Foto: freepik / BillionPhotos

Velen van u hebben hierom gevraagd als een manier om met vrienden of familie te praten, en nu er weer een (nieuwe!) prikpush aankomt, is het tijd daarvoor, schrijft Alex Berenson.

Een lezer schreef gisteren:

Ik heb een vraag, of misschien een verzoek. Hebt u een beknopt opstel geschreven, of zou u dat kunnen schrijven, over waarom Amerikanen voorzichtig zouden moeten zijn met het laten vaccineren en/of stimuleren vandaag de dag?

Onze dochter is een 21-jarige studente verpleegkunde die gevaccineerd moest worden om aan de verpleegstersopleiding te kunnen beginnen en later een booster moest krijgen om verder te kunnen studeren.

We maken ons zorgen dat wanneer ze afstudeert en deze zomer een baan krijgt, het ziekenhuis nog een booster zal eisen (plus mogelijk nog meer boosters in de toekomst). Ze heeft niet veel aandacht besteed aan het debat over vaccins en als ik probeer uit te leggen waarom een jong gezond persoon voorzichtig (terughoudend….of misschien wel fel gekant) zou moeten zijn met meer boosters, lukt het me niet om de zaak kort en bondig uiteen te zetten en bewijzen te noemen.

Maar ik heb u dat op de radio horen doen.

Dus ik vraag me af of u iets op papier hebt staan waarin u de kern van de zaak uiteenzet…

Ik heb nog niets geschreven. Maar dat zou ik wel moeten doen.

Velen van u hebben sinds 2021 om iets dergelijks gevraagd, meestal niet zozeer voor uzelf als wel voor familieleden of vrienden, of soms om te presenteren op openbare hoorzittingen rond de Covid-prikken. Het staat allemaal in een of andere vorm op de Stack, maar soms vergeet ik dat niet iedereen tijd heeft om elk woord van Unreported Truths met de ongelooflijk grote aandacht te lezen die het natuurlijk verdient. (Het nieuws van gisteren verpakt de vis van morgen, zoals wijze verslaggevers vroeger zeiden).

Dus zonder verder oponthoud volgen hier 10 cruciale feiten over de mRNA’s – de Covid-prikken van Pfizer en Moderna, de enige prikken die in de Verenigde Staten in omloop zijn. De lijst is in wezen chronologisch, van concept via trial tot wijdverspreid gebruik.

  Stollingsinjecties waarschuwing: Zo ziet een bloedprop eruit als vloeibaar bloed verandert in een gelatineachtige massa in je lichaam

Ik dacht erover om voor elk van deze punten ondersteunend bewijs en volledige uitleg te geven, maar de stapel zou 5000 woorden worden. Ik zal een langere beschrijving geven voor het eerste punt, om u een idee te geven van hoe een volledig verslag eruit zou kunnen zien.

(10 dingen die ik van je haat)

1: mRNA’s zijn geen vaccins in de traditionele zin van het woord. Ze werken op een heel andere manier.

2: Vóór 2020 was mRNA-biotechnologie – in het beste geval – nog enkele jaren verwijderd van gebruik buiten klinische proeven. De wetenschappers die eraan werkten, worstelden met de risico’s van herhaalde dosering.

3: De twee grote klinische onderzoeken in 2020 van Pfizer en Moderna die leidden tot de goedkeuring van de mRNA’s toonden NIET aan dat ze het aantal sterfgevallen door Covid, of door andere oorzaken, verminderden.

4: Het is niet bewezen dat mRNA’s beter werken of veiliger zijn dan – of zelfs even veilig zijn als – traditionele vaccins. Ze werden niet en zijn nooit head-to-head getest tegen traditionele vaccins.

5: De klinische proeven toonden aan dat de mRNA’s meer en ernstigere bijwerkingen veroorzaakten dan de meeste traditionele vaccins, vooral griepprikken. Ervaringen in de echte wereld bevestigden de bevindingen van de proeven.

6: De grote klinische onderzoeken werden begin 2021 daadwerkelijk gestopt, waardoor we geen placebo-gecontroleerde langetermijnveiligheidsgegevens over de mRNA’s hebben.

