Het 15-minutenstad concept, het geesteskind van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, wordt een realiteit in de Verenigde Staten met de stad Cleveland, Ohio die het plan onderschrijft en belooft de visie van Klaus Schwab uit te voeren, schrijft Newspunch.

De term verwijst naar een gemeenschap waar inwoners alledaagse benodigdheden – zoals werk, school en winkels – kunnen bereiken door te lopen, te fietsen of het openbaar vervoer te nemen in 15 minuten of minder. Volgens de globalisten die het concept promoten, zijn 15-minutensteden noodzakelijk om de klimaatverandering te bestrijden en de volksgezondheid te ondersteunen.

Critici van het concept van de 15-minutenstad zeggen dat de elite openluchtgevangenissen aan het bouwen is, waarin de bewoners zowel figuurlijk als letterlijk worden ingemetseld. En zoals we zo meteen zullen zien, is er genoeg bewijs, waaronder een bekentenis van een stadsambtenaar, dat “gedwongen lockdown in de toekomst” voorop staat in de 15-minutenstad agenda van de elite.

De democratische burgemeester Justin Bibb zegt dat hij vastbesloten is van Cleveland, Ohio, de eerste 15-minutenstad in Noord-Amerika te maken. Hij introduceerde het concept aan de plaatselijke bevolking en de media tijdens zijn State of the City-toespraak in april vorig jaar.

“We werken eraan om de eerste stad in Noord-Amerika te worden die een 15-minutenplanning implementeert, waarbij mensen – niet ontwikkelaars, maar mensen – centraal staan in de stedelijke revitalisering, omdat je, ongeacht waar je woont, toegang hebt tot een goede supermarkt, levendige parken en een baan die je kunt bereiken”, zei Bibb in zijn toespraak.

Inwoners van East Palestine, Ohio, op anderhalf uur afstand van Cleveland, hebben gemeld dat zij worden aangemoedigd om naar Cleveland te verhuizen.

Waarom proberen de elites iedereen naar deze zone te drijven?

We weten dat de globalistische elite de Agenda 21 van de VN heeft onderschreven, die oproept tot het creëren van “wilde gebieden” en de concentratie van de bevolking in aangewezen gebieden. En we weten dat Klaus Schwab het concept van de 15-minutenstad promoot.

Toen andere steden over de hele wereld voorstellen voor 15-minutensteden introduceerden, kregen ze te maken met een stormloop van protesten, waarbij de bewoners vreesden dat de elites van plan waren hen in te sluiten en de voorwaarden te scheppen voor gedwongen opsluiting.

  De wetenschap bevestigt: Transpersonen die van vrouw naar man testosteron injecties ondergaan, ervaren meer woede en agressie

Dat is heel logisch als je kijkt naar het verhaal van Oxford, Engeland, dat ook bezig is te voldoen aan het dictaat van het WEF en een 15-minutenstad wil worden. Wat is de elite eigenlijk van plan met deze nieuwe stadsontwerpen?

Een stadsambtenaar in Oxford, Engeland, liet de kat uit de zak vallen toen hij verklaarde dat “klimaat lockdowns” er zijn en zullen blijven “of mensen het nu leuk vinden of niet”, aangezien Oxford aankondigde dat inwoners toestemming moeten vragen aan de overheid om zich door de stad te mogen verplaatsen.

Inwoners van Oxfordshire hebben nu een speciale vergunning nodig om van de ene “zone” van de stad naar de andere te gaan. Maar zelfs inwoners die een vergunning krijgen, mogen slechts “maximaal 100 dagen per jaar” van de ene naar de andere zone reizen.

De Oxfordshire County Council heeft gisteren plannen goedgekeurd om inwoners in lockdown te plaatsen in een van de zes zones om “de planeet te redden” van de opwarming van de aarde. De laatste stap in de “15-minutenstad”-agenda is het plaatsen van elektronische poorten op belangrijke wegen in en uit de stad, waardoor de bewoners worden beperkt tot hun eigen buurt.

