Wij hebben allemaal de kwaadaardige krachten geblokkeerd die vorig jaar rond deze tijd begonnen te wervelen, nietwaar? De gevaccineerden en ongevaccineerden ook, daarna hebben ze allemaal besloten te doen alsof het nooit gebeurd is.

Laat mij u eraan herinneren.

Want het is belangrijk dat wij het nooit vergeten, schrijft Alex Berenson.

Een inmiddels verwijderde tweet van Matthew Yglesias, oprichter van Vox, columnist bij Bloomberg, overtuigd vaccinzeloot en fervent aanhanger van de current thing:

Afgezien van de politiek zou mijn beleid zijn dat je je vrijwillig laat prikken binnen de komende x weken en $50 krijgt of dat je je later laat prikken terwijl iemand je vasthoudt en $0 krijgt.

Juli 2021 bood het eerste bewijs dat de mRNA Covid-vaccins faalden – veel sneller dan de volksgezondheidsautoriteiten hadden verwacht. Israël, het eerste land dat massaal vaccineerde, ging van 10 Covid-besmettingen per dag begin juni naar meer dan 2.000 tegen eind juli. Doden volgden.

Deze mislukking kwam op een slecht moment voor de Biden-regering en de volksgezondheidsbureaucraten. Zij hadden erop gerekend dat de vaccins ons opnieuw zouden laten zien dat zij de beteren waren – dat zij een eind konden maken aan Covid en ons allen naar een glorieuze ziekte- en koolstofvrije toekomst konden leiden. (Afgezien van de privé-jets, natuurlijk? Alle dieren zijn gelijk… )

Destijds stelde ik mij voor dat het feit dat de mRNA-prikken zo snel mislukten, het Witte Huis en de volksgezondheidsautoriteiten ertoe zou brengen hun plannen om ze aan de wereld op te dringen te heroverwegen. En misschien zouden gaan onderzoeken wat er mis ging met deze overhaaste en nauwelijks geteste biotechnologie.

Domme ik!

In plaats daarvan gingen de vaccinatoren de andere kant op. Zij verdubbelden hun inspanningen, met een tweeledige strategie.

Het eerste punt was medisch: boosters. Het aandringen op een derde injectie druiste in tegen het meest elementaire principe van de geneeskunde: “Op de eerste plaats geen kwaad doen”. De vaccins waren getest met twee doses, en de proeven met een derde dosis stonden nog in de kinderschoenen.

Iedereen wist dat boosters het peil van de antilichamen tegen spike-eiwitten kortstondig zouden verhogen, maar we hadden alle reden om te verwachten dat die antilichamen binnen enkele maanden snel zouden afnemen – wat zou betekenen dat er binnenkort nog een prik nodig zou zijn. (Wat ook gebeurd is.) Wij wisten niet wat de bijwerkingen van meer prikken zouden kunnen zijn. (En dat weten we nog steeds niet, niet echt.)

  15 video's van mensen over de hele wereld die zomaar instorten (misschien wel dood neervallen)

Verder is het, ondanks wat de vaccinatoren sinds vorige zomer ad infinitum hebben volgehouden, onduidelijk of de mRNA-prikken ernstige ziekte en dood voorkomen zodra hun vermogen om de infectie tegen te houden afneemt. Ze voorkomen het zeker niet helemaal; gevaccineerden zijn goed voor bijna alle Covid-sterfgevallen in landen als Australië en Groot-Brittannië.

Het aandringen op een derde injectie was dus op zijn best een vertragende actie. Niettemin kwam het voort uit fatsoenlijke motieven – de wens om iets te doen, om het falen van de vaccins ongedaan te maken.

Hetzelfde kan niet gezegd worden van het tweede deel, dat niet van medische, maar van politieke en culturele aard was.

Regeringen en media lieten hun pogingen varen om ongevaccineerden over te halen vrijwillig de injecties te nemen. In plaats daarvan begonnen zij een gecoördineerde wereldwijde inspanning om de ongevaccineerden te demoniseren en hen onder druk te zetten of ronduit te dwingen de prikken te nemen.

