Project Veritas, de grootste waarheidsverteller van onze tijd, neemt Jordon Trishton Walker, Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations mRNA Scientific Planner, op terwijl hij beschrijft hoe Pfizer de regelgevende instanties volledig in zijn greep heeft en hoe Pfizer van plan is virussen te muteren, zodat Pfizer eindeloze winsten kan maken met de verkoop van vaccins, schrijft Paul Craig Roberts.

Deze bekentenis is schandalig. Verwacht niet dat de hoerenmedia hierover zullen berichten. Verwacht niet dat het Congres zijn politieke campagnedonaties van Big Pharma op het spel zet door een onderzoek in te stellen. De misdaden van Big Pharma en zijn federale regelgevende instanties tegen de mensheid zullen onverminderd doorgaan.

U kunt de video van de bekentenis hier bekijken:

Dr. Robert Malone beschrijft de Amerikaanse farmaceutische industrie:

“Verstoken van empathie. Hebzucht is haar doel. Het gezicht gloeit van vreugde, onverschillig voor de diepe menselijke tragedie die het faciliteert, genietend van de schade die wordt toegebracht aan het web van de mensheid en de structuur van een natie. Onwetend van de verschrikking die in zijn woorden besloten ligt in het weefsel van zijn taal. Bezeten door een diep geloof in zijn eigen recht. Een duizelingwekkend narcisme. Het vieren van corruptie. Volledig verstoken van wijsheid, introspectie of zelfbewustzijn van de fundamentele perversie van zijn ziel.

Een hoge afgezant van een immoreel bedrijf, dat volgens de rechtbanken rechten heeft die vroeger alleen voor menselijke burgers golden, en dat chronisch aast en zich voedt met menselijk lijden. Een bedrijf dat enorme boetes voor illegale activiteiten afdoet als gewoon een ongemak, een zakelijke uitgave.

  De Gates Foundation onderzoekt hoe de bevolking ertoe kan worden gebracht "toekomstige" COVID-vaccins te accepteren

Kijk diep in het gezicht van deze ambassadeur uit een andere wereld, luister goed naar deze werelden. Dit is hoe we hier zijn gekomen. Dit is de cultuur die ons deze wereldwijde menselijke tragedie heeft gegeven.

Zie het banale gezicht van onberouwelijk kwaad:

De Amerikaanse farmaceutische industrie.”

Terwijl Amerika’s Big Pharma dienaar en marketingsagent, de US Food and Drug Administration, Covid injecties voor baby’s goedkeurt en helpt op de markt te brengen, waardoor voor het eerst in de geschiedenis hartaanvallen bij baby’s worden veroorzaakt, heeft de Britse regering Covid vaccin boosters voor mensen onder de 50 jaar beëindigd.

De Britse regering kon de aanbeveling van het Joint Committee on Vaccination and Immunization om de boostercampagne voor het grootste deel van de leeftijdsgroep te beëindigen niet verwerpen. De reden – een dekmantel – lijkt te zijn dat niemand met enig verstand nog een booster wil, zodat het programma economisch niet efficiënt is. Maar het programma wordt voortgezet voor “personen met een hoog risico” en “om de nationale gezondheidszorg te beschermen”. UK Government Ending COVID-19 Vaccine Boosters for Healthy People Under 50

Uit een recente Amerikaanse opiniepeiling blijkt dat 48% van de respondenten denkt dat de oversterftegevallen en plotselinge sterfgevallen wordt verklaard door het Covid-vaccin. 35% denkt van niet, en 28% kent iemand die na vaccinatie is overleden.