Volgens de nieuwe regeling hebben bewoners die hun zone willen verlaten, toestemming nodig van de Raad, die bepaalt wie de vrijheid waard is en wie niet. Volgens de nieuwe regeling mogen inwoners maximaal 100 dagen per jaar hun zone verlaten, maar om dat te krijgen moet elke inwoner zijn autogegevens registreren bij de raad, die vervolgens zijn bewegingen volgt via slimme camera’s in de stad.

Gaan de inwoners van Oxfordshire dit echt pikken?

Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat de agenda voor klimaatverandering een gigantische zwendel is voor de Nieuwe Wereldorde in een onlangs opgedoken video waarin hij opschept dat de term “schone energie” de “gedachten van de mensen heeft verpest.”

Als we het concept van klimaatlockdowns accepteren, trappen we in de zwendel.

  Insecten eten terwijl wij in het donker bevriezen

Ik had nooit gedacht dat klimaatlockdown daadwerkelijk zou worden ingevoerd in de vrije wereld, maar hier zijn we dan.

Natuurlijk zijn er een paar mensen die luidkeels bezwaar maken tegen dit nieuwe plan, maar Duncan Enright, het kabinetslid voor reis- en ontwikkelingsstrategie van de Oxfordshire County Council, belooft dat “het controversiële plan doorgaat, of de mensen het nu leuk vinden of niet”.

De mondiale elites doen niet meer alsof ze in democratie geloven.

Dit is geen verrassing, gezien de aard van de retoriek van het World Economic Forum de laatste tijd. Zij beschouwen zichzelf nu als goden met “goddelijke macht” over “schepping en vernietiging”. Wat God betreft, die is dood. En Jezus is “nepnieuws”.

De agenda van het WEF is puur vergif en de werkelijke gevolgen spelen zich voor onze ogen af. In Nederland is de regering bezig met het gedwongen sluiten van 3.000 boerderijen om aan de eisen van Klaus Schwab te voldoen en “de stikstofvervuiling te verminderen”

Boeren zijn gewaarschuwd dat ze het bod van de overheid op hun boerderij moeten accepteren, of ze nu willen verkopen of niet.

“Er komt geen beter bod,” zei Christianne van der Wal, minister van Stikstof, tegen het Nederlandse parlement.

Dit zijn gangstertactieken. En ja, de door het WEF geïnfiltreerde Nederlandse regering heeft nu een “stikstofminister”.

We vechten tegen een ongekende wereldwijde voedselcrisis, en de Nederlandse regering heeft besloten dat dit het moment is om duizenden boerderijen onder dwang te sluiten? Dit is letterlijk suïcidaal.

Over zelfmoord gesproken: Canada heeft een manier gevonden om mensen überhaupt geen koolstof meer te laten uitstoten zodra hun nut voorbij is. Hulp bij zelfdoding is vrij populair geworden onder liberale Canadezen, en het aantal mensen dat voor die optie kiest blijft elk jaar toenemen. Volgens een verslag van Daily Mail:

Vorig jaar maakten meer dan 10.000 mensen in Canada – verbazingwekkend genoeg is dat meer dan drie procent van alle sterfgevallen daar – een einde aan hun leven via euthanasie, een stijging van een derde ten opzichte van het jaar daarvoor. En het zal waarschijnlijk blijven stijgen: volgend jaar zal Canada mensen toestaan om uitsluitend om psychische redenen te sterven.”

Als u zich depressief voelt, heeft het Canada van Klaus Schwab daar een oplossing voor.

  Insecten als avondeten? Als we deze strijd verliezen, heb je geen keus

En als u lichamelijk gehandicapt bent, heeft Canada daar ook een oplossing voor.

Vorige week nog dook een verbijsterend verhaal op over hoe Christine Gauthier, een Canadese legerveteraan en Paralympiër, na vijf jaar woedende strijd om een traplift voor haar huis, een buitengewoon alternatief kreeg aangeboden.

