De Vereniging van “Vrienden van de Grondwet” heeft bij het Openbaar Ministerie te Zürich een klacht ingediend tegen de staatsautoriteit Zwitserse Nationale Covid-19 Science Task Force, in de persoon van haar voorzitter, Martin Ackermann.

De tekst van de klacht is een krachtig pleidooi voor de democratie en het behoud van de vrijheid in Zwitserland. Zij beschuldigt de Task Force ervan te hebben ingespeeld op angstgevoelens om autoritaire maatregelen op te leggen. Vrienden van de Grondwet is een vereniging die zich inzet voor een vrij en soeverein Zwitserland in overeenstemming met de federale grondwet.

De aanklacht van de Vrienden van de Grondwet heeft betrekking op de verklaringen die tijdens de COVID 19-crisis zijn afgelegd en die als misleidend en onwaar worden beschouwd en het politieke beleid opzettelijk hebben beïnvloed in de richting van angst en een verscherping van het gezondheidsbeleid. In de klachtenbrief klaagt de auteur de Task Force aan, die ervan wordt beschuldigd: “opzettelijk en met succes het publiek angst aan te jagen door doemscenario’s te presenteren waarvan het vanaf het begin duidelijk was dat ze niet zouden komen”.

Samengevat somt het klaagschrift het volgen op:

  • Herhaaldelijk onjuiste schrikverklaringen en alarmistische prognoses over met name het beddengebruik, het aantal ziekenhuisopnamen.
  • Systematische manipulatie van gegevens “vermoedelijk om de huidige situatie dramatischer te maken” en aldus de toepassing van drastische, ongeschikte beperkende maatregelen aan te moedigen.
  • Het verduisteren van gegevens die het “gewenste verhaal” tegenspraken.
  • Het creëren van nieuwe redenen om beperkende maatregelen te verlengen.
  • De beschuldig van lobbyen om de lockdown in stand te houden.
  's Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2

Vrienden van de Grondwet verklaren ook bezorgd te zijn over “het gebrek aan onafhankelijkheid van de leden van de Task Force ten opzichte van het bedrijfsleven en/of de politiek”.

De conclusie is duidelijk: “Het gedrag van Martin Ackermann verenigt alle elementen van een misdaad van opzettelijke en succesvolle intimidatie van het publiek…”

Manipulatie van cijfers, afgeknotte analyses en verkeerde conclusies. De indieners van de aanklacht maken zware beschuldigingen, maar wat op het spel staat, zeggen zij, is de vrijheid en de democratie in Zwitserland. Het is onaanvaardbaar dat een groep die geacht wordt wetenschappelijk te zijn, zo’n onevenredig grote invloed heeft op de publieke opinie en de politieke besluitvorming. Gedreven door angst hebben politici het economische, culturele, sociale en openbare leven bevroren.

Dit komt neer op een sabotage – bewust of onbewust – van het burgerleven, van de vrijheid die Zwitserland altijd heeft willen behouden.

Rellen in Zwitserland: “We laten ons niet meer opsluiten!”

Vorig artikelZoals vóór Corona: bruisend (nacht)leven in Moskou
Volgend artikelKritiek op H&M’s modellen keuze
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. In spanje, bleek, dat nadat de rechtbank, de regering verplichte van de namen van de “deskundigen” vrij te geven, die gewoonweg niet bestonden.
    Het waren 3 ( omgekochte/gechanteerde ? )politiekers, die achter de schermen voor “deskundigen “speelden, en zo de coronahoax in stand hielden.
    Toen zweeg de rechtbank !!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in