Steve Kirsch, die als geen ander de waarheid over het “vaccin” heeft nagestreefd, heeft geconcludeerd dat “de sterftecijfers aantonen dat de COVID-vaccins wereldwijd de levensduur verkorten.” The death records show the COVID vaccines are shortening lifespan worldwide

  De verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset

Dus beste lezers, de Amerikaanse farmaceutische industrie, Amerikaanse politici zoals Joe Biden en uw eigen politici, tweederangs corrupte medische bureaucraten zoals Tony Fauci, de hoerenmedia, de bedrijfsgeneeskunde, uw corrupte werkgevers, uw scholen en universiteiten, en luchtvaartmaatschappijen, en militairen, en ziekenhuizen, hebben u gedwongen zich te laten inspuiten met een dodelijke stof. Het aantal oversterftegevallen na de “vaccinatiecampagne” is ongekend hoog. De vruchtbaarheid stort in. En er is geen bewijs van enig voordeel van het “vaccin”.

“Geen bewijs van enig voordeel van Vax”. Covid vaccin “maakt het probleem erger”. 

Hier getuigt Dr. Fleming onder ede dat Covid een biowapen is, gecreëerd door de Amerikaanse regering.

Gaat u er iets aan doen?

Of blijft u op uw duim zitten zuigen terwijl u voor altijd in het volgende bedrog trapt, en het bedrog daarna?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Wellicht is Duitsland in oorlog met Rusland. Veel geluk, misschien loopt het deze keer beter af dan de Tweede Wereldoorlog” – Kroatische president
Volgend artikelDe volgende fase in de westerse escalatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. deze past prima in het rijtje: “geef de wiskeyfles even aan” oosterhuis.
  maar de kudde loopt blind achter hun herdertjes aan.
  of lemmingen. dat is misschien een betere vergelijking.

  je moet ook even de reactie van de man zien als hij geconfronteerd word met zijn uitspraken. veelzeggend.

  • Ja maar ik wil er wel het volgende bij zeggen Oosterhout is geen mens dit zijn de criminelen van de vorige en deze eeuw maar voor wie moet dat tuig bang zijn , voor Rutte dat is juist samen met Kaag de aanvoerder van dat crimineel netwerk en geloof mij zij hebben nu al meer moorden gepleegd dan Hitler en deze schurk is maar kleingeld vergeleken met dat tuig wat zich het kabinet noemt en ik blijf mij verbazen dat die nog lang niet achter slot en grendel zitten, wat is er allemaal mis met het rechtssysteem dat zijn volgens mij de Mengelen van deze eeuw.

 2. Beerputten te over……en op de vraag wat ik doe hier aan?

  Dit dus…….omdat demonstreren geen zin meer heeft.

  Omdat iedere actie als het geteut van wappies in de marge is weggezet.

  Omdat de hoerenkast van de politiek een hoerenkast van de tv heeft gemaakt.

  Beerputten te over ….en nogmaals het hele zootje hieronder…….en als ik het hier allemaal moet neerzetten ben jij over een half uur nog niet klaar met dit bericht……
  Dusssssss

  1 De grondwetswijziging die discriminatie van sexuele geaardheid verbied ….zodat die staats-pedofielen van o.a. Drol666 en Justitie zijn afgeschermd.

  2. De moordpartijen op de wereldbevolking middels die vaccins

  3. De vervuiling van de atmosfeer met die vieze giftige chemtrails

  4. Het stelen van verkiezingen.

  5. Het inlijven van de pers en de het tv nieuws om te voorkomen dat de dictators bekritiseerd kunnen worden.

  6. Het verzieken en kapot bezuinigen van de echte gezondheidszorg, en daar Pfizer en consorten alle ruimte voor geven

  7. Hoogverraad, door het land uit handen te geven aan dat corrupte EU- tuig .

  8. Het financieren van Bio-labs in een van de meest corrupte landen van Europa.

  9. Het mede- financiëren van een opzet naar de derde wereldoorlog door het steunen van een van de meest corrupte landen ter wereld…….. Amerika.

  10. Het instemmen met het toevoegen van een langzame giftige stroom kankerverwekkende hoeveelheid E.nrs aan het voedsel.

  11. Het instemmen in het geheim met al het bovenstaande , en dat bewust als een niet aflatende terreur gebruiken tegen de bevolking.