Een Canadese ambtenaar vertelde haar in 2019 dat als haar leven zo moeilijk was en ze zo ‘wanhopig’ was, de regering haar zou helpen om zelfmoord te plegen. ‘Ik heb een brief waarin staat dat als u zo wanhopig bent, mevrouw, wij u MAiD kunnen aanbieden, medische hulp bij het sterven,’ getuigde de verlamde ex-korporaal van het leger aan Canadese parlementsleden.

“Medische hulp bij het sterven” klinkt zo klinisch, maar uiteindelijk is het de grootste lockdown van allemaal.

Want als je eenmaal stopt met ademen, kun je geen “klimaatzonden” meer begaan. Het WEF infiltreert in regeringen overal in de westerse wereld en het autoritarisme groeit in een tempo dat absoluut adembenemend is.

Als ze nu al boerderijen onder dwang kunnen sluiten en 15-minutensteden kunnen bouwen die reizen sterk beperken, wat voor tirannie zullen we dan in de toekomst zien?

Helaas begrijpen de meeste mensen in het algemeen nog steeds niet wat er gebeurt. Hier bij The People’s Voice zijn wij vastbesloten hen te helpen wakker te worden voordat het te laat is. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben uw hulp nodig om het woord te verspreiden. Abonneer u op het kanaal als u dat nog niet hebt gedaan en voel u vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals gemeenschap.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe illusie van een virus
Volgend artikelEen verhaal van twee doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

38 REACTIES

  • Had juist gereageerd dat Poetin en zijn WEF niet deugen en zijn dagen geteld zijn.
   Dit werkelijk de woorden van Poetin zelf en niet van mij en niet weten waarom de waarheid niet geweten zijn.
   Als veiligheid heb i-k mijn juridische het volgende verkregen en geen enkel advocaat Rechter zal mij en u ooit aanklagen is op hart gedrukt en een Soeverein persoon.
   Dit is onze vrije meningsuiting.

 1. Mensen vinden dit fijn, een klein stadje, alles bij de hand binnen luttele minuten fietsen of lopen.

  De ‘global warming’ is ook bullshit. Het wordt allemaal gebruikt om de dwazen op een dwaalspoort te zetten. Wat heel goed lukt. Dat zagen we al met de gifspuit.

  Lees hier waar het om gaat:
  zonderreden.substack.com
  En doe je eigen onderzoek.

 2. Er is wel een vorm van democratie, maar dan binnen een groep olichargen. Zodra hun plannen zijn bereikt, zullen de olichargen onderling gaan strijden; wie is de ultieme olicharch, of ze vallen uiteen in een groep ‘warlords’ die ieder hun eigen gebied besturen.
  We gaan terug naar de middeleeuwse horigheid met een technologisch sausje erover. De zogenaamde ‘wetenschappers’ beheren de nieuwe kerk/religie. De olichargen zijn de nieuwe adel. Wij de burgers zijn lijfeigenen.
  Niets nieuws onder de zon, geschiedenis herhaalt zich.

  Rond 400 na Christus, was het Christendom grotendeels ingevoerd, toen 200 jaar later werd de nieuwe christen religie herzien door de opkomst van de Islam, hetzelfde zal gebeuren met de nieuwe klimaat-mrna-religie.
  Binnen een groep fanatici bestaat ook onenigheid die voor splitsing zorgt.

  Ongetwijfeld zullen de soja eters zich afsplitsen van de insecten eters. Tevens worden we overspoeld met ratten en muizen, want huisdieren/katten worden verboden.

