Artsen uit de hele wereld zijn op zaterdag 10 september 2022 bijeengekomen om een Verklaring van een Internationale Medische Crisis te ondertekenen wegens de ziekten en sterfgevallen die mede te wijten zijn aan de COVID-19 “vaccins”, schrijft James Roguski.

Iatro-genocide: Moord door de dokter, zoals bij het toedienen van COVID-19 injecties, ondanks wetenschappelijk bewijs van ernstige schade en gebrek aan doeltreffendheid. – Rima E. Laibow, MD

ARTSENCONFERENTIE:

VERKLARING:

Wij, de artsen en wetenschappers uit de hele wereld, verklaren dat er een internationale medische crisis is door de ziekten en sterfgevallen die samenhangen met het toedienen van producten die bekend staan als “COVID-19 vaccins”.

Wij zijn momenteel getuige van een oversterfte in de landen waar het merendeel van de bevolking de zogenaamde “COVID-19 vaccins” heeft gekregen. Tot nu toe is deze oversterfte onvoldoende onderzocht of bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen.

Het grote aantal plotselinge sterfgevallen bij voorheen gezonde jongeren die met deze “vaccins” waren ingeënt, is bijzonder verontrustend, evenals het grote aantal miskramen en perinatale sterfgevallen, die niet zijn onderzocht.

Een groot aantal nadelige bijwerkingen, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende handicaps en sterfgevallen in verband met de zogenaamde “COVID-19 vaccins”, is officieel gemeld. Het geregistreerde aantal heeft geen precedent in de wereldvaccinatiegeschiedenis.

Als wij de meldingen op CDC’s VAERS, het Britse Yellow Card System, het Australische Adverse Event Monitoring System, Europa’s EudraVigilance System en de VigiAccess Database van de WHO bestuderen, dan zijn er tot nu toe meer dan 11 miljoen meldingen van bijwerkingen en meer dan 70.000 sterfgevallen die mede te maken hebben met de inenting van de producten die bekend staan als de “COVID-19 vaccins”.

Wij weten dat deze aantallen tussen 1% en 10% van alle werkelijke gebeurtenissen vertegenwoordigen.

Daarom zijn wij van mening dat wij hier te maken hebben met een ernstige internationale medische crisis, die door alle staten, gezondheidsinstellingen en medisch personeel in de hele wereld als kritiek moet worden aanvaard en behandeld.

Daarom moeten de volgende maatregelen met spoed worden genomen:

 1. Een wereldwijde “stop” op de nationale inentingscampagnes met de producten die bekend staan als “COVID-19 vaccins”.
 2. Onderzoek naar alle plotselinge sterfgevallen van mensen die vóór de inenting gezond waren.
 3. Uitvoering van programma’s voor de vroegtijdige opsporing van cardiovasculaire aandoeningen die tot een plotse dood kunnen leiden, met analyses zoals D-dimeer en Troponine, bij al diegenen die ingeënt zijn met de producten die bekend staan als “COVID-19 vaccins”, alsook de vroegtijdige opsporing van ernstige tumoren.
 4. Uitvoering van onderzoeks- en behandelingsprogramma’s voor slachtoffers van bijwerkingen na ontvangst van het zogenaamde “COVID-19-vaccin”.
 5. Het uitvoeren van analyses van de samenstelling van flacons van Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Spoetnik V en elk ander product dat bekend staat als “COVID-19-vaccins”, door onafhankelijke onderzoeksgroepen zonder banden met farmaceutische bedrijven, noch belangenconflicten.
 6. Studies naar de interacties tussen de verschillende bestanddelen van de zogenaamde “COVID-19 vaccins” en hun moleculaire, cellulaire en biologische effecten.
 7. Uitvoering van programma’s voor psychologische hulp en schadevergoeding voor elke persoon die een ziekte of een handicap heeft gekregen ten gevolge van de zogenaamde “COVID-19 vaccins”.
 8. Uitvoering en bevordering van programma’s voor psychologische hulp en schadevergoeding voor de familieleden van elke persoon die gestorven is ten gevolge van het ingeënt zijn met het product dat “COVID-19 vaccin” heet.