7: We hebben ook geen gecontroleerde langetermijngegevens over hun effectiviteit. Dit hiaat doet er echter minder toe, omdat iedereen het er nu over eens is dat ze – in het beste geval – in 2021 een paar maanden lang tegen Covid-infectie of -overdracht hebben gewerkt.

8: Het bewijs dat gezondheidsautoriteiten aandragen voor hun beweringen dat de injecties werken tegen ernstige ziekte en dood – zelfs nadat ze falen tegen infectie – komt van “observationele” studies. Deze zijn hopeloos onbetrouwbaar. De reden hiervoor is dat mensen over het algemeen niet gevaccineerd worden als ze op of vlak voor hun sterfbed liggen – en terminaal zieke mensen lopen natuurlijk een zeer hoog risico om door alle oorzaken, inclusief Covid, te overlijden.

  Amerikaanse Privéschool eist dat leerlingen die COVID-vaccin nemen 30 dagen in quarantaine moeten

In wezen kunnen de mensen die gevaccineerd worden niet vergeleken worden met degenen die dat niet doen. Gezondheidsautoriteiten zijn zich terdege bewust van dit probleem, maar ze negeren het, omdat ze dan kunnen beweren dat de vaccins werken.

9: De mRNA’s lijken geen of een negatieve effectiviteit te hebben tegen Omicron-infectie. Negatieve effectiviteit betekent dat ze in feite het risico op infectie kunnen verhogen. Sommige onderzoeken tonen aan dat het infectierisico met elke extra dosis toeneemt.

10: Uit gegevens van veel landen die mRNA’s gebruikten, blijkt dat de boostercampagnes begin 2022 en eind 2022/begin 2023 samenvielen met een toename van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken. Deze correlatie is vooral opvallend in de tweede campagne, omdat deze niet kan worden toegeschreven aan Covid.

DETAILS VOOR 1: De mRNA’s werken heel anders dan oudere vaccins.

Tot voor kort waren de meeste vaccins ofwel “verzwakt levende” of “geïnactiveerde” virussen. In beide gevallen bevatten ze virusdeeltjes die zo behandeld waren dat ze zich slechts zwak of helemaal niet konden vermenigvuldigen. Ze bevatten ook een “hulpstof”, een niet-verwant materiaal dat het immuunsysteem aanspoorde om het verzwakte virus te herkennen en een reactie op te wekken.

Zowel conceptueel als praktisch is dit type vaccinatie eenvoudig.

Het concept is eenvoudig uit te leggen: introduceer een zwakkere versie van een virus bij het immuunsysteem, zodat het zijn verdediging kan opbouwen, voor een voorsprong wanneer het echte virus – of dat nu polio, pokken of iets anders is – arriveert.

Bovendien kunnen wetenschappers nu in de praktijk vrij gemakkelijk hele virussen isoleren, kweken, zuiveren en doden.

  Waarschuwing: Veel mensen zullen sterven door deze COVID-injecties, veel gezonde kinderen ZULLEN sterven door deze injecties

Vaccinatie bestaat dus al eeuwen in de een of andere vorm. Veel geïnactiveerde of verzwakte virusvaccins zijn al generaties lang beschikbaar.

Maar de mRNA’s lijken in niets op oudere vaccins, behalve in de zin dat ze proberen een immuunrespons op te bouwen voordat de ziekte zich voordoet. Ze kapen de machinerie van uw cellen om ze specifieke eiwitten te laten produceren die deel uitmaken van een virus.

In die zin werken ze zoals een echt virus. Maar ze maken niet het hele virus, alleen een stukje dat wetenschappers hebben uitgekozen in de hoop de immuunrespons te maximaliseren.

De mRNA’s zijn niet alleen conceptueel complex, ze hebben ook praktische problemen.

Het immuunsysteem vernietigt vreemd mRNA zodra het het lichaam binnenkomt. Daarom hoeven mRNA’s niet met een hulpstof te worden toegediend. Alleen al hun aanwezigheid maakt het immuunsysteem woedend.