 3. Prachtig idee die 15 min. steden om het klimaat te redden. Een ideale manier, net voor de verkiezingen, om het links beleid te promoten.
  Maar wie gaat daar wonen?
  Natuurlijk enkel alle ‘groen’ aanhangers, alle klimaatactivisten en alle woke aanhangers in alle kleuren van de regenboog. Bij mekaar is dit voldoende om een paar grote steden te vullen met allemaal ‘gelijkgezinden’ (zowel volk als politiek) dus ruzie zal niet veel voorkomen in zo een stad, en politie op straat is niet nodig want er zijn camera’s op ieder straathoek die alle gegevens van het individu registreren, dus veiliger kunnen ze zich niet voelen en wat het voornaamste is: zij geven het goede voorbeeld naar de ‘buitenwereld’ hoe het klimaat gered kan worden.
  Wappies moeten hun plan maar zien te trekken in de “vuile” buitengebieden.
  Ik denk dat ik mijn plan best wel kan trekken en vermoedelijk beter dan nu als al die klimaatgekken uit mijn buurt verdwenen zijn.

 4. Gaat niet werken.
  Mensen willen op vakantie liefst paar keer per jaar en ook wekenden weg en dagjes weg. Booking sites hebben weer veel winst nu na de corona. Mensen nemen zelf prik in de orona tijd om op vakantie te kunnen. Dus heb veel vertrouwen in de schappen dat ze dat niet accepteren haha (is wel om de verkeerde rede maar achh..)

 5. ik mis (op al het echte nieuws) de verhalen en visies wat er in de verdere toekomst gaat gebeuren.
  Het is ze toch gelukt om 80% van de populatie te injecteren. Die zullen uiteindelijk allemaal vroegtijdig kapot gaan.
  Het kan niet anders dan dat we heel veel weeskinderen gaan krijgen waarvan de opvangers meest ook zullen overlijden.
  Wat gaat er met de rest van de bevolking gebeuren?
  Het WEF verteld veel maar niet heel duidelijk wat hun visie is over de verdere toekomst van de mensen. Het GMO verhaal weet ik wel maar verder melden ze niet zoveel.
  Weten hun meer of kijken ze ook maar hoe het gaat lopen en gokken ze ook maar wat of hebben ze een duidelijke voorsprong door meer kennis?

 6. Die 15 minuten steden zijn niets anders dan geconcentreerde digitale gevangenissen. Waar dwangarbeid zoals in oorlogen iedereen te werk worden gesteld. Al je rechten als mens je afgenomen zal worden. Het is niets anders dan experimenten zijn van de parasieten, om zo maximaal te kunnen profiteren op hun medemens. Het zijn mensenboerderijen waar de gewone bevolking maximaal uitgemolken in kunnen worden. En als vee behandeld kunnen worden door de parasieten die zich zelf meer zien als de goddelijke macht over deze geconcentreerde digitale mensenboerderijen. Met de geïnjecteerde een persoonlijke MAC adres om het vee te labelen en te controleren/manipuleren.

  Het meest geraffineerde ervan is dat de parasieten de bevolkingen het eerlijk voorleggen in de vorm van een onderliggende UCC (Universele Commercial Contract) Zo zijn alle vergunningen een UCC, alle bekeuringen een UCC, alle belastingen een UCC, alle stembrieven een UCC. Zodra jij als mens deze accepteert, accepteer jij vrijwillig hun bindend contract. Dat doorzien helaas maar heel weinig mensen en daar ligt nu net het probleem. Want vele gaan er van uit dat het al een bedwongen feit is, dat het gaat gebeuren. Daar zullen vele vrijwillig aan mee werken, omdat zij nog steeds in hun hypnose staat zijn van dat de overheid het beste met hun voor hebben. Daarvoor heeft decennia propaganda dat het allemaal voor het behoud van klimaat is te doen, is bij de massa ingebakken dat het daarom een goed idee zou zijn. Dat ze eigenlijk keihard voorgelogen zijn, komen ze pas achter als het te laat is. Het is net zo als je iemand ergens voor waarschuwt, vele slaan jouw waarschuwing in de lucht van onzin belachelijk enz… enz….

  We hebben het bijna allemaal al ervaren, van diegene die hun naaste waarschuwde voor het gevaar van die experimentele vaccins. En hoeveel mensen hebben nu spijt, dat zij niet hebben geluisterd naar diegene die hen ervoor waarschuwde?