Volksgezondheidsinstanties, verslaggevers en politici werkten samen aan deze pogingen, die vele vormen aannamen:

Verplichten van Covid-vaccinatie voor tewerkstelling – zelfs voor mensen die thuis werkten.

Reisbeperkingen of -verboden, waaronder grensbeperkingen en het gebruik van het plaatselijke openbaar vervoer.

Verbod om te winkelen, naar restaurants of bars te gaan, live sportevenementen of films te bekijken of andere vormen van recreatie.

Vaccinatie eisen als voorwaarde om naar de universiteit te gaan – ook hier weer, zelfs voor studenten die alleen maar online waren.

Ongevaccineerden dwingen meer te betalen voor hun ziektekostenverzekering.

Gezondheids”ethici” hebben zelfs ernstig gedebatteerd over de vraag of mensen die ervoor gekozen hadden zich niet te laten vaccineren, routinematige medische zorg geweigerd moest worden, of zelfs achteraan in de rij moesten worden gezet voor een spoedbehandeling.

  Julie Powell, 1 okt. 2021: "Ik zou stellen dat COVID sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen."

Ik geloof dat dit de grote lijnen van de discriminatie waren. Als ik er een vergeten ben, laat het me dan weten.

De haat – geen ander woord volstaat, echt niet – die aan de basis van deze inspanning ligt, kan niet genegeerd worden.

Evenmin kan het belang ervan worden genegeerd.

De pogingen tot vaccindwang van vorig jaar waren de ernstigste poging tot legale discriminatie in de Verenigde Staten sinds het einde van de legale rassenscheiding in het Zuiden, en het betekende een verbluffende terugdraaiing van twee generaties inspanningen om de burgerrechten in de Verenigde Staten en Europa uit te breiden.

Naast de wettelijke bepalingen kwamen er uitgesproken culturele en media-inspanningen om ongevaccineerde mensen bang te maken en te demoniseren. Op 16 september prees Frank Bruni – een jarenlange schrijver voor de Times – een pizzeria in de buurt van zijn huis die de ongevaccineerden geweerd had:

“Wat als de opzettelijk, trots, koppig ongevaccineerden… steeds meer gefrustreerd zouden worden als zij hun pleziertjes zochten en steeds meer overlast zouden ondervinden als zij hun boodschapjes deden? Zou dat de weerstand van althans enkelen van hen doen slijten? Is het niet het proberen waard?” – Bron

Twee maanden later ging Charles M. Blow, een andere columnist van de Times, nog verder:

Weet u nog?

Weet u nog hoe het voelde om te moeten kiezen tussen uw baan opzeggen en een vaccin nemen dat u niet wilde?

Of om je af te vragen of je ooit nog naar een ander land zou gaan? Of überhaupt in een vliegtuig te stappen, als u in Canada was.

Of kiezen tussen uw zoon naar de universiteit laten gaan of een vaccin nemen dat niet alleen onnodig voor hem was, maar ook potentieel gevaarlijk?

Of uw stem ontnomen worden nu ’s werelds grootste verkooppunt van journalistiek uw toegang daartoe heeft opgeschort?

Zoals een lezer mij een paar dagen geleden schreef: Het was erg eng in juli/augustus 2021. Ik dacht dat ik mijn baan en andere rechten zou verliezen, omdat de druk om me te laten inenten zo groot was.

En dit zegt nog niets van de nog persoonlijker gevolgen, de verloren vriendschappen en verwoeste familiebanden.

  "VIRUSEN BESTAAN NIET" was een psyop - en een leuke poging!

Die ruzies werden zelden begonnen door degenen onder ons die niet gevaccineerd waren, wij wilden alleen maar ons leven leiden. Het waren de gevaccineerden die erop stonden ons te belasteren, en wie kon het hun kwalijk nemen wanneer iedereen, van Joe Biden tot aan beneden, hetzelfde deed.

