Duizenden buitenlandse huurlingen vechten en sterven nu aan de Oekraïense frontlinies. Volgens de berichten aan de frontlinies hebben honderden buitenlanders deelgenomen aan de Oekraïense offensieve operaties in de regio Charkov. De oorlog in Oekraïne is reeds de oorlog tussen Rusland en de NAVO geworden.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: “Zullen als varkens worden afgeslacht”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Een nachtmerrie voor de luchtverdediging van Odessa: Kettingexplosies, branden en paniek - Russische verzadigingsaanval met Kalibr-golven en Geranzwermen (Video's)
Vorig artikelMedische Crisis Verklaring
Volgend artikelProtesten in Europa beginnen als de Belgische Eerste Minister waarschuwt dat de Europese economie over een “paar weken” “volledig tot stilstand” zal komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Met beeldmateriaal van zulke kwaliteit kan ik morgen op een veld bij mijn vrienden (boeren) in Uruguay, mijn echtgenote laten acteren en dan doen alsof “de Chinezen” meevechten in de Oekraine.
    M.n. het geschiet van de nog wel levende vond ik nogal een ondermaatse acteerprestatie.

  2. Al die huurling hebben spijt, denken dat het een zelfde cenario is als Afghanistan, Syrië, Libië, Irak. En natuurlijk omdat ze altijd hebben gedacht dat Rusland arm is en zwaar verouderde wapens heeft! Als je vanaf het begin al een verkeerd beeld hebt van je tegenstanders ben je in het nadeel!

  3. … een lilliputter vol haat met een klassiek scheermes is dodelijker op je slaapkamer dan een getrainde commando die slechts bevelen opvolgt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in