  • Probeer maar eens je parkeerboete niet te betalen door je te beroepen op dat UCC. De politie zal je letterlijk tot in de hel achtervolgen.

   • @ Vince maart 5, 2023 at 13:27,
    Als jij een verkeersboete thuis gestuurd krijgt, moet jij die brief nooit open maken. Maar binnen 3 dagen ongeopend retour sturen met de tekst “handelsvoorstel afgewezen”
    Dan ga jij niet akkoord met hun handelsvoorstel. Zou jij die brief open gemaakt hebben, dan heb jij de zegel verbroken en heb jij hun handelsvoorstel geaccepteerd of als jij de brief niet binnen 3 dagen retour stuurt, ga jij akkoord met hun handelsvoorstel. Zodra jij bezwaar zou maken, geef jij te kennen dat jij hen erkent als ze autoriteit over jouw hebben. Dus beroepen is geen goede keus.

  • @ hein maart 5, 2023 at 13:33,
   Misschien besef jij het niet, maar je bent al een slaaf nu. Als jij een paspoort of ID hebt verwijst deze naar een natuurlijk persoon. Deze entiteit moet een fictief bedrijf voorstellen die onder de coöperatie Staat der Nederlanden valt. Wat het zeerecht hanteert. Zodra jij je identificeert met je ID, geef jij te kennen dat jij een slaaf/horige bent van de overheid. Terwijl jij als levende mens sinds jij aangegeven bent door je ouders bij het gemeentehuis waar jij geboren bent. Toen al dood verklaard bent, door de overheid en na je 7de jaar dood en verloren op zee verklaard bent omdat er geen lijk was. Dus met andere woorden, je als levende mens besta jij niet voor de overheid. Jij bent voor de overheid de natuurlijke persoon met je slaven nummer, wat we BSN noemen. Dit wordt door de overheden bewust gedaan, omdat zij dan alle zeggenschap over jouw hebben i.p.v. dat jij een soeverein bent als een levend mens. Want alleen de natuurlijke personen zijn onderhevig van de bedrijfsvoorschriften, wat we wetten noemen. Als jouw rechten als een natuurlijk persoon zijn niets anders dan betaalde privileges.

 7. Ik denk dat wij, de burgers, Klaus Schwab in een kelder in Lockdown gaan opsluiten !
  Hij krijgt daar enkel insecten te eten.
  Zijn privéjet schenken we aan een goed doel.

 8. Oh jawel. Er zijn mensen zat die alleen in de vakantie hun vierkante meter verlaten…….en vroeger al helemaal niet.
  Ik ben nog van de tijd van geen auto’s in het dorp…..en Truus van de Kakelwurft ( bestaat nog steeds), moest naar de anderen kant van het braassemermeer= 3km.

  Ze zat in die schuit om zich heen te kijken en sprak de legendarische woorden ” God, wat is die wereld toch groot. Het houdt maar niet op “.

  Grijns. Maar toen was er ook nog geen tv. Alleen radio. Klaas Verdord had zo’n ding gekocht en durfde daar niet aan te komen.
  ” Hoe is die radio Klaas “?
  ” Nou…..ik heb der vannacht maar een zak overheen gegooid, wan dat ding bleef maar speule “!

  Tis hard gegaan allemaal. Steeds sneller. Nu is het op hol. Dat vliegt vanzelf uit de bocht

  • Koeien voelen wel zeker dat ze naar de slachtbank gaan. Van ezeltjes die vast zitten weet ik nhet niet, maar ze zien er ongelukkig uit. Met het gevoel van dieren zit het beter dan bij heel veel mensen.

 9. Mss verdient het ingesukkelde lamgeslagen, zich te beroerd voelende zich te verdiepen in de wereld 15 minuten verder weg, schaapvolk het wel.
  Mss past het ze wel. Hoeven helemaal niet meer na te denken.