  12. Het tegenhouden van milieuvriendelijke Vrije Energie, in samenwerking met die corrupte Rothschild-maatschappijen iedereen afhankelijk maken van fossiele brandstoffen……..en dan roepen dat de wereldbevolking verantwoordelijk is voor de vervuiling

  13. Het zijn van een absolute hypocriete hufter, die het niet erg vindt om middels van gemartelde kinderen afgetapte adenochroom , op een fijne manier oud te worden. Het letterlijk zijn van een gore vampier dus ……en dan het gore lef willen hebben om iets bestuurlijke te willen verzieken.

  OPZETTEN DIE TRIBUNALEN EN DAT AFSCHUWELIJKE SCHORUM VAN DEZE AARDBOL AFSCHIETEN.

  OPSCHIETEN DAARMEE VOOR HET TE LAAT IS

   • Wat eten wij vandaag het programma zal helemaal worden aan gepast en zal vervolgens gaan heten welke insect eet jij het liefs en op dit moment is de huis kever en de wandluis in de lift maar de sprinkhaan maar ook grote sprongen voor uit hij staan nu al op plek vier de maden zijn populariteit aan het inleveren .
    Dat wetende is Bill gates in zijn fabriek de Oekraïense doden soldaten op aan het kopen want de larven daarvan , de maden zijn nu nog smakelijker blijk uit onderzoek bij Oosterhout straks ook te verkrijgen in injectie vorm Hugo zeg nu al dat wordt weer4 dansen.

  • Jou eerste mening die inmiddels ook al bewezen is zou genoeg moeten zijn om ze levenslang op te sluiten maar dat doen rechters niet die teel liever hun zwijggeld dat ze krijgen van het WEF, kijk maar naar die jongen wat gaat demonstreren voor zijn recht en helemaal niets bedreigend doet moet dan zes maanden achter slot en grendel en er is niemand in den Haag die daar naar kraait smerige landverraders zijn het wij zullen uiteindelijk moeten gaan vechten om onze vrijheid en democratie terug te krijgen, maar nee de schaapjes lopen achter Rutte al een stel verdwaalde schapen het is op de giftspuit met drugs was gevuld kijk maar eens naar die angstige ogen van hun.

 3. In de hoop dat er iets van bij de juiste mensen terechtkomt, zie ik dit als een vorm van actie voeren.
  Zolang de bevolking doorslaapt zie ik geen andere manier.
  Mijn kinderen zijn volledig ongevaccineerd. Hebben geen ADHD, of andere aan autisme verwante verstoringen. Krijgen geen kanker. Hebben een kerngezond immuunsysteem….. een goed werkend stel hersens…..en de veerkracht van de jeugd. Ik heb zelf dktp meegekregen……en verder niets. Mijn partner ook niet.
  Soms kun je tot je omgeving doordringen…..en dan doe ik dat ook. De rol van de redder heb ik afgeworpen. Heb genoeg geïnvesteerd in de bodemloze put van het op angst drijvende ego. Volkomen zinloos .
  Doe het zelf maar dus. Mijn kennis zal ik desgewenst blijven delen.

  Soms voel ik mij een met God
  maar vogels zingen in de bomen
  en de hel schrijd lachend voort

  Succes voor iedereen hier met het hart op de juiste plaats.

  • Inhetmeer… Dit schrijven is delen EN een vorm van actie voeren..
   Het doet me b.v. goed dat meer mensen zien hoe gedegenereerd Nederland is geworden.

   Wat dit land betreft…Onderschat niet de kracht ontkenning.
   En hoe beperkt veel mensen (willen) zijn. Moed vereist inspanning en training.

   De hoofdredacties van 95 Nederlandse kranten, radiostations, tv zenders en tijdschriften werden
   in 1999 gelijkgeschakeld/in 1 overleg. (zie het Genootschap van Hoofdredacteuren).

   De mind control in Nederland werd al opgeschroefd na WO2.
   Onder meer via de zogenaamde Marshall Wederopbouw Hulp. Eind jaren veertig?

