Brits parlementslid David Amess, 69, werd vermoord door een Somaliër met een terroristisch motief. Amess zelf had naam gemaakt door meer immigratie te eisen en zijn medelijden met zogenaamde vluchtelingen uit de derde wereld te betuigen.

In een draai van morbide ironie, blijkt dat Amess ook een uitgesproken voorstander was van de gewelddadige anti-blanke groep, Black Lives Matter

Het was vrijdag dat de conservatieve politicus David Amess werd vermoord in een kerk in Leigh-on-Sea.

Scotland Yard heeft geoordeeld dat de moord een terroristische daad was. De verdachte, de Somaliër Ali Harbi Ali, zou banden hebben met het moslimextremisme.

David Amess zelf stond bekend om zijn inzet voor zogenaamde derde wereld vluchtelingen. Hij heeft deelgenomen aan verschillende campagnes om de situatie van vluchtelingen onder de aandacht te brengen.

Na de dood van Amess hebben verschillende immigranten hulde gebracht aan de conservatieve politicus en verteld hoe hij zijn contacten in de regering gebruikte om ervoor te zorgen dat zij of hun familieleden een verblijfsvergunning in het VK kregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”Volg Frontnieuws op Telegram

  EU probeert angstvallig spanningen tussen belangrijke leden te verminderen
Vorig artikelDe mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd
Volgend artikelHet decoderen van de verwrongen Nieuwe Wereld Orde gedachtegang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

    • Dat is een insult voor elk dier, zij doden om te eten niet om een achterlijke cult uit te dragen, gaarne excuses aan de dierenwereld, zij zijn zoveel beter.

  1. Wie De Heere God, De God van Israel, verlaat heeft smart op smart te vrezen.
    Wij hebben De Heiland der wereld afgewezen, Zijn Geboden gigantisch overtreden, De Scheppingsorde zelfs door wetten omvergeworpen en bespot; nu komt de Tegenstander ons zijn wil opleggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in