  • Waar ga je heen als ik vragen mag? Waar is het volgens jou nog leefbaar?
   Je weet dat de tijd dringt, in, ik dacht mei, EU invoering van het digitale paspoort, nodig voor (vlieg)reizen.

 10. Ik als gehandicapte, als zorgbehoevende, kost geld.
  Ik ben gehandicapt, doordat er te laat zuurstof werd toegediend en wie daarvan de schuld heeft, interesseert me niet.
  Ik ben gehandicapt en kost geld, maar door mensen zoals mijn hebben heeft wat mensen een boterham, een goede boterham op hun bord.
  En dat zijn nou geen mensen die een product hebben ontwikkeld.
  In de gehandicapte wereld hoorde ik vaak “als ik niet gehandicapt was,….”!
  Hetzelfde heb ik vaak moeten horen van eikels in witte jassen, ja,… maar,….. als…!
  De gehandicapten, de zorgbehoevende krijgen de schuld van vele crisissen.
  Crisissen die gecreëerd door zelf overschattende eikels, eikels als de vele in witte jassen.
  Ik houd er rekening mee dat de Cojona iets als een T4-programma is.
  Velen zullen niet de dodelijke injectie’s kunnen weigeren!
  En wanneer dit feit niet meer te ontkennen is, zal een meerderheid de schouders er over ophalen.
  “Wir haben es nicht gewusst” zal weer de mening zijn van velen!

  15 minutensteden, het is te bizar om te denken dat er mensen zijn die er zulke ideeën op na houden.
  Maar dat er zulke idioten rond lopen, dat heeft iedereen de laatste 3 jaar kunnen merken.
  Overigens zijn die idioten gevolgd door andere idioten.
  Na het toneelgezelschap Rutte I, heb ik geen voorstelling meer gezien.
  Ik heb altijd moeite gehad om te geloven dat hij voldoende publiek trok, maar zonder publiek had hij niet kunnen komen tot 4 voorstellingen.
  Wanneer ze volledig waren genegeerd, waren ze al lang uitgespeeld geweest!
  Rutte, die zich nu denkt te kunnen veroorloven dat hij zich in een programma als Vandaag InSide te dwingen.
  De Snor volg ik jaren niet meer, maar ben toch benieuwd of de ruggengraat volledig flexibel is geworden, of niet!
  Een president die zichzelf in een media-programma dwingt, gebeurd nooit in een democratie!
  Een president die zichzelf belangrijker vindt dan de democratie, is niet van een democratie!!!

  In 15 minutensteden past natuurlijk een “instant” president.
  Een president als een kermis attractie.
  Een kostbare attractie en dan niet alleen in geld uitgedrukt!

  Wat moet(en) het voor partij(en) zijn, als het zo’n figuur accepteert als leider?

 11. Can Kundalini Awakenings Save Our Planet From Destruction? (Law of One)
  https://youtu.be/Qp_IM4MMvlg zit de hele aarde in een hele negatieve energy momenteel.

  https://dna-awakening.org/how-to-control-your-thoughts-and-transform-your-life/

  We Are In KALI YUGA: The Age of Chaos & Destruction or the Gateway to Enlightenment? w/ Shunyamurti Shunyamurti from the Sat Yoga Institute discuss the concept of Kali Yuga, or the Dark Age, the mass awakening, polarization & God consciousness. https://youtu.be/iYNmynL7BQU

  Scrap their agenda’s 21 and 2030 Hey, I’ve been sharing your posts constantly on Fakebook and on other platforms, I don’t know how many of my ‘friends ‘ watch them. Your humorous directness resonates with me, you’re our voice… thank you! 👏👏👏 https://youtu.be/H-xOx8Eageg

  The Secret of Life
  For the next 3 years, and set the tone for a powerful dissolution of old structures that no longer serve us. 💚 https://youtu.be/81N706ogK3Y

  Laat de kosmos zich in het algemeen niet lijden wat mensen en werkt gewoon zijn rondjes af zoals het al eeuwen doet. Zijn controllers alleen maar manipulatoren die een ander niets gunnen dat macht en controle houden maar was de oude energy van de vorige cyclus en is karma inlossen de enige oplossing. Echter hebben deze lui daar een broertje dood aan en hun eigen Karma in te zien, it means material action, that which is instigated by egoistic desire. It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another.

