Begin volgend jaar worden er camera’s geïnstalleerd in het centrum van de stad Bergen op Zoom om het verkeer uit het centrum te weren. Deze kentekencamera’s zullen in verschillende straten geïnstalleerd worden, schrijft Uncutnews.

Iedereen die niets te zoeken heeft in deze straten zal met een waarschuwing worden weggestuurd, schrijven de media. Bewoners zijn niet geïnformeerd. Het rijverbod zal gelden tussen 12.00 en 05.00 uur. De gemeente begint met een waarschuwingsperiode, waarna automobilisten een bekeuring riskeren.

De gemeente is al zeker vier jaar bezig met het ontwikkelen van een nieuw verkeersbeleid voor de binnenstad van Bergen op Zoom. Het plan wordt binnenkort gepresenteerd, waarna bewoners zes weken de tijd hebben om bezwaar te maken.

Steeds meer steden gebruiken cameratoezicht in combinatie met boetes om het verkeer terug te dringen. Dit is in lijn met de 15-minutensteden of “smart cities” die overal worden ingevoerd.

In Utrecht wordt de 15-minutenstad genoemd in beleidsdocumenten en D66 wil van Tilburg een 15-minutenstad maken. Ook de provincie Zuid-Holland steunt de 15-minutenstad, zoals te zien is in het onlangs gepresenteerde nieuwe coalitieakkoord.

In het coalitieakkoord staat: “Wij staan achter het principe van de 15-minutenstad en onderzoeken hoe we dit kunnen verankeren in ons ruimtelijk en mobiliteitsbeleid.”

De BBB heeft het akkoord ook ondertekend. Volgens de partij gaat de 15-minutenstad “over bereikbaarheid” en is het “geen complot”.

Europarlementariër Christine Anderson (AfD) had eerder gewaarschuwd dat de 15-minutensteden ontworpen waren om mensen op te sluiten. “De volgende stap zal zijn dat je in een bepaald gebied moet blijven en dat je dat gebied maar twee of drie keer per jaar mag verlaten,” vertelde ze aan The Epoch Times.

  Het World Economic Forum (WEF) voorspelt dat een nieuwe 'Ziekte X' miljarden mensen zal uitroeien tegen het jaar 2030

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluitenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel Douglas Macgregor vertelt Tucker dat de Amerikaanse aanpak van de oorlog in Oekraïne ons “op de rand van een catastrofe heeft gebracht”
Volgend artikelUitgelekte documenten geven aan dat Zelensky op het punt staat vervangen te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

  • Ordo ab Chao! Fietsen op de trottoirs geen bel en geen hand meer uitsteken. Zeg er maar niets van tegen de door de Chinese maffia georganiseerde vreten-bezorgers. De politie is geen haar beter en al zo diep gezonken dat zij zich voor zijn eigen verrotting niet schaamt. Wat de immigratie, door de nest bevuilende regering betreft: Als je de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen.

 1. Camera’s zijn net zo snel uitgeschakeld als ze opgehangen zijn 😉 Ik heb trouwens nooit begrepen waarom mensen in een stad willen wonen, nu al helemaal niet meer.

  • Helaas de enige plek waar je een betaalbare woning kan vinden of krijgt toegewezen. Als u tips heeft voor buiten de stad of een betaalbaar perceel wil verkopen hoor ik het graag.

   • Ik denk dat de huizen in de stad duurder zijn dan op het platteland, maar ik begrijp wel dat het tegenwoordig bijna onmogelijk is om nog iets te vinden. Misschien helemaal in het oosten van het land? Daar is nog ruimte en misschien land te koop. Ik woon zelf in een klein dorpje onder Rotterdam en zou graag uit de Randstad willen, of misschien wel uit Nederland, dus ik ben ook op zoek 😉

    • Drenthe en hoger natuurlijk, nog genoeg redelijk betaalbare vrijstaande huizen te koop incl redelijk stukje grond, maar velen willen daar niet wonen want? ja wat want? het is daar redelijk rustig en ow ver van je familie, in NL en ver? zit meestal tussen de oren.

