Duizenden buitenlandse huurlingen vechten en sterven nu aan de Oekraïense frontlinies. Volgens de berichten aan de frontlinies hebben honderden buitenlanders deelgenomen aan de Oekraïense offensieve operaties in de regio Charkov. De oorlog in Oekraïne is reeds de oorlog tussen Rusland en de NAVO geworden.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: “Zullen als varkens worden afgeslacht”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Orban: "Ik zie dat links aan de kant van de oorlog staat, omdat zij ons er in willen meeslepen"

5 REACTIES

  1. Met beeldmateriaal van zulke kwaliteit kan ik morgen op een veld bij mijn vrienden (boeren) in Uruguay, mijn echtgenote laten acteren en dan doen alsof “de Chinezen” meevechten in de Oekraine.
    M.n. het geschiet van de nog wel levende vond ik nogal een ondermaatse acteerprestatie.

  2. Al die huurling hebben spijt, denken dat het een zelfde cenario is als Afghanistan, Syrië, Libië, Irak. En natuurlijk omdat ze altijd hebben gedacht dat Rusland arm is en zwaar verouderde wapens heeft! Als je vanaf het begin al een verkeerd beeld hebt van je tegenstanders ben je in het nadeel!

  3. … een lilliputter vol haat met een klassiek scheermes is dodelijker op je slaapkamer dan een getrainde commando die slechts bevelen opvolgt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here