Bijgevolg verklaren wij dat wij ons in een internationale medische crisis bevinden die zijn weerga in de geschiedenis van de geneeskunde niet kent, wegens het grote aantal ziekten en sterfgevallen in verband met de “vaccins tegen COVID-19”. Daarom eisen wij dat de regelgevende instanties die toezicht houden op de veiligheid van geneesmiddelen, evenals de gezondheidsinstellingen in alle landen, samen met de internationale instellingen zoals de WHO, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA en NIH, op deze verklaring reageren en handelen in overeenstemming met de acht maatregelen die in dit manifest geëist worden.

Deze verklaring is een gezamenlijk initiatief van verschillende beroepsbeoefenaars die zich voor deze zaak hebben ingezet. Wij roepen alle artsen, wetenschappers en beroepsbeoefenaars op deze verklaring te onderschrijven om druk uit te oefenen op de betrokken entiteiten en een transparanter gezondheidsbeleid te bevorderen.

KLIK HIER OM DE SITE TE BEZOEKEN


Copyright © 2022 vertaling oor Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Rijk der LeugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTOTALE BLACKOUT: Rusland lanceert MASSIEVE barrages raketten – die voor het eerst ENERGIECENTRALES bestoken
Volgend artikelIn video: Buitenlandse huurling gedood aan Oekraïens front
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Het is voor de geprikten al te laat en iedere medische medewerker die zich nu nog steeds bezig houdt met de uitrol is sowieso persoonlijk verantwoordelijk.

 2. Nou, daar komen ze dan ook lekker op tijd mee zeg.
  Lijkt mij toch minimaal deels een geval van bang voor hun eigen hachje en nu gauw proberen aan de gevolgen te ontlopen.

  • @Johan P

   Zoals u wellicht reeds is opgevallen…..het zijn ALLEMAAL dokters uit India OF van Indiase afkomst en naar mijn weten zijn deze al lang bezig met ervoor te zorgen dat deze onnozele onzin, het vermoorden van gezonde mensen met een gifspuit en het verder onvruchtbaar maken van de rest van al het gepeupel……

   Echter, ze hebben er eerst voor moeten zorgen dat in HUN EIGEN LAND de mandaten gestopt werden en dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad want ook daar waren mensen gekocht!

   Dat is daar in India wel gelukt en nu zijn deze HELDEN bezig om de veel ernstiger corrupte klootzakken, welke zich nog steeds medische wetenschappers durven te noemen, hier over de streep te trekken en dat zal nog wel gaan tegenvallen want daar hebben ze nog waarschijnlijk het SCRIPT niet voor kunnen aanpassen…..

   En voor @DoUSeeIt nog de opmerking dat het misschien wel een idee zou kunnen zijn dat WIJ ZE DAAR PERSOONLIJK OP ZULLEN GAAN WIJZEN………toch……..
   Zo heb ik reeds aan het begin van deze moordpartij met voorbedachte rade MIJN huisarts, waarbij ik een telefonisch consult had aangevraagd, op de man af gevraagd waar hij nu helemaal mee bezig was………en of hij niet wist wat er aan de hand was, en of hij niet wist wat er in deze gif cocktail zat….en dit was dus helemaal aan het begin van dit alles……….

   En toen wist ikzelf er het fijne ook nog niet helemaal van………..en geloof me, ik kon aan zijn stem horen dat hij niet lekker in zijn vel zat…………..

   We zijn allemaal hier op een forum bezig om zaken te roepen en zaken TE LATEN DOEN DOOR VOORAL anderen……….

   Zelf eens woorden omzetten in echte daden zou heel misschien, en ik bedoel natuurlijk HEEL MISSCHIEN wel eens voor een echte ommekeer kunnen zorgen……en daar geloof ik echt vast in, echter van achter een toetsenbord gaat dit met grote zekerheid niet lukken.

   Gladiator

 3. Blablabla of niet, morgen weet niemand daar nog iets van. Zelfs vanavond al niet meer
  Morgen weer op tv dat iedereen zich moet laten inspuiten, punt gedaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in