   De VS eisten in ruil voor leningen en ‘expertise’ invloed op de financiën, politiek, militair gebied, economie en cultuur (en invloed op elk ander Europees land dat deze ‘Hulp’ ontving)
   Voort wat, hoort wat. No free lunch in Yankee land.

   Met cultuur bedoelde men kennelijk: jullie beproefde, traditionele cultuur breken we af en onze rommel spullen komen daarvoor in de plaats. Veel aardolie producten.
   Wij ..Amerikanen..zijn onverantwoordelijke cynische pubers en hebben geen ervaring met het opbouwen van een stabiel land. Nooit gehad ook.
   Onze VS is een racistische apartheidsstaat en een verslaafde wegwerp maatschappij waar niets veel waarde heeft. En dat idee gaan wij exporteren:

   Nederland was verplicht zich open te stellen voor: de gênante rommel producten zoals een hoop wegwerp spullen, bal pens, nylon overhemden en kousen, allerhande weg werp plastics (en Tupperware), mierzoete koolzuurhoudende dranken, Donald Duck, de eindeloze reeks geweld en oorlogsfilms en drakerige rolprentjes over rijke nitwits, kankerverwekkende sigaretten, de Playboy verkoop (gelukkig weer gestopt: een geheime dienst project…met als front Opper Creep Hefner), wanstaltige kleding. t shirts, plastic of kunststof schoenen (wegwerp/ niet te repareren). Wegwerp auto’s…wegwerp huizen, wegwerp relaties.. kinderlijke musicals (op west Side Story na). Wegwerp seks, wegwerp huwelijken.
   Maar wel…veel seks en drugs en alcohol. En veel eenzame bastaard kinderen.
   Drie banen tegelijk om rond te komen. En veel oorlogen voeren. Binnenlands en buitenlands.
   Tragisch en gevaarlijk.
   (En dan hebben we het nog niet gehad over de Amerikaanse Moderne Kunst of de VS moraal)..

   Los hiervan: veel Nederlanders kregen verplicht vaccinaties als kind en later…vanwege reizen.
   Wat doet/deed dat met de hersenen? En met de andere organen.
   Plus alle stress, toevoegingen in het voedsel, uitgeputte landbouwgronden, luchtvervuiling, de onomkeerbare hersenafbraak door alcohol en drugs en door extreem medicijn gebruik.

   Veel Nederlanders hebben een verminderde intuïtie.
   Mensen hebben amper contact met hun innerlijk weten, met hun diepe levensdromen.
   (ikzelf lijdt daar nu ook aan)
   Het innerlijk kompas, het aangeboren GPS systeem met de belangrijke antennes zijn kennelijk kapot, verroest of onder een dikke laag vuil.
   Tragisch.

   Meer…Je vecht nu tegen de bierkaai omdat dit een van rijkste landen ter wereld is. Nog wel.
   Na de olielanden (7 of 8 ) komen Zweden, Denemarken en Nederland op de 9e plaats.
   Relatief rijke mensen leven in de illusie dat alles te koop is. En vanzelf komt. En dat alles zo blijft.

   Het is als met hardcore gebruikende verslaafden: handen af beleid. Dit soort mensen is onbereikbaar.
   Ze zijn emotioneel dronken. High. Weg van de wereld. Ook narcistisch.
   Verliefd op kleine ikje.
   Ego maniakken denken ook nog dat ze slim zijn en het allemaal beter weten.
   Trots op hun onnozelheid. Als kleine kinderen.

   Blijf schrijven ….maar bewaar toch je gemoedsrust.
   Dit zijn heftige tijden.
   Volgens de Indiase Veda’s Kale Yuga: de IJzeren Tijd.
   Tijdperk van adoratie van techniek EN van diep moreel verval.
   Ken je beperkingen. Je hebt een gezin. Je kinderen zijn gezond. Goed gedaan.