Om dit probleem te omzeilen, beschermen wetenschappers het mRNA met een omhulsel (zoals een echt virus zijn eigen RNA beschermt) dat een lipide nanodeeltje wordt genoemd. Ze modificeren het mRNA ook door het chemisch te veranderen, zodat het minder snel het immuunsysteem zal uitlokken voordat het een cel bereikt. In feite zou een nauwkeurigere beschrijving van de mRNA-schoten “modRNA’s” zijn.

Maar wetenschappers weten niet wat de langetermijneffecten kunnen zijn van het injecteren van mensen met ofwel lipide nanodeeltjes of gemodificeerde mRNA-strengen. Vóór 2020 waren de mRNA’s alleen in kleine klinische onderzoeken aan mensen toegediend en waren er geen veiligheidsgegevens op lange termijn over beschikbaar.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe eerste COVID-doden in Australië waren allemaal VOLLEDIG GEVACCINEERD, zo blijkt uit gegevens van de Australische staat
Volgend artikelIn Japan zijn er twee keer zoveel sterfgevallen bij 20-jarigen na een “Covid-injectie” dan met Covid zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Je kan beter op de markt gaan staan met een megafoon.
   Dan bereik je de mensen en maak je discussies los.
   De meeste, waaronder ook ik, lezen geen folders.
   Als ik iets wil weten, dan zoek ik het wel op.

   Hoeveel heb jij om kunnen praten om geen gif prik te nemen vanwege de schadelijke bijwerkingen?
   Ik helemaal niemand want de overheid wist het beter.

  • Wat ik al eerder schreef, die teks is veel te lang. Twee pagina’s is ook te lang. Wie leest het? Ik las het niet eens. Bert stelt voor dat je met een megafoon gaat staan. Doe dat eens en kijk wat er gebeurt. Zonde van het papier.

   • Ik heb ook een JA – NEE sticker op de brievenbus geplakt.
    Alleen kranten en geadresseerde post.
    Dus folders, die sommige dan toch proberen, gaan direct de vuilnisbak in.
    Het is zonde van het papier en de moeite.

    Als mensen moeite moeten doen om 2 A4tjes te lezen dan weet je al dat niemand het zal lezen.
    Al zou het een half velletje zijn dan lezen ze het niet eens.

 1. En in elk onderzoek, van wie dan ook, gaan ze er nog steeds van uit dat je ook aan covid kan overlijden en daadwerkelijk bestaat.
  En daarmee gaan ze mee in alle overheids praatjes.
  Dacht dat het nou wel bekend was dat ze de griep een nieuwe naam hadden gegeven.
  Covid is verzonnen.
  En voor verzonnen ziektes bestaan ook geen vaccins.

 2. Beste Reaguurders, bekijk deze video die Gijp plaatste nog eens.

  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

  Neem er de tijd voor, want die vent praat op 1000 km per uur. Niet normaal. Maar de dingen die hij zegt, die zie je nu gebeuren. Het gaat over neurowapens, die de hersenen aanvallen. Dit is een onderdeel van de 4e Industriële Revolutie – de beheersing van de hersenen (en het menselijk bewustzijn), in het kort. Hij zegt bijvoorbeeld dat ze je ‘patienten dossier’ kunnen veranderen, om je andere ziektes en aandoeningen op te plakken, zodat je andere medicijnen krijgt die je ‘anders’ maken. (waarom denk je dat dit ‘electronische’ patienten dossier gemaakt werd destijds?) Hij heeft het over de “hostile other” – wie is dat? Ben jij dat toevallig? Hij heeft het over bugs drugs en toxins, wat je nu in je arm laat spuiten. En hij heeft het over nog veel meer, ook de ‘direct energy weapons,’ dmv de 5G bijvoorbeeld. En over hoe je de economie kan beheersen met deze neurowapens. Je kan haast elke zin wel pauzeren om de details daarin op te schrijven van wat die man vertelt. Het is een hufter van jewelste, een ras psychopaat, een irritante borstklopper, maar wat hij je te vertellen heeft, dat is PRECIES WAT ER VANDAAG GEBEURT!!!! En dit houdt echt niet op!