     Moet wel zeggen dat de laatste 8 ofzo maanden ik minder aanbod krijg van dat soort huizen in de beperkte straal waar ik keek, maar dat zal komen omdat de laatste vacciNazi’s alweer even geleden zijn gezet, immers na die vacciNazi’s kwamen er ineens vele vele woningen vrij van oudere mensen aan hun inboedel en oud behang e.d. in niet gebruikte slaapkamers e.d. te zien, maar koopjes waren het, zeg 250k voor vrijstaand incl garage op zeg 1.000m2 grond, en voor zeg 350k had je iets waar je zo in kon en vrij uitzicht enz. Dus zet nu vast je zoekertje op de huizensite metw at je zoekt en wacht tot een maand of 2 na de nwe ronde vacciNazi’s en die wat tot nu overleefden, komen dan aan de beurt (oudjes meeste) = huizen vrij, echt waar, triest maar waar, je zal het zien, feiten van de afgelopen 3 jaar.

   • De krimp regios:

    Noord oost groningen (Hier werd dorp afgebroken – op journaal geweest)
    oost drente
    Mijn streek oosten van zuidlimburg (Ook veel leegstand in oude mijnwerkers buurten)
    Zeeland – vergrijzing en leegstand, de kazerne die niet kwam
    Zeeuws vlaanderen

    Alles is enorm duur, en erg klein in de grote stad
    In de krimp gebieden waarschijnlijk veel achterstallig onderhoud
    Maar dat geeft niet als de huur laag is en je handig bent.

 2. Gaat het openbaar vervoer dan ook snachts rijden als ik bv naar een verjaardag ga van mensen die in de stad wonen. En word het parkeren dan gratis voor bewoners, die niet weg mogen met de auto (2x per jaar staat er). Wat word dit ingewikkeld.

  Misschien beter eerst de oude problemen oplossen voordat er nieuwe gezocht worden.

 3. In mijn wijk (Nieuw-Sloten) staan ook overal camera’s die kentekens scannen. Er zou geklaagd zijn over sluipverkeer over de villaweg Sloterweg. De camera’s staan aan het begin van de Laan Van Vlaanderen (noordzijde) en ook bijvoorbeeld in de buurt van Sloterweg / Anderlechtlaan. Deze camera’s kunnen straks ook heel eenvoudig voor andere doeleinden gebruikt worden. Onze privacy is in elk geval in geding ook al zegt men de gegevens alleen voor het daarvoor bestemde doel te gebruiken… een foutje of datalek zal snel ontstaan.

  • Niks geen foutjes denk ik. Doen precies wat ze moeten doen, registreren vn hoe je je beweegt van hot naar her. Maak me nu sterk dat het sluipverkeer zelf door de gemeente is opgezet, veroorzaakt of via e MSM onder de aandacht is gebracht.

   • klopt, ze brengen het als ‘veel sluipverkeer’ of als ja tegen crimineel geld, alsof een crimineel zich laat stoppen om aan iets te komen lol, nee tis puur tegen ‘ons’ het volk wat ze doen, ze brengen het als ‘voor’ ons… thats how they play that game, for their sustainable future, not ours.

 4. Mijn tip in het onklaar maken van camera’s zou zijn: koop een paintball geweer en schiet die camera’s waar je niet bij kunt eenvoudig onder de verf 😉

 5. Leuk verhaal op de zaak hadden ze een lasrobot deze werd geleid door een camera die de software volgde 1 lasser kreeg opdracht en een cursus van de fabrikant van het ding, lang verhaal kort de lasser kreeg er genoeg van en spoot de cameralens met blanke lak de robot kon natuurlijk niet ‘zien’ en laste alles naast de lasverbinding de ene na de andere onderhoudsmonteur en het euvel niet kunnen vinden, de lasrobot werd uiteindelijk verkocht.

 6. WEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluiten.

  nee kan niet althans als we willen als burger dan kan je eruit links of rechtsom.
  dan de beuk erin en kijken wie het het langst volhoudt.

  opsluiten kan alleen in een gevangenis en een cel van 2 bij 3 meter en nog komen ze er soms uit.
  wordt de massa eenmaal wakker is er geen houden meer aan.

  dus laat ze maar komen.

  • Ik denk ook die pakketdiensten die zo’n apparaat hebben waarmee ze hopen dat je digitaal voor ontvangst tekent.
   Dat ding drukken ze niet voor mijn smoel.

