. Maar we weten nu van drie! Het is niet meer zo zeldzaam… dan gaan we ons zorgen maken!” vertelt hij aan HLN.

Dat de Covid 19-vaccins kunnen leiden tot ernstige ziekten, en vooral tot hartproblemen zoals myocarditis en pericarditis, is inmidels wetenschappelijk bewezen (zie ook hier), maar wordt in de mainstream media nog nauwelijks besproken.

  Het 'vaccins zijn het antwoord' narratief wordt aan diggelen geslagen nu meer en meer van de 'volledig gevaccineerden' ziek worden en sterven

De nieuwe gevallen uit België passen naadloos in een hele reeks hartkwalen die professionele atleten uit de meest uiteenlopende disciplines hebben opgelopen doordat zij met het Pfizer-vaccin zijn ingeënt. Sommigen moesten stoppen met wedstrijden, anderen zelfs met hun carrière.

Een korte videoclip van de RTV-verslaggeving.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStephanie Evans: 35-jarige vrouw “had nooit gedacht dat ik het zou zijn” nu na-Pfizer pericarditis haar hele bestaan lamlegt
Volgend artikelMen begint te vermoeden dat het misschien de vaccins zijn die de infectie-explosie veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Ik weet niet meer wat ik nog moet zeggen. Behalve laat je niet prikken. Het is een diabolisch plan. Maar dat was voor mij al duidelijk vanaf het begin. Als ik kinderen zag begon ik spontaan te huilen met de wetenschap welke toekomst zij tegemoet gingen. En dat was begin 2019. Iedereen verklaarde mij voor gek toen ik waarschuwde dat we op wereldschaal vergiftigd zouden worden. En wat waren de jongeren blij dat ze met een prik toch weer konden feesten en dergelijke. Toen zei ik al. Geniet ervan zolang het nog kan. Want in de toekomst wordt alles ook voor de geprikten terug gedraaid. En in dat tijdperk leven we nu. Ik heb echt medelijden met al de mensen die vol vertrouwen zich hebben laten “inenten “. En ik ben ook veel vriendschap verloren omdat ik moest ophouden met mijn complot theorie. Maar het moet toch ondertussen wel duidelijk zijn. Het gaat hier niet om ebola of…een echte dodelijke ziekte. Het is gewoon gemaakt. En met 1 doel. Dat de elite nog zolang mogelijk gebruik kan maken van een wereld die verarmd is aan grondstoffen en het klimaat dat onomkeerbaar veranderd is. Dus willen ze nu over de ruggen van velen nog zo lang mogelijk overleven. Dus wees gewaarschuwd. Als je nog niet geprikt bent begin er dan ook niet aan. En ben je wel geprikt. Laat je geen boosters opdringen. Want het gaat ten koste van je immuniteit. Heel veel sterkte iedereen

  2. En dat tuig uit de hoerenkast van de hel (lees EU)….wil nu het Neurenberg tribunaal afschaffen. Dat ziet zichzelf al hangen.
    Ik gun ze derlui angstjes wel…..dat vonden ze toch zo’n leuk spelletje……?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in