  Weather forecast = With the intense geomagnetic and solar energetic changes that have recently occurred, the transit of the moon into the Earth’s magnetotail on March 7th +/- 3 days will introduce even more chaos into Earth’s energetic systems, having the potential to trigger large energetic events like earthquakes or volcanic eruptions. https://youtu.be/y6ipdGIpaag

 12. Hoe is het dan anders dan nu? Mensen gaan massaal 1x per jaar op vakantie – bouwvak en andere in twee etappes. Dan hebben ze de krokusvakantie, en de herfstvakantie, en de paasvakantie, en de kerstvakantie, en wat nog meer? En ze gaan een paar weken ‘naar de zon’. En dan kruipen ze weer lekker terug in de bekendheid van hun kleine wereldje en kroegje en winkeltjes en de 9 to 5 routine. Drie kids in de baboe bak en alles binnen 15 min van de voordeur. De 15 min city is een verdienmodel gebaseerd op dit gedrag. Bijv, nu al zie je mensen witheet worden als er geparkeerd wordt in hun straatje, en zetten ze hun auto’s in de weg om ‘vreemden’ te blokkeren voor parkeren. Dat gebeurt niet meer in de 15 min city; alles wordt geregeld voor de 15-min mens met al zijn natjes en droogjes. Totale zekerheid, geen vijanden meer, geen criminaliteit, geen ziektes, en de ons-kent-ons cultuur, overal camera’s etc. Mooi toch?

  • @Immortal, Met waarschijnlijk een chip in het hoofd zodat je met andere kan communiceren in de buurt. Gewoon iedere avond even inloggen en bv de gehele straat met vrouwelijk schoon even laten ontladen(voor 15 minuten) Kan gewoon.

 13. Ik ben geen voorstander vanwege de onvermijdelijke commercie en controle (een dodelijk compromis) die eraan hangt. Maar hoe dichter de bevolking van dit land wordt, hoe gevaarlijker de verdere plannen.
  Hier denken de kiezers niet over na met de massa-immigratie (uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië) en de soort integratie die dan moet volgen.
  De belachelijke ov-chipkaart die werd ontwikkeld, begon in Amsterdam met een idee om aan de rand van de stad de auto achter te laten en met een simpele kaart vlug het stadsgewoel in te kunnen.
  Zodra de industrie de pasjes moet organiseren beginnen de problemen van mondialisering.
  Amsterdam Zuidoost zou zelfvoorzienend kunnen worden om van die lui af te zijn.
  Veel groter dan Amsterdam wordt mobiliteit een probleem.

  • Ik heb van mensen in deze sfeer gehoord, het begint leuk met de bomen in de straat ofzo en voor je het weet ben je betrokken in een internationale zwendel en word jij die ermee begon genaaid.
   Het is meer iets voor de Amerikanen en steden met 5 tot 30 miljoen inwoners, niet zozeer voor Nederland. Maar de ambitie van politici is hier inmiddels mondiaal vanwege de organisatie en rendabiliteit, management, dus ze willen dan weer voorop lopen. En als onze steden te klein zijn voor hun ambitie moeten ze volgestopt worden met Afrikanen en Arabieren. Zo zijn ze absoluut.
   Het onderwerp past in de sector manipulatie van politieke structuren waar sommige partijen zo dol op zijn.

 14. Er zouden ook een soort townships uit kunnen ontstaan. Want hoe hard ze ook proberen te integreren, vluchten veel mensen; daarom is ook de EU zo populair voor Hollanders die het kunnen betalen om te emigreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in