   Het Universum rekent uiteindelijk af (en hoe dat zal gaan weet…. denk ik ..niemand)

   • Onze voorouders hadden het schorum op een zinkende boot moeten zetten en niet afvoeren naar een nieuw werelddeel.
    Dit is karma of voor de gelovigen de 7e generatie.

    We krijgen onze shit nu 1000 voudig terug met dat plastic zelfingenomen volk.

  • Een van de herders heeft alweer zijn groep verlaten, Ha Ha ja Jan Gert Seegers zou hij nu aan het bidden zou hij vandaag weer met zijn dikke bijbel en lange lul op de voorste rij gezeten hebben bij de godsdienst een afvallige stinkzwijn noemen wij hem thuis maar dat geld voor dat heel geloofd dat zijn van uit huis zo op gevoed als zwijnen deze mensen hebben hun kruit verschoten en zijn niet meer welkom in ons land, verdwijnt nu het nog kan want wij het volk gaan straks voor god spelen en dan is het gedaan kleine kinderen te verkrachten en op te offeren.

  • Minder hardleers of nu zonder consequenties?
   Zodra de kroeg of de vakantie weer op het spel staat. . .

   En ik vind dat de imbicielen het programma waar ze voor hebben gekozen, op onze centen, af moeten maken. Doorspuiten met de gasten die ons leven verwoesten (het is nog niet over!!!)

 4. Pfizer turbokanker?

  ‘Rozengeur & Wodka Lime-actrice Ghislaine Pierie (53) overleden’
  ‘In mei voelde Pierie zich niet goed en werd er kanker geconstateerd. Al snel werd duidelijk dat de situatie uitzichtloos was. De actrice is in het bijzijn van haar twee broers en haar man Patrick Neumann overleden. De uitvaart vindt plaats in besloten kring.’
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/rozengeur-wodka-lime-actrice-ghislaine-pierie-53-overleden/ar-AA16PIDH?ocid=msedgntp&cvid=93577c870df04b36895448f939bfbe7b

 5. “Hier getuigt Dr. Fleming onder ede dat Covid een biowapen is, gecreëerd door de Amerikaanse regering.”

  Laat maar… het virus bestaat niet. Het biowapen is de injectie, wellicht ook de “test”

 6. Zie het (nog) niet in mijn omgeving,
  Wel meer kwalen, verdienmodel 🥼
  rondvraag gedaan, zelfde conclusie.
  Cijfers komen bij CDC / MSM bureau’s vandaan, niet te checken privacybeleid
  ‘ psychologische oorlogvoering ‘ t.n.o.

 7. Mensen die zich hebben laten injecteren met deze troep zijn niet meer te redden. Ze weten dat het slecht met ze af gaat lopen en blijven het heilige ‘Vaccin Evangelie’ verkondigen. Ik heb het al lang opgegeven om op deze mensen in te praten. Wil je graag dood, ga dan maar lekker dood. Ik slaap er geen nacht minder om! Dat zouden meer mensen moeten doen.

 8. Dank je.

  Mijn complimenten naar jou …..je weet waar het over gaat. Je kent je bronnen.

  Waar ik mee worstel is de zieke hoeveelheid aan info.
  Als ik hier aan bronvermelding zou doen…….compleet het verhaal hier dumpen……het zou een doodsaai en doodziek verhaal zijn

  Dat is nog het meest triestmakend.. dat we als mens in feite niet toereikend zijn om de vuiligheid van deze deep state te bevatten.
  Moet je jezelf nu schamen voor het feit dat je niet tot dit niveau wilt zinken?

 9. Politieke onschendbaarheid opheffen als er een misdrijf wordt gepleegd.
  Of het algeheel afschaffen van politieke onschendbaarheid, dan denken ze wel eerst na voordat ze iets uitvreten. Weg met het rapaille!

 10. Dank je Chandra .
  Geen idee of dit je nog bereikt, maar aangezien je een van die weinigen onder ons bent met een bepaalde mate van zorgvuldigheid in huis…..fijn om te mogen ervaren dat er nog zoiets als intelligentie bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in