  Met dank aan Gijp voor het plaatsen van deze cruciale video – die zegt eigenlijk alles door de mond van die enge griezel Giordano. Al het geneuzel en gezwets de hele tijd over virusje dit en dat, en gevallen engelen en antisemitisme en weet ik wat nog meer doet er niet toe. De hele smerige plandemie is een militaire operatie die wereldwijd gebruikt wordt tegen de mensheid, die zgn “hostile other” en die door Bully Gates gekaapt is samen met Pfizer om geld en macht te verwerven aan bugs, drugs en toxines, en de direct energy weapons. Zo krijg je controle over de hele bevolking en de wereld economie en word je God op Aarde.

  Ga maar kijken, doe het nou maar. Ook al is het vrselijk om aan te horen hoe die vent staat te tetteren. Je leert er heel veel van.

  • p.s. waar het op neer komt, in het kort, is dat Giordano over een hele hoop waanzin ideeen staat te tetteren. Dit zijn voornamelijk allemaal mogelijkheden voor de jongens in de militaire macht om mee te hobbyen, maar (nog) niet alles is uitgerold. Vergeet niet dat alles wat de mens kan bedenken, ook uitgerold kan worden. En een klein deeltje van al die waanzin is echter al uitgerold: Bully Gates en Pfizer zijn er mee aan de haal gegaan voor het opgraaien van geld en macht – de bugs, drugs en toxins die in je vax zitten. De S antigenen die de mRNA aanmaakt in jouw eiwitten fabriekje, raken de ‘centrale processing unit’ in je hersenen (onder meer de pijnappelklier die goed doorbloed is) waardoor allerlei processen niet meer goed werken. Net zoals met je computer. In feite is deze peptide een ‘neurotoxin’ die goed werkt als neurowapen. Biowapen.

   Nu nog de direct energy weapons waar ze mee bezig zijn. En de “hostile other” zit overal, hè. Dat weet je ondertussen ook, want jij bent er ook eentje van. Jij bent de “hostile other” die de Agressors als de vijand zien. En je laat je overmeesteren door ze. Wil je dat echt?

 3. De westerse samenleving is een communistische (kabbalist-joodse) satanische sekte

  In een satanische sekte word je, op straffe van uitsluiting, gedwongen te doen alsof je leugens gelooft, zoals de gewone griep een pandemie is, zoals dodelijke ‘vaccins’ ‘COVID’ voorkomen, ‘klimaatverandering’ en DEW-aanvallen natuurlijk zijn; dat economische migranten ‘asielzoekers’ zijn, dat discriminatie van blanken geen racisme is, en dat mannen die zich ‘identificeren’ als vrouw kunnen menstrueren, kinderen kunnen krijgen en in de sport met vrouwen kunnen concurreren.

  Satanisme uitgelegd: https://henrymakow.com/2023/04/satanism-explained.html

  • Communisme is een uitvinding van de Jezuïeten en The Protocols of the Elders of Zion komen ook van de Jezuïeten want ze haten de Joden.
   Natuurlijk zijn er zeer duivelse Joden, zoals er onder elk volk rotte appelen zijn, en die gebruiken ze om zich erachter te verschuilen. Voorbeelden: Soros, Kissinger en Harrari.
   De huidige Paus is niet bij toeval een Jezuïet!
   Elke Paus is de vermomde Luciferiaanse Romeinse keizer en de Roomse kerk is de vermomming.
   De Paus is de werkelijke baas van de VS en de EU, en de NAVO is zijn militaire arm en het Vaticaan controleert AL het geld op aarde.
   Het financiële hart is de ‘City of London’ dat een aparte stadstaat is, net als Washington D.C. en het Vaticaan.
   Het doel is wereldheerschappij en de uitroeiing danwel het neutraliseren (via het merkteken van het beest) van de Joden om de vijand van satan (raad eens wie dat is) het motief te ontnemen om terug te komen om de wereldheerschappij op te eisen.
   Het zal mislukken maar ten koste van zeer veel doden en vernietiging omdat het zo geprofeteerd staat en ook omdat satan totaal geschift is en dat zijn zijn volgelingen ook en dat blijkt.

 4. De Big Pharma heeft te veel macht en is corrupt tot op het bot en zet ook andere aan tot corruptie !!
  Ze zijn levensgevaarlijk en levens bedreigend en dienen kosten wat het kost gestopt te worden !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in