De druk bereikte een hoogtepunt in de herfst, toen de termijnen voor de verplichte werk-vaccinaties naderden en de feestdagen en een nieuwe winter van Covid naderden.

Wij zullen nooit weten hoeveel volwassenen zich tegen hun sterke wil gedwongen voelden deze mRNA-prikken te nemen, hoewel het aantal zeker in de miljoenen loopt, misschien wel in de tientallen miljoenen. Wij zullen nooit weten hoeveel mensen die zich vrijwillig hebben laten vaccineren daar nu spijt van hebben, nu het falen van de vaccins zo duidelijk is dat zelfs de meest ideologische oogkleppen van de media er niet omheen kunnen.

Wat we wel weten is dat het mandaat even erg mislukt is als de vaccins zelf, afgezien – helaas – van het leger, de enige plaats waar de dwazen in het Witte Huis die zich vorig jaar tot deze koers verbonden hebben, de volledige controle behouden.

Ik begrijp de drang om te vergeten wat er gebeurd is, om die lelijke seizoenen te vergeten. De vaccinfanatici willen witwassen wat zij gedaan hebben, en velen die zich ertegen verzet hebben, zouden nu gewoon liever verder gaan.

Maar dat kunnen we niet.

Er staat te veel op het spel.

Want er zal een nieuw virus komen.

En wij moeten ons de fouten herinneren die wij gemaakt hebben, de diepgaande ethische en medische mislukkingen van ons beleid, zodat wij ze nooit herhalen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe – Dr. Perrie Kory
Volgend artikel“Daarom wordt er selectief in de media gemeld wat er in Nederland gebeurt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Beste mensen
  Heel kort gezegd
  Spoel de Hersenen van het hoofd door de Toiletpot
  Laat het denken gedaan worden door iets van buiten Uzelf om
  Dat is het beste
  We leven toch in Lui Lekkerland
  Rutte en Hugo denken wel
  Waarom al die moeite doen
  Als hun grote H’s zeggen
  Doe Uw broek naar beneden
  Dan gewoon doen
  Ga bukken
  Gewoon doen
  Ja knikkers pompen Gas Ruwe Olie zo uit de Grond
  Het Raffineren tot een bruikbare product worden door derden bepaald
  Niet door U
  U moet handelen als zijnde een Slaaf
  Een Slaaf van Uw Crimineele Staat
  Het is helaas wel Uw lichaam die wordt beschadigd
  Nou en
  Pech gehad
  Het zei zo

  P.S.
  Vergeet Niet
  Vooral Niet Zelf Na Denken

  Dank U

 2. Natuurlijk komt er een nieuw virus.
  Ontsnapt uit laboratoria.
  Wat dacht u dan?

  Dat scenario kan iedereen met gezond verstand bedenken.

  Bestaan virussen?
  Wat Louis Pasteur voor een virus aanzag, bleek al snel een menselijke cel.

  Aangezien in no time de pharmaceutische industrieën na Pasteur ’s ontdekking werden opgezet, zweeg Pasteur tot kort voor zijn overlijden.

  Toen maakte hij zijn vergissing bekend, in bepaalde kring.

  Dit vind je nergens meer terug.

  Dus wat is een virus?

  Nooit geïsoleerde ???
  Ik ben een leek op dat gebied, maar heb gelezen dat iets dat niet te isoleren is niets is.

  Ziekten zijn er altijd geweest, besmettelijke ziekten vinden over het algemeen hun oorsprong in de leefomgeving.
  Onhygiënische leefomstandigheden.
  Dat is wetenschappelijk bewezen.

  De pharmaceutische industrie.
  Het woord alleen al “industrie” .

  Maar het is winstgevend.
  Daar word je rijk van.
  En rijker.

  In het artikel staat dat we het zo snel mogelijk willen vergeten.

  NO WAY

  We krijgen de kans niet eens.

  Hier in N.L. word er door minister Kuipers alles aangedaan om te zorgen dat “we niet vergeten”.

  Hij zal er wetten voor veranderen.