   En verder, die rij camera’s achterop de spyphones van de deugbeesten, wat leggen die wel niet continu vast?????
   (vroeger deed ke bescherming voor de lenzen van een foticamera, nu continu die klenzen recht op je gericht…..

  • of de afstand camera’s parkeer camera’s voor auto’s, sommige geven goede beelden af, als ze auto’s (sommige) nu al op afstand kunnen controleren en in het systeem kunnen, dan zijn die camera’s extra ogen voor de SStaat of het SSysteem.

  • Ja winkelen word moeilijk gemaakt
   Waarde winkelpanden en ander onroerend goed gaat omlaag
   Hypotheek houders onder water, panden afstoten
   Grote stroppen voor banken en pensioenfondsen en dergelijke

 7. Ik las net op Teletekst dat ‘Vera Bergkamp’ opstapt als voorzitter van de Tweede Kamer…..
  Weer een rat die het hopelijk zinkende schip verlaat. Who’s next??

  • Ze hebben allemaal hun WEF taak voltooid en worden allemaal vervangen door een nieuwe WEF lichting, dus ik ben bang dat alleen maar erger gaat worden in de toekomst

   • Dat, of zoals ome KlauSS al eerder zei (zoek maar op) ze hebben geen landelijke politiek partijen oid meer nodig, want alles komt dan vanuit een centrale besturing, de top van? of AI maar dat laatste niet zo snel, immers als het echte AI is, kan het zich met de juiste inputs van het massale volk, tegen de corrupte ‘elite’ keren, elite is gelukkig al een vies woord elite=vies.

 8. China’s Apocalypse? After the Floods, Bridges Collapsed; Earthquakes, Tornadoes & Locusts Followed.

  ´Floods, Earthquakes, Tornadoes, Locust Plagues, and Ground Eruptions All Hit China Simultaneously. Based on ancient Chinese beliefs, these frequent natural disasters and anomalies suggest the end of the Communist regime is near. Despite these warnings, there’s no sign of remorse from the leaders.´

  https://www.youtube.com/watch?v=qpjB-IXOGJk

  • Er gebeurt idd veel op wereldschaal alles in korte tijd, veel weer manipulatie en andere zaken, meeste lijkt bewust gecreëerd helaas en ze lijken nu bijna alle duivelse zaken los te gooien om het publiek te verwarren en angst te creëren, ik wordt er alleen maar woest van op dat criminele soort. No Mercy for those inhumane sort.

 9. Die 15-minuten steden is bangmakerij.
  Ik woon in Heemstede, maar werk in Leiden. Van huis naar werkplek is een flink stuk langer reizen dan 15 minuten. En net zoals ik, zijn er honderdduizenden die elke dag moeten forenzen.

 10. Goed en goedkoop of zelfs gratis OV zou een uitkomst zijn in Nederstadland. En er is zat geld om dat te doen, ophouden met geld storten op rekening Oekrie666. Waar komt al dat geld plotseling vandaan? In de meeste grote steden kun je voor een euro een halve dag in een tram of bus zitten. Wat bedoelt men precies met 15 min steden? Weer zo’n idioot idee van die WEF debielen.

 11. Ze zijn kennelijk ergens bang voor, een andere verklaring heb ik niet.

  Deze onaangekondigde en niet noodzakelijke, geld- en energie verslindende idioterie moet stoppen!
  Wij betalen wegenbelasting en er is geen enkel recht dat ons kan verbieden ons te verplaatsen over normale wegen die open zijn of behoren te zijn voor verkeer.
  Verklaar dan de oorlog aan de burger, dan weten wij allemaal hoe het zit!

  • sommige verklaren al de ‘oorlog’ aan de burgers, de wappies specifiek’ en dus hebben wij het recht ons te verdedigen tegen dat inhumane soort.

   ook zegt Rutte, het is onze oorlog en ja, het SSysteem waar Rutte onderdeel van is is idd hun oorlog.

   wij het volk willen dat helemaal niet en al helemaal niet met die Nazi’s van de Verenigde Nazi’s VN en dus zijn ze in oorlog met ons, wij het volk en dus ook daar mogen wij ons verdedigen tegen deze inhumane soort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in