  En een heleboel maatregelen, zoals
  mondkapjers
  afstand houden
  en nog een heleboel behoorlijk wat ongezonds.

  Kijk BLBX 10-07-2022.

  Niet vergeten.
  Niet naar testlocaties gaan
  Niet naar priklocaties gaan.
  Niet zelftestesten kopen.

  Ons immuunsysteem is er om ziekten te bestrijden en genezen.

  Verdiep u in wat medicijnen kunnen aanrichten, vooral vaccins.

  Natuurgeneeskunde is zo oud als het leven op aarde.
  Het werkt nog steeds.

  En ja we hebben niet het eeuwig leven.

  Het einde laat u toch niet bepalen door de pharmaceutische industrie.

  Zoek anders “our world in data” eens op.
  Zeer verhelderend.

  • Beste mensen

   Jazeker
   Komt een Vi-Rus
   Een Viking Rus komt
   Om de Crimineelen van het Westelijke Halfrond welk heden ten dage uitstrekt tot en met de plaatsen genaamd Israel & Amerika te elimineren temperen
   Helaas komen deze niet uit laboratoria’s
   Maar wel uit koude streken wel te weten
   Rusland

   Een virus dient gekoeld en koud bewaard te worden

   Voor de mensen die dus in koude streken leven is het eenvoudig om de koelkast binnen te lopen en die te dè-militariseren te ontmantelen

   Dank U

  • Virussen bestaan niet
   Iets wat niet bestaat kan men heel moeilijk oplopen
   Trouwens deze Virussen zijn gemaakte ziekten Gecapselt onder de naam Virussen of
   Corona de verzamelnaam van alle ongeneeslijke ziekten bij elkaar

   Dank U

 3. De situatie zal zich herhalen. Velen hebben niets geleerd en zullen weer net zo hard inhakken op degenen die ook deze keer geen prik willen hebben.
  Veel mensen zijn nog bang, onderdanig en blind….

 4. Ligt de auteur al maanden onder een steen verhaaltjes te verzinnen?

  Niet alleen weer dat domme misplaatste gebruik van het woord vaccin, maar deze schrijft nb in de VERLEDEN tijd.

  Ik/wij zitten nog steeds opgesloten en kunnen niet over de grens omdat we niet terug mogen naar ons huis.

  Nog steeds mag ik aan geen sportevenement meedoen want daar heb je een medische verklaring voor nodig en bij de witjasnazi die deze nietszeggende verklaring afgeeft mag ik niet naar binnen. Want..net zials macaroni terecht zelf weigert, doe ik geen nietszeggende test waarbij mijn dna in verkeerde handen komt.
  Dus: nog steeds onschuldige gevangenen van de wereldstaatsgreepplegers.

  En hell no…zeker weten dat ik ze dit nooit vergeef!!!!

 5. waar — ik vergeet het NOOIT.
  en heb diepe minachting voor het grootste gedeelte
  van dat volk dat waarover dan ook nu een mening ventileert
  (bv in comments als NU/nl etc)
  die toen onmiddelijk overstag gingen met hun grote bek .

  • maw — iedereen die die spuit liet komen
   is wat mij betreft al ‘af’ .
   Period.
   En ja jammer genoeg (?) blijft er verd* weinig over.

   • Net zoals je maar een paar echte vrienden kunt hebben zijn er ook maar een paar mensen het waard een leven in vrijheid terug te krijgen.
    Denk dat we allemaal mensen kwijt zijn waarvan we nooit verwacht hadden dat ze zo labiel zouden zijn. Laat staan vijandig.

 6. Als het over Abortus gaat dan hebben vrouwen het zogenaamde recht om over hun eigen lichaam te beschikken.Maar als het over Vaccinaties gaat hebben we zogezegd geen rechten meer om over ons eigen lichaam te beschikken.Waar is de logica?Ik beslis nog altijd zelf wat er in mijn lichaam komt, althans rechtstreeks.Want met alle rotzooi wat er in de lucht terechtkomt via Chemtrails of via de voeding worden we toch nog contact vergiftigtigd.Maar Vaccinaties is voor mij echt het laatste,want dat is gif dat rechtstreeks in het bloed terecht komt zonder enige filter van hét spijsverteringskanaal.Ik probeer zoveel mogelijk mensen te verwittigen maar ze begrijpen het niet.Ze beseffen niet dat ze langzaam worden vergiftigd door die Vaccinaties.Bij elke nieuwe Vaccinatie wordt het erger……

  • –Ik beslis nog altijd zelf wat er in mijn lichaam komt–
   Klopt als een bus, maar zo zien hun het niet.

   Zeg maar eens Nee tegen een arts en je ziet ze nog net niet snakken naar zuurstof, ze verwachten dat je alles slikt als zoete koek. Arrogante zakken wassers, dit was al voor corona BS.
   Terwijl de meesten te dom zijn om te kunnen genezen, want ze denken alleen aan de behandel protocollen, aka geldbetaling. Het zijn geen geneesheren, maar bureaucraten, en daar heb je geen flikker aan.
   En laat me niet beginnen over huisartsen, wat een hei-kneuters, ik heb er nog nooit een goed zijn werk zien doen.

 7. Nou, voor het geval dat ‘sommige’ het toch weer vergeten en in het najaar weer in de rij gaan staan voor de zogenaamde vaccinatie. Hier is een onthullende video (helaas alleen Engels) die een beroep doet op ieders gezonde mensenverstand en de virusbangmakerij zal doen smelten als sneeuw voor de zon.

  THE END OF GERM THEORY
  (door siftung Corona Ausschuss als voorbeeld genoemd)
  https://www.bitchute.com/video/Ch8v4TVL9yq0/

  • —Nou, voor het geval dat ‘sommige’ het toch weer vergeten en in het najaar weer in de rij gaan staan voor de zogenaamde vaccinatie—

   Deze mensen kijken dit niet……..

   Ik zelf denk nu, opgeruimd staat netjes, hard maar waar, dat geld ook voor mijn familie die nemen allemaal de vaxx, weg ermee.
   Compassie vloog met hun stommigheid het raam uit.
   Naast het feit dat hun nu mij kunnen ziek maken, tadah…….

   • Toevallig had ik vanmorgen ook zo’n ervaring. Ik zag bij de Decatlon een man en vrouw beide met een masker op die langs mij door liepen. Ik kon het niet laten en vroeg; Meneer draagt u dat masker vrijwillig? Waarop hij zei; Wie bitte? Ik; Mein herr, tragen sie die maske freiwillig? Hij: ja sicher, das solten sie auch tun. Maar hij was zo verschrikkelijk overtuigd van zijn bescherming dat ik maar zei; Viel erfolg mit ihre nachste imphung. … ja ja danke klonk het nog…Ongelofelijk!
    Maaja, er zijn natuurlijk ook mensen die twijfelen en spijt hebben en die komen steeds meer naar sites als deze (hopelijk)

 8. 99,9999999999999% van de mensen luisteren niet naar waarschuwingen van andersdenkende. Zij verrekken ook om zelf er naar iets er over te lezen. Deze mensen zijn al compleet met hun mobieltje volgroeid. Krijg vaak te horen van als ik geen bron vermelding doorgeef, dan het dan niet waar is wat ik vertel. Alsof alleen wat op internet of radio/TV de publieke staatsmedia de enige waarheid vertelt en alle andere soorten van kennis overdracht of eigen onderzoek onzin is. Dit geldt voornamelijk voor jongere generaties van 40 en jonger. Die hebben hun hele leven bijna alles letterlijk in hun schoot geworpen gekregen, dus zelf iets opzoeken of uitzoeken is iets wat bij hen onbekend is. Ze zijn hoofdzakelijk de volgers en hoe hoger opgeleid hoe volgzamer zij zijn. Tuurlijk zijn er uitzonderingen, maar die zijn vaak op 1 hand te